Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)

(#301) arpi6k válasza anaqer (#299) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Dehogynem. Szobatársak vagyunk...

Intel & ATI

(#302) anaqer válasza arpi6k (#301) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Értem, nem szóltam. :)

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#303) Kalandor válasza Egon (#298) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

régebben el kell ismernem, hogy volt pár nem csontnélküli moderálás, amit pl biker tett szóvá többször is. (szerk: ez abban az időben volt, amikor nagyon nagy számban, hirtelen érkeztek újoncok és szétkapták a fórumo nagyon. ha jól emlékszem, úgy tavaly tavasz, nyár)

ennek ellenére én ezt abszolut, messze nem érzem jogosnak, hogy akár csak a 2. helyen is engem emeltél ki mint ''túlkapót''(?).

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#304) Gambit válasza Kalandor (#291) üzenetére

Gambit
(őstag)

''Egon, a hozzászólásod/véleményed elfogadom/iktattam, és odateszem, amellé a sok másik mellé, amelyik sokkal több moderálást kívánna a fórumon.''

Esetleg az enyémet is mellétennéd, ha számít egyáltalán? <----- Ez az enyém. (Értsd úgy, hogy én is azt szeretném, amit Egon, meg a többiek! ;))

[Szerkesztve]

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#305) arpi6k válasza VladimirR (#289) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Tudom hogy ezt nem fogod elhinni, de terád egyáltalán nem gondoltam. Tulajdonképpen veled még soha nem is találkoztam itt ph-n(Nem váltottunkegy szót sem) a nevedet láttam ugyan párszor, de csak olyan topikokban ami engem hidegen hagy. Szóval veled semmi bajom. Gambit-ról annyit, hogy őt látom rendszeresen az ominózus topikban, de ő álltalában jogosan szokta kérni topik bezárását, bár a fontoskodása őszintél szólva néha idegesítő. ENNYI

Intel & ATI

(#306) Kalandor válasza Gambit (#304) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

hol a tiéd?

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#307) Foobar válasza Gambit (#290) üzenetére

Foobar
(tag)

Téged se akartalak megsérteni, csak az néha az érzésem, hogy pusztán azért csinálod, hogy MOD lehessél. Ezzel semmi baj nincs, hogy valaki MOD akar lenni, csak azt hittem, hogy ez nem ilyen egyszerűen megy. Lehet hogy rosszul tudom, lehet hogy abszolút hülyeség ez így amit írtam, nyugodtan világosíts fel. Nem volt jogos a kritikám? Akkor bocs. Talikra azért nem járok (én például), mert félénk vagyok. Remélem, ez nem bűn, s remélem hogy az a vád sem fog érni, hogy ''itt a fórumon bezzeg nagy a pofád''. Nem akartam rosszat senkinek.

(#308) Cargo válasza anaqer (#294) üzenetére

Cargo
(tag)

Azért mert hogy romákat kell irtani már egyből gyülöletet kelt minden emberben? Érdekes én is kipróbáltam de mégsem változtatott a véleményemen semmit. Persze valószinű hogy a személy aki/akik ezt a programot irták nem eme nemes ügy érdekében irták. Kerestek egy témát és találtak. Ettől függetlenül nem feltétlenül rasszizmus keltés kedvéért irták a játékot. Ennyi erővel az összes vietnámi háborúról szóló játékot azonnal ki kell dobnunk a szemétbe.

nothing

(#309) Egon válasza Kalandor (#303) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nézd, ezen most ne vesszünk össze...:) Vedd úgy, hogy mint ember, én is messzemenően szubjektív vagyok (lehet hogy bennem nem jogosan ugyan, de az maradt meg, hogy moderáltál olyan hozzászólásokat anno, amit (szigorúan szvsz!) nem kellett volna). Ráadásul az utóbbi 1 évben voltak hosszú időszakok, amikor alig voltam itt... Tehát a véleményem messze nem perdöntő.

Még annyit tennék hozzá általánosságban az eredeti hozzászólásomhoz, hogy megfigyeltem, hogy az ''új seprő jól seper'' elv sok esetben a moderátorokra is igaz volt: friss moderátorként sokan nagyon gyakran éltek a moderálás lehetőségével (hirtelen Localhost ugrik be, akinél ez szerintem megfigyelhető volt).

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

(#310) Cargo

Cargo
(tag)

Nah jó énrészemről téma vége. Jó8.

nothing

(#311) Kalandor válasza Egon (#309) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

veled nem veszek, előtted különben is meghajlok :)
[kép]

remélem értem, amit mondani akarsz :)

(#312) Gambit válasza Foobar (#307) üzenetére

Gambit
(őstag)

De honnan veszitek, hogy én mod akarok lenni? Írtam volna ilyet valahol?

A félénkséggel nincs semmi baj, bár nem igazán értem, mert mi nem szoktunk megenni senkit. Jó, hát a múltkor speciel kidobtak minket a vendéglátóegységből, de ez más tészta. :D

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#313) arpi6k válasza Cargo (#308) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Én is kipróbáltam, és olyan ronda volt a játék, hogy én még a romákat sem ismertem föl. :F

[Szerkesztve]

Intel & ATI

(#314) Egon válasza Gambit (#290) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na, ezt azért ne keverjük ide. Pl. én azért nem járok talikra, mert az a kb. másfél tucat ember, aki az első 3 talin résztvett, már _egy sem_ jár talikra (na jó, az egy szem Launcsert kivéve).

(#315) MUŁĐER válasza Cargo (#308) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

jajmá, tudod a hogy a cigányok téma tabu, őket ''hivatalosan'' a tenyerünkön kell hordozni:P

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#316) Egon válasza Kalandor (#311) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hogyne értenéd...:)

(#317) arpi6k válasza Foobar (#307) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Elég kellemetlen helyzetbe hoztál...

Intel & ATI

(#318) anaqer válasza Cargo (#308) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

A vietnámi háború történelem, a Nagy Magyar Romaírtás nem az. Gizike-gőzeke.

(Más kérdés, hogy akiket ez érint (júeszéj) ott azért egyes 'námos játékoknak igenis szintén elég heves sajtóvisszhangjuk volt...)

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#319) Gambit válasza Egon (#314) üzenetére

Gambit
(őstag)

Mit ne keverjünk ide? Azt írta, hogy nem ismer minket személyesen. Pedig erre a ph! talik ideális alkalmak lennének, tehát ha valaki meg akar ismerni minket, akkor eljön, és megismer. Utálkozni még utána is lehet. Nem igazán értem, hogy a társaság cserélődése miért probléma. Pl. ha valaki munkahelyet, vagy sulit vált, akkor is új arcok közé kerül, mégsem kerüli őket csak azért, mert nem a régiek.

(#320) arpi6k válasza VladimirR (#289) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

''masresz akar ujonc, akar ostag, akar nagyur, a kerdesere probaljon eloszor maga valaszt keresni (akaritt, akar mashol), pl olvasgatassal -- ez nem egy fizetos support, vagy egy helpdesk, ahol ugranak, ha valakinek baja van - ez egy forum, ahol vannak szabalyok, amiket illik meg azoknak is betartani, akiknek baja van: nekem pl pont ma halt meg az alaplapom, megsem nyiopk neki ''segggiitseg!!!!!!!!!!!!!!!!'' cimu topicot, hanem eloszor elolvasom a pont a temaba vago temat (alig par nappal kevesebb, mint egy eves), majd ha nem talalok benne megoldast, ott fogok kerdezni, mert ahhoz kapcsolodik''

Ehhez most nekem mi közöm van?

Lécci reagáld le a hozzászólásomat. Nem akarok egy számomra vad idegennel haragba lenni, már az ismerkedés kezdetén.

[Szerkesztve]

Intel & ATI

(#321) Foobar válasza Gambit (#312) üzenetére

Foobar
(tag)

Asszem például a Feribás topikban volt szó valami ilyenről, de akkor lehet, hogy erősen félreértettem valamit. Azt pl mondtad, ha jól tudom, hogy valami sakk-oldalon vagy MOD. Az ottani beszélgetésből (de én nem vettem részt benne, csak olvastam) nekem az jött le, hogy itt is ''hajtasz'' a dologra, de végül is konkrétan így nem állítottad, hogy az akarsz lenni, szal akkor lehet hogy csak beképzeltem.

(#322) Foobar válasza arpi6k (#317) üzenetére

Foobar
(tag)

Tőled is bocs, ha így érzed h én hoztalak ebbe a helyzetbe. Csak a véleményem, a gondolataimat, a feltételezéseimet írtam le. Nehéz úgy fogalmazni, hogy senkinek se legyen kellemetlen.

[Szerkesztve]

(#323) Gambit válasza Foobar (#321) üzenetére

Gambit
(őstag)

Minden állítás stimmel. ;)

(#324) arpi6k válasza Foobar (#322) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Persze tudom. ;)

Intel & ATI

(#325) Cargo válasza anaqer (#318) üzenetére

Cargo
(tag)

Már bocsáss meg de a vietnámi háborús játékok nagy részének kb annyi köze van a történelemhez mint a olah action-nek a valósághoz. J.Á.T.É.K. És ez itt a lényeg.

nothing

(#326) VladimirR válasza arpi6k (#320) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

olvasd el, mire reagaltam (mellesleg a sajat hozzaszolasod:
''Az újoncot nem érdekli hogy régen milyen színvonalas meg milyen nívos volt a fórum... A kérdésére akar választ kapni.''

(#327) hmhm

hmhm
(fanatikus tag)

Szépen eltértünk a kezdeti témámtól, ami nem baj csak reakciót vártam volna..

(#328) Egon válasza Gambit (#319) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem akarok veled (már megint!) vitatkozni, de
1. Ezt a mondatod kicsit provokatívnak, sőt kirekesztőnek érzem:
''De oda valahogy általában csak olyanok jönnek el, akiknek semmi problémájuk velünk. Ki érti ezt?!''
Szóval akiknek problémái vannak ''veletek'' (egyáltalán: kik azok a ''velünk''?!? :F ''Velünk az ország'' - ismerős?), azok nem jönnek a talikra?!? Ezer oka lehet, amiért nem megy el egy ilyen találkozóra.
2. A ''régiek'' (közül sokan) nem véletlenül nem járnak már talikra (de ebbe ne menjünk bele).

(#329) hmhm

hmhm
(fanatikus tag)

''Az újoncot nem érdekli hogy régen milyen színvonalas meg milyen nívos volt a fórum...'' - Ezt ki irta? Kicsit fáradt vagyok visszaolvasni mindent.
Én tiszteletben tartom hogy mi volt régen a fórumon meg mi van most a fórumon, de ugyanakkor elvárnám hogy a modok is így álljanak hozzá! (Természetesen tisztelet a kivételnek!)

(#330) arpi6k válasza hmhm (#327) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Látom visszatértél. Inkább nem fekszem le. :D Én írtam...

[Szerkesztve]

Intel & ATI

(#331) hmhm válasza arpi6k (#330) üzenetére

hmhm
(fanatikus tag)

Gratulálok, ennyi!

(#332) hmhm

hmhm
(fanatikus tag)

Jó éjt mindenkinek, én megyek de szeretném folytatni mert nem tiszta a lelkiismeretem!

(#333) VladimirR válasza hmhm (#331) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

mennyi? az ujonc (meg mindenki mas is) bekaphatja, ha keptelen egy kis onallosagra

(#334) hmhm válasza VladimirR (#333) üzenetére

hmhm
(fanatikus tag)

Milyen önállóságról beszélsz? Ez a bekaphatja szöveg és egyben személyeskedés meg szerintem nem illendő..hiába a rangod akármi is!

(#335) khalox válasza hmhm (#332) üzenetére

khalox
(őstag)

Kár ezt folytatni... a ''vita'' (pontosabban az egymás mellett beszélés) meglehetősen meddő.. és x hozzászólás után unalmas is. [el]

Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox

(#337) Gambit válasza Egon (#328) üzenetére

Gambit
(őstag)

Én sem akarok veled vitatkozni, de mindketten tudjuk, hogy kiket értettem azalatt, hogy ''velünk''. Nem egyszer az arcunkba vágják, hogy spiclik vagyunk, meg hasonlók. Mondjuk azt is meg lehetne nézni, mikor írtam utoljára a mod. keresős topicban. Mert én nem tudom, csak onnan gondolom, hogy nem mostanában, mert nincs benne a listámban. Mindegy. Nem akartam kirekesztő lenni, de lehetne sorolni a neveket, akik beszóltak _nekem_, és ezek közül egyik se mutatkozott sehol sem személyesen, amennyire láttam. Pedig a talikon legalább úgy tudnánk megbeszélni a dolgokat, hogy senki nem látja. Persze mindenkinek lehetnek mindenféle okai, de azért matematikai alapon a sok háborgó közül legalább az egyiknek valamelyik talira el kellett volna jönnie, nem? Főleg, ha még netán kíváncsi is _rám_.

(#338) VladimirR válasza hmhm (#334) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

nem most mondtad, hogy szokjuk meg az uj ph-t?
sokaig vagyok tolerans, de mikor elmondjuk, hogy mi a baj, s miert volt jobb regen, s erre azt kapjuk valasznak, hogy hozza kell szokni, akkor nem jut mas eszembe, csak az, hogy mindenki bekap6ja
hat kezdhetsz hozzaszokni

p.s.: a rangomat meg hogy a halalba keverted ebbe bele? addikt vagyok? es? mondtam: mindenki mas is, nem csak az ujonc

errol ennyit
most fekudj le, mert ha lusta vagy visszaolvasni, akkor nincs ertelme az egesznek, majd holnap folytatjuk

(#339) arpi6k válasza VladimirR (#333) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Okos hozzáállás. Gratulálok!

Intel & ATI

(#340) arpi6k

arpi6k
(PH! addikt)

Lehet hogy sok itt a begyöpösödött pRosztatás?:F

Intel & ATI

(#342) WN31RD válasza VladimirR (#333) üzenetére

WN31RD
(VIP)

Nekem is az a véleményem, hogy aki nem tudja használni a Google-t, nem képes rövid dokumentációk elolvasására és értelmezésére, majd a begyűjtött információ önálló felhasználására, és nem jön rá magától, hogy az előbb leírtakat kellene megtennie, mielőtt a fórumon próbálkozik, az nem ide való.
Alapvetően azt a hozzáállást tartanám helyesnek, hogy az ember, akinek csak tud, segít, de a fórumot olyan mennyiségben árasztják el az önálló gondolkodásra képtelen idióták, hogy sajnos egyre kevésbé van más lehetőség, mint az ''Aki hülye, haljon meg!'' elvnek az érvényesítése. Engem speciel kevéssé húz fel a dolog, de meg tudom érteni azt, akit nagyon.
Ha én moderátor lennék (nem akarok az lenni), bizonyos szempontból még a mostani gyakorlatnál is jelentősen szigorúbban lépnék fel.

''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

(#343) VladimirR válasza szabi6k (#341) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

jolvan, latom mind szorgosan olvastok, nem csak ugy ontjatok a hulyesegeket:
''Az újoncot nem érdekli hogy régen milyen színvonalas meg milyen nívos volt a fórum...'' -- erre reagaltam, ezert volt az ujonc kulon

gratulaciot koszonom, Neked is, arpi6k-nak is

[Szerkesztve]

(#344) Egon válasza VladimirR (#343) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne húzd fel magad, mert még jobban elfajul a vita, és moderálni kell a ''Jogos moderálás'' topicban, ami mégiscsak ciki...:D

(#346) arpi6k válasza VladimirR (#343) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Kár hogy szerkeztetted a hozzászólásodat... Tök jól nézett ki úgy ahogy volt.

Intel & ATI

(#347) Gambit válasza szabi6k (#345) üzenetére

Gambit
(őstag)

Ez nagyon nem igaz. Azt is megtehetik, hogy ideiglenesen zárják, hogy megnyugodjanak a népek. Mondjuk attól még messze vagyunk, de a nagyobb probléma az, hogy nekem továbbra sem világos, hogy milyen kifogásból indult az egész. :F

(#348) VladimirR válasza arpi6k (#346) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

tegyel panaszt (egyebkent azert szedtem ki, mert nem tartozik a dolog senkire -- legfokepp nem ''6k klanra'')

(#349) arpi6k válasza VladimirR (#348) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Dehogy teszek panaszt.

Intel & ATI

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.