"S itt jön az, hogy nem értek egyet a harmadik ponttal. Mint ebben a topicban pár nappal ezelőtt kifejtettem, ha xy moderátor moderálását védjük, akkor nem azért, mert xy moderátor, hanem azért, mert egyetértünk a moderálásával. Természetesen van, amikor nem értünk egyet, ezt megbeszéljük, de remélem azt nem várjátok, hogy itt, ebben a topicban esünk egymásnak, mint a kutyák"
ez igy elmondva szepen hangzik, raadasul tokeletesen ertheto is, viszont pont ez is oka, hogy igy velik, veljuk paran, ugyanis ebbol az egeszbol _semmi_ nem latszik
sot, itt, jelen topic-ban sokszor inkabb ugy tunik, nem is a moderalas jogossaganak megvitatasarol, sokkal inkabb annak jogossaga tetelerol van szo, barmi aron
ahhoz, hogy ez ne igy legyen, nem kellene feltetlen egymasnak esnetek, de lehetne peldaul, hogy ugy irja le az erintett moderator, hogy mondjuk "igen, en szigorubb voltam, lehet mas nem lett volna, igy jartal, sajnalom", mintha masik _emberhez_ beszelne (irna), esetleg, mikor nincs egyetertes, ott is lehetne valami hasonlo, mondjuk "igen, beneztem, elnezest, most mar igy marad, legkozelebb figyelek"
nem, ehelyett inkabb az szokott lenni, hogy:
- tomegevel jelenik meg moderator, s a vegen mindig az van, hogy "ki vagy te es mit pattogsz"
- tomegevel jelenik meg moderator, s ismet es ujfent hangsulyozzak, hogy "a moderacio megfellebbezhetetlen, meg ultimate, meg egyebkent is, ki vagy te es mit pattogsz"
pl Bash-nel fordult elo, hogy benezte, s aranytalanul moderalt, viszont mikor szovatettem ezt nala, utananezett, s annak ellenere, hogy nem talalta az adott esetet, elnezest kert, elnezest tudott kerni
s ami meg fontosabb, hiaba volt szigoru(bb mint masok talan) mindig normalisan, emberkent kezelte a masik felet
ez par moderatornak sajnos nem megy, s valoban az latszik csak kifele, hogy nala van a hatalom, mindenki kussoljon (meg ha igy is van, akkor sem biztos a legjobb otlet ezt a kepet mutatni)
remelem nem lett tul zagyva, de ugyis jon valaki, aki nem hiszi el, hogy epito kritikanak szantam

Most nem pörög,minden nyugis.Unalmas mint a többi.

) . Ezen mit kell akkor döntögetni? Ahogyan az off topikot is megölte a "szétszakítás" (bár hú de nbagyonment az , hogy nem fogja) , úgy én egyéb más esetben sem vagyok híve a kétfelé, többfelé osztásnak. Abból itt még jó nem nagyon sült ki.

Egy kisaútóut akarokk....
joéjt... urak..
Na meg még aludni is kell jopárat..

ugyhogy most én maradtam sz..ba, csak mert arra nem számítottam, hogy ilyen hamar zárolva lesz...

![;]](/dl/s/v1.gif)