Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#951) Kötelező

Kötelező
(senior tag)

De ha feljelentem akkor nem kell majd fizetnem vagy tárgyalásra vagy ilyesmire mászkálnom ugye? :F

:(

(#952) Suba22 válasza Kötelező (#951) üzenetére

Suba22
(lelkes újonc)

de de kell de ha meg nyered a pert akár többszörös árát is vissza kaphatod a ps2 nek:)
és nekunk is jot teszel hogy meg szabaditasz minket egy ilyen embertől:) :B :B

SENKI NE ADJON PÉNZT KAPITÁNY ZOLTÁNNAK! JELENTKEZZEN, AKI TUD RÓLA!NÁLAM VAGY SILENZIONÁL!!

(#953) Kötelező válasza Suba22 (#952) üzenetére

Kötelező
(senior tag)

És érdemes a srácot e-mail-ben megijeszteni a feljelentést tartalmazó levélell? Ugyértem elküldeni neki e-mailben hátha megijed és viszaküldi.

(#954) eddie17 válasza Kötelező (#953) üzenetére

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

Bocs, hogy én válaszolok, de szerintem érdemes lenne, még az is, ha írsz neki, hogy bocsi de holnap megy a feljelentés, ha olyan akkor egyből jó útra tér:) Mindenképp meg kell neki tekerni odalent, hogy észhez térjen...

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#955) fuzik válasza Kötelező (#953) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezek után simán fel kell jelenteni. Ha kifizet, akkor még mindig visszavonhatod a feljelentést.

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#956) Coyot válasza Kötelező (#953) üzenetére

Coyot
(őstag)

Jelentsd fel, kérlek! :R

Jáájjj

(#957) Dudu67 válasza Kötelező (#953) üzenetére

Dudu67
(fanatikus tag)

Ne ijesztgesd!

J E L E N T S D

F E L ! ! ! ! ! ! ! !

[ Szerkesztve ]

Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni !

(#958) Dudu67 válasza fuzik (#955) üzenetére

Dudu67
(fanatikus tag)

Az ilyen feljelentést hiába vonod vissza, akkor is megszorongatják a tökeit a gyereknek, legfeljebb nem küldik el "vádra".

(Mivel vagyon elleni bűncselekmény, hivatalból üldözendő)

Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni !

(#959) Dr. Romano válasza Kötelező (#953) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Íg van ahogy már sokan előttem is megmodták: Nyomás azonnal feljelenteni azt a gyökeret!!!

(#960) fuzik válasza Dudu67 (#958) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Így van ahogy mondod!

:R

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#961) yoku válasza Eddie141 (#901) üzenetére

yoku
(újonc)

Halisztok.
Ezt a PSP Hungarys dolgot én sem értem, valaki leírná tisztán? A csávóka aki nem küldi a psp-t ( átverte Kötelezőt), meghírdette azt a gépet amit a psp ért cserébe kapott?

Köszi

(#962) Kötelező válasza yoku (#961) üzenetére

Kötelező
(senior tag)

Nem hanem az a Szombathelyi srác is ahogy olvasom, cserélni akart a vele ugyanugy egy PS2 Slim-et PSP Slim-re és az a f@szkalap arra hivatkozott neki hogy nincs olyan cim amit megadott az a srác. Igy nem lett csere, csak neki szerencséje volt mert ahogy olvasom neki vagy visszaküldte a PS2-t vagy fel sem adta neki.
Nekem ezt irta utoljára a srác:
Hello!
Bementem, és aztmondták, hogy már kipostázták, és többi az én dolgom.
Elvileg 2 napja kaptad meg a psp-t.holnap írj, hogy megvan e, ha nincs akkor személyesen felmegyek, és viszem vissza a ps2-tőt, és az ottani postára elmegyünk.
Üdv:Tomi

Azóta se híre se hamva....Senki nem látta msn-en sem se myvip-n, se e-mail-re nem ir :(

[ Szerkesztve ]

(#963) Kötelező

Kötelező
(senior tag)

icon_75-nek nagy köszönet a psphungary-n irtak-ért :R :B
Épp tegnap regeltem én is oda, csak még nem kaptam az aktiváló e-mailt meg

(#964) yoku válasza Kötelező (#963) üzenetére

yoku
(újonc)

Értem...
IP címe megvan? vagy csak mail, msn és a rednes címe?
Üdv, és sok sikert!

(ui: Nem aktiváló mailos, hanem admin visszaigazolós a rendszer)

(#965) Kötelező válasza yoku (#964) üzenetére

Kötelező
(senior tag)

e-mail-e megvan, meg MSN cime, rendes címe is.
Köszi :R

(#966) Lucif-R

Lucif-R
(senior tag)

Ennektuti itt a helye? :F

éppenséggel nem, áthelyeztem a helyére :D

[ Módosította: Kalandor ]

(#967) messy válasza Lucif-R (#966) üzenetére

messy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Végülis szervert árul!

"Ha visszatekint az utóbbi öt évre, és megnézi a lényegesebb fejlesztéseket a számítástechnikában, minden egyes az AMD-től származik. Egyetlen egy fejlesztés sem az intel-től" -- AMD CEO Hector Ruiz in 2007

(#968) icon válasza Kötelező (#963) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

nincs mit köszönnöd... ott én csináltam üzletrontást :DD

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon

(#969) Skribi

Skribi
(újonc)

Üdv!Én lennék psphungary-n '-Mem0reX_,!
Hát sajnálom hogy így végződött 'Kötelező, nek a dolga.
Én eddig neten 3x vásároltam ezzel 1ütt volt 4 és eddig csak itt vertek át...
Én megvártam volna a psp t és utána küldtem volna a ps2-t,vagy személyes csere (ha nem laksz messze).
Remélem visszakapod a ps2 slimed 'Kötelező,!
Üdv -Mem0reX_,Skribi!

(#970) Skribi

Skribi
(újonc)

Nah re!
Az is érdekes Thomas2929 nél hogy myvip-en Rákócziujfalu van ki irva és a cimet amit megadott azon az áll hogy Szolnok.
és nem szombathelyen lakom:D:D:D:D:D::DD:

[ Szerkesztve ]

(#971) Kötelező válasza Skribi (#970) üzenetére

Kötelező
(senior tag)

psphungary-ról egy admin:

[/quote1204307032]
Remélem a PSP Hungary ezzel tud segíteni:
84.0.138.242 [ Kiszolgáló: dsl54008AF2.pool.t-online.hu ]
A T-Online-től le lehet kérni az adatokat. Ha ők nem adják át ,akor rendőrségen bejelentést kell tenni.
Annyit sikerült megtudni , hogy ez a személy Szolnokon a Gál utca és a Dr. Szana Antal utca környékén lakik!

ez micsoda? :R :F

(#972) Márkóh

Márkóh
(újonc)

Hello!Én most kezdtem a hirdetést de engem már most megprobált átverni valami kis hülye gyerek valami 16éves!Szoval ti is vigyázatok a pénzetekre!

For The Taunka :)

(#973) greatchaos válasza Márkóh (#972) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

kire gondolsz pontosan?

(#974) hastalavista

hastalavista
(lelkes újonc)

Üdv. én is át lettem vágva. :((( Vettem egy Maxtor 160Gb vinyót lmartin[link] nickre hallgató Bonyhádi úriembertől. Kértem, hogy ne küldje póstával mert megsérülhet stb, és Ő feledta utánvéttel és jó sokáig nem is jött meg a küldemény. Három hét múlva megjött a vinya, de szétégett elektronikával. :O A vincsi használhatattlan, ezért próbáltam felvenni ele a kapcsolatot, de hiába. :( Mindenkit figyelmeztetek, hogy ne vásároljon többet tőle, mert így járhat, mint én. :U Bocs a hosszú hsz-ért. :)

[ Szerkesztve ]

Nagy elmék ötletekről beszélgetnek, átlagos elmék eseményekről, kis elmék hallgatnak.

(#975) greatchaos válasza hastalavista (#974) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

alapból nem vásárolok alig pár napja regelt emberkéktől. - címe meg van?

(#977) Krissz22 válasza hastalavista (#974) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Nem védeni akarom, de a hirdetésben minden benne van: [link]

nem volt probálva, garit nem tudok rá adni

Innentől kezdve nem kellett volna kifizetned.

(#978) fuzik válasza Krissz22 (#977) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért ez az érvelés nem állná meg a helyét sehol...... ha korrekt lett volna, akkor mondjuk úgy hirdette volna,

Kicsit füstös szagú vinya - kizárólag kolbászkedvelőknek. Garantálom, hogy működésképtelen.

Vagy valami hasonló....

hastalavista: Ha előkerül a topik rettegett őrzője, szét fogja rúgni a zrityódat a privát adatok közléséért...

[ Szerkesztve ]

(#979) icon válasza Kötelező (#971) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

[link]

Ez Szolnok belvárosához tartozik... mindíg innen jelentkezik be?
Lehet, hogy nem otthon netezik?

(#980) Kötelező válasza icon (#979) üzenetére

Kötelező
(senior tag)

Ahova küldtem a PS2-t az meg Krúdy Gyula utca volt. De már 5 napja sehol sincs.. myvip-n se volt. msn-en, se meg e-mail-re se ir. :( Épp a tudakozót néztem tegnap jó lenne szüleivel beszélni...csak megkellene találni a számukat.

(#981) icon válasza Kötelező (#980) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem meg fel kellene jelentened. Nem ért a szép szóból, mostmár látja, hogy rámozdultak egy páran, nem fog önként jelentkezni, mert azt hiszi, hogy így elfelejtődik és megússza.

Én egy pár perce be tudtam lépni a psphungaryra úgy, hogy nem jelentkeztem be, ugyanúgy láthatja a fejleményeket ő is, mint én, msn-re is be tud úgy jelentkezni, hogy te ne vedd észre, szóval simán kikerüli a buktatókat, tán még árulja máshol is azt, ami téged illet.

Ne legyél rá tekintettel, ő sincs rád...

De ha gondolod, nyavajogj csak itt nyugodtan, semmi nem fog akkor történni...
Én most nem tudok oda elutazni, mert beraktak ügyeletbe... :W

[ Szerkesztve ]

(#982) Skribi

Skribi
(újonc)

Üdv!Hát Kötelező nem tudom hogy jó ötlet-e feljelenteni mert ha a cd,dvd-k irottak akkor te is nagy árat buksz.!
Szóval nemtudom.

(#983) pink75 válasza Skribi (#982) üzenetére

pink75
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ne viccelj, hiszen ő eredeti lemezeket adott. Hová lettek azok?

(#984) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na akkor itt az ideje hogy irjak...adott ez az aprohirdetés semmi választ nem kapok ez eladótól de egy szélhálmos szerintem...3 napja lejárt hirdetés irtam neki meg minden de semmi!Vettem azóta egy notit de túl szép is lett volna ez az egész... :(((

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#985) Kötelező válasza pink75 (#983) üzenetére

Kötelező
(senior tag)

:( Irott volt mind.

(#986) messy válasza Kötelező (#985) üzenetére

messy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

De gondolom a ps ről van számla a dvdkről nincs te a psd akarod dvdkről nemtudsz semmit:D

"Ha visszatekint az utóbbi öt évre, és megnézi a lényegesebb fejlesztéseket a számítástechnikában, minden egyes az AMD-től származik. Egyetlen egy fejlesztés sem az intel-től" -- AMD CEO Hector Ruiz in 2007

(#987) Kötelező válasza messy (#986) üzenetére

Kötelező
(senior tag)

PS2-ről nincs számla ugy vettem itt PH!-n, a papír megvan hogy feladtam neki. Ja a DVD-kről nem tudok :D

(#988) Skribi

Skribi
(újonc)

De figyelj,akkor is van köztük irott game,nem?!
jah:D:D:D:D NO DVD:D:D:XDDDDDD
Most kapcsoltam:D

[ Szerkesztve ]

(#989) icon válasza Skribi (#988) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

Fel lehetne jelenteni a csávót, mert ilyet írott PS2 játékokat birtokol... :C

(#990) messy

messy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Tessék adom itt az ötleteket :B

(#991) vodaboy

vodaboy
(kvázi-tag)

van egy kedves tag aki nem hajlandó felelni a feltett kérdésekre az eladni kívánt termékével kapcs.-ban.
[link]
úgy látszik tojik az egészre, pedig az Ő érdeke lenne hogy eladja a termékét.

vivaz u5 alaplapot keresek

(#992) I_Am válasza vodaboy (#991) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem kötelező válaszolnia.

De amiatt, hogy nem válaszol még nem csaló.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#993) pink75 válasza Kötelező (#985) üzenetére

pink75
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem, ha mondom, egyik sem volt az. :D

(#994) I_Am

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Még egyszer és utoljára hívom fel a figyelmét mindenkinek!

Aki személyes adatokat tesz közzé az mostantól 1 nap ban-al indul.

Nem igaz, hogy nem lehet megérteni, hogy nem hozhatjátok nyilvánosságra a személyes adatait senkinek a beleegyezése nélkül!
:W

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#995) Winner_hun válasza I_Am (#994) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezt az első hozzászólásba is bele kéne írni, mert abból meg ennek az ellenkezőjét is ki lehet értelmezni:

[I]Ezért arra kérünk mindenkit, hogy a Moderátort keresek topic helyett itt, konkrét névvel, (adatlap és egyéb) linkekkel és minden információt megosztva (kivéve szó szerinti privik, msn logok, levelek) szóljon, itt jelezze, ha saját vagy más aprójában ilyet lát.[/I]

az aláhúzott részt kéne kibővíteni, mivel ezt a felhívásodat nem mindenki olvassa, az meg nem várható el a felhasználóktól hogy kövessék a topikot, viszont az első hozzászólás elolvasása igen, mivel ott vannak általában leírva a topik szabályai.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#996) pink75 válasza I_Am (#994) üzenetére

pink75
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ez van, látod, az igazságérzet felülkerekedik a jogkövetésen
hiába, abban az országban, ahol nem igazságot szolgáltatnak az illetékesek, hanem jogot...meg mások csúszó-mászó-kenőpénzeket...

(#997) I_Am válasza pink75 (#996) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez mindenhol igy van. De sajna nem én hozom a törvényeket, de nekem is be kell tartanom, illetve tartatnom, mégha néha nem is értek velük egyet.

(#998) Kasza08

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

passat14-el haladtunk valamit előre?:F
Kötelezőnek pedig kívánom, hogy rendeződjön az ügye:R

Én a helyedben feljelenteném, mert átvágott, valamint a te tulajdonodat hírdette máshol, illegális játékokkal!!! ;]
Én mindig azt mondom, hogy annyit adok valakinek, amennyit tőle kapok. Ő g*ci volt veled, legyél te is vele, jelentsd fel a pcsába!:D
A képet látván szvsz betöltötte a 14-et, tehát büntethető. Azonkívül, ahogy előttem is mondták, a többszörösét kaphatod vissza, ha te nyered a pert(minden esélyed meg van rá).

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#999) halfgod

halfgod
(kvázi-tag)

Én egy nagyon komolytalan alakra szeretném felhívni mindenki figyelmét!
A PH! neve: kviktor_
Megbeszéltük h megveszi az iPodomat jóval bolti ára alatt, ez történt csütörtökön!
Pesti a srác én meg kalocsai és felajánlotta hogy szombaton lejön mindenképpen kecskemétre érte!(ott vagyob albérletbe)
Én péntek este miatta feljöttem kecskemétre, hogy majd ha esetleg szombat reggel jönne ne várjon rám és minnél hamarabb végezzünk!
Pénteken kerestem telefonon hogy mikor jönne le pontosan de nem vette fel!
1 óra mulva megint hívtam megint semmi, így telt el az egész péntek!
Este írtam neki hogyha nem jelentkezik kénytelen leszek negatív értékelést adni neki!Azóte sem semmi válasz :(
A PH!-n néztem szombaton bejelentkezett(tehát nem hallt meg ;] ) de akkor sem írt semmi választ!
Csak egy nagyon-nagyon komolytalan emberre akartam felhívni a figyelmet aki arra sem volt képes hogy felhívjon hogy talált egy olcsóbat helyben vagy valami, csak hogy ne kelljen utaziom buszoznom felesen várnom....
Hiába 5 óra buszozás és 1800HUf buszköltség bánja, meg egy egész este amit nem a barátnőmmel töltöttem :(
A delikvens:
kviktor_
Kertész Viktor
kviktor@seanox.hu
Tel száma: 30 377-1680

(#1000) messy válasza halfgod (#999) üzenetére

messy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nemrég irták hogy nem lehet személyes adatokat közölni!Csk egy nagyon keveset kéne visszaolvasni!!! :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.