Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)

(#3001) TheSilencer válasza Enszuke (#2999) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

komolyan kezdem unni... de szerintem nem csak en :U
tudod az a furcsa,hogy a ph! eletebe idoszakosan fel-fel bukkan egy ''maganyos harcos'', aki dacolva tobb moderator szavaval es masik forumozok velemenyevel, mindenkinel okosabbnak erzi magat, mindenkinel mindent jobban tud (alapelveket pl), es csak uszik az arral szembe...
nem veszed eszre hogy kezd szanalmassa fajulni amit muvelsz? miert nem tudsz pontot tenni az ugy vegere, kicsit vegyel vissza magadbol es higgadj le. mindenkinek jot teszel evvel (beleertve magadat is)

[Szerkesztve]

I ♥ my Pit bull

(#3002) Pompi válasza Enszuke (#2996) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

1Ft-ot írt be árnak, mert kíváncsi volt, hogy ki mennyit ajánl érte. Az ajánlatok után pedig eldönti, hogy ezért eladja vagy sem. Tényleg nem tudom minek ezt túlragozni.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#3003) Enszuke válasza Pompi (#3002) üzenetére

Enszuke
(őstag)

Ujra mondom, ezt a Moderator tarsaddal beszeld meg. O allitotta, hogy ez licitre utal.
Egyebkent, ha megnezed az ilyen 1ft-s hirdeteseket, ha nincs odairva, hogy tegyel ajanlatot, akkor nem szoktak ajanlatot tenni. Eloszor megkerdezik mennyi az ar, es aztan indul be az elet. Szerintem emiatt van a kotelezo ar megadas is.

[Szerkesztve]

(#3004) Enszuke válasza TheSilencer (#3001) üzenetére

Enszuke
(őstag)

Igazad van. Konnyebb kisregenyt irni , mint valaszolni.
Egyebkent az arral szembe uszo emberek miatt van pl szamitogep. Tenyleg ki kellene irtani oket :)

(#3005) TheSilencer válasza Enszuke (#3004) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

latom csak nem hagyod abba.
ha ennyire fasza csavo vagy, es akkora arcod van igy neten keresztul, kivancsi vagyok inreallife mit produkalsz.
mivel pecsi vagy, szivesen elmagyarazom ill ''valaszolok'' minden kerdesedre :F , idopontot helyszint rad bizom mr.tokos csavo.
es ezt komolyan gondolom, ugyh varom a valaszod

[Szerkesztve]

I ♥ my Pit bull

(#3006) Pompi válasza Enszuke (#3003) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt értsd már meg - még akkor is ha kedves moderátor kollegám ezzel a kifejezéssel élt - hogy a PH apróhírdetési rendszere nem licites, tehát akár erre utal az 1 Ft akár nem semmilyen kötelezettséggel nem tartozik az eladó ha 1 Ft-ot ír be árnak és valaki ennyiért szeretné megvenni.

(#3007) Enszuke válasza Pompi (#3006) üzenetére

Enszuke
(őstag)

2996-os hsz-embol idezek: Ha utana ezt az ajanlatat nem tartja be, mert a ph nem kotelezi erre, az nem vet ra tul jo fenyt, de teljesen szabalyos.

(#3008) Kalandor válasza TheSilencer (#3005) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

jajj ne, ezt így ne, kérlek...

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#3009) TheSilencer válasza Kalandor (#3008) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

sztem felreertheto lett, csak az allitolagos kerdeseire probalnek valaszolni szoban, mert ahogy Te is latod nem tudja abbahagyni

I ♥ my Pit bull

(#3010) Pompi válasza Enszuke (#3007) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha valaki 1Ft ír be - ezzel jelezvén, hogy várja az ajánlatokat majd valaki 1 Ft-ot ajánl és ezt az eladó nem fogadja el akkor az semmilyen rossz fényt nem vet az eladóra...
Ha odaírja, hogy 2 napig lehet licitálni a licit 1 forintról indul és így érkezik egy 1 forintos ajánlat ami a legmagasabb - akkor igen.
De ez itt és most már másodlagos kérdés.

(#3011) Loretto válasza Enszuke (#3007) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Gondolj bele mit írsz... És aki hirdet miért 1 forinttal indít, ha azt árat jelöli meg. :U

Soirée...

(#3012) VladimirR válasza TheSilencer (#3009) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

milyen kar, hogy - mint irtam - a gyanu keves....

(#3013) TheSilencer válasza VladimirR (#3012) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

nem tudom mire celzol, de nagyon remelem senki sem hiszi, hogy lopott jatekokkal kereskedem :U :((
direkt ugy adtam fel a hirdetest (ugyelve mindefele warezre stb), hogy abbol baj ne legyen, majd miutan Race javasolta,egybol modositottam a hirdetes szoveget, nem tudom minek irsz feleslegesen?
mod: es kepzeld, meg a feltetelezes is serto, ugyh jogosan ragok be ilyen szitun :(((
amugy meg Loretto cimborad ismer szemelyesen, kerdezd csak meg mekkora dealer vagyok...
omg h minek foglalkozok en ilyenekkel

[Szerkesztve]

I ♥ my Pit bull

(#3014) Enszuke válasza Pompi (#3010) üzenetére

Enszuke
(őstag)

Idezet hsz 3003-bol: ''ha megnezed az ilyen 1ft-s hirdeteseket, ha nincs odairva, hogy tegyel ajanlatot, akkor nem szoktak ajanlatot tenni''
Ha ez neked azt jelenti, hogy tegyenek ajanlatot, akkor szerintem Te tartozol a kisebbseghez.

Pont emiatt lenne jo szabalyozni a dolgot. Hiszen koztetek is van aki licitnek gondolja, Te pedig ajanlat tetel varasanak.

Szerintem amiatt a licit a valoszinubb, mert ha ajanlatot var, akkor elfogadott lehet egy ilyen:
en xbox-ot az alabbi linken 800ft-ert lattam, ezert 780ft-t adok....

Ez viszont egyebb esetben nem javasolt. Mivel ez egy konkret ajanlas az alapelvekben, szerintem csak konkret keressel lehet feloldani.

(#3015) Enszuke válasza Loretto (#3011) üzenetére

Enszuke
(őstag)

Szerintem vagy azert ir 1ft-t,mert lusta beirni az osszeget, vagy azert, mert abban bizik, hogy jon egy balek, aki erteken felul veszi meg. Bar a masodik esetben az egesz topikban titkolnia kell az arat. Mire is emlekeztet ez ? :)
De igazabol nem tudom, mert en be szoktam irni az arat.

(#3016) VladimirR válasza TheSilencer (#3013) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

akar hiszed, akar nem,, cseppet sem erdekel, hogy eredetiek-e a jatekok, vagy akar maga a konzol
nem errol van szo
celozni meg arra celoztam, amiert dolttel szedted a ''szoban'' szot
de tegyuk fel, hogy erdekelne, eredetiek-e a jatekok:
-miert is nem tudtal valaszolni a forumtarsnak, mikor kerdezte (megha nem is a megfelelo stilusban)?
-mibol gondolod, hogy ha megfenyegeted, barki is komolyan fog venni utana?

(#3017) TheSilencer válasza VladimirR (#3016) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

ha nem erdekelne az ugy, minek irogatsz? :U
a masik meg, felajanlottam ( felreertheto modon) h talalkozom vele es megbeszelhetjuk a nezetelterest es valaszt kaphat minden kerdesere. hol itt a fenyegetes?
nem tudom miert csinalod ha valahol barmi vita/eszmecsere alakul, te rogton jossz osztani az eszt. en nem kerek a dumadbol, ugyh innentol ne cimezz felem postot.

I ♥ my Pit bull

(#3018) VladimirR válasza Enszuke (#3015) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

remek, te be szoktad irni az arat
viszont legalabb ket elfogadhato okot (a ket leggyakoribbat) is irtam, amiert elofordul, hogy egyesek nem teszik
es bar igazad van, lehet, hogy van, aki azert teszi, hogy jol megkopasszon par balekot, viszont erre tobbnyire felfigyelnek a forumtarsak
nem, nem ugy, mint te

egyszeruen nem megoldhato, hogy kotelezo legyen tenyleges minimum arat megadni mert mi van, ha valaki pl alkut akar? beirja, hogy xbox: 80000, aztan belekotnek, hogy az hu de draga - akkor kelljen jelolni, hogy ez nem minimum, hanem maximum ar?
ilyen a rendszer, a nagytobbseg tudja tisztessegesen hasznalni, viszont vannak benne olyan hezagok, melyek azert zavaroak lehetnek
viszont en amondo vagyok, hogy meg ezen hezagok ellenere is az egyik legjobb ilyen piacter

(#3019) VladimirR válasza TheSilencer (#3017) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

''felreertheto modon'' - megsertodsz, ha kirohoglek?
vagy nekem is el akarod majd magyarazni szoban?

[Szerkesztve]

(#3020) VladimirR válasza Racecam (#2992) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

nem tudom, ugy remlik errol mar beszelgettunk, s elmondtam, hogy en mennyire szemellenzos dolognak tartom azt, hogy amig egyertelmuen be nem bizonyosodik (ha nagyon kotekedni akarnek, akkor megkerdeznem, hogy van a ph-nak erre kommandoja, aki megnezi a cd-ket es szamlakat?) addig maradhat
itt nem az artatlansag vedelmerol van szo, hanem arrol, hogy amig az ember ugy fogalmazza meg, hogy nem szurja ki az ember szemet, de meg tovabbra ois egyertelmu, hogy warez/lopott/akarmi, addig maradhat
nezz be pl a bittorrent, a dc++, vagy akar valemelyik ujabb jatek topicjaba, s megerted, mire gondolok

mar majdnem akkora vicc neha, mint pl az egyik dc hub-on az a felirat, hogy tilos az uvegtigris2-t megosztani

[Szerkesztve]

(#3021) ngabor2 válasza Enszuke (#3014) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ha 1 ft-ot ír, mondhatod, hogy oké, tartom az árat. DE az eladót SEMMI nem kötelezi arra, hogy 1 ft-ért valóban eladja. ha valami komolyan érdekel, arra adj komoly ajánlatot.ha viszont nem, akkor nem kell beleszólni, hacsak nem egyértelmű átverés. az nem átverés, hogy valami 1 ft-tal van meghirdetve, mert mint tudhatod az eddigiekből: az árhoz nem feltétlenül a valódi árat kell beírni. fel lehet fogni hibának, hiányosságnak, vagy akár jó dolognak is, nézőpont kérdése. de ha más rá bírt jönni arra, hogy az az 1 ft nem 1 ft, akkor neked miért esik nehezedre?

TheSilencer: olvasd el Vladi hsz-át még egyszer. az én olvasatomban nem ellened szól. attól, hogy sok hsz-ában irónia, vagy szarkazmus van, nem biztos, hogy ebben is.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#3022) Loretto válasza VladimirR (#3016) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Inkább tévhit oszlatást véltem felfedezni a dőlt formátum használatában... Miután Kalandor reakciója is az ellenkezőt látszatták.
Mindesetre látom csűritek ami kifér... :( De minek? Zárt kapuk döngetése.

#3019: elég lesz!!!

Soirée...

(#3023) Oly

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

TEMP BANT! ;]

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#3024) TheSilencer válasza VladimirR (#3019) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

jol van, tovabbi jo szorakozast, lovagolj csak a szavakon.
evvel van tele az egesz ph! lassan, h mindenkibe belekotsz csak dol beloled a rosszindulat.
ez legyen a legnagyobb oromod

I ♥ my Pit bull

(#3025) VladimirR válasza ngabor2 (#3021) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

de igen, van, amelyik ellene szol
hisz ismersz, dol belolem a rosszindulat, mindenkibe belekotok (mondjuk ez utobbi igaz), raadasul ok nelkul (valojaban az avatar szine alapjan - van egy szinnaptaram, az alapjan valogatok)

Loretto: ''#3019: elég lesz!!!''
miert? ennyire felreertettem volna? elnezest, de ketlem (s azota sem gyozott meg az ellenkezojerol)

[Szerkesztve]

(#3026) TheSilencer válasza VladimirR (#3025) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

nem is akarlak es nem is foglak. nem tartozok neked magyarazattal, mivel semmi de semmi kozod sincs az ugyhoz

I ♥ my Pit bull

(#3027) VladimirR válasza TheSilencer (#3024) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

nem tudom, feltunt-e, vagy szoban kellene, hogy elmagyarazza neked valaki, de eleinte azzal a cellal szoltam hozza, hogy megprobaljam a forumtarsnak tisztabba tenni azt, hogy hogy mukodik a forum - es legjobb emlekeim szerint tettem ezt normalisan, de foleg nem ellened szolva
ezek utan nem vagom, mit kepzelsz, hogy igy dobalod ram a sz*rt, foleg azok utan, amiket fentebb elengedtel

(#3028) dbius

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[kép]

:R

(#3029) Enszuke válasza VladimirR (#3018) üzenetére

Enszuke
(őstag)

Szerintem normalisan reagaltam. Ha Tudjatok, allitsatok vissza a hsz-eimet es meglatjatok, hogy a reagalasokba sem ragadtattam el magam.
Erre a maximum arra, en azt szoktam irni, hogy iranyar.
A 2993-asban leirtam, hogy hogyan lehetne megoldani az altalad is emlitett ketfele hirdetest, ugy, hogy a armegadasi kotelezettseg elve is ervenyesuljon.
A licitet pedig lehet, hogy jo lenne szabalyozni. Azt tudom, hogy nem tetszett, amikor egy nem licitesnek hirdetett holminal jeleztem, hogy kell, az elado irt, hogy EDDIG az enyem.
Ellenpelda: Egy masik termeknel megbeszeltem az eladoval, hogy kell a holmi, es egy masik vevojelolt akadt ki, mert nem licitalhatott. Ott moderatori beavatkozas is tortent.

(#3030) Enszuke válasza ngabor2 (#3021) üzenetére

Enszuke
(őstag)

En azt irtam hogy tartom, pont ahogy javaslod. Erre elkuldtek a francba.
En kerdeztem arat, azt, hogy eredetiek-e a programok, hol lehet atvenni, mikor lehet atvenni, ebben a topikban pedig azt, hogy licitesnek szanta-e. Ezek azthiszem ide tartozo kerdesek.
AZOTA SEM VALASZOLT EGYIKRE SEM.
Az 1ft gondoltam , hogy nem 1ft, de hogyan tudom kitalalni, hogy licitesnek szanta, vagy segitseget ker az armegallapitashoz? Mert ha a 2. verziot gondolom es belinkelek egy nagyon olcso xbox-ot, akkor jogosan ir nektek, hogy toroljetek, mert sertem az erdekeit.

(#3031) Rive

Rive
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mennyivel nyugodtabb lenne itt az élet, ha a moderátorok kiszámlázhatnák az óradíjukat...

Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#3032) tiv83us válasza Enszuke (#2999) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szal ha jol ertem, akkor a te beleegyezesed is kell ahhoz, hogy a sajat levelemet kozze tegyem? :) Nalad vannak a szerzoi jogaim? Mondjal mar meg ilyen erdekeseket, hatha vidam delutanom lesz.

Hold the line!

(#3033) VladimirR válasza tiv83us (#3032) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

idezet az alapelvek kozul
''a privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Se a moderátorok, se a házigazdák nem látnak bele. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül ne közöld részletekben se.'' (kiemeles tolem)
nem kapott, bejovo, vagy erkezett privat uzenetek, hanem a privat uzenetek

ugye nem kell peldat irnom ahhoz, hogy ezt elfogadd

(#3034) Kalandor válasza VladimirR (#3033) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

sajnos ha szó szerint vesszük a szavakat, igazad van.
nem ezt szerettem volna írni, hanem inkább ezt:
Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül ne közöld a privát üzenetét még részletekben se.

tehát amit az ember privátban elküld, azt ő maga nyilvánosságra hozhatja. már hogy is ne tehetné :)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#3035) VladimirR válasza Kalandor (#3034) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

miert is tehetne?
egyreszt valoszinuleg nem veletlenul irta privat uzenetkent, s nem pedig publikban
masreszt nem tudom, veled valtottam-e mar pu-t, ha igen, akkor lathatod, hogy minden egyes uzenetem azzal kezdodik, hogy idezem mire valaszolok
harmadreszt mint iro, tehetek olyan dolgokat az uzenetbe, melyek a cimzettre nezve kellemetlenek lehetnek, ha publikba kerulnek

lehet en ertelmezem rosszul, de onnan kezdve, hogy az ember a privatot elkuldte, onnantol az privat uzenet
ha a nyilvanossag elott akarja lefolytatni a vitat, akkor tegye, de akkor tegye ugy, hogy ott kezdi az egeszet intezni, nem pedig utolag idez az uzenetbol (idezi az uzenetet)

viszont igy, amig nem irod (irjatok) at, ugy velem nem kimondottan illo amiatt kiosztani valakit, mert hozzam hasonloan ''helyesen'' ertlemezte a szoveget

(#3036) Racecam válasza VladimirR (#3035) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Te értelmezed rosszul.
Ezt is.

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#3037) VladimirR válasza Racecam (#3036) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

miert?
es meg mit?

(#3038) ngabor2 válasza VladimirR (#3037) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

talán mert amit én írok, arról hadd döntsem el én, hogy nyilvánosságra hozom-e. attól függetlenül, hogy az egy önálló írás, vagy egy levelezés azon része, amiben csak az én általam írt dolgok vannak.

(#3039) VladimirR válasza ngabor2 (#3038) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

es a masikra valo tekintet, mint olyan?
szerinted en veletlenul nem a jogos moderalasban kerdezgetem toled a bittorent topic-os dolgaimat?
ha mar privatban kezdtel el egy vitat, akkor ott is kellene befejezni - a publikum bevonasa tobbynire gyenge huzas a kozonseg magunk melle allitasara, a masik fel lejaratasara

[Szerkesztve]

(#3040) ngabor2 válasza VladimirR (#3039) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ezért írtam, hogy csak a saját írást. a másik félét nem. ha akar, reagál rá. valszeg azért kerül ki, mert 4-szemközt nem akar megoldódni a vita.

a bt-s kérdéseid pedig igen jól mutatják, hogy elég homályosak a határvonalak, ki hogy szemléli a dolgokat, úgy lehet legális, vagy illegális. szerintem legális,szerinted illegális. és mindkettőt észérvek támasztják alá. és lehet, hogy mindkettőnknek igaza van... vagy mindketten tévedünk.

(#3041) VladimirR válasza ngabor2 (#3040) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

felreertettel (mindket ponton)
sajat irasomrol beszeltem (azaz nem iras, mert irl kerdeztem), melyben mondjuk az alcim-rol kerdezoskodom

(#3042) ngabor2 válasza VladimirR (#3041) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

no az a kérdésed is megérne itt egy értelmes vitát :)

(#3043) VladimirR válasza ngabor2 (#3042) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

engem annyira nem erdekel (csak kivancsisag szinten kerdeztem), masnak meg nem jut eszebe ;p

(#3044) tiv83us

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ngabor2, VladimirR: Ti ketten aztan meg foleg tudjatok, hogyan kell kezelni egy privat uzenetet... Mar csak azert is extra elmeny latni a ''vitat''.

Hold the line!

(#3045) EQMontoya válasza VladimirR (#3043) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak egy kérdést hagy intézzek már Hozzád. Ha pl én azt irom most Neked privibe, hogy ''jajj de csúnya nicked van'', majd egy topicba beirom, hogy ''priviztem Vladinak, hogy ronda a nickje...'', akkor én gerinctelen köcsög vagyok? Végsősoron nem privit másoltam ki, de sztem ehez jogom van. Mint ahogy bárkinek jogában áll elmondani, hogy Ő maga kire szavazott, max nem olyan retardált, hogy fünek-fának harsogja.

u.i.: semmi bajom a nickeddel, csak nem jutott eszembe jobb példa.

[Szerkesztve]

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#3046) VladimirR válasza tiv83us (#3044) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

had ne valaszoljak ra erdemben

(#3047) VladimirR válasza EQMontoya (#3045) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

gerinctelen kocsog nem leszel tole, de itt ertelmet veszti a privat uzenet
ha erre vagysz (marmint arra, hogy mindneki tudja, hogy te irtal nekem, hogy randa a nick-em), ird meg publikban
viszont ha mar privatban irod meg, akkor szerintem nem helyes publikban is elohozni, foleg nem ugy, ahogyan a leggyakoribb (tobbynire mikor egyre kevesbe ertenek egyet, a masik lejaratasara, onmaguk kore tamogatok gyujtesere bemasolni a privat uzenetet)

(#3048) EQMontoya válasza VladimirR (#3047) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy érzem, hogy jelen esetben futottunk részigazságba... ugyanis: ha én irok Neked privát üzid, hogy ilyen meg olyan randa a nicked (hogy a példánál maradjunk), és össze-vissza fikázlak, azt valóban elég helytelen dolog kimásolni, mert tényleg, amint Te is emlitetted, manipulációra alkalmas. Ellenben lehet egy privát üzenet olyan, hogy senkire nézve nem sértő, mert pl egy jó poén olvasható benne, ez szerintem kimásolható. A kettő megkülönböztetése viszont elég komoly kihivást jelenthet bizonyos esetekben.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#3049) harry

harry
(PH! kedvence)

Azért ne feledjétek, hogy privátban nem csak vitázni lehet... Felmerülhet egy új téma a topicban ami off lenne, ezért priviben folytatjuk, ami rendben is van, és linkelek a másik tagnak vmi honlapot vgy leírást. Aztán eszembe jut, hogy van ennek topicja vagy hasonló és oda is bemásolom ezt a linket (vagy a leírást, stb). Szerintem így ezzel ninc semmi baj. Vitánál persze más lehet az helyzet de ti összességében a privát üzenetekről vitatkoztok, aminek így semmi értelme.

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#3050) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hagyjuk már ezt a hülyeséget!

Ugyan miben különbözik az, ha valakinek írok valamit privátban, de valamiért úgy gondolom, hogy ezt publicban is megteszem, akkor most ha szóról-szóra leírom még egyszer az rendben van, de ha bemásolom a privátból, akkor az már jaj?
Mit változtat ezen az, ha odaírom, hogy ezt már privátban is elmondtam.

Ezt a gittrágást! :U

Com'è diverso il mondo visto da qui

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.