Pedig fogok, hidd el. Az lesz a legjobb, ha egyből az OFF-ba írod. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
Pedig fogok, hidd el. Az lesz a legjobb, ha egyből az OFF-ba írod. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
Jó ezt még megbeszéljük ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az OFF-ban 
[Szerkesztve]
Na és ezt miért zártátok? Bővebben: link 
Bővebben: link alsó sor.
Pedig olyan jól elfilozofálgattunk a szerelemről, most nyithatunk róla egy új topicot 
Najó mára elég 
Ne nyissatok semmit a szerelemről, annak már van. Nők Nőügyek. (ugye nem kell linkelnem)
I_Am
Tényleg csak érdeklődésképpen: pegazus scsi-topicjából kimoderáltad a hozzászólásomat és az okát szeretném tudni. Nagyon sok ugyanolyan hozzászólás volt más topicokban, amiket ráadásul újoncok nyitottak, nem egy őstag és az ő hasonló topicjaik is össze lettek szedve egy topicba, a többi pedig zárva vagyon.
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

Jogos volt a moderálásod.
átgondoltam, egyetértek.
sorry.
Nyisd nagyra Füled, és Látni fogsz!™ (by demy) ®
Bővebben: link
Somydemy semmi probléma és ha kicsit a dolgok mögé gondolsz, akkor Te sem szeretnéd ha üzlet közben valaki 2 nickel húzná fel az árat veled szemben.
Bocs, de ez nem arról szól, amiről én beszélek. Tisztában vagyok vele, hogy a piaci hozzászólások nincsenek számolás alatt, ugyanakkor viszont nem rontottam az üzletet; ez akkor valósult volna meg, ha jól lehúzom az árat (pl. én is tudok ilyet x ezer Ft-tal olcsóbban - nos ilyen sem volt).
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

Csak egyetlen kérdés, miért kellett törölni a ''köcsög'' nevü nickemet? Egy hónapig semmi
gond nem volt vele, aztán egyszercsak nemtudtam belépni... Legalább valami indoklást
írhattattok volna... 

(#211) Gambit válasza Moordenaar (#210) üzenetére

Idézet az Alapelvekből, amik tiltva vannak: ''ha a hozzászólás/nick bármilyen módon sért faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást''
[Szerkesztve]
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
(#212) Moordenaar válasza Moordenaar (#210) üzenetére

nevetséges kit sértettem ezzel meg?... ááá tiszta kummunista ez a Fórum..
(#213) Gambit válasza Moordenaar (#212) üzenetére

''kummunista''? Az milyen? Egyébként gondolom nem kényszerít senki, hogy maradj.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

És a köcsög ezek közül melyik?
Amúgy furcsa, hogy ilyen sokáig megmaradt a nick, pedig nem is volt rejtve 
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

nekem ugy remlik, hogy mas (is) volt a dologban...

A gyengébbek kedvéért direkt kiemeltem vastaggal, de úgy látszik hiába! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bár ez inkább szexuális beállítottság, de a lényeget értjük, nem? 
[Szerkesztve]

A köcsög nem egyértelműen meghatározható
Mi van, ha arra a kézművesipari termékre gondolt. Tudod, azaz agyagedény, amit a népi nyelv köcsögnek nevez 
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Ilyen gondolatmenettel lehetne regisztálni F.A.SZ. névvel is, hiszen ez köztudottan a Fiatal Alkoholisták Szövetségének rövidítése. 

Vagy akár *M.U.F.F. és **C.S.I.K.L.O. is ![;]](/dl/s/v1.gif)
*Majomféléket Univerzálisan Felszabadító Föderáció
**Csimpánzféléket Igájukból Kiszabadító Lelkes Organizáció

Jól látom hogy bezártátok a ''Disznófejű család...'' című topikomat? Miért?
Szerk: bocsi, nem olvastam a végét. Csakugyan elment off-ba, bár azért hagyhattátok volna. Mindegy.
[Szerkesztve]
42
ott van az utolsó hsz-ben.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Bár szerintem ha valakinek szétoffolják a topicját akkor inkább az offolókat kellene helyrerakni, és nem a topicot zárni.
Ha mondjuk fognám magam és szétoffolnám a ''moderátort keresek''-et, nem hiszem hogy bezárnátok 
42

Szerintem abszolút jogtalanul zártátok be a topicot, szokás szerint. Áruljátok el, miért baj hogy elment off-ba? Csak ezért bezárni? Ennyire unatkoztok? Remélem lassan feleszmél a házigazdák közül valaki és rendet vág a túlbuzgó moderátorok között. Teljesen megfojtjátok a ph-t.
Szerk: ja, és te is a masszívan offolók között voltál anaquer, úgyhogy *************
[Szerkesztve]
42
nem zártuk, hanem anaqer zárta.
ha velem vmi problémád van, azt konkrétan mondd el, ne vagdalkozz a levegőbe.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

veled nincs gondom.
1, múlt héten bash zárta egy topicomat
2, ma anaquer.
velük van.
42

Üdvözlet.Érdeklödnék jobban mondva lenne egy kérdésem regisztrálva lettem brien24 név alat már pár napja gond nélkül fent is vagyok.A forumban bezsélgetek.viszont a mai napon azt irja ki mkor be akrok lépni hogy felhasználoi vagy jelszo nem jó.Ezért kénytelen voltam ujra regisztrálni.Kérdezném hogy miért nem tudok belépni az elsö nikkemen.Ki lettem tiltva ha igen miért.Köszönet.
Ez van.

Ez érdekes, nekem az unatkozásról inkább a felesleges topicok nyitása jut eszembe...
Mit vártál attól a topictól, miért kellett volna életben hagyni?
Egyáltalán, a problémafelvetés eleve nem olyan volt amivel a fórum keretein belül akár foglalkoznunk kellene, vagy akár bármit is tudnánk tenni. Ha zavarnak a disznófejűek, irány a rendőrség, ez le lett tisztázva pillanatok alatt - ha valamibe bele akarsz kötni, esetleg abba lehetne hogy miért nem lett zárva hamarabb.
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

Nos hát akkor folytatnám itt miután bezárták a topicomat ismét

Ismét moderátor hozzászólás nélkül sikerült bezárni a topicot, a reakció alatt nem azt értettem hogy töröljük is rögtön a topicot!
Most valami cirkusz van?
Valaki felhomályosítana?

Bővebben: link
[Szerkesztve]

Ez nem cirkusz, ez csak egymás megértésére irányuló folyamatnak a kezdete és a gyors vége is egyben!
[Szerkesztve]
(#233) steve@prhw válasza hmhm (#231) üzenetére

Már az előbb beírtam, de zárták... Visszakönyörögtétek magatokat, de szvsz nem volt itt semmilyen nick-lenyúlás (ne legyen igazam, de egyre inkább ez az érzésem...). Asszem, legközelebb nem lesz visszaengedés... 
szerk: és Bash válasza is készül már...
[Szerkesztve]
''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola

Hozzászólt csak a legvégén 
|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||
Én csak azt nem értem, hogy több ezer ember nyugodtan tud fórumozni, békében, értelmetlen, nyavalygós topikok, nélkül neked miért kell balhézni?
nem igezán értem...
Vorsprung durch Technik..

''Azt nem értem, ha nyitok egy topicot..egy olyat amikben meg lehetne beszélni a dolgokat nyugodtan higgadtan (moderátor és felhasználó között) akkor miért kell rögtön bezárni? ''
Azért, mert már van ilyen. Most épp itt vagyunk. Akkor minek mégegy? Használd ezt a topicot - remélem nem várod el, h csak veled foglalkozzanak.
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

Ha megnézed 116 napja vagyok fórumtag, és mondhatom azt is hogy elég aktív csak azon a helyen ahol a hozzászólásokat nem számolják..(''piac''). Nem volt semmi bajom sem, amíg nem zárták be a topicomat és nem bannoltak ki!
Itt aza a baj hogy a sok sok puncos ember van akik nyalanak a modokna és ha valami nem tetszik neki(k) egyböl rinyálnak a mod topicba
(kinek nem inge ne vegye magára)
meg újabban istennek képzelik magukat egyes modok szó nélkül zárnak topicot.
(nem azokra a témákra gondolok amik már százszor meg lettek beszélve)
Pl: Flash-es topic szerintem nem volt rosz erre bezárták egy ponéos mondattal.