Megkérek egy kedves MODERATORT,hogy törölje már ezt a totyikomat
Előre is köszönöm!
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Sátán44
(őstag)

MarKoo
(VIP)
1., Ezt nem ide kell.
2., A többiek szerintem beszélgetnének.. De majd holnap átolvasom, csak most megyek feküdni.

Sátán44
(őstag)
Oksy és köszönöm! Jó éjt!

MarKoo
(VIP)
Remélem Vangelis benéz ide.
Szeretnélek tájékoztatni, hogy amikor V.ki-nek engedtem, hogy megnyissa a PH!-s autóverseny topik folytatását - Bővebben: link. Akkor egy nagyobb vita alakult ki belőle. És jogosan... Akkor megfogadtam, hogy amikor tudom, akkor inkább én nyitom meg a topikot, hogy véletlenül se érje szó a ház elejét.

MarKoo
(VIP)
Átolvastam. És arra jutottam, hogy nincs szükség a zárásra, majd ha valaki megint szeretne róla beszélni, akkor ott lesz a topik.

Sátán44
(őstag)
Rendben,ahogy gondolod!

TéKrys
(senior tag)
Kedves Viktor77!
Sikerült a bezárt topichoz hasonló másik (nyitott) topicot találnod? Mert nekem nem. De persze ez nem jelenti hohy nincs is. Bővebben: link
Előre is köszi, ha találtál.
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D

Viktor77
(MODERÁTOR)
Igen találtam, link a bezárt topicodban.
MOD: Kedves TéKrys!
Bazinga!

VladimirR
(PH! nagyúr)
talalt, utolag be is linkelte
esetleg meg nezz el ide (Bővebben: link) ugy remlik itt is felmerult a dolog

Viktor77
(MODERÁTOR)
A keresődnek köszönhetően! 
Bazinga!

TéKrys
(senior tag)
Köszike.
MOD: Kedves Viktor.
(remélem nem vetted sértésnek a KEDVESezést)
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D

Viktor77
(MODERÁTOR)
Pedig Te annak szántad...
MOD: #513-ra: Fátylat rá! Hidd el, poénból nem zárok be topicokat, csak ha okom van rá.
Bazinga!

TéKrys
(senior tag)
Utólag is bocsika, ha így lehetett érezni. Nem szántszándékkal volt.

dantes
(tag)
I_Am: Hol?
''Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.'' - Mark Twain

kiskubai
(tag)
engem a vicctopic-ban kimoderáltatok, amiért gyüjtöttem a hsz-eket, de csakis vicceket írtam és akkor ez: Bővebben: link mi? ez azért kicsit igazságtalanság. nem mondom, hogy nem volt jogos a moderálás, de akkor ezt mással is csináljátok meg!
a kör. a film topicban. valaki: de a fő hiba hogy nem akis csaj jön ki hanem az áldozatot huzza be Tv -be.| erre a válasz: Fő a változatosság. Elképzelem, ahogy rémisztő hangon a következőket mondja: ''Benne leszel a TV-ben!'' BY: Vigneau

Gh0sT
(PH! addikt)
...nem szóltam
Szerk.: az a topic zárva van...
[Szerkesztve]
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
Az eset lassan két éve történt, a topic-ot még aznap Parci be is zárta. twollah megérne egy külön misét, akkor nem sok hiányzott hozzá, hogy bannolják.
http://bashtravel.com/

anaqer
(PH! addikt)
Csak egy tanács - ne akarj 2-3 éves topicokat a hajuknál fogva előrángatni, mert nehéz így komolyan venni a problémádat. Különösen ha twollahhal próbálsz takarózni.
Szerk. - még jó hogy nem vagyok lassú. 
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

tomcsi23
(PH! addikt)
1. ha eleve ''gyüjtögetem a hsz-eket'' (ami mellesleg, hosszú ű) miatt írsz, az alapban elítélendő -> alapelvek
2. ugye nem gondolod komolyan, hogy visszamenőleg 2-3 évet minden egyes hozzászólást újramoderálnak?
3. igyekezz úgy viselkedni, hogy ne adj alapot moderálásra, ebben is segít az alapelvek tanulmányozása
jó, hogy én sem vagyok lassú. 
[Szerkesztve]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

kiskubai
(tag)
ez nem csak neked, hanem mindenkinek szól: és akkor mivan a viccrovat 3-ban _volkovy_-val? mert kb ugyan ezt csinálta. de vele se csináltatok semmit. a gyűjtögetem a hsz-eket meg azé' csináltam, mert oszttársaim fojton szekálnak, hogy mit lógok ennyit a PH!-n. meg akartam nekik mutatni, hogy azért nekem is van rangom. TexT-BoY is megjavult, nem? ez velem mért ne történhetne meg? amúgy meg kimoderálták azokat a hsz-eket, ezért természetes úton vagyok fanatikus tag!
a kör. a film topicban. valaki: de a fő hiba hogy nem akis csaj jön ki hanem az áldozatot huzza be Tv -be.| erre a válasz: Fő a változatosság. Elképzelem, ahogy rémisztő hangon a következőket mondja: ''Benne leszel a TV-ben!'' BY: Vigneau

dannnnn
(senior tag)
kicsit hirtelen lett.. zárva?! még lehetett volna vitatkozni.
██ сәгтеук ыекшлу™ ██
Amit megtehetsz az OFF-ban.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

dannnnn
(senior tag)
ha így van. akkor elnézést kérek....... elöbb gondolkodok... 
██ сәгтеук ыекшлу™ ██
Érdeklődni szeretnék ez a topik miért lett bezárva?
Más is hírdeti itt a PH-n a boltját (igaz az számtech cuccokat (is ) árul), többen különféle szolgáltatásokat kínálnak, akkor ez miért nem maradhatott?
Nekem mindegy, ha Ti azt mondtátok, hogy nem fér el az alapelvekben leírtak között, akkor oké, csak érdeklődöm.
Köszi
üdv
atuci
[Szerkesztve]
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

Vangelis
(PH! kedvence)
Mert üzletek, cégek nem hirdethetnek benne.(de vannak kivételek
)
[Szerkesztve]

Viktor77
(MODERÁTOR)
Majd aki zárta, jön és válaszol.
Én csak annyit írnék most, hogy szólni fogok az Alapelvek aktualizálása miatt. Mert konkrétan erről tényleg nincs szó benne, a többi ''hírdető'' hallgatólagosan van ''megtűrve''. Nem láthatom át, hogy melyik topic hírdetés és melyik nem. Nincs egységes szabályzat. Ezért nem is zárom az újabb topicot, és folyok bele ebbe.
Bazinga!

Gh0sT
(PH! addikt)
Eztet nem igazán értem:
Persze nem vitatkozni akarok, csak egyszerűen nem értem. 
A topitnyitó felvetett egy problémát, ami szerintem igenis valós. Valami protect funkciót szeretett volna a scriptbe építeni, valljuk be jogosan. Ezzel a funkcióval lehetne egyfajta hierarchiát kialakítani az OP-ok, ADMIN-ok között.
Gondolj csak bele Viktor77: van egy csatornád, amin a rend megőrzése érdekében segítségre van szükséged. Kiadsz tehát néhány USER-nek operátori jogkört, viszont szeretnéd elkerülni a visszaélést, és ezért úgy védekezel, hogy téged ne lehessen deoploni következmény nélkül.

Viktor77
(MODERÁTOR)
Egy mondatban tudok válaszolni. Csak olyannak adj OPjogot akiben teljesen megbízol. Ilyen egyszerű.
Bazinga!

Gh0sT
(PH! addikt)
Ennyiből akár azt is mondhattad volna, hogy szerencsétlen srác ne IRC-zen, mert nem ért hozzá eléggé.
Mind1, nem az én topicom, bár engem is érdekelt volna a téma. Ha zártad, zártad...

Viktor77
(MODERÁTOR)
Meggyőzhető vagyok. De ennek így nem látom értelmét.
Bazinga!
- Privát
- 2005-05-01 20:50:22

Papa-Georgo
(senior tag)
Nem teljesen értem miért kelett zárni, hisz fáradt gőz, ráadásul sokkkal értelmetlenebb topikok pedig szabadlábon kóricálnak...
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
(#532) Viktor77 válasza Papa-Georgo (#531) üzenetére
- Privát
- 2005-05-01 20:51:16

Viktor77
(MODERÁTOR)
Ott válaszoltam.
Bazinga!

pozitiv
(újonc)
tisztelt VIKTOR77, és anaqer!
nemértem, hogy mért bannoltatok. ennyi erővel bárkit bannolhattok csillagozásért. mért kell 1ből ráfogni az emberre, hogy rosszban sántikál? a 4csillag az nero, és anaqer szerintem nyagyon is jól tudja, mért vagyok mérges erre a programra. még blogot is nyitottam neki (kiskubai blogja, avagy nero fikázás felsőfokon). a rangom nem kell (bár nem ártana), de a nevemet nagyon szeretném visszakapni. ez, amit ti műveltek, az szerintem alaptalan vádaskodás. ha a windo**, és egyéb márkákat, cégneveket ki ''kell'' csillagozni, akkor a ne**-t mért ne kellene?
tisztelettel: kiskubai
nem félreérteni, kiskubai vagyok, csak bannoltak:(

pozitiv
(újonc)
anaqer? viktor77?
MOD: bash?
[Szerkesztve]
Naaa, akkor még nem egyből ezzel jöttél mikor a ban volt.
Nyugodj meg kérlek, az erőszakosság nem járható út. Fórumozz tovább nyugodtan. (amugy a nero-t soha senki nem csillagozza ki, ahogyan a windows-t sem szokták
)
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

anaqer
(PH! addikt)
Másnál érdeklődj, jobb meggyőződésem ellenére eddig nem nyúltam hozzád.
Viszont az aláírásod még mindíg kilóg a három sorból, ez rossz kezdés.
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

pozitiv
(újonc)
kérdezd meg V.ki-t, neki MSN-en mondtam még aznap, hogy a négy csillag az nero. és ezentúl semmit se fogok kicsillagozni a kedvedért. a rang nem érdekel, csak a nevem, és az e-mail-em maradjon a régi.
anaqer: IGENIS! aláírás megkurtítva! tiszteeeelegj!
MOD: de mondtam, csak nem 1ből a nero-t! és méghozzá itt is a bizonyíték: Bővebben: link
[Szerkesztve]

pozitiv
(újonc)
a nevemt szeretném!!! pls

pozitiv
(újonc)
up

Viktor77
(MODERÁTOR)
Nem kaphatod vissza (technikai okai vannak).
Ki mondta egyszer is, hogy csillagozz ki bármit is? Hogy jött ez neked?
Bazinga!
(#541) Winner_hun válasza pozitiv (#538) üzenetére
- Privát
- 2005-05-11 21:00:25
kaptál mailt
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Gallaxis
(kvázi-tag)
Elnézést,...küldtem e-mailt a bezárt topic miatt!
Lehet hogy majd szankcionálnak?
Gallaxis

Viktor77
(MODERÁTOR)
Még nem jött semmi.
Bazinga!

Sátán44
(őstag)
Kedves Moderátor urak!
a ''Nevetséges sajtó hírek!'' nevezetű totyikomat miért zárolták? Más fórumokon látom megtalálható,de én ezt a fórumot szeretem és itt szeretnék írni.Nem is volt hozzá hasonló sem,vagyis én nem találtam.Nem értelek benneteket ez sokkal értelmesebb totyik,mint Alvás topik.
Ha lehetséges kérlek benneteket nyissátok meg.
Köszönöm meghallgatásotokat! Tisztelettel Sátán44!

zottty
(senior tag)
hello! én csak azt szeretném elmondani hogy viktor77 túl sok hibát ejt és ráadásul bunkó is. mondjuk ugy hogy egy buzgómócsing aki szarul is dolgozik..a bénasághoz önbizalma is van..
ja és Grafiqs-tól szeretnék elnézést kérni belátom joggal zárta a topicot vagy csak nem olvasta el amit oda írtam!!!
Az élet kegyetlen és igazságtalan de ugy látszik velem tényleg csúnyán kibaszott

Viktor77
(MODERÁTOR)
Szóltam.
Bazinga!

V.ki
(senior tag)
HOl hibázott Viktor77,babám?Ilyen vajszívű moderátort nem találsz még1et,az biztos.

Vangelis
(PH! kedvence)
Még jó hogy nem olvad el a vaj szive, .....
Hát egy moderátor tényleg nem hibázhatna ennyit azt meg kell hagyni.
[Szerkesztve]

Viktor77
(MODERÁTOR)
Te már csak tudod.
MOD: Asszem szóltam már, hogy ignoráljuk egymást. Én eddig nem tettem rólad megjegyzést, és nem is ''szóltam'' hozzád.
Bazinga!