Idézek a saját hozzászólásomból:
''Olyan rendszert kell kidolgozni ami a frissen regisztráltaknak is jó és a profik is elégedettek vele.''
Részemről a vita lezárva.
[Szerkesztve]
Intel & ATI

Idézek a saját hozzászólásomból:
''Olyan rendszert kell kidolgozni ami a frissen regisztráltaknak is jó és a profik is elégedettek vele.''
Részemről a vita lezárva.
[Szerkesztve]
Intel & ATI

szeretném megkérdezni hogy mér törölték a topicomat??!! a neve : kinek van a legszebb arca ph! -n
██ сәгтеук ыекшлу™ ██
(#403) Dreamcaster válasza dannnnn (#402) üzenetére

Sztem azért mert fölösleges. Nézegesd az avatarokat és ha teccik' akkor teccik'.
[Szerkesztve]
Sztem egyé még egy kis neszkuvikkot!

Okos hozzászólás, már nincs időm se és erőm se hogy kifejtsem a véleményem, a lényeget már kifejtettem, vond le a következtetést, bár ahogy látom már sikerült, tisztelet a véleményednek..gratulálok a hozzászólásaidhoz, ennyi!

Olvass kicsit vissza és te is rá fogsz jönni hogy miért lettél törölve!

mondtam, hogy ha nem birsz magadbol ertekelheto hozzaszolast kipreselni, inkabb halgass -- ennek igy kurvara nincs ertelme, egyre inkabb kezdem azt hinni, hogy csak kotekedsz

Cathfaern, végül is megértem hogy bezártad a társkereső topicot. De azért hagyhattad volna még egy kicsit, elég sokunknak van olyan problémája hogy nincs elég barátja/barátnője...
Na mindegy, life is sucks 
Szerk: tudom, akkor menjünk a r*ndivonalra. De azért akkor is érdekes lett volna ez a topic szerintem.
[Szerkesztve]
>>> Viva la Anarchia! <<<
Nos, éppen amiatt mert a PH!-n van vagy 10 lány összesen nem igazán témába vágó beszélgetés alakult volna ki...sima beszélgetésre meg ott az offtopic (de leginkább vmi chat
), barátnős topic is van nem is egy.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

De mondjuk végignézhettük volna ahogy egymásra talál két meleg ph-s 
Na jó, befejeztem 

Na ittvagyok a társkeresős topik miatt Bővebben: link
Első hozzászólásban leírtam már ott, hogy miért csináltam. Van sok ki lakik itt kilakik ott topik, ezeknek sincs semmi közük számtekhez, sőt nagyon sok más topiknak sincs, mégis megvannak tűrve.
Miért ne lehetne egy topik ami az ismerkedésről szól? Szerintem nem bánt senkit. És nem zárni kéne, hanem inkább az offokat törölni belőle.
Most csinálhatnék egy ki lakik Mosonmagyaróvár környékén topikot, azt kénytelenek lennétel eltűrni, vagy zárni az összesel ami olyan. De én nem csak környékiekkel szeretnék ismerkedni. Bárkivel aki itt fórumozik, és érdekli a számtek.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
(#411) Thulcandra válasza Loveless (#409) üzenetére

Én személy szerint nem vagyok meleg. De semmi bajom sincs velük. Neked esetleg?
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
(#412) Loveless válasza Thulcandra (#411) üzenetére

Nekem sincs semmi bajom velük, nem azért írtam. Akkor meg végképp nincs kifogásom, ha 2 meleg csajról van szó! 
Szerk: sry az offért, tényleg befejezem.
[Szerkesztve]
(#413) Dilikutya válasza Thulcandra (#410) üzenetére

A lokáltopikok szabályozás alatt vannak már. Jelenleg csak a régiek működnek, az újak automatikusan zárásra kerülnek általában.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Itt Bővebben: link eldobtam az agyam... 
[Szerkesztve]

Igaz nem az én topicom volt, de mért lett zárva az én kezdem, te folytatod topic?
Sztem volt benne fantázia.

sztem is maradhatot volna. a fáradt gőzbe nyugodtan elfér.
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

inkabb ilyeneknek lenne helye a faradt gozben, mint a boltfikazos, indexrol athozott hirkommentalos topic-oknak, szerintem ez egesz jo otlet volt

És még a sztorik is kezdtek kibontakozni már.

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

úrja nyitva 
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

Hú de utálhattok. ![;]](/dl/s/v1.gif)

nem utalunk (illetve nem emiatt
), sot, en azt is megertem, hogy miert zartad
valoban a faradtgoz nagyon elszalad idonkent, de ez imho pont beleillik

Kis aranyos. A Fáradt Gőz nagyon gyakran elszalad és zártak már előttem ennél ''értelmesebb'' topikokat is.
No mind1, most szenvedhetek. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Két dologra nem gondoltál.
1) Véges számú slot áll a gőzös topicok rendelkezésére a bal oldali listán. Egy ilyen hógolyós topic nagy konkurencia a többi számára, amik esetleg ennél jóval értelmesebbek lehetnének (nem lesznek, de nem ez a lényeg). Vegyük még bele az OTxx-et, a besúgosat, stb. stb. stb... Nézd meg a hardwireden mi van - kimithallgat, világvége, háromszavas, mijuteszedbe, melóschat. Bármi más tíz másodpercen velül leszorul a listáról. Akkor meg minek a lista...?
2) Most lett eltörölve a hardver piacos HSZ-ok számontartása, erre flottul rendszeresítünk még egy szófosó topicot? Hol itt a logika, a koncepció? 
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

1: en mar annak is nagyon orultem, mikor az a lista kettevalt, majd a top100-bol is kikerultek az off temak -- az a lista leginkabb ket dologra jo: annak, aki csetelni akar, meg annak, akik gyorsan le akar sujtani az uj topic-okra
masra nem, arra ott a kereso, meg az a lehetoseg, hogy kilistazom a faradtgozos/interaktiv/egyeb topicokat, a leveles ertesitorol ne is beszeljunk
2: jaa, hogy a topicnyito ilyen okkal nyitotta a topic-ot, akkor ezt vele kell megbeszelni (foleg azert, mert sajat keresevel ellentetben egymas utan tobbszor szol hozza), a topic attol meg szerintem jo (is lehetne, ha az emberek vennenek annyi faradtsagot, hogy nem 1-2 soros hulyesegeket irnak bele, meg nem ugy, hogy ''es felebredtem es nem is ugy van, ahogy te irtad'', hanem tenyleg torekednenek valami tortenet kialakitasara)
mellesleg en pl mar nagyon varom, hogy csak a szakmai temaknal szamitson a hozzaszolas, volt mar rola szo, hogy a faradtgoz/interaktiv/blog szekcio sem fog szamitan (az mas kerdes, hogy lehet az lenne a legjobb, ha eltorolnek az egesz rendszert)
[Szerkesztve]

volt mar rola szo, hogy a faradtgoz/interaktiv/blog szekcio sem fog szamitani
Meg arról is, hogy akkor a leendő ranghuszárok a szakmai témákat veszik tűz alá (ne legyen igazam).
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

Valaki adjon magyarázatot arra, hogy Moordenaar nevü nickemet miért tiltották le, kibaszott idegesítő, hogy havonta kell új nicket regisztrálnom 

(#428) Winner_hun válasza Moonlight (#427) üzenetére
kib@szott -------- máris egy magyarázat 
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#429) Moonlight válasza Winner_hun (#428) üzenetére

jóó hogy ideges vagyok amikor igy kib@@@nak az emberrel!!!

Mocskos rohadt szemét állatok de ezt még nagyon megbánjátok.....

hehe, igy nem csoda, ha kivagnak (most is ki fognak, ne lepodj meg)
szerk.: en szoltam elore ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

Regisztrálhat megint. 

Akkor mondok neked valami megnyugtatót - nem kell. Egyáltalán nem kell.
(#434) torz on borz válasza Moonlight (#430) üzenetére

Rettentő komoly fenyegetés...mindenki nagyon bexart
jaaajj most mi lesz ?
A SÖRöm a legszebb öröm !

Valaki kopogtat az ajtómon. Lehet eljött Moonlight? 
Viktor77!
Nem merem. Reszketek.... 

Esetleg nyisd ki. 
Bazinga!
(#437) Moordenaaar válasza MarKoo (#435) üzenetére

Marha vicces vagy !!! Megnézném mernél e velem élőben is találkozni!!!!
(#438) Viktor77 válasza Moordenaaar (#437) üzenetére

Nem, nem az.
Ha engem kirúgnának, nem sírnék, mert biztos OKA volt, így csak magamra vethetek, ahogy most Te is.
Esetleg írd már le, miért lettél kirúgva.
Bazinga!

#427 -- nem tudja, pont innen indult a dolog

Ezt nem hiszem el!!!!!!!!! Valaki kicserélte a képeket a Moto GP 3 topicban!!! Ki szórakozik
velem? 
(#441) VladimirR válasza Moordenaaar (#440) üzenetére

nem lehet, hogy toroltek a kepeidet, s helyukre ezek kerultek fel?
(#442) rdi válasza Moordenaaar (#440) üzenetére
direkte kiszúrnak veled...
Fej! Tor! Potroh!
(#443) Moordenaaar válasza rdi (#442) üzenetére

Csak csinálják, a moderátornak mindent szabad... még topicot rombolni is...
(#444) Zordkaszás válasza Moordenaaar (#440) üzenetére

Szvsz kicsit elnézted a dolgokat, túl széles a kép, ezért nem látszik.
█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █
(#445) rdi válasza Moordenaaar (#443) üzenetére
Ez a rendszer. Nem muszáj tudomásul venni. Ha nem tetszik odébbálsz. Volt már ahonnan én is eltúztem, de itt jól érzem magam, és soha nem volt semmilyen problémám, báe gey - két topicomat már zártak be.
Fogd vissza magad és kész.
Fej! Tor! Potroh!
(#446) Moordenaaar válasza Zordkaszás (#444) üzenetére

Te miről beszélsz??? Én a többi képről beszélek, amik nem igazán oda valók....
(#447) zsoltee10 válasza Moordenaaar (#443) üzenetére

senki nem rombol semmilyen topicot. nyugodj meg. menj ki levegőzni egy kicsit.
The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour
(#448) Zordkaszás válasza Moordenaaar (#446) üzenetére

Jaaa, a csajok, azokkal nincs semmi gond 
Viszont a motoros képek tényleg túl szélesek 
█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █

Sziasztok!
Anaquer-hez lenne kérdésem, hogy miért zárta be az Opel Corsa-s topikomat, amikor nyitok egy topikot arra a célra, hogy egy több százezer (!) forintos nagyságrendű vásárlásban minnél több embertől tapasztalati segítséget kérjek? Nagyon köszönöm, hogy belinkeltél két topikot és egy honlapot is, de én kifejezetten ERRE A TÍPUSRA tettem fel a kérdéseimet, nem érdekel a többi típus, nem érdekelnek a lóerők és a csoda kocsik, EZ a típus érdekel, illetve ennek a hibái, előnyei, hátrányai. Nem fogom beírni a másik topik 2200 vagy 600 hozzászólása közé csak azért, hogy ketten válaszoljanak a 26 aktuális kérdés között aztán vagy sikerült tanulnom eleget abból a kettőből hogy ne rossz autót vásároljak, vagy nem.
Kérlek szépen, nyisd meg újra a topikot, szükségem van rá és amint az látható, csak neked szúrt szemet, rögtön három hozzászólást kaptam, amik számomra fontos információkat tartalmaztak akkor is, ha téged a téma nem érdekel. Azt hiszem nem légből kapottan nyitottam meg a topikot, elég normálisan felvezettem a kérdéseimet és ha már úgy érzem eleget tudok, külön fogom kérni a topik bezárását. Addig is kérlek nyisd meg újra. Köszönöm.
Üdv.: Belvaros
Bővebben: link
(#450) Predator666 válasza rdi (#445) üzenetére

hajaj, nekem már többet is..
Kicsit elragadtattam magam..

De igazából javulok...
Már a gulit is használom, és az itteni keresőt is..
Dícsérhettek...

Amúgy érdekes hogy mennyire elkanyarodott egy időre ez a totyik....
Kivettem, mert volt, kit zavart.