ugye tudsz rola, hogy hulytesegeket beszelsz?
azert merek beleszolni, mert tudom, hogy ram is gondoltal kicsit fentebbi hozzaszolasodban, s igy ugy erzem van nemi kozom a temahoz
ahhoz, amit Den irt (most jol benyalok neki) nem sokat tudok hozzatenni, talan csak annyit, hogy En pl mar az elott nyitottam egy topic-ot a ph forumanak hanyatlasaval kapcsolatban, hogy Te regisztraltal volna ide
azt magyarazd el nekem m\legy szives, hogy kicsit fentebb azt irod (persz nev nelkul, mer' ugy konnyu), hogy a sok kocsog csak nyal a modoknak, ebben a hozzaszolasodban pedig azt, hogy a hanyatlasra megoldast kell talalni -- kerdem en: mi lenne, ha masfelol is megvizsgalnad a temat? mondjuk ugy, hogy az adott emberek azt a megoldast talaltak, hogy a semmivel egyenerteku, olykor talan meg attol is gyengebb topic-okat zaratjak?
masresz akar ujonc, akar ostag, akar nagyur, a kerdesere probaljon eloszor maga valaszt keresni (akaritt, akar mashol), pl olvasgatassal -- ez nem egy fizetos support, vagy egy helpdesk, ahol ugranak, ha valakinek baja van - ez egy forum, ahol vannak szabalyok, amiket illik meg azoknak is betartani, akiknek baja van: nekem pl pont ma halt meg az alaplapom, megsem nyiopk neki ''segggiitseg!!!!!!!!!!!!!!!!'' cimu topicot, hanem eloszor elolvasom a pont a temaba vago temat (alig par nappal kevesebb, mint egy eves), majd ha nem talalok benne megoldast, ott fogok kerdezni, mert ahhoz kapcsolodik
koszonom, hogy ezt elolvastad, plz gondold at ujra a forummal kapcsolatos dolgokat amit irtal
p.s.: ha ismet vagdalkozni kivansz, legyen mar benned annyi tartas, hogy vallalod a velemenyed, s leirod, hogy kivel van gondod (tudod, csak hogy erjen valamit a szavad) -- ha valaki emiatt banol, az valoban nem valo moderatornak (megjegyeznem, hogy ilyenre nem igazan emlekszem az elmult majd 3 evbol)
szerk.: moderatorok igy lehettetekl volna, ha nem basszatok el => Bővebben: link
[Szerkesztve]