Van egy hibásan működő procim, arról kérdeztem, hogy mit lehet vele tenni? Nem értem, miért töröltétel ki.
[Szerkesztve]
voda33hét387öt

Van egy hibásan működő procim, arról kérdeztem, hogy mit lehet vele tenni? Nem értem, miért töröltétel ki.
[Szerkesztve]
voda33hét387öt

Igazad van, így is fel lehet fogni. És az is igaz, lehet hogy nem egyértelmű, én nem lehúzkodásképp kérdeztem, de ha valki kiad 130-150 e Huf ot egy VGA ra akkor annak biztos meg van az oka. Mert ha valaki játékra akarja használni, akkor nagy marhaság ennyit kiadni érte. Szimplán csak azért kérdeztem, mert kíváncsi lennék, hogy egy ilyen teljesítményű kártyát hol lehet kihasználni. Mert ha én megveszek egy 150e HUF os telefont, akkor annak meg van az oka, és ha valaki odajött volna a boltba megkérdezni, hogy maga képes kiadni ennyit egy telefonért?, akkor én mondtam volna, hogy igen, mivel nekm a munkámhoz kell.Ha meg valaki azért akarja megvenni, hogy kiírja a neve mögé, akkor 1. gratula neki 2. ez hogy megkérdezem mire kell biztos nem bizonytalanítja el.
De részemről tényleg ennyi, majd ezt a kérdésemet biztos fel fogom tenni a 7800gtx el foglalkozó ''szakmai'' topickba is, egyszerűen -mint már mondtam- felkaptam a vizet, ezen a ''nagyhatalmú'' moderátoron, azért írtam ide be hirtelen felindulásból.
Jah, még egy tényleg utolsó: én pl meghirdettem egy Gfx5600 as VGA kártyát a hardver piacon, és ott is van olyan hozzászólás: '' ennyiért?
max xx ezret ér, hülyeség megvenni ezt a kártyát....''
Akkor ez micsoda? Reklám?
, kitörölte valki is? Jogos lenne, ha valki kitörölné másnak a véleményét? (megjegyzem mit írtam én nem is véleményt írtam, és nem is volt potenciális vevő, akit esetleg el akartam volna bizonytalanítani, csak egy szimpla egy sorors off topicos kérdés volt, amire ugyancsak egy sorban lehette volna válaszolni, pl hogy: igen ki lehet használni itt és itt ennél és ennél a programnál, az ilyen és ilyen szakembereknek.)
[Szerkesztve]

Szólj és törlöm amit szeretnél.
Kicsi az esélye, hogy minden topicban észreveszem (észrevesszük) a beszólásokat. Ezért van a Modkereső topic.
Én is inkább benézek egy 7800 árulós topicba, mint egy 5600 árulósba. Így nagyobb az esélye, hogy ott veszem észre a beszólásokat.
Próbálok minden topicba egy-egy villámlátogatást tenni, de ez lehetetlen.
Bazinga!
Régit visszaállítottam, újat töröltem.
http://bashtravel.com/

1. Köszönöm a felajánlást, majd lehet hogy élek vel 
''Próbálok minden topicba egy-egy villámlátogatást tenni, de ez lehetetlen''
2. Egyáltalán nem marasztalásképp írtam amit írtam !!!!! Semmi bajom sincs a moderátorokkal, veled pláne nem, de még Loretto val sem, egyszerűen tényleg arról van szó, -mint írtam is- hogy én nem éreztem/nem érzem ''anti reklámnak'' a kis offos kérdésem, de megértem, hogy akár annak is tűnhet.
Köszönöm a segítőkészségedet és hozzászólásaidat!
Jólenne ha többen adnának hasonló kaliberű válaszokat és nem csak azért irogatnának, hogy gyarapodjanak a pontjaik és legyen belőle őstag meg mittom én mi.

Bash -nek!
A Filmet keresek topic -ban erre az alábbi szövegre volt az up! 
''Én azt szeretném megtudni, hogy valahonnan beszerezhető-e ''A világ közepe'' (kivéve a gyevi bírót) magyar mesefilm, valamint Adrey Hepburn főszereplésével a ''Várj míg sötét lesz''. Évek óta hajtom mindkettőt, de nyomuk sincs.''
Nem egy-két EREDETI kazettám és DVD-m van (bár ezeket a családtól vettem el, mert nincs több százezres fizum), legálisan megvéve (nem vagyok híve a lopásnak, én is programozok, és védem a saját cuccom). NEM illegális beszerzésről van szó, ugyanis a TVfilmet és a MOKEP-et is megkerestem már. Nem szeretek magánembereket zargatni, de úgy tűnik, hogy már csak az alkotók birtokában lehet meg. Szomorú dolog, hogy értékeket hagy így elveszni ez az ország. 
Véleményedet irányomban éppen ezért véletlennek gondolom. De ha ez warezolás
, akkor tessék csírájában elfolytani, és így ilyen jellegű (hw cuccokat kivéve) kereső topikokat MIND zárolni és törölni. (Mégegyszer - nem harag, csak meglátás.) 
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

Mégegy!
A magáncélú felhasználás / másolás kategória. A szerzői jogi törvény saját magamnak, profit nélkül engedi a filmeket, de ha nekem van egy bakelit lemezem, NEM digitalizáltathatom ''harmadik'' személlyel! Csak én, saját magam, saját magamnak. Ennek is utána jártam, ugyanis megvan a mini audio studió (mára nagyon elavult cuccokkal), mert szerettem volna digizni.
Nem tehettem meg jogilag, így ilyet el sem vállalok !!! Bár nem értek vele egyet. 
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

''Bash! Bocsi. Azt hiszem, többszöri átolvasás és átrágás után rájöttem mi a gondod. 122 - OK! Viszont itt Te nem használtad a válasz gombot. Azért mert Te nem használod, még válaszadás-mail (értesítés) lehetne! Sokunknak jól jönne!''
Ide is beteszem bocsánatkérésemet, a rendszerre rájöttem. Csak 1000-szer könyebb lett volna, ha Bash használja a válasz gombot.
Nem használtam a válasz gombot, mert 4 tagot figyelmeztettem egyszerre. Ahogy a hozzászólásomban is kifejtettem, nem tudom miről volt szó, a hozzászólásokból nem derült ki, hogy mit töltögettek. Mindössze annyit láttam, hogy ez meg ez a file fenn van, crc-hiba... stb., biztosan tudod miről beszélek. Ráadásul mindez off-ban volt, azt hiszem, ez egyrészt gyanakvásra ad okot, másrészt nem vagyok benne biztos, hogy ilyesmit a topic-ban kellene megbeszélni.

Akkor most kérnék:
Az ''Eladó Geforce Fx5600 as vga kártya'' topicom törölhető, meggondoltam magam, ennyiért nem adom el 
Thx
Legalabb amire valaszolsz azt olvasd el figyelmesen...
ne itt kerd az ilyesmit, hanem itt Bővebben: link
es maskor linket is adj a szobanforgo topikhoz, mint pl Bővebben: link.
Egyebkent zartam - tiv83us

Elnézést,
már rájöttem, és arra is, hogy linkel kell a kérést írni, ahogy ezt meg is tettem a Moderátort keresek topicban.
Ok, no prob
- tiv

Köszönöm, akkor kiderült, hogy csak körbelőttek, így kerültem a célpontba. (Közben azért én is tanultam, egy-két dolgot máshogyan intézek későbbiekben.)

Mert a hsz-ed értelmét vesztette...
Másik dolog, nem kéménykedtem hanem, tényeket közöltem. Természetesen akinek nem inge ne vegye magára. Sajnos elég kellemetlen hogy, az amit irtál fedte a valóságot. Volt is és sztem lesz is példa rá hogy így ''eltekernek'' piacos topicot, de igyekszem (igyekszünk) a lehető legjob döntést meghozni.
Soirée...

üdv.
Kérnék egy ''hivatalos'' álláspontot ezen topik zárásával kapcsolatban az illetékes moderátortól :Bővebben: link, valamint a topiknyitó DvdrTeszt nick tiltásának miértjéről. Azonkívül a topiknyitó mailben kérte, hogy töröltessem a topikot. (tudom, h nem ide kéne, de felesleges talán egy másik postot írnom a moder keresőbe). Köszönöm az ő nevében.

Azt nem tudom ki zárta, de a tag nincs kitiltva.
Soirée...

E-mailben váltig azt állítja, hogy ip cím alapján van tiltva a PH!-ról. Én mondtam neki, hogyha tiltva lenne, ki lenne írva a neve mellé, hogy fel van függesztve a neve. Köszi a reakciót.

Akkor viszont kicsit magasabb szintről tették ki a szűrét.
Soirée...

Tisztelt moderátorok!
Elindítottam egy új témát, de nem tudtam linket beilleszteni. Hadd kérjelek meg Titeket, hogy beraknátok ezt a webcímet a megfelelő helyre.
webcím: http://216.239.59.104/search?q=cache:o1bQTroG21YJ:hem.passagen.se/fholmen/+expertool&hl=hu
Téma címe: 6600GT gyári hűtőjének lehallkítása ingyen...stb, a címben lévő helyesírási hibát kijavítanátok? Két L betüt elnéztem.
Még nem jöttem rá, hogyan kell ezen a fórumon úgy belinkelni, hogy megadok valamilyen URL szöveget.
Kösz a segítséget és bocs ha nem a legmegfelelőbb topikba írtam, de gondoltam jó lenne ha minél elöbb látná moderátor.
Kösz mégegyszer.
UI: ez az amit nem értek, hogy miért ezt a zagyvaságot írja ki az URL-nél? Simán csak be akartam másolni de nem megy.
[Szerkesztve]
(#1019) Winner_hun válasza VINIKOR (#1018) üzenetére
[L] [/L] közé rakd a linket
ilyen kéréseket a moderátort keresek Bővebben: link topicba kell kérni
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

a linked egy bug miatt nem sikerul, de ha enm a gugli tarolt oldalat linkeled, hanem az eredetit (http://hem.passagen.se/fholmen/), akkor mukodik => Bővebben: link (az url-nek nem tudsz sajat szoveget megadni, ott mindenkepp a bovebben link felirat jelenik meg, leszamitva a fenti hibat)
ha pedig keresed van a moderatorok fele, azt inkabb a mindenkori ''moderatort keresek'' topic-ban (Bővebben: link) tedd meg, ott valoszinuleg hamarabb meglatja valamelyikuk
Hold the line!

Probléma a téma zárolásával az hogy így nagyon el fog veszni a 6600GT topikba. Biztos sokan lesznek olyanok akik nem fognak visszanézni a topik elejére és megveszik a 8000 Ft-s ZalmantVF700-at. Holott pont az a szenzáció ebben, hogy aki nem akarja tuningolni a kártyáját, csak játszik vele, annak bőven jó lenne ez a megoldás, ingyen.
Szerintem fontos lenne egy külön topik, ahol le lehetne írni a különböző tapasztalatokat, melyik kártyához jó, melyikhez nem stb. Mert a többi fórumon sincs kitárgyalva rendesen (HWSW, PCW ...)
Ennek a témának kiáltani kellene!
Kösz a választ és az utólagos belinkelést.
En ezt megertem, de tudod mit?! Kossunk egy dealt, hogy lasd velem lehet egyezkedni.
A zart topikod kezdo hsz-et copy-zd at a 6600GT topikba es ha ugyerzed,hogy igysem megfelelo, vagy nem eleg feltuno az emberek szamara, esetleg ugyerzed konnyen elcsusznak mellette, akkor itt talalkozunk es megbeszeljuk ezt az ujranyitast.
Hold the line!

Bocs, még egy érv:
A cím választásnál figyeltem arra, hogy a 6600GT az elején legyen, így aki beüti a keresőbe ezt, egyből találkozni fog a témával.

A 6600GT topikkal az a ''baj'', hogy olyan sok hozzászólás születik 1 nap is akár, hogy pillanatok alatt el fog veszni a hozzászólások tengerében. Rendszeres olvasója vagyok annak a topiknak. Öszintén mondom nem a sértettség szól belőlem, hogy záróltad a topikot, hanem az a meggyőződés, hogy fontos lenne minél több 6600GT tulajnak megismerni ezt az ingyenes módszert.
De próbáljuk meg azt amit javasóltál és meglátjuk.
[Szerkesztve]
Az mindegy hogy a cim elejen vagy a vegen szerepel a keresendo kulcsszo, a kereso ugyis a legutoljara hozzaszolt topikot dobja ki amelyben szerepel a kulcsszo.
Nezd probaljuk meg, akar ki is emelheted felkoverre a betuket, aztan meglatjuk...
En sem hobbibol zarogatom a topikokat, csak probaljuk fekezni a mar igy is elszaporodott felesleges topikok szamat /ne vedd szemelyed ellen szolonak!/.
Ha tenyleg ugy lesz ahogy mondod, akkor megigerem, hogy kinyitom a topikodat.
Hold the line!
(#1027) KőkorSzaki válasza VINIKOR (#1022) üzenetére

Újonctársam, a topicbezárás dolgába én nem mernék állást foglalni, meg felesleges is lenne, de olvastad a belinkelt oldalon ezt a szöveget?
''This 'hack' is mainly aimed for those who want a quieter PC while they are not gaming.''
Ettől függetlenül tök jó az oldal, de gyakorlati haszna így ugye azért kevesebb lesz, egyelőre nem sokan vesznek 6600gt-t webböngészésre.
[Szerkesztve]

Játékra tuning nélkül is tökéletesen alkalmas. Nagyon sokan játszanak Jedi Academy-t, San Andreas-t, Joint Operations-t stb. stb... 9800Pro-val. Ahhoz képest a 6600GT bőven felveszi a versenyt, mindenféle túlhúzás nélkül.
Nem is biztos hogy a kártyát kell tuningolni a játékhoz, hanem egy jól tuningolható proci és memória kell, mert nem azonnali számításokat kell végeznie játék közben a PC-nek, hanem előre kiszámolt adatokkal dolgozik. Bár ez játékfüggő is. Tehát a proci és a RAM tuningja lehet hogy jobban segíti a játékot mint a VGA-é.
UI.:Érdekelne magyarúl is a mondat. Lefordítanád? Kösz.
[Szerkesztve]

Még egy gondolat:
Lehet hogy nem csak a gyári hűtő fordulatszabályzására lehet használni a progit, hanem egy olyan újonan szerelt VGA hűtőnél is amit a VGA 3 pines csatijára csatlakoztattak. Elvileg annál is működne. 2D-ben beállítana egy fordulatot, és 3D-ben is egy másik magasabb értéket. Progi automatikusan visszaveszi 3D-ből 2D-ben, ha befejeződött a játék.
Talán ezért lenne jó egy külön topik, ahol meg lehetne tárgyalni ezeket a kérdéseket.
Kifejezetten a 6600GT fórumán ajánlják ezt a progit. Bővebben: link
Ja azt el is felejtettem, hogy az itteni 6600GT topikban linkelte be valaki ezt a 6600GT weboldalt. Tehát a prohardver fórumáról vettem az ötletet Én is.
[Szerkesztve]
''''This 'hack' is mainly aimed for those who want a quieter PC while they are not gaming.''
Ez a muvelet foleg azokat a felhasznalokat celozza meg, akik inkabb egy csendesebb PC-re vagynak, nem pedig jatszanak a geppel.
Hold the line!

Ne kímélj
, mi az a művelet? Jót nevetek rajta, mert játszok, mostanában a Joint-al, tuning nélkül, legmagasabb képminőség beállítással és vigyorogva viszi a kari, alapórajelen.
Kösz a választ.
#1028: ''UI.:Érdekelne magyarúl is a mondat. Lefordítanád? Kösz.''
Te mondtad, hogy erdekel a mondat magyarul is...
Hold the line!

Ha elmegy mindenki a témában, akkor tetesd a #1-be azt talán elolvassák a kedves userek. Jó dolog amugy.
Soirée...

T. Moderátor.
Nem lehetne megnyitni a bezárt topikot? Bővebben: link
1 nap alatt 97-en voltak bent elolvasni, plusz 2 x Én = 99
Szerintem tudna önálló életet élni a téma. Nagyon sok kérdést meg kellene tárgyalni ezzel kapcsolatban. Kinek milyen tapazstalata van a progiról. Van bennem egy kis félsz még, amiatt, hogy ne adja isten késöbb derűl ki, hogy nem tesz jót a folyamatos futtatása a karinak.
Kösz a választ.
Oke, topikot megnyitottam, mindent a juzerert.
Hold the line!

Helló!
Nyitotam egy motorostalálkozok Topicot, erre Esmein
(MODERÁTOR) azzal érvelt, hogy használjam a keresöts zárta a topicot, erre nyitottam egy motorostalálkozok2 topicot, de azt is bezárta, mivel szerinte van már motoros topic. Más topicbol is van több, akkor azokat miért nem zárja be? Egy ilyen hogyan lehet moderátor????????????????????????????????????????

Sem a kérdőjel, sem az arcocska nem sordíszítésre való.
Esmein nem érvelt, hanem az Alapelveknek megfelelően járt el, segítségül az ide vonatkozó rész:
''használd a keresőt: mielőtt topicot nyitsz, próbálkozz a keresőben hasonló topicot találni, nyugodtan használd a régebbi topicokat (felesleges egy ''Hány pipeline van a 9600-asban?'' topic, míg szívesen megválaszolják azt a ''9600pro topic''-ban, ha ugyan nincs a válasz már a topicban)''.
Amikor új topic-ot nyitsz, vastag betűvel van szedve:
''Új téma indítása előtt nézz körül a megfelelő fórumban, hátha kivesézték már a kérdést!'', biztosan elkerülte a figyelmedet.
Amikor először mondta Esmein, hogy használd a keresőt, megtetted?
Próbáljuk a leggyakrabban előforduló témákat gyűjtőtopic-okba szorítani, így van ez a motoros topic-kal is, és mást is zárunk, ha van már neki megfelelő gyűtőtopic.

egy moderator radszol, hogy ne csinald, de te csakazertis csinalod
egy ilyen hogy lehet juser??????????????????????????????????????????????????????????????????

[Szerkesztve]

Ne használj annyi kérdőjelet meg arcocskát - erre figylemeztet Bash is 
A példa minidg erősebb az utasításnál

Érdemes volt újraindítani a topikot. Egy ilyen hozzászólás született, rövid élete alatt: Bővebben: link

üdv
megint kérdeznék (megint nem rólam van szó, csak hát holtomig tanulni akarok
)
Bővebben: link
szerintem nem helyes meglátás, h egy blogban (fontos: tökmindegy, h kié) lévő/elhangzó szmájlik miatt guillotine járjon
értelmetlen halálbüntetés (kedvelem, ahogy tiv83 teszi a dolgát, de ezt a húzást nem értettem, ezért vagyok/kérdezek itt)
nem, mindegy
Nem volt guillotine, csak a blog lett zárva.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

ugyanarról beszélünk
nem tartom korrektnek (és ezzel nem támadok, tehát reflexből védekezned/védened nem kell), ennyi
szerk:
kicsit finiszálok rajta, h kiérződjön belőle a kérdés íze: ez esetben a ''nem tartom korrektnek'' = nem értem
[Szerkesztve]
nem, mindegy

valasz erre => Bővebben: link (mert a masik temaban nagyon off)
felreertettel: en azt mondom, hogy ilyen embernek (aki nem kerdezni, valaszolni, vagy ertelmesen tarsalogni jon ide, hanem azert, mert azt hiszi, hogy jatszoter) egyaltalan nincs helye a forumban, sem a blogban (mert mint be is idezted, a blogszfera rovid ismertetojeben sem szerepel, hogy perszonalj plejground), sem mas reszeken
Nah, akkor ide is leirom 
A topikot azert zartam, mert;
1. a PH! felulete nem jatszoter.
2. csak a hsz-gyujtesbol es rombolni valo hajlambol irta a blogot
3. a blogbol kiderul, hogy csak a ph! tartalmat rombolni regisztralt
Ezesetben ugygondoltam, hogy egy intojel lehet fele, hogy lealljon. Egyebkent mas mod szerintem mar banolta is volna, amennyi embert lefaszozott nemely topikban.
Hiaba, hogy a blog az ''maganszfere'' de mivel a PH! teruleten van, igy a hatarok igy is megvannak huzva.
Hold the line!

hm, létezhet, h ennyire egyértelmű egyenlőségjel van a fórum és a blog között?
ha igen, akkor megvan a kulcsa annak, h miért nem értettem (egyet)
nem, mindegy

ha nem is egyenlosegjel, de a forum resze, a forum pedig moderalt (most mar) annak minden reszevel egyutt (ugye korabban a faradtgoz szekcional oda volt biggyesztve, hogy moderalatlanul...)
ha valaki csak blog-ot akar, vannak kimondottan erre szakosodott oldalak
en legalabbis igy fogom fel (mondjuk en mindig is a kemenyebb moderacioert ''lobby''-ztam)
[Szerkesztve]

örülük, h itt vagy 
egyes pont: nagyjából fedi vlad hszát
kettes pont: kiesik, nem jó érv, nézz körül: hány hsz gyűjtőt látsz a blogoszférában? naugye
kettes pont második része: hogy az istenbe lehet romboló egy nyomorult blog? de most komolyan..nem értem.. amit a legkönnyebben meg lehet itt tenni a ph-n: nem olvasni egy blogot.. még véletlenül sem toppanhat eléd (mint egy topicban egy hsz pl), csak és kizárólag ha célzottan azt nyitod meg... így nehéz rombolni
hármas pont: csak ismételni tudom magam: ''ki, mit, hol, mikor rongál a topicokban - teljesen totálisan abszolút más kérdés''
legyen egy négyes pont is: végre megértettem, részedről a blog-del kifejezetten ennek az adott usernek szólt
és itt válik okafogyottá a vita: én ugyanis első perctől userfüggetlenül tettem fel a blogcenzúra kérdését (#1042 ''..egy blogban (fontos: tökmindegy, h kié)''...)
szerk:
vlad: most már látom az alagút végét, de nem indulok el felé - tele van moderátorokkal 
[Szerkesztve]
nem, mindegy
Felreertesz. A blogbol derul ki, hogy mi a szandeka az illetonek itt a PH!-n!
De ha ugytetszik maga a blog is rombolo-jellegu, hiszen ilyen piece-of-thrash blogok ne legyenek egy ilyen forumon. Hiaba, tudom, twollah es tarsai, DE azok sem arrol szolnak, hogy ''na most is jo beszolt egy geci paraszt, majd jo megmondom neki, hehe, mellesleg ez mar a 15. hsz, de ha majd elkuldom Belat a jo kurva anyjaba, akkor mar 16. lesz.''
Akaratlanul meg az explorert sem nyitod meg, sot a gepet sem kapcsolod be. De ha mar megnyitsz egy blogot es az fogad, hogy ''Ez a fasz most jol beszolt!''... Ilyenek nem kellenek ide. Az ilyen menjen a szanalmas.hu-ra es elje ki magat ott.
Remelem erted mit akarok mondani. Bocs, ha nehezkesen fogalmazok, de meg most tartok a reggeli kavemnal 
Hold the line!