Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)

(#5001) VladimirR válasza Cathfaern (#4997) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

"S itt jön az, hogy nem értek egyet a harmadik ponttal. Mint ebben a topicban pár nappal ezelőtt kifejtettem, ha xy moderátor moderálását védjük, akkor nem azért, mert xy moderátor, hanem azért, mert egyetértünk a moderálásával. Természetesen van, amikor nem értünk egyet, ezt megbeszéljük, de remélem azt nem várjátok, hogy itt, ebben a topicban esünk egymásnak, mint a kutyák"

ez igy elmondva szepen hangzik, raadasul tokeletesen ertheto is, viszont pont ez is oka, hogy igy velik, veljuk paran, ugyanis ebbol az egeszbol _semmi_ nem latszik
sot, itt, jelen topic-ban sokszor inkabb ugy tunik, nem is a moderalas jogossaganak megvitatasarol, sokkal inkabb annak jogossaga tetelerol van szo, barmi aron
ahhoz, hogy ez ne igy legyen, nem kellene feltetlen egymasnak esnetek, de lehetne peldaul, hogy ugy irja le az erintett moderator, hogy mondjuk "igen, en szigorubb voltam, lehet mas nem lett volna, igy jartal, sajnalom", mintha masik _emberhez_ beszelne (irna), esetleg, mikor nincs egyetertes, ott is lehetne valami hasonlo, mondjuk "igen, beneztem, elnezest, most mar igy marad, legkozelebb figyelek"
nem, ehelyett inkabb az szokott lenni, hogy:
- tomegevel jelenik meg moderator, s a vegen mindig az van, hogy "ki vagy te es mit pattogsz"
- tomegevel jelenik meg moderator, s ismet es ujfent hangsulyozzak, hogy "a moderacio megfellebbezhetetlen, meg ultimate, meg egyebkent is, ki vagy te es mit pattogsz"

pl Bash-nel fordult elo, hogy benezte, s aranytalanul moderalt, viszont mikor szovatettem ezt nala, utananezett, s annak ellenere, hogy nem talalta az adott esetet, elnezest kert, elnezest tudott kerni
s ami meg fontosabb, hiaba volt szigoru(bb mint masok talan) mindig normalisan, emberkent kezelte a masik felet
ez par moderatornak sajnos nem megy, s valoban az latszik csak kifele, hogy nala van a hatalom, mindenki kussoljon (meg ha igy is van, akkor sem biztos a legjobb otlet ezt a kepet mutatni)

remelem nem lett tul zagyva, de ugyis jon valaki, aki nem hiszi el, hogy epito kritikanak szantam

(#5002) Foglalt név válasza kavicssli (#4998) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Mint feljebb ki lett fejtve, mivel nem egy bot moderál, ezért nem adunk ilyen rövid választ. Mindig mérlegeljük a körülményeket. Talán éppen ezért kellemetlen néhányaknak a moderáció, mert a rugalmasságnak meg van az a hátránya, hogy adott helyzetben nem engedjük azt, amit máskor esteleg eltűrünk :U
Mert azért jobbára inkább engedményeket teszünk, amit néhányan egy idő után természetesnek vesznek :U

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#5003) shtml válasza Cathfaern (#4997) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Ezért írtam azt, hogy időnként védik a mundér becsületét, hiszen az esetek túlnyomó többségében nyilván az van, amit te is írsz. Az általam meg nem nevezett konkrét esetben viszont jól láthatóan ez történt: két moderátor elfogult megnyilvánulása után csak egy harmadik volt képes objektívan megszólalni. Kimondva ő sem tette helyre a másik két moderátort, de ettől még elég világos volt, hogy neki kellett megteremtenie az egyensúlyt az előző két moderátor részrehajló megszólalása után.

Nem azt mondom, hogy a moderátoroknak hibátlanoknak kell lenniök, mert ez lehetetlen elvárás lenne. De te sem állíthatod, hogy nem fordulnak elő olyan esetek, amire a harmadik pontban utaltam.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#5004) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm mindenkinek! :R
További szép délutánt mindenkinek! :R

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#5005) tildy válasza VladimirR (#4921) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csak tipp volt, ezekszerint betalált.
Hasonló okokból vagyok én is egyre inaktívabb.
Egyes topikokba nem lehet normálisan írni, mert "beszólnak" egyesek , és mégnekem ég az arcom, hogy meg kell másoknak védeniük, másrészt igenis a színvonal esik. Sajnos. Nincsenek már régi nagy beszélgetések - vagy csak a normálisabb emberek kopnak ki - nincsenek már itt azok, vagy inaktívak , akikért érdemes volt itt lenni (Grafi, vlad, tiv84, tiv61, Bash, Kidus stb... )

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#5006) tildy válasza tiv83us (#4964) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha hardcorenak lehet nevezni 10 offot. Mindegy, ne legyen vita.
Chaserrel abban egyetérek, hogy:
-szakmai topikokban ne lehessen off gombot használni, és ha off téma kerül elő, akkor legyen kigyalulva
vagy
-legyen olyan, hogy a szakmai részben írt hozzászólás, ami off lenne, ne számolódjon szakmai hozzászólásnak
vagy
-legyen egy olyan gomb, amivel hideolni lehet az off hozzászólásokat!
Ez már akkor is felmerült ötletemként mikor vita volt, a reakciótok (bocs a többeszámért, de muszáj!!!!) az volt, hogy nem vagyok konstruktív.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#5007) Pompi válasza tildy (#5006) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A fő probléma nem az, hogy az OFF hozzászólásokkal szakmai hozzászólásokat szereznek egyesek, hanem, hogy szétesik, átláthatalnanná válik tőle a topik. Az lehet, hogy ti jól érzitek magatokat benne, de egy szakmai topiknak nem elsődlegesen az a célja, annak ott van a lokál szekció, meg is nyílt a topikotok lehet beszélni bármiről.

Az OFF hozzászólásokat eltűntető lehetőség megfontolandó fejlesztés, de egyelőre nincs kapacitás ilyesmire, de feljegyeztük és meg fogjuk beszélni, és ha pozitív támogatást kap akkor előbb-utóbb lehet belőle valami.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#5008) tildy válasza Pompi (#5007) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Olvass!
Szerinted miből tart leprogramozni egy olyan gombot, amely egy topikban HIDEOLJA az offokat? Elmondom:

preg_replace("/regurális kifejezés ami szűr az offos class-ra/", "", $hozzaszolas);
Kb ennyi. Szerintem ehhez nem kell túl nagy kapacitás, én kb 1 perc alatt beírtam ide.
Amihez esetleg kell, hogy a full off hozzászólást ne számolja.

A fent nevezett dolog pl. megoldotta volna az ominózus e2000es esetet.

Felfigyeltetek? Ezt örömmel hallom, ugyanis eddig azt kaptam a moderátoroktól hogy nem vagyok konstruktív, nem a megoldásra törekszem, holott már az ominózus elsetkor is mondtam ezt a lehetőséget.

A megnyílt topikról: megnyílt, de az első modos beszólás kb az volt, ha szakmait akarunk írni , menjünk vissza.

[ Szerkesztve ]

(#5009) lipi67 válasza Pompi (#5007) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Mostanában kevesen vesznek már 2xxx procit,megközelítőleg nem annyian,mint akik oda írtak.S ha valaki betévedt,tuti,hogy választ is kapott a kérdésére..Jól működött ahogy volt.S ha éppen nem volt téma,csináltunk magunknak,ez való igaz.Egyedi topic volt,talán ez volt a baja.A szakmai hsz-ről meg..Mitől szakmai egy hsz?Írhatok én ódákat a 2xxx szériáról úgy,hogy köze sincs a procihoz...Mind1.Volt benne igazság ez tény(kben mi is szóltunk,s kértük,hogy jöjjön már valaki és kérdezzen,vagy ha jött,nem 1x kérleltem(tuk),hogy nyomjon már 1 kis tesztet.S 10-ből 7 emberkére hatással volt.Ma?S mielőtt kérdeznéd:Senkit se érdekel a proci.A tuningpotencia,s az,hogy csald elő.Erről szólt.. :K Most nem pörög,minden nyugis.Unalmas mint a többi.

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#5010) Loretto válasza tildy (#5006) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

"Chaserrel abban egyetérek, hogy:
-szakmai topikokban ne lehessen off gombot használni, és ha off téma kerül elő, akkor legyen kigyalulva "

Biztos késő éjjel volt már akkor, de Chaser baromira nem ezt mondta, kérdezte. Hanem:
Lenne egy egyszerű, ám de felettébb fontos kérdésem...az "off" gombocska itt alul ugye azért van, hogy ha nem a témához kapcsolódó mondandója van az embernek, azt használja, ezzel elkülönítve a témához szervesen kapcsolódó dolgokat. Ha így van, akkor mért nem lehet használni?
A programozáshoz semmi de semmi közünk tudod nagyon jól, így igazából azt el mondhatod n+1-szer, nem mi fogjuk eldönteni, hogy szükséges-e hanem...

Soirée...

(#5011) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Vita lezárva! Az OFF hozzászólásokról a véleményem itt olvasható. Ez megegyezik a többi moderátor és házigazda egységes véleményével. Minden további post ebben a kérdésben teljesen értelmetlen.

Vladi: Azt hiszem, de legalábbis sejtem, hogy most ezért a postért savazást fogok kapni Tőled, de mielőtt ez megtörténik, szeretném elmondani, hogy a legutóbbi hozzászólásod elgondolkodtatott minket. Teljesen érthető volt és építő jellegű. Pontosan ezért, szeretnék most Veled egy olyan, szerintem mindenki által tudott, de legalábbis sejtett, dolgot megosztani, amiről nem szoktunk beszélni. Mi, a PH! moderátorai, házigazdái, nem vagyunk klónok, éppen ezért a véleményünk természetesen sokszor különbözik. Szerencsére eddig általában kisebb kérdésekben, de bizony vannak kemény vitáink. De ahogy ez nyilvánvaló, ezeket nem itt a publikus részen folytatjuk le. Általában az ilyen viták lezárásaként szokott kialakulni egy egységes, sokszor kompromisszumos álláspont, amit valamelyikünk, vagy akár többen is közvetítenek felétek. Akinek még ezzel kapcsolatban is ellenvéleménye van, érthető okokból nem fog ide írni és részt venni a vitában. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy akiket itt nem láttok feltűnni egy vitában, mind ellenkező állásponton vannak. De azt mégsem várhatjátok el, hogy itt mindenki előtt vitassuk meg, a problémás helyzeteket, lehetőséget adva arra, hogy valaki megpróbálja kihasználni az eltérő véleményeket és esetleg megpróbáljon éket verni a csapat tagjai közé. itt szeretném jelezni (nem Neked), hogy ez egyébként sem fog sikerülni.

A tévedésekről: Teljesen egyetértek Veled, ha valaki hibázik, téved, túlbuzgó, vagy csak elnéz valamit, akkor vállalja be és mondja meg, hogy hibázott, és ha szükséges, kérjen elnézést. Ettől nem fog összedőlni a világ és nem ettől fogja elveszíteni a tekintélyét, ha egyáltalán van neki olyan. Most joggal kérdezhetnéd, hogy akkor miért nem látsz ilyet. Szerintem van ilyen, most nem kerestem vissza, de emlékszem esetekre. Kétségtelen, hogy nem sok. De, és most azt hiszem, nagyon kihívom magam ellen a sorsot, én azt gondolom azért nincs több, mert döntéseink túlnyomó többsége helyes. Jogos, védhető és támadhatatlan. Meg vagyok győződve erről, ha nem így lenne, már nem lennék házigazda.

És ez már személyes: Voltak komoly vitáink, illetve egy idő óta már csak monológjaid, mert szándékosan nem válaszoltam, az általam provokatívnak és nem konstruktívnak minősített hozzászólásaidra. De most nagyon szívesen írtam, mert úgy éreztem, hogy ez valóban olyan, amiről értelmesen beszélhetünk, még ha nem is biztos, hogy egyet fogunk érteni.

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#5012) tildy válasza Loretto (#5010) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Bár a megfogalmazásom tré volt (és akkor még finoman fogalmaztam), szerintem chaser hozzászólása pontosan azt fedi, hogy miért van off gomb, ha nem lehet igazándiból használni, éppen ezért írtam utána azt amit.
Bár furcsállom, hogy csak az első mondatot idézed, miközben a hozzásólásom a vagyokkal együtt képez egészet, na és az az egész kb az, ami lefedné azt, amit chaser is pedzeget.

A programozáshoz semmi de semmi közünk tudod nagyon jól, így igazából azt el mondhatod n+1-szer, nem mi fogjuk eldönteni, hogy szükséges-e hanem...
Hanem? Hanem ki? Látszik egy igény egyik oldalról (userek). Látszik egy igény másik oldalról(modok). Lenne rá egy tök egyszerű köztes megoldás, ami mindenkinek jó lenne , kecske is hús is, káposzta is maradna ( ha meg nem enném :D ) . Ezen mit kell akkor döntögetni? Ahogyan az off topikot is megölte a "szétszakítás" (bár hú de nbagyonment az , hogy nem fogja) , úgy én egyéb más esetben sem vagyok híve a kétfelé, többfelé osztásnak. Abból itt még jó nem nagyon sült ki.

FN-nek meg az ON-ba való átterelgetése: RÖHEJ.

[ Szerkesztve ]

(#5013) lipi67 válasza Racecam (#5011) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Azért írom ide,mert vannak dolgok amik mások szerint is idevalóak.(Te)Egy dolog piszkosul zavar,s ezt akkor is leírom,ha utána jön majd a bünti.Tudod Te is,én is,volt régebben egy "vitánk".Mikor berágtam Tildyre,hogy írogat abba a topikba,s kértem ne tegye.Akkor kultúráltan beírtam.Erre jött a sok reagálaás,hogy mi vagyok én,szócső,tépem a szám stb..Erre reagáltam úgy,hogy írásban nem szoktam tépni.(kb,nem emlékszem)Ekkor volt az első s utolsó vitánk,hogy x-y embereket befenyítettem vagy mi a csuda.Elmult.1!!!!Ember volt aki megkérdezte akkor tőlem,hogy mi is van Tildy és köztem,tiv83us,s 2 mondatban mindent normálisan megbeszéltünk.Azóta elcsendesedtek a dolgok.Szuper.Mi is beszéltünk sokat baráti hangnemben,s nem 1x kértem a segítségedet,igaz?S Te nagyon gyorsan,kedvesen válaszoltál.S most jött ez az ügy,ami ..Nézd!Ma már nem érdekel,szét lett szarva ahogy van egy jól működő,istenem.De ne beszéljetek korrektségről stb,amikor a ludasokat keresik meg csak priviben,hsz-ek tünnek el,s ami engem érint,s napok óta bánt:IDE ÍROM MERT TE IS IDE ÍRTAD,PRIVI NEM ÉRDEKEL :
Voltak olyan megjegyzések,hogy nem a témáról beszélünk,hülyeségeket hozunk fel itt,nem idetartózó dolgokat.S Te?Azt,hogy Tildyvel mi éppen 1ütt élünk vagy sem miért kellett itt felhozni?(személyes érdekeltsége van a 2xxx-ben)Ha valahol leírom(vagy Ő),hogy mi az éjszakai programunk akkor MI tesszük,s olyanok előtt akiket barátainknak mondunk.Tudják,esetleg már voltunk is náluk 1ütt stb..S nem is titok.De itt felhozni?Ez ..ez a személyeskedés..

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#5014) Racecam válasza lipi67 (#5013) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért lásd be, hogy ez elég nevetséges.
Ti egy nyilvános fórumon, ahol még csak nem is kell regisztrált tagnak lenni ahhoz, hogy olvashasd, leírjátok a kapcsolatotokat, de csak a barátaitoknak? :F
És az a problámád, hogy amikor egy Veled szorosan összefüggő moderáció kapcsán tildy megjelenik, hogy szemmel láthatóan Téged védjen, akkor ezt megemlítem? :F

De rendben van. Igazad van. Semmi közöm a magánéletetekhez, ezért utólag is szeretnék elnézést kérni és kérlek benneteket, hogy az ezzel kapcsolatos mondatomat a többi fenntartása mellett tekintsétek tárgytalannak. Ha kéritek, akkor módosítom is azt a hozzászólásomat, kiveszem belőle azt a mondatot. Addig azonban nem, nehogy az legyen a látszatja, hogy utólag próbálom eltüntetni a nyomokat.

(#5015) tildy válasza Racecam (#5014) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem őt, hanem a "barátaimat" védtem. Lipi ugyanis elég ritkán offol.
A többit talán privátban, ami nem tartozik másra, az nem tartozik másra, ezt szerintem már korábban is megbeszéltük.

[ Szerkesztve ]

(#5016) lipi67 válasza Racecam (#5014) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Először is,köszi,hogy válaszoltál.
Nem.Nem leírjuk,hanem nem titkoltuk el,s voltak 1értelmü mondatok amiből kiderült.S mivel ahol erről szó esett,ott mindenki rég tudta,nem volt új benne.
Védjen.Tudod,engem nem is érdekelt már,csak néztem ahogy dúl-fúl,s írja a mondókáját.S tudod mit?Büszke voltam rá!Nem miattam tette.Igaz,miattam jött először oda,de utána...ott szerették(NEM MIATTAM),s nem engem,egy topikot védett.

Nem,nincs bennem tüske,nem zavar.Sőt!Pont azért(is)írtam le Neked,mert"jóban voltunk",s szarul esett picit,hogy ez is lehet érv.Ha más mondja..nem érdekelt volna.Tőled kicsit fájt.Ennyi.

(#5017) tsigalko87 válasza lipi67 (#5016) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Oppsz...

[ Szerkesztve ]

(#5018) tsigalko87

tsigalko87
(őstag)

Nagy paraszt vagyok de ugyis dolgozok annyit hogy alig érek ide..1 hét bann belefér.. de ha nem kapok azt se bánom... Költői kérdésem...: Mi a jó budös herét lehet beszélni 15.000 hsz.-on kersztül egy prociról..? Egy hszbe le lehet írni a lényegét... a többi sallang nem a prociról szól... hanem az egyéb hardverekről... szóval... oda irjak a haveromnak ahol tutti nem olvassa vagy privizzek vele.. Mi vagyok én buza..? Levelezgessek kockákkal bazzeg..?

Mit lehet olvasni a prociról..? Semmit..? Mit lehet rajt állitani...? Semmit...! Az alaplapon amibe teszed azon lehet állitani elküldöm a faszba tegye fel ott a kérdéseit mert az E2000es.. topikba feltehetei teezedelődött a hsz.ok száma... Söt meg is fog dögleni na de ez nem gond van uj szabadon élhető topikunk..

Ha a modiknak ennyi joga van és ilyen korrekt hsz.t kreáltam... Két kérésem lenne.... :R

Egyik az hogy nem lehetne idő elött egy egyedi pofát magamnak..:F Mert az megnyugtatna... elérném a célom.. mivel őstag már nem leszek vagyis nem mostanába... mivel alábbhagyott a lelkesedésem...

A másik pedig az nem kérés hanem kérdés...? Megengedett itt az effajta magatartás..? Amit én tanusitottam...? Vagy ez már túl megy minden határon...?

Most szerintetek rossz arc vagyok..? Sztem nem.. Csak rossz napom van és itt élem ki magam... Semmi bajom se a mikulás pofával se senkivel.. de nekem is kell egy ilyen... :DDD Egy kisaútóut akarokk....

(#5019) tiv83us válasza tsigalko87 (#5018) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem fekudj le aludni ;)

Hold the line!

(#5020) tsigalko87 válasza tiv83us (#5019) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Igen ez kimaradt hogy még fáradt is vagyok a büös pißáuba..:) joéjt... urak..

Szerk.: Neked is mekkora jo arcod van... bammeg mennyit kell még offolni midennfelé hogy östag legyek.. ;) Na meg még aludni is kell jopárat..:) Asszem jo magaviselet is kell hozzá..?

Az mit jelent.. Puncsolni a modiknak..? Vagyis puncsolni de ezt nem mondantba önteni..? Uhh amire meggondolom hogy ezt nem kéne leírnom szerintem már kifutok az ídőböl.. a łłsába...

[Gyurcsanyolas kiszedve]

Ne mozduljunk el a politika iranyaba pliz, meg amugy is sok idot ell kell tolts, hogy kepet kapj, olyan fel evet minimum, aztan majd meglatjuk. De plz, fogadd meg a tanacsom a fenti hsz-ben, nem akarom, hogy rosszban legyunk egymassal ;)

[ Módosította: tiv83us ]

(#5021) Kidus válasza tsigalko87 (#5020) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ezennel megszavazok neked egy bugocsiga avatart :D
Vagy buszkereket!
Puncs meg johet barmikor.
Amugy meg ha sok ilyet hordozgatsz ossze, elobb-utobb az avatarod is meglesz, meg mi is jol fogunk szorakozni :K

Gyurcsit meg inkabb itt ne :)

Assuming Control

(#5022) tsigalko87 válasza Kidus (#5021) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Nem is rémlik mit írtam rá.. talán sértő volt...? Akkor scusi....Buszkerék.. Bugócsiga... tökéletes.. legyen bordó sárga majd ha úgy van... mert AS.Roma drukker vagyok...

Különben kurva jo arcok vagytok..:) Figyi van egy másik régi regem.. nem lehetne ezzel összevonni..? Vagy eltörölni a föld színéről..? Vagy ez itt OFF..?

U.i.: Qvárra nem vagyok tisztába a politikával... én a sajat kertem a keritésen belül rendben tartom.. a többi nem érdekel... hivhattam volna Jumurdzsáknak.. akkor nem kellett volna moderálni...

(#5023) viharhozo

viharhozo
(PH! addikt)

Kedves Foglalt név!

Megértem, hogy vérig sértődtél a helyesírásoddal kapcsolatos hozzászólásomon, sajnálom, a magas labdákat szeretem azonnal lecsapni. Felhívnám figyelmed, hogy ezen problémád oka nem én vagyok, tulajdonképpen piszkosul semmi közöm hozzá. Nyilván nem volt feltétel a moderátori pozíció megszerzésében a vonatkozó képesség; istenem, kinek a pap, kinek a paplan.

Tisztában vagyok vele, hogy ez itten a te játszótered, és oda pisálsz a területen, ahová kedved tartja. Ugyanakkor szeretnélek megkérni, hogy az első bekezdésben foglaltak miatt kialakult frusztrációidat szíveskedjél valaki máson kiélni. Lelkem mélyén igazi népművelő vagyok, csak a problémára szerettem volna rávilágítani, mielőtt éles helyzetben komolyabb gondod adódik belőle.

Köszönöm!

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#5024) Racecam válasza tsigalko87 (#5022) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az egy másik topic, de ha már itt vagy, lökjed azt a reget, annál is inkább, mert Roma drukker vagy. De pláne azért, mert imádok banolni, ez az életem. :DDD

(#5025) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Nem ma kezdtem a ph-zást, és tisztában vagyok az alapelvekkel, azt viszont, már nem értem anyira, hogy egy nyitott topicot, mért kell a nyitás után pár órával zárni, arra hivatkozva, hogy ugyis csak lézengés lenne. oké értem én, hogy ne legyenek olyan topic-ok, ahol csak lézengés van, és ha ez lett volna, szerintem én magam kértem volna a zárolást, de ugy érzem azért adni lehetett volna egy esélyt a topicnak...
és ne értsetek félre, de sokszor talán fontos is lett volna hogy itt meg tudjuk beszélni a dolgokat, s mire szolok az embereknek, hogy jöjjenek és forumozzanak, addigra már nincs hova :( ugyhogy most én maradtam sz..ba, csak mert arra nem számítottam, hogy ilyen hamar zárolva lesz...
És félreértés ne essék, nem akarok én szembeszállni, veszekedni senkivel, csak ezt nem érzem jogosnak(ilyen hamar nem)

És az álltalam nyitott topic, nem olyan akart lenni, mint a sok xy város adok veszek beszélgetek topic-ok, és elég sok topic van, ami egy tábor, csoport stb topicja, amik müködnek, igy ha az elnevezéssel, vagy a helyel ahol nyitottam voltak a bajok, akkor szivesen várom a tanácsokat...

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#5026) Racecam válasza viharhozo (#5023) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

viharhozo: Elegem van már a Jogos modba való irkálásból, jó lenne, ha végre lenyugodnának a kedélyek, de az ilyen hozzászólások nem ebbe az irányba mutatnak. Az, hogy reklamálsz, rendben van, de ahogy teszed, az nálam is kiveri a biztosítékot. A második bekezdésed hangneme nem megengedhető, és ha jól olvasom, még burkolt fenyegetést is tartalmaz. Ezért most tőlem is kapsz 1 napot. Kifejezetten örülnék, ha ezt a stílust nem erőltetnéd tovább itt a fórumon, mert erre nem vagyunk vevők.

(#5027) kicsitomi88 válasza Racecam (#5026) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Kisebb-nagyobb fentartásokkal kezeltem azokat a moderációban észrevehető anomáliákat melyekre Vlad és Tildy hivatkozott. Most már nem, ennyit szerettem volna.

Hogy ON is legyek: Komolyan ezért 1 nap ban jár?

90 87.5 87.8 87.5

(#5028) Racecam válasza Barthezz2 (#5025) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Rendben, kinyitom. Viszont arra külön kiváncsi leszek, hogy egy 345 fős településről hányan fognak ide a PH!-ra járni beszélgetni. :U (Ilyen alapon bármelyik (nem akarlak megsérteni), "háromházas községnek" lehetne saját topicja. De nézzük meg.)

(#5029) Barthezz2 válasza Racecam (#5028) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

köszönöm!
És ha gondolod, a nevet meg lehet változtatni, mert tényleg nem egy xy város adok veszek beszélgetekre akar hasonlítani, illetve, át is helyezheted, ha ugy gondolod, hogy egy ilyennek máshol jobb helye lenne. Ha nem lesz érdeklődés a topic iránt, akkor pedig saját magam fogom kérni a bezárását. Igazad van abban, hogy lehet, hogy nem lesz nagy életű, de meg kell próbálni.
És remélem nincs harag, mert eddig sem volt problémám a fórummal, és remélem hogy ezután sem lesz, sem nektek velem.. és mégegyszer köszönöm :R

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#5030) tsigalko87 válasza Racecam (#5024) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Ő lenne az.. Össze kéne vonni a reg. időt meg a hsz. számot... lelehtne 13xx napos a mostani regem vagy ez már sértés..? Elöbb kapnék tutti pofát..:)

[ Szerkesztve ]

(#5031) ngabor2 válasza tsigalko87 (#5030) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

regeket összevonni nem lehet.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#5032) Pompi válasza tsigalko87 (#5030) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Viszont az akos kukac asroma pont hu címről kell lennie regisztrálva még egy - ezek szerint egy harmadik - fiókodnak is.

[ Szerkesztve ]

(#5033) Racecam válasza tsigalko87 (#5030) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Óóó, bakker, véletlenül ezt raktam ki!! :Y
Mindjárt orvosuljuk a kérdést, csak Panther kell hozzá.
Addig is elnézést és egy kis türelmet kérek!! :R

u.i.: Ezért legközelebb, ha Romában járok, hozok Neked AS Roma kulcstartót!! :R

[ Szerkesztve ]

(#5034) ngabor2 válasza kicsitomi88 (#5027) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem, nem ezért jár 1 nap, hanem a folyamatos ilyen stílusért, amin többszöri figyelmeztetés ellenére se változtatott.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#5035) VladimirR válasza Racecam (#5011) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

az elso bekezdest maradektaslanul ertem, eddig is tudtam, hogy kvazi nincs nektek (ertheto) okokbol engedve (legalabbis ellenjavallt), hoy itt, a forumon vitazzatok modearciot illeto kerdesekrol egymassal, ez rendben is van

a masodik bekezdessel is nagyjabol egyetertek, ha nem lennek lusta en peldat is tudnek hozni, a problemam inkabb a mennyiseggel van, illetve sokszor azzal a viselkedessel, amit emlitettem, hogy emberkent kezelni a masik felet

a monologos reszre had ne reagaljak, meg a vegen provokacionak hinned

(#5036) tsigalko87 válasza Pompi (#5032) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Az ki az ki lehet deríteni.. :F Meet izé érted? hmm..?

(#5037) yetike válasza tsigalko87 (#5036) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

[link] :)

(#5038) fordfairlane válasza ngabor2 (#5034) üzenetére

fordfairlane
(PH! addikt)

És Viharhozó mióta fejtett ki ilyen stílust folyamatosan? :U

my hovercraft is full of eels

(#5039) tsigalko87 válasza yetike (#5037) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Köszi..:) De menő voltam..:) Annak ideján.. figyi ezt is töröld légyszives és azt meg lehet oldani hogy az itteni email címem normálisan legyen feltüntetve..? vagy megprobáljam én megoldani..?

(#5040) Pompi válasza tsigalko87 (#5039) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csak te tudod megoldani. Úgyhogy addig nem is bannoljuk amíg meg nem csináltad.

[ Szerkesztve ]

(#5041) Racecam válasza tsigalko87 (#5039) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ahogy Pompi linkelte, de ne cseszd el, mert mehetünk megint Panther-hez!! :U :D
(Pont én mondom... :U )

[ Szerkesztve ]

(#5042) tsigalko87 válasza Racecam (#5041) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Na moderálható.. a tsigalko7 email átírva kőkemény. munka volt.. de képességeim lehetővé tették a fennakadás mentes problémaelhárítást.. Ezúton köszönetet mondanék mélyen tisztelt MODERÁTOR/HÁZIGAZDA uraknak, hogy rögös utamon végigkísértek a tökéletes állapotok megvalósulásának kapujáig..!

[ Szerkesztve ]

(#5043) Racecam válasza tsigalko87 (#5042) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Megtörtént.

(#5044) tsigalko87 válasza Racecam (#5043) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

...tante grazie... :R

(#5045) Pompi válasza Racecam (#5043) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mondjuk kicsit elkéstél vele ;]

(#5046) Racecam válasza Pompi (#5045) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem sokat szerintem, mert amikor megnyitottam még nem volt és kb. 3 percig telefonáltam. :U

[ Szerkesztve ]

(#5047) Pompi válasza Racecam (#5046) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem is azt írtam, hogy sokat ;) mondjuk én meg nem siettem ide kommentelni a kirakást.

(#5048) lipi67 válasza tsigalko87 (#5044) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nem hiszem el!Te kellettél,a zagyvaságaiddal,s azóta nyugi van itt!:)
El ne tünj,megyek érted Pécsre!
-VÉGRE-

(#5049) zolynet

zolynet
(PH! kedvence)

Napokban a következő történt. A "Mennyit adnál ezért a gépért/alkatrészért topik"-ot átköltöztettéttek egy olyan "piacos témák" helyre, melyet a "Fórum" menü alatt meg sem lehet találni. Ezzel egyidejűleg ami itt szakmai hsz volt az most piaci hsz lett. Bevallom nem esett jól h megint őstag lettem. Tudom erre majd mondjátok hogy nem a rang miatt meg stb... Nade mi ezért elég keményen megdolgozunk. De akkor legyetek következetesek és a milyen alaplapot, vga-t stb vegyek topikpokat is rakjtok át a piacos témákba, ugyanis ezen topiokba is majdnem ugyanaz megy ami a "Mennyit adnál ezért a gépért/alkatrészért topik"-ban. Azaz van egy keretösszeg és arra belőnek egy terméket. Na Mi (greatchos, Chaser, Calibos) ennél sokkal átfogóbb munkát végeztük, ugyanis egész hardverre vonatkozólak mondtunk egyfajta véleményt, beárazást. Már bocsánat hogy magunkénak tudjuk azt a topikot (lehet xezret visszalapozni nyugodtan), szóval ha a Mi topikunkat leminősítitek és megtalálhatatlan helyre teszitek (kereső nélkül próbáljátok meg megkeresni, kösz) akkor a fentebb említett topikokat is nyugodtan húzzátok át a piacos témákhoz, mert akkor az is az, ha következetesek vagyunk.

Sosem volt afférom itt Senkivel! Bejön ez az oldal, sokat olvasok rajta.
Az pedig nem ha hsz gyűjésről szólt akkor nézzetek be a milyen vga....stb topikokba is!
Mellesleg ilyenkor mindig azzal jöttök hogy ha már nem megy a hsz gyűjtés akkor tipli van, meg sem fordul a fejetekben hogy jószívvel segítettünk a fórumtársaknak.
Amúgy is elegem volt már az ottani türelmetlenkedőkből, úgyhogy szüneteltetem az ottanni megjelenésemet, jöhetnek az új árazó titánok.

üdv:
Zolynet

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#5050) PazsitZ válasza zolynet (#5049) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Így az7 oldalsáv ajánlójában se fog megjelenni :(
Lehet az aktív témákban sem :F
Így tényleg lehet sokan nem fogják megtalálni...

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.