Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)

(#51) vjannus2 válasza DaSilva (#50) üzenetére

vjannus2
(fanatikus tag)

Bash-t várom és nem téged, ez mindenkinek szól ;)

(#52) faster válasza vjannus2 (#51) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Akkor írj neki mailt. A fórum nem azért nyilvános, mert mindenki olvashatja, hanem azért, mert mindenki olvashatja, és hozzá is szólhat.

(#53) Kalandor válasza divot (#49) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

nem kimondottan az miatt csak, hanem pl a matricákért

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#54) divot válasza DaSilva (#50) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hagyjuk, had várja Basht, bár nem tom a világ másik felében most épp mennyi az idő... :DDD

Egyébként nagyon gáz volt Vjannus tegnapi szereplése, egy darabig olvastam, aztán kikapcsoltam a gépet...

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#55) Sipi válasza vjannus2 (#51) üzenetére

Sipi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Attól még - s különösképp, mivel állítólag színtiszta magyar vagy - megtanulhatnád az alábbiakat:

- szavak karakterhelyes leírása
- központozás
- mondatok, mondatrészek helyes tagolása
- írásjelek.

Ezek helyes alkamazásával nemcsak érthetőbbé teheted mondanivalódat, hanem pl. egy magyarigazolvány igénylésekor esélyt tudnál szerezni magadnak arra, hogy megkapd azt.

Jelenleg nagyon erősen a ''kicsi kínyai beszél kicsi magyar'' állapotban leledzel.
(És elnézést kérek az itteni kínaiaktól. Semmi problémám velük (sem)).

Sipi

u.i.: javítottam a helyesírási hibáimat. :DD

[Szerkesztve]

Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

(#56) divot válasza Kalandor (#53) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Abból kimaradtam :F

(#57) anaqer válasza divot (#56) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Diákigazolványt hirdetett... :U
Bővebben: link
Bővebben: link

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#58) Digital válasza vjannus2 (#51) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Bővebben: link láttad? BIG BOSS

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#59) cikasz válasza vjannus2 (#48) üzenetére

cikasz
(senior tag)

Nem véletlenül vazze!!!!!!!!!
Illegális és TÖRVÉNYSÉRTŐ között azért van különbség te láma állat!! :(((
Azt hogy okairathamisitást követsz el az azért durva nem?? huzzál innen vazzeg a PH-ról 1x és mindenkorra..

szerk : okairathamisitást = okirathamisítás

Bakkert az idegtől irni sem tudok rendesen :) ;)

[Szerkesztve]

www.akciofigura.hu (FOV - Dragon - DID - Hot Toys - 3R)

(#60) vjannus2 válasza vjannus2 (#46) üzenetére

vjannus2
(fanatikus tag)

Mondjuk azt köszönöm bash hogy abba a részben hogy adás vétel fenn maradhat, ezt ellenben, tényleg becsülöm

(#61) Kalandor válasza vjannus2 (#60) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

akkor már tudod, hogy miért. (ill. szerintem eddig is tudtad)
további kérdés?

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#62) vjannus2 válasza Kalandor (#53) üzenetére

vjannus2
(fanatikus tag)

Mint mondtam , csak senkit se érdekelet Moderátorok közül, bemész 1 iskolába: ''Partner'' és ott kapod meg a diákot hivatalosan, az igazgató nőtől, a feltételeket megelmondja, ha kell címet és telefon számot és nevet is tudok mondani !, de gondol erre az jön : Nem érdekel, ez illegális ...., pedig legális, és már nincs is rá lehetőség, mert az iskolában már nem lehet megoldani, mert a kamara zárolta ezt a fél évet

(#63) vjannus2 válasza Kalandor (#61) üzenetére

vjannus2
(fanatikus tag)

Hu ezt most nem értem :F

(#64) divot válasza Kalandor (#61) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én meg azt hittem, hogy a tegnapi náciszerű marhaságok miatt. Szerintem az is jogos lett volna.

(#65) Kalandor válasza vjannus2 (#63) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

tevékenységeddel végigszántottad az Alapelvek amit tiltunk fórumunkban szekcióját:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás jogszabályba ütközik, jogszabálysértésre buzdít
- ha a hozzászólás/nick bármilyen módon sért faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást
- flame: vagyis kerüld a pusztán vita kedvéért, terjedelmes, erőteljes érzelmi töltettel ellátott, az észérveket nélkülöző, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé

a regisztrációval, illetve a regisztrált nick használatával a felhasználó elfogadja a fórum alapelveit
miért értetlenkedsz? elfogadtad.
akkor mit kell ezen még rugózni?
semmit.
egy csöpp realitásérzékkel semmit.

(#66) faster válasza divot (#64) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Szerintem Bash elég részletesen leírta az okokat a Moderátort keresek topikban. (#4698)

[Szerkesztve]

(#67) vjannus2 válasza Kalandor (#65) üzenetére

vjannus2
(fanatikus tag)

Én most nem azon vitatkozok, hogy én is mit tettem, csak akkor ha én bann akkor mások is, akik velem szenben voltak hasonlóan provokatívek ;) , ők megnyugodtan it lebselnek , és ez mindenkinek egyértelmű , szép ;)

(#68) divot válasza faster (#66) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszi.
Át is hozom ide a Bash által kigyűjtött hozzászólásait, had lássa mindenki, micsoda egy álhumanoid VjannusX... Ha netalán valakinek kétsége lenne a ban jogossága felől.

1. ''nem kéne azzal foglalkozni hogy mi van a határon túliakkal, akik igazán már nem magyarok, hanem keveredett faj(Román-Magyar...stb)''

2. ''A Román aki bejün elszpkázni a meló és azt mondja ''Magyar lenni'' az egy másik faj (A pofátlan piszkos, szőröstalpú román ), nekem az ne szavazzon, és lopjon innen, mert azt teszik''

3. ''Ez is csak 1 példa hogy a mocsok faj kihasználja ezt a kis országot is''

4. ''Minek mennék én el nem én akarok ki menni hanem ti akartok bejönni és kizsigerelni az országot, és még van képed itt beszélni fujj''

5. ''Bocs de te nekd tuti ninncs agyad ! Magyarország nem Németország vedd már észre, és mivel a Román faj megis érdemli hogy nem engedik be, én csak Románaiába engedném őket''

6. ''Háát tuti nem én magyar vagyok, eredtei nem hamisított, kavart faj , tiszta vérvonal ! Nem román''

7. ''Akkor meg takarogy innen nem kell magyarfórumon lenni, hanem meny és írj román illetve Német forumra !

8. De te nem vagy itthon , te román vagy , neked otthon = Románia, nem magyaroszág !''

9. ''A románok ilyen kép mutató, pimasz brigád mint te !
Én magyar vagyok, magyarnak születtem ide adózok, de te fujj''

10. #1670 moderálva lett, ebben volt a románozás és a buzizás.

11. ''Ne tettesd már magad hülyébbnek , mint ami vagy !''

12. #1727 moderálva lett, ebben lezsidóztad |moonman|-t.

(#69) Kalandor válasza vjannus2 (#67) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

neked attól sem jobb, sem rosszabb, hogy mást milyen retorzió ért.
neked ez jutott, másnak más.

(#70) Lord Zero válasza divot (#68) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

ez a ''faj''-neurózis rémisztő
rémisztőbb, h komolyan gondolja
még rémisztőbb, h igét hirdet

ennyi izzó, átsütő gyűlöletet bazz :( komolyan szomorúvá tesz :( :( :(

nem, mindegy

(#71) divot válasza Lord Zero (#70) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elég beteg, az már tény.

(#72) vjannus2 válasza Kalandor (#69) üzenetére

vjannus2
(fanatikus tag)

Nem csak ez megint nem fer, mert nektek elméletileg, tárgyilagosaknak kellene lenni, és nem azok vagytok, hanem mivel ti nektek más a véleményetek(A másik oldallal értetek együtt, majd kiderül meik rész a nagyobb ez vagy az én oldalam szavazáskor), és emiatt kaptam én bann-t , a másik fél megdicséretet :D ,

De akkor én annyit mondok utoljára, mert nincs nekem szükségem ilyenre : Hogy remélem , hogy nem szavazzák meg, ha meg igen akkor történjen veletek az ami a mi családunkba volt(Baleset, amit egy''magyar vendég munkás'' tett )

És kérném akkor az összes hozzá szólásomat (Vjannus) törölni, mert nem akarom , hogy ezzel a forummal össze hozanak, ezután, : ''Én büszke vagyok, hogy Magyar vagyok '', és ha emaitt bunhődnöm kell akkor megteszem, mert ennél többet tettek nagyaink(II. világháborúban harcolt hazafiak)

[Szerkesztve]

(#73) zsoi válasza divot (#68) üzenetére

zsoi
(senior tag)

:)
mennyi a bann átlagos ideje?

A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

(#74) divot válasza zsoi (#73) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Új regisztrációnyi... :( Lásd: RGB-system. :DDD

(#75) anaqer válasza vjannus2 (#72) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Jó, akkor innen bátran mártírkodj arrébb egy kicsivel. :U

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#76) tiv83us válasza vjannus2 (#72) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

'Én büszke vagyok, hogy Magyar vagyok '', és ha emaitt bunhődnöm kell akkor megteszem...''

Meg ennyi suket dumat, ezeket honnan olvasod? :DDD
Komolyan mindjart megszakad a szivem. :O

Hold the line!

(#77) Sipi válasza vjannus2 (#72) üzenetére

Sipi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Figyelj, ha ennyire büszke vagy arra, hogy magyar vagy, miért nem tanulsz meg magyarul helyesen írni?!?

Sipi

Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

(#78) Bash válasza vjannus2 (#46) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Hajlok a megbeszélésre, eddig is válaszoltam a felvetett kritikáidra, de nem ülök napi 24 órában a gép előtt. Háromszor írtam le részletesen (#4659, #4680, #4698), hogy miért bannoltalak, nem vagyok hajlandó még egyszer elmondani ugyanazt. Aki ezt nem érti meg, azzal a továbbiakban nem tudok mit kezdeni, ennél érthetőbben nem tudom elmagyarázni.
Ebben semmmi érzelem nincs, a tényekre hivatkoztam egész végig, egyszer sem említettem, hogy ez meg az nekem nem szimpatikus! Nem arról van szó, hogy nekem személy szerint nem tetszik a véleményed és ezért bannoltalak, Alapelvek-et és jogokat sértettél, ezt kellene megértened!

Alkérdéseidre a válaszom:
1. Nemzeti, nemzetiségi hovatartozás alapján való megkülönböztetés. Nem vagyok jogász, de biztosan jogsértő is, nem mellékesen az Alapelvek-ben is benne van
2. A figyelmeztetés 22:32:15-kor volt a bannolás 22:56:42-kor! Ezek a tények! Az a hozzászólás a piacos topic-odban igaz, hogy a figyelmeztetés előtt született, de az volt mindennek a teteje. Másrészről a figyelmeztetés után sem mutattál semmilyen megbánó magatartást, felháborodtál, és kérdőre vontad egyáltalán a figyelmeztetés jogosságát!
3. Egyik sem sértő olyan szinten, mint a tőled idézett 12 pont, Husky is csak idézett. És ők meg is álltak ezen a szinten mindenféle figyelmeztetés nélkül, ellenben veled.

http://bashtravel.com/

(#79) Lord Zero

Lord Zero
(PH! addikt)

''eredtei nem hamisított, kavart faj , tiszta vérvonal'' - ez az egyik legdurvább, bazeg, mintha egy rotweiler tenyésztőt hallanék - ráadásul fizikailag/biológiailag/genetikailag teljes képtelenséget közöl

eredeti, hanisítatlan, tiszta übermensch-elmélet, dolfi büszke lenne rád

szóval nem értem, mit álmélkodsz, h következményekkel járt

nem, mindegy

(#80) vjannus2 válasza Bash (#78) üzenetére

vjannus2
(fanatikus tag)

Biztos én vagyok a hülye, de nem értem ezt:figyelmeztetés 22:32:15-kor volt a bannolás 22:56:42-kor! Ezek a tények! Az a hozzászólás a piacos topic-odban igaz, hogy a figyelmeztetés előtt született, de az volt mindennek a teteje. Tehát a múlt a tető amiben benne volt a figyelmeztetés :(

Erre kíváncs vagyok , mert ez az egyetlen dolog amit nem vontam kétségbe soha és kérdőre vontad egyáltalán a figyelmeztetés jogosságát! -ezzel teljesen egyet értettem és vissza is vedtem ---

Tehát mivel kiáltam a magyarok, melett emiatt megérdemlem a ban-t tegyétek -Még az a jó hogy többen is így gondolkoztak, mint olvastam a topicot, és azóta felisvedtem a kapcsolatot Tomit-vel és egyetértett velem, de többen is voltak akik ott szóltak, hozzá és ez azért jó,mert mi lenne , ha a magyarok mindent engednének, most is kisebbség, mi lenne ha így fojtatódna ?, Mint már mondtam: ''Én magyarnak születte, magyar vagyok, és erre büszke vagyok''

[Szerkesztve]

(#81) divot válasza Lord Zero (#79) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mér, én is ''eredtei nem hamisított, kavart faj, tiszta vérvonal'' vagyok... :F Nagymamám magyar, nagypapám orosz. :DDD

(#82) tiv83us válasza Lord Zero (#79) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

'''eredtei nem hamisított, kavart faj , tiszta vérvonal''

Ebbol tenyleg az jon le, mintha az osszes Roman nemzetisegu valmilyen elbaszott korcs lenne, de bezzeg o a szintiszta magyar, mint egy kitenyesztett faj perfekt utoda...

Eleg undorito es elitelendo hozzaallas!!! :(((

Hold the line!

(#83) tiv83us válasza divot (#81) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Wow, ket #80-as van, de a valasz Divot-nak megy:
A dediszuleimig en is ismerem a csaladfam es mind magyarok voltak, de nem ertem miert tart meg mindig itt a vilag egyes emberek fejeben, hogy most uk-nagyapam ilyen-olyan fajtiszta volt meg igy+ugy, szememben mindenki ugyanolyan ember, felolem lehet ''szerecsen sarga, vagy kulimajszos'' /by Belga :D/ amig nekem szimpi es joember addig felolem lehet 3 keze meg 4 feje is es lehet Ukran-Nemet-Mexikoi allampolgar is...

[Szerkesztve]

Hold the line!

(#84) Lord Zero válasza divot (#81) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

a tiszta vérvonal belterjességet sugall, a belterjesség pedig igen negatív hatással bír a génállomány egészséges mivoltára
akkor már inkább légy kavart, mintsem genetikailag degenerálódott,
látod, szegény vjannus is hogy járt: a vérvonala tiszta, az elméje nem
;]

szerk: ez is divotnak ment, a második #80-ra

[Szerkesztve]

nem, mindegy

(#85) divot válasza tiv83us (#83) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A baj ott kezdődik, amikor a fajtiszta vérvonal megpattan a fejben, és ami a fajtiszta vérvonalban keringett, viharos sebességgel önti el az agyat. Aztán ugyanilyen sebességgel derül ki róla, hogy nem is vér volt az...

[Szerkesztve]

(#86) vjannus2 válasza divot (#81) üzenetére

vjannus2
(fanatikus tag)

És kérem: törölni minden topicom, és minden hozászólásomat, mert úgy tűnik eljutottunk arra a szintre hogy aki magyar az negatív vissza jelzést kap : Angliában megis kaptuk ,arra nem reagáltam mivel igen nem vagyok ottani, de hogy itt is, ha itt ez van akkor tényleg nem vagyok ide valósi , legalábbis ebbe a : itt felszólalók közé , és erre büszke vagyok , és legalább vannak olyanok akik egyet értenek velem , és ennek örülök , legalább lesz majd akik hírdetik a magyar embereket, háátha nam fogunk így kihalni !, bár ahogy most állunk , ez lesz , és ez nem is baj

Ha ti szinpatizáltok a Románokkal, nem baj tegyétek, csak ne felejtsétek el , miattuk hány és hány magyar haltmeg , és miattatok, mert védték a hazát , de ha tudjnák hogy ''ezek'' miatt tették, szerintem most forognának a sírjukban. Ja a gyengébbek kedvéért be írom mire gondolok, mert emiatt is kapok, hogy nem igaz : I (Trianon, mond nektek valmit ? , a határt teljesen a tiszáig akarták ). II.(Oroszat beengedták , hogy öljék csak a magyarokat ,és ezért erdélyt megis kapták )Világháború

1920. június 4-i után született Erdélyben az már nem magyar, mivel azóta erdély Romániáé

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#87) Kalandor válasza vjannus2 (#86) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

a minden topicot biztosan el lehet felejteni, mert mások is hozzászóltak és gyarapították a ''tudásbázist''. de azt hiszem a minden hsz is nonszensz lenne.
azokhoz is hozzászóltak, szóval. ehh, ez kivitelezhetetlen és értelmetlen.
meg felesleges is. ha már itt voltál, része vagy az egésznek :)
ez persze saját vélemény :)

más:
már annyian kifogásolták, hogy csapnivaló a helyesírásod. erre miért nem reagálsz soha?

(#88) divot válasza vjannus2 (#86) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Végtelenül szomorú amit írsz. Ennél már csak az szomorúbb, ahogyan írod.
Igazuk van azoknak, akik azt válaszolták neked, hogy ha már ennyire büszke vagy magyarságodra, megtisztelhetnéd a magyar nyelvet azzal, hogy helyesen használod: hozzászólásaid olyanok, mint ha egy B. kategóriás román provokátor ''tollából'' származnának.

Ráadásul nem is érteni, hogy mit akarsz elmagyarázni, hiszen egyik pillanatban magyarságod teljes tudatában vered a mellkasodat, a következőben pedig lerománozod az erdélyi magyarokat.

Egy szónak is száz a vége: ilyen hülye gyereket még életemben nem ismertem.

(#89) VladimirR

VladimirR
(PH! nagyúr)

En egy annyit szolnek hozza a temahoz (nem is konkretan ehhez az esethez, hanem ugy altalaban a ''miert ban-oltatok'' dologhoz), hogy ha jol ertelmezem, akkor ez a forum sokkal inkabb tekintheto diktatorikus rendszernek, mintsem demokratikusnak (es ez igy van jol, maskulonben egy 600-as duron lenyomna egy p4ee-t)
-van ugye egy diktatorunk, o Parci - na o azt torol, banol - akar elozestes vagy utolagos ertesites nelkul is - akit csak akar --- megcsak indoklnia sem kell
-aztan vannak a hazigazdak, bar ok jelen esetben nem erintettek, hacsak nem teljesitenek moderatori feladatokat is, mivel ok inkabb a cikkeket igazgatjak es a portal egyeb (amik most nem tartoznak ezen esetekhez) ugyeit intezik
-vannak meg a moderatorok, akik valamilyen szinten kiveszik a reszuket a diktatura fenntartasabol, a ''nepelnyomasbol'' :) --- ok is ban-olhatnak barkit es ja jol sejtem, csak Parci-nak tartoznak elszamolassal (de a ban-olt egyennek semmifelekeppen sem)
banolhatnak akar azert is, mert nem tetszik nekik az avatarom - ebbol bajuk maximum azert lehet, mert Parci-nak viszont tetszik --- ha neki sem tetszik, akkor ki vagyok rekesztve a forumrol es kesz --- lazadozhatok, de a regisztraciokor elfogadtam, hogy a forum moderalt, anelkul, hogy barmifele kikotes lett volna, miert lehet moderalni, s miert nem (az mas tema, hogy mi az ami kimondottan tiltott - sehol nincs leirva, hogy csak azon esetekben lehet torolni vagy kititltani)
-es vegul vagyunk mi, forumlakok, akik oruljunk, hogy van egy hely, ahol kerdezhetunk, elmondhatjuk a velemenyunket, tapasztalatunkat -- es ennyi, pont.
jogunk nem tul sok van, hozzaszolhatunk, nyithatunk temat es kesz

en valahogy igy latom a helyzete es ezt jonak is tartom (sot, mint mar tobbszor leirtam en a meg kemenyebb moderalas mellett lennek)

ha tevednek, akkor kerem a moderatorok, hazigazdak, vagy a ''diktatorunk'' :) javitson ki

koszonom, ennyit kivantam hozzafuzni

[Szerkesztve]

(#90) kisninja

kisninja
(őstag)
LOGOUT blog

Mit foglalkoztok a helyesirásal néha egyes emberek ugy el tudják rontani a topicot ezzel a dologal itt nem a helyesirásról van szóó!