pRosztatás
ezt nem értem.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
pRosztatás
ezt nem értem.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

''bekap6ja''-ra reagáltam.
Intel & ATI
nincsenek egzakt (kőbevésett) szabályai.

Intel & ATI

Bár azért meg lehet tippelni. 
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

Ezt nevezék *zarkeverésnek, te miről beszélsz egyáltalán? Egyedül a bekap6ja szövegeddel tudsz érvényesülni? Milyen jogon mondasz ilyeneket bárkire is? Vegyél vissza egy keveset legyél kedves, mert engem a modokkal ellentétben marhára nem érdekel hogy addikt vagy!

Köszöntem!

A *zarkeverés az, hogy már 2. napja itt tombolsz, az este idióta topikokat nyitogattál, ahhelyett hogy normálisan fórumoznál. A fennálló rendszer ha nem tetszik, akkor erre tessék: Bővebben: link
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

-> #337 Én csak a kollégával folytatom a beszélgetést, az első fórum amihez ha jól emlékszem te is hozzászóltál (természetesen akkor is fikáztál pedig nem is ismersz) én úgy érzem hogy nemcsak súrolta a normális fórumozás határát, de bele is tartozott, csak sajnos bezárták szó nélkül. Bezzeg a ''Petíció: újonc ne nyithasson topicot'' című topic maradhat, mehet a balhé keltés, de az én sítereppel kapcsolatos topicom életideje 2 perc volt. Hogy is van ez?

Gondolom, volt már másik síelős topik.... ami a nem különösebben átláthatatlan... ez egy hardverfórum, nem síparadicsom.
A peticiós topik meg legalább van, be van szoritva oda, nem nyitogatnak külön témákat neki. A Te gondod is bőven elfért volna valamelyik emglévőben, nem kell újat nyitni amint az előzőt bezárták. Nem értem egyesek mit balhéznak annyit. Ha nem tetszik a rendszer....
[Szerkesztve]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Ezt a választ nem tudom elfogadni, jártál már a fáradt gőzben? Ez a kérdés annyira volt csak hülyeség mint a te válaszod! Nem kell nagyon belemennem, elég BASH-nek a ''Nők, nőügyek'' topicja, ez hol meríti ki a hardverfórum fogalmát? Miért kell kötekedned? Nekem nincs bajom veled, akkor neked mi bajod velem?

A Nők, nőügyek topik nem a Bash témája. Azt nemtom már kinyitotta, csak az megtelt asszem, és Bash csak a következőt nyitotta meg. Nem biztos, hogy így volt, de valami hasonló. És igen, az OFF TOPIK... tudom mi van ott. arra való, hogy ne kelljen ganajozni a sok off téma után a fórumot. Akár te is írhattad volna oda a gondjaidat... és mellesleg a síelős topikodról egy moderátor is egyet értett velem.

Őszintén, téged vagy bárkit miben zavart volna az a topic? Ha tudsz síelni szerintem örömmel megosztottad volna a dolgaid, ha nem akkor meg tanulhattál volna. Tudom erre jön az hogy van már sielős topic. Én pedig erre azt mondanám, hogy pl a fáradt gőzben ha most ránézel az első oldalon találunk olyan topicokat hogy kik vannak miskolcról, kik vannak esztergomból stb..Ha az ország összes településéből csak 1 ember nyitna 1 topicot hogy kik vannak onnan ahonnan ő akkor elég nagy gondban lennénk! Messze van tőlem az ellenségeskedés, csak az igazságtalanságot nem szeretem, főleg úgy hogy meg sincs beszélve!

Nem tudom, mióta jársz ide... a lokáltopikok korlátozva vannak, a már meglévő néhány működik, de újakat nem szivesen látnak...
A topik fölösleges volt. Mindennap nyílnak fölösleges topikok, amiket aztán zárnak. Ez a dolgok rendje. Aki itt problémázik ezen, az te vagy.
[Szerkesztve]

Vegyünk más példát! Nők, nőügyek és a most jelenleg pár topiccal lejjebb a melyik a legszebb nő a világon topic..(visszatérve az előbbi hozzászólásodhoz elég messze vagyunk a hardvertémáktól)

Azt a topikot én is kifogásoltam... mármint a legszebb nőket. Bár ahogyan a látogatottsága megnőtt, a Nők nőügyeket kinőtte volna. De a síelős témákra ez valahogy nem áll. Egy nyomoronc topik miatt ennyit problémázni.

Muszáj chatelni??? Nyugodj már le.
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=151776&start=0#msg10 --->Ilyet keresek! ; http://3dfx.uw.hu -->3Dfx rajongói oldal ; ATI&nVidia SUXX, 3Dfx RULEZ!

Egy baj van veled, a nyelved ki kéne venned bizonyos illetők bizonyos testrészéből..tudom ez csunyán hangzott, de a ''Bekap6om'' hozzászólás by Vladimir szerintem merészebb. Én nem értem miért kell ezt csinálni..Valakitől még elhangzott tegnap hogy ez nem demokrácia ami a fórumon van, ez ANARCHIA! Én ezek után másnak nevezném, abszolut egyoldalú ''uralomról'' van szó, és nekem ezzel semmi bajom csak ha valamit meg szeretnék beszélni akár felhasználóval akár moddal akkor miért vagyok elküldve a halál ''fa*ára''...a választ tudom, mert újonc vagyok..itt a baj a rendszerrel!

Nyugodt vagyok és higgadt, azért kösz a hozzászólást! Mellesleg nem értem mit értesz chatelés alatt! Vagy az is megvan szabva hogy csak fél óránként szólhatok hozzá?
[Szerkesztve]

Ha az én nyelvem bent van valahol, akkor az nem az, amire Te gondolsz
Az, hogy itt eszerinted egyoldalú uralom van, teljesen érthető. A fórum valakiknek a tulajdona, akik meghatároztak bizonyos szabályokat. Ez ellen kár lázadozni.
Ha valamit meg akarsz beszélni, azoknak is megvan a maguk helye.
[Szerkesztve]

Ha visszaolvasod amire válaszoltál szerintem egyértelműen kiderül hogy az egyoldalú uralom teljesen jogos! Csak az igazságtalanság nem jogos!!

jo, akkor kezdjuk elorol:
Te is tag vagy, en is tag vagyok - nincsenek rangok, stim?
mindenki bekaphatja, aki nem kepes:
-annyi onallosagot mutatni, hogy elso korben megprobalja egyedul megoldani a problemajat (RTFM, google, vagy akar az itteni kereso)
-arra, hogy rajojjon, hogy ez nem holmi cset, hanem elvileg egy szakmai hardverforum, ahol vannak szabalyok, vannak rendfeltartok, es vannak kurvara elegedetlen emberek, akiket zavar, hogy a forum szinvonala egyre melyebben van, a sok ide nem illo topic miatt
szarkeveres az, hogyha valaki egy ban utan visszakonyorgi magat, majd ott folytatja, ahol (az allitolagos jelszotolvaly) abbahagyta, meg az, ha annak ellenere rangokkal vagdalkozik, hogy szerinte nem az szamit (tudod, ez tipikusan az az esety, hogy a kisebbseg egesz nyugodtan lehet rasszista)
milyen jogon mondok en ilyet? milyen jogon nevezel Te barkit is seggnyalonak? pl engem? ismersz? iszmered az inditekaim? nem? akkor el lehet vonulni, csendben lehet maradni
vegyek vissza? nem tunt fel, hogy ki miatt vagyok ideges?
nem hat meg, hogy addikt vagyok? es, mint fentebb mondtam, nem is szamit a rang -- a modoknak meg foleg: azert nem vagnak ki, mert mar tobbszor bizonyitottam, hogy hasznos tagja vagyok a forumnak -- ettol meg a szabalyokat nekem is be kell tartanom, de ugy velem, egy-ket kirohanasomat elnezik
-----------------------------
peticios topicrol: ha esetleg beleolvasnal, lathatnad, hopgy nem egy ember (koztuk en is) emelt hangot a dolog ellen, mondvan nem rang, sokkal inkabb ertelmi szinvonal szerint kene korlatozni -- de latom nem erdeked, hogy tenyekkel vitazz, jo egy kis vagdalkozas is
-----------------------------
sielos topic: engem speciel zavart vilna, mert van mar mindenfel teli sportnak is topicja, s ha tudnek sielni azokban osztanam meg elmenyeim -- neked miert szukseges az, hogy a Te altalad nyitott teaban porogjon a csevej? (sosem ertettem mifele kielegulest okoz, ha az ember uj topicot nyit)
----------------------------
es mar megint: ''nyelved ki kéne venned bizonyos illetők bizonyos testrészéből'' -- mi ez? mondd meg nyiltan, hogy szerinted kinek nyal, de ez igy az egyik leheto leggerinctelenebb dolog, amit persze igy nev es arc nelkul konnyu dobalni (es meg most sem vagyok igazan meresz)
anarchia? nem tetszik? mint mar mondtam, csendben el lehet vonulni (egyebkent inkabb diktatura, csak sajnos nagyon lagykezu a hatalom)
----------------------------
nem azert vagy elkuldve a hala faszara, mert kerdezel, hanem azert, mert nem ott, ahol a helye van
-szemelyes gondod van valakivel? level, instant messenger
-nem tetszik egy topic? kerj meg egy moderatort, hogy tegye rendbe (es bar lehet, hogy ez igy furcsan fog hangzani, es elsore nehezen ertheto, de nem azert, mert seggnyalo vagy, hanem pl azert, mert teged zavar, hogy egy egyko sokkal nivosabb szinvonalu forumon minden szarnak topicja van)
-nem tetszik a moderalas? errol ebben a topicban lehetne ertekezni, ha nem offolnank ily csunyan szet (javaslom menjunk at a ring-be, az kimondottan erre van kitalalva)
-ugy az egesz oldal nem tetszik? harmadszor irom le, csendben el lehet vonulni, esetleg at lehet menni a hwsw-re, onnan dobalni ide a sarat (volt mar ra pelda)

A banos dologgal egyértek. Ha nem tartod be a szabályokat, akkor bárki vagy repülsz. Pl Suliro, aki fanatikus tag volt, ő repült. De visszatért. 
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=151776&start=0#msg10 --->Ilyet keresek! ; http://3dfx.uw.hu -->3Dfx rajongói oldal ; ATI&nVidia SUXX, 3Dfx RULEZ!

Nem gondolod hogy kicsit tulzás amiket irsz?

Csak nem te vagy Siluro? 

nem gondolod, hogy mar megint csak a levegobe beszelsz?

Suliro és nem Siluro, de én vagyok az.

Tessék: egy PH! Addikt is lehet kissé agresszív (csak, hogy senkit se bántsak meg
) Ez az egyenlőség 
|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

Nem én vagyok aki a levegőbe beszél, próbálom megértetni magam, de elég ingerszegény vagy, meg nem miattam kaptuk a 10 perc szünetet sem, ezért bátorkodtam megkérdezni hogy mennyire vagy tisztában az élet dolgaival..

Ez lenne egyenlőség ha mindkét fél elfogadná...csak az addiktok nem ''süllyednek le'' arra a szintre...

VladimirR sosem agresszív, rendes, csak vannak emberkék akik fel tudják húzni. hmhm, remélem érted, h mire célzok.

Persze hogy értem, csak az a fura hogy veled rendesen el lehet beszélgetni, vele meg nehézkesen és más hangnemben...nekem nem célom a durva hang, meg szerintem nem is ütöttem meg azt a szintet amit ő megengedett magának!

Nos, nem tudom, hogy te Vlad-nak hány hozzászólását láttad, meg, hogy mióta ismered, ő sokat segít, meg igazából egy olyan srác, aki jogok nélküli moderátor.
Mod: mondjuk elfogult vagyok VladimirR-rel, mert ugyanott lakunk és apám a háziorvosa.
[Szerkesztve]

Itt az az egyetlen baj, hogy előítéletek vannak! Aki már régóta tag mondjuk őstag vagy addikt az KERESI a hibát az újoncokban, és ott osztja az észt ahol tudja okkal vagy ok nélkül!
Az elfogultság pedig más kategóriá és külön vitát lehetne nyitni róla (Azt nem mondom hogy topicot, vagy ne én nyissam!
)
[Szerkesztve]
Aki már régóta tag mondjuk őstag vagy addikt az KERESI a hibát az újoncokban, és ott osztja az észt ahol tudja okkal vagy ok nélkül!
nem inkább ez a hozzászólás az előítélet?

Az hogy a moderátornak előítélete van az megint más dolog! Ez olyan ha valaki megdob kővel én nem kenyeret dobok vissza...Ez inkább tapasztalat egyébként!
Hozzáteszem hogy én nem tartozom abba a kategóriába aki kővel dobálózik, akárki akármit is mond! Igyekszem megmutatni a jó oldalamat, csak nem adnak rá lehetőséget!
[Szerkesztve]

Te azt nem birod megérteni hogy a prohardver elég szépen kinőtte magat. Nem tudom hogy napi hány ember látogatja, de nem kevés. Népszerű, és nem csak az a szűk réteg látogatja mint régen. Lassan a számítógép és az internet minden háztartásban megtalálható lesz. Ennek csak örülni kell. Az pedig rossz hozzáállás hogy bekaphatják azok, akik képtelenek használni a keresőt. Ilyen világban élünk, ehhez nekünk is alkalmazkodni kell. Olyan rendszert kell kidolgozni ami a frissen regisztráltaknak is jó és a profik is elégedettek vele. Nem arrol beszélek hogy alacsonyodjon le mindenki egy bizonyos szintre. Valahol igazad van, de ha mindenki így gondolkodna akkor a prohardver mint oldal csak egy szűk rétegnek szóla, és nem tartana ott, ahol ma tart.
Intel & ATI

Igazat adok!

Értem
De akkor sem szép egy ilyen beszólás.
Az hogy a moderátornak előítélete van az megint más dolog
melyik moderátornak? és milyen előítélete van?

Nem konkrét operátorra gondoltam, csak ebből az egészből titeket operátorokat szerttelek volna kizárni mert nem oda intézem a mondandómat...az tegnap volt 
Meg a moderátor előítélet megérthető lehet...

''Igyekszem megmutatni a jó oldalamat, csak nem adnak rá lehetőséget!''
Nem a vihart nem. Hallgass el és segíts másoknak szakmai témákban.
SENKI nem akadályoz meg benne, de ebből a nyavalygásból elég legyen már.
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

Érdekes, hogy ha vitáról van szó akkor 1mp = 10 hsz de ha vki kérdez vmit egy másik tpocban várhat a válaszra napokat...

Örülök hogy több moderátor is idetéved és foglalkozik a témával. De már megint én lettem leszídva...
..

Én inkább segítő jobbot fogok nyújtani
, ha mást nem is értem el, legalább a hozzáállásokat megismertem!

nem-e? akkor nem annyit mondanal, hogy tulzas amit irok, oszt' talaljam ki magam, hanem leirnad, hogy szerinted hol tevedek -- ez a legkonnyebb: ugy ramondani, hogy baromsag, hogy egy darab konkretunm nincs a mondanivalodban -- gg
--------------------------
mi az, hogy egyenlosegrol beszlsz, s ugyanabban a mondatban mar addiktozol? errol mondtam az elobb, hogy rasszizmus (annak ellenere, hogy fel vagy haborodva, ha valaki a rangod alapjan itel meg)
ja, es mintha azt mondtam volna, hogy nincsenek rangok, tagok vannak, mint pl Te, vagy En -- szarjal mar bele a rangba (igen, tudom, durva olykor a stilusom, de olykor ugy tunik, nem erted meg igy sem)
Suliroval persze, hogy tudsz beszelni normalisan, mert nem ot huztad fel a 6k klan segitsegevel
eloiteletes hozzaszolasra csak annyit, hogy: LOOOL
''az, hogy moderator, az mas'' -- szoval akkor ki is nyal a moderatoroknak? legyunk mar kovetkezetesek kerem
persze, nem dobalozol kovel.... (latsd 1. pont)
Az hogy a moderátornak előítélete van az megint más dolog
...
Nem konkrét operátorra gondoltam, csak ebből az egészből titeket operátorokat szerttelek volna kizárni mert nem oda intézem a mondandómat...az tegnap volt
na most ilyenkor mi van? csak egy addikt ellen mersz szot emelni? vagy egyszeruen megint csak arrol van szo, hogy hangzatos szavakkal doballozol (minden moderator zsarnok), aztan mikor kerdore vonnak, csak mentegetozol?
arpi6k: Te meg azt miert nem erted meg konyorgom, hogy ha a szinvonal sullyed, az nem jelenti azt, hogy mindent lehet -- en probalok mindenhol segiteni, egy temaban akar tobbszor is leirom a tapasztalatomat/utmutatasokat, akarkinek (legfeljebb a vegere teszem oda, hogy hasznalhatta volna a keresot, sa megmutatom hol a kerdes helye), de ne mondjuk mar, hogy ez igy jo, csak mert Neked igy kenyelmesebb
ha holnaptol kezdve par haverral a hazad ele fogunk piszkitani, s Te ez ellen szot emelsz, mit szolnal, ha azt kapnad valaszul, hogy ez van, legjobb, ha Te is beallsz kozenk es az udvaron vegzed el a dolgod -- hisz a wc-nk mar kinotte magat, nem bir el a feladattal
engedtessek meg nekem, hogy azon tul, hogy nem mindig segitek a LUSTA, OLVASNI KEPTELEN embereknek, olykor szot emeljek a jelenseg ellen
koszonom
p.s.: hmhm: kerlek, erre a hozzaszolasomra, s az elozore is egyuttal, probalj erdemben valaszolni, mas kulonben nem sok ertelme van annak, amit itt csinalsz -- konnyu beszolni egy olyat, hogy ''ez faszsag'', de amig nem tamasztod ala, addig nem latom, hogy barmit is erne a szavad/velemenyed
ha ez nem megy, ugy kerlek a tovabbiakban hanyagolj
koszonom
[Szerkesztve]