Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)

(#451) dannnnn

dannnnn
(senior tag)

Bővebben: link
nemtudom, nemértem, mér, most ebbe mi volt a rosz? elgondolkoddtam rajta és télleg nem értem mér....... mer csináltam már olyan topicot amit bezártak és elgondolkodtam rajta és télleg aztmondtam hogy ok ez télleg be kellet zárni....
de ezt?

██ сәгтеук ыекшлу™ ██

(#452) Old Death válasza dannnnn (#451) üzenetére

Old Death
(senior tag)

személyiségi jog? :U
sztem ez bőven elég... meg izléstelen is mások hibáin nevetni... és jó érzésű ember nem teszi.. ha meg még topicot is nyit neki akkor ne csodálkozzon :P

''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''

(#453) Rover623 válasza Belvaros (#449) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gondolom a modik is dilemmában vannak ilyenkor néha-néha, de neked is meg kellene értened: ezt itt úgy hívják PH!...nem Totalcar...!

Szvsz menj az Index-re ilyen témával...vagy tutira tizenéves szemüveges PC buzikkal akarsz autós témában értekezni...?
Nem jobb lenne ezt egy olyan fórumon, amit erre találtak ki...?
Csak egy ötlet volt...peace...:))

primus inter pares

(#454) Old Death válasza Rover623 (#453) üzenetére

Old Death
(senior tag)

már a moderátort keresekben letárgyaltuk... jó helyen van.. nem kell elmenni ezzel a témával.. csak van már egy ilyen topic: Melyik autót vegyem? és ide kellett volna írni...
Szvsz menj az Index-re ilyen témával...vagy tutira tizenéves szemüveges PC buzikkal akarsz autós témában értekezni...? ezt inkább nem minősítem...
peace, részemről vége :)

''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''

(#455) Jim Tonic válasza Rover623 (#453) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Szvsz menj az Index-re ilyen témával...vagy tutira tizenéves szemüveges PC buzikkal akarsz autós témában értekezni...?
Mindenki magából indul ki.... Te is biztosan, mert szemüveges sem vagyok, és 20 is rég elmúltam már.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#456) Jim Tonic válasza dannnnn (#451) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Ha ilyen'' ki a legszebb, ki a legrondább'' topiknyitási ingerenciád van, menj el a playboy.hu-ra és éld ki minden vágyad a fórumban.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#457) Rover623

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ehem...értem: már az öniróniába csomagolt jótanács is tilos itten...
Hát tutira elmúltatok 20 évesek...ja, 120...:))

primus inter pares

(#458) VladimirR válasza Jim Tonic (#455) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

hagyjatok mar, tok jot nevettem rajta (annak ellenere, hogy ugyan 20 mar en is elmultam, de szemuveget kellene hordanom -- PC buzi (bar a kocka kifejezest jobbszeretem) viszont vagyok)

(#459) Old Death válasza Rover623 (#457) üzenetére

Old Death
(senior tag)

legalább tudnád, h mi az önirónia... :U
20 éves és 9 napos vagyok :P szal elmúltam
nem tilos.. csak rosszul volt megfogalmazva ill. sértő volt :) de semmi gond..

(#460) eri válasza dannnnn (#451) üzenetére

eri
(tag)

Én sem értem mivel vannak sokkal hülyébb topicok!:O

(_8(l) - The Simpsons

(#461) faster válasza eri (#460) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Azokat is be kéne zárni, ez ugyanis nem kifogás. :P

(#462) Jim Tonic válasza eri (#460) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Az sosem jelenti azt, hogy attól ennek létjogosultsága lenne. Inkább azoknak sincs! ;]

Faster: LOL

[Szerkesztve]

(#463) Rover623 válasza VladimirR (#458) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

You are geek...?

primus inter pares

(#464) Rover623 válasza Old Death (#459) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Óh te vén f@sz...:))
Te tudod mi az önirónia...?
És ismered a fizimiskámat...vagy a kérdezőét...?:)

P.S.:
Igaz, kilóg már az illendőségi időintervallumból, de akkor is: Boldog Szülinapot Halál Bácsi...csak így tovább...élvezd az életet, amíg lehet...:))

primus inter pares

(#465) dannnnn válasza eri (#460) üzenetére

dannnnn
(senior tag)

hát kösz te legalább melletem álsz.. :)
amuigy sztem nincs senkinek igaza!! váááá

██ сәгтеук ыекшлу™ ██

(#466) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

Kalandornak:

Most bezárod például Vikthor koncertajánlóját is? Ott is hírdetések vannak, árakkal.

Bazinga!

(#467) anaqer válasza Belvaros (#449) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Hello, elnézést hogy ilyen későn reagálok, nem feltételeztem hogy kétségek merülnek fel a zárással kapcsolatban. Nagyon egyszerű a dolog, próbáljuk valamilyen szinten továbbra is a hardver/szoftver/net témák köré csoportosítani az oldalt és a fórumot is. Ez többek között azt is jelenti, hogy még a Gőzben is igyekszünk az egymáshoz hasonló nem-informatikai témákat csoportosítani (lásd ''Nagy ... topic''ok, poltopik, stb.).

Ez vonatkozik az autós témákra is. Felhozod a topicok méretét ellenérvként, de abba is bele kellene gondolni hogy az internet még nagyobb. Nem bunkózásból írom. Vannak direkt erre kitalált oldalak ahol sokkal, ismétlem sokkal nagyobb valószínűséggel fogsz hasznos tanácsot kapni. Képzeld el azt a szituációt, ahol én egy autós fórum ''fáradt gőz''-szerű részében próbálok alaplap-vásárlási tanácsokat kérni, holott van X kifejezetten azzal foglalkozó oldal.

Abszurd, ugye.

Továbbá, ha egy topic zárásánál döntő szempont lenne hogy engem érdekel vagy sem, a szakmai topicok nagy része szintén zárva lenne. (Sarkított példa, nem komolyan venni!) Érdekel engem pl. XY router topicja? Nem, akkor ezek szerint törölnöm kellene...? Persze butaság ezt még elképzelni is, mert magától értetődően NEM ez a szempont. Hardver téma, hardver oldal - stimmel, marad. Gőzös téma, gőzös fórumrész... no ezt azért már jobban megnézi az ember. ;] Autós téma - ha a ''nagy'' autós topicban elfér, maradhat, ha nem akkor valószínűleg logikus lépés máshol próbálkozni. (Hasonlóképpen más, gyűjtőtopickal már bíró esetekre.)

Megnyitottam a topicot, de inkább a késői reagálás miatti lelkifurdalásból mint igazi meggyőződésből. :)

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#468) Loveless

Loveless
(senior tag)

Naaaaaa, a szóláncot miért? Olyan jópofa volt.... Ha senkit nem érdekel úgyis elsüllyed. Tudom, hardver fórum vagyunk ésatöbbi, de akkor is :))

>>> Viva la Anarchia! <<<

(#469) I_Am válasza Loveless (#468) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azt hiszem elég kimerítő indoklást írtam.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#470) torz on borz válasza I_Am (#469) üzenetére

torz on borz
(PH! addikt)

ha jól láttam ilyenből már volt egy régebben s az is bé lett vala zárva.

A SÖRöm a legszebb öröm !

(#471) MarKoo válasza I_Am (#469) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Ezek után ne lepődj meg, ha tényleg meg fogják nyitni a honfoglalós topikot. :P Régen láttalak.... és régen beszéltünk....

(#472) Rover623

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Bash!

Akkor hogy a ''megfelelő'' topic-ban folytassam:

A probléma régebben fennáll...ha olvastad is volna a topic-ot, láthattad volna...;]
(Na jó, ez term. vicc volt, lehetetlen lenne a modiknak mindent olvasni...tudom!)
Valszeg azért nem szóltak, mert közöttük sokkal több az újonc, a fórumot ritkábban használó, stb.

A topic címéből valóban következne az együtt kezelés, de amikor a topic született, még nem lehetett sima 6600-ost venni, nem volt ismert hogy miképpen is fog elsülni ez a dolog...a gyakorlat mást hozott mint az elmélet...

Most Én szóltam! Meg egy másik tag, Bobbácsi is!

Kérlek nyisd meg nekik azt a topic-ot!

Köszönettel

Egy GT tulaj

[Szerkesztve]

primus inter pares

(#473) Bash válasza Rover623 (#472) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

''A probléma régebben fennáll...ha olvastad is volna a topic-ot, láthattad volna...'' - ezért írtam, hogy hozzám nem jutott el. A topic-ot egyáltalán nem olvastam, de mivel nincs és valószínűleg soha nem is lesz olyan videokártyám, azt hiszem megbocsátható.
A topic-ot átneveztem ''GeForce 6600GT''-re, azt javaslom, hogy akkor nyissatok egy ''GeForce 6600'' címűt tisztességes kezdő hozzászólással.

http://bashtravel.com/

(#474) Rover623 válasza Bash (#473) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

No problem...:DD
A megoldást (utólagos engedelmeddel) magam is megtaláltam...:U
Köszönöm a nép nevében...:DDD

primus inter pares

(#475) VladimirR

VladimirR
(PH! nagyúr)

ez (Bővebben: link) miert van zarva?

szerk.: mert elobb irunk, aztan zarunk ;] (:P)

[Szerkesztve]

(#476) I_Am válasza VladimirR (#475) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mert még nem olvastad el az utolsó postot. ;]

szerk: na ezt azért nem tesszük, mert akkor lehet törölni is kellene. ;]

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#477) Loveless válasza I_Am (#476) üzenetére

Loveless
(senior tag)

Upsz, most látom hogy csuktad az ''ss karkötős'' topicot. Végül is megértelek, nincs harag. Bár szerintem elég lett volna azt az egy embert helyretenni aki szétoffolta az egészet. Mindegy, majd lerendezem mélben az eladóval. További jó munkát!

>>> Viva la Anarchia! <<<

(#478) I_Am válasza Loveless (#477) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ebben az ügyben döntésképtelen voltam, jobbnak láttam lezárni a témát. Írtam Parcinak is levelet, remélem felvilágosítást kapunk tőle is az üggyel kapcsolatban.

(#479) dannnnn válasza VladimirR (#475) üzenetére

dannnnn
(senior tag)

I_am: bocs hogy előhoztam a topicot.
vladimir: nekem akartál válaszolni? :U

██ сәгтеук ыекшлу™ ██

(#480) VladimirR válasza dannnnn (#479) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

igen, azt akartam mondani, hogy titok ;]

(#481) dannnnn válasza VladimirR (#480) üzenetére

dannnnn
(senior tag)

annnyi titok, annyi hátulütő! de hogyan, hogyan fogom én ezeket megtanulni. kitől? :)

██ сәгтеук ыекшлу™ ██

(#482) Warlock_42

Warlock_42
(senior tag)

Topic zárva. Olvassunk el 3 x 4000 hozzászólást, vagy keressünk egy olyan abszolút ritka szóra mint a ''lassú''.
No Comment.

What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything

(#483) I_Am válasza Warlock_42 (#482) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem-nem, nem kell olvasni csak a megfelelő helyen kérdezni és normálisan.

(#484) Warlock_42 válasza I_Am (#483) üzenetére

Warlock_42
(senior tag)

Szerintem normálisan kérdeztem. Hogy a topic nyitója nem az az ő dolga. A 'gyűjtőtopicok'-ban meg vagy kap az ember választ vagy lesüllyed egy nap alatt a kérdése vagy el lesz küldve miszerint ez már volt 124534 hozzászólással ezelőtt. De nekem mindegy, ejtem a témát.

What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything

(#485) Warlock_42 válasza Warlock_42 (#484) üzenetére

Warlock_42
(senior tag)

Egyébként pl: Bővebben: link ez is a kb. százezredik topic az adott témáról.

(#486) Zordkaszás

Zordkaszás
(senior tag)

Még jó, hogy nagy egyetértésben vannak a moderátorok :DDD :DDD :DDD
Peace! ;)

█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █

(#487) bobsurf válasza Zordkaszás (#486) üzenetére

bobsurf
(senior tag)

szvsz jó poén volt a guminős topic. Bár azt aláirom, hogy nem ez az elintézési mód, sőt...
De aki azt hitte, hogy 500FT-ért vehet guminőt, az meg is érdemli:DD

bobsurf@tvnetwork.hu

(#488) MarKoo válasza Zordkaszás (#486) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Hehe. Neki volt igaza, (vagy neki is)! Mert már hagytunk meg sok-sok ilyen topikot az átverés kitárgyalásáig, de mind1. A topiknyitó stílusa meg nem nagyon tetszett szóval örüljön hogy még itt van... :U

Egyébként ha megnézed én 4 másodperccel hamarabb küldtem el, szóval amíg ő írta addig ment el az én postom.

(#489) Zordkaszás válasza MarKoo (#488) üzenetére

Zordkaszás
(senior tag)

Smilley, embör, smiley!! :DDD
Azért linkeltem be ide, mert 4 mp volt a két hsz közt :))
És tényleg zárandó topic volt (vagy inkább törölhető) :))

█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █

(#490) Old Death

Old Death
(senior tag)

először is nem tudom, h adjak betűt a mondani valómnak, de mivel vszínű lesz egy kis vita róla így itt teszem meg, nehogymá' a mod. ker topic legyen teleoffolva.. vesszen ez ;]
na, h rátérjek a mondandom lényegére:
nem értem miért tiltott dolog a II. vh-s dolgok adás-vétele (tudom számtech fórum :P ) volt aminél jogos volt a moderálás, mert talán nem egy birodalmi sassal v egy jelképpel ellátott tárgyat kéne itt eladni... a topic nyitó meg kitakarhatta volna a kérdés területet... tudom én írtam be a Btk. Módosításáról szóló 1993. évi XLV. Törvény-t mert hiszen nem hiszem, h pénzbüntetésre vkinek is szüksége van... ezeket nem vitatom... de pl.: van egy gázálarcos topic az miért nem mehetett? semmi sértő nem volt a tárgyban, az meg, h egy-két ember olyanokat enged meg magának - amiért már lazán vágtatok ki felhasználokat - az nem tartozik ehhez, hiszen a kérdéses postot lehet moderálni (és úgy hiszem kell is), az aláírás megváltoztatására meg fel lehet hívni a figyelmet, hiszen sértő...
van egy ilyen topic: Bővebben: link ezzel nincsen (szerintem) semmi gond, és nem záratni szeretném! de ennek akkor hogyan van létjofosultsága? Parci ezt mondta egy kérdéses topicról Bővebben: link szal nem tudom, h ilyenkor egy olyan dologra hivatkoznak a nagybetűsek amit csak velük közölt Parci v én nem találtam meg v ezt nem értem? Nem lehente egy olyan komprosszimus megoldást találni, h ha már van egy II. vh-s relikviák adás vételéről szóló topic Bővebben: link akkor itt lehetne elbizniszelni a gázmaszkot (tartóhenger), meg egyebeket, persze egy nagybetűs néha ránézne és ha alapelvekbe ütköző ill. nem odavaló dolgot talál akkor moderálja?
ez a post csak azért született, mert úgy érzem ez a téma kínos kérdéseket vet fel és jó lenne végérvényesen tisztázni a dolgokat... mi maradhat? milyen formában?
tudom ez egy hardver fórum és ha vki ilyesmit akar venni-eladni akkor van ezekre külön portálok, fórumok...

(#491) Old Death válasza Old Death (#490) üzenetére

Old Death
(senior tag)

örültem volna vmi álláspontnak a PH! oldaláról is... no mindegy :(

(#492) Viktor77 válasza Old Death (#491) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

A ''hivatalos'' állásfoglalás most az, hogy a meglévő topicok maradhatnak, de minden más záródik.

Parci majd bővebben kifejti ha erre jár.

Bazinga!

(#493) Sátán44

Sátán44
(őstag)

I'am miért zártad ezt a Tozyikomat?

Én másra gondoltam,mint aki az IDEGES VAGYOK MERT-et nyitotta!

(#494) I_Am válasza Sátán44 (#493) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mert jóformán majdnem ugyanaz. Oda is belefért volna az első post. Csak kicsit másképpen kell fogalmazni. (szvsz)

(#495) Sátán44 válasza I_Am (#494) üzenetére

Sátán44
(őstag)

De nem volt addig egy off hozzászólás sem :F Olyan szépen kezdtek írni és ha elolvastad őket más témában mint a másik totyik!

(#496) I_Am válasza Sátán44 (#495) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Rendben, kinyitom, UP-old fel egy postal és meglátjuk hogyan alakul. ;)

(#497) Sátán44 válasza I_Am (#496) üzenetére

Sátán44
(őstag)

Köszönöm :C

(#498) AI

AI
(tag)

kedves wn31rd! (és micro)

lehet hogy gyenge vicc volt, de csak azért még nem kellett volna moderálni. és hogy rasszista lett volna? szerintem nem. a roma viccek ugyanúgy hozzátartoznak az élethez, mint a rendőr-zsidó-satöbbi viccek. Egyébként maximálisan elegem van abból hogy hogy ilyen túlzott szociális érzékenységgel viseltetünk a romák irányába. Nemrég fényes nappal egy tank benzint szívtak le a haveromtól és pont rajtakaptuk őket. Persze még nekik állt feljebb, és mázlink volt hogy nem vertek meg (legalább nyolcan voltak). Rendőrségre hiába is mentünk volna....
Persze tudom, a kocsikulcsot is oda kellett volna adnom nekik, hiszen a kissebbséget támogatni kell.. Fúúú, már most 300 a vérnyomásom, inkább abbahagyom...

42

(#499) WN31RD válasza AI (#498) üzenetére

WN31RD
(VIP)

A viccben nem egyszerűen előfordult a ''cigány'' vagy a ''roma'' szó, és nem csupán valami apró csipkelődés hangzott el az irányukba, hanem közvetetten halálos fenyegetés.
Ezzel együtt, mint az írtam is, nem gondolom, hogy ez egy nagyon durva vicc lett volna, nem is csináltam belőle ügyet, csak megkértelek, hogy ilyet inkább ne.

(A szociális érzékenység, stb. témáját ebben a topicban nem kommentálom.)

''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

(#500) AI válasza WN31RD (#499) üzenetére

AI
(tag)

oké, rendben. csak azért szívtam fel magam mert mielőtt beírtam a viccet direkt elgondlokodtam hogy belefér-e még. aztán szépen rákerestem a ''sörétes'' szócskára, hogy van-e már ilyen vicc, utána gondosan kézzel begépeltem, nem ám copypaste! utána helyesírás-ellenőrzés, végül oké gomb. Aztán pedig látom hogy a kis gyermekemnek semmi nyoma, mindössze egy [moderálva] felirat állít neki emléket...

42

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.