Modik nem tudnak az ip-jének utánna nézni, és úgy bannoni? Köszönöm!
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
Modik nem tudnak az ip-jének utánna nézni, és úgy bannoni? Köszönöm!
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
Az eladó majd egy éve bannolva, a hirdetés topicja lezárva. Amúgy nagyon toppos hirdetés volt 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Infó az Attila134(pasatt14) ügyben: Szerdán kaptam tőle egy SMS-t, amely szerint hétfőn átutalta pénzt számlámra. Má van péntek pénz nem érkezet. Az hogy nem jött a pénz nem nagy meglepetés, viszont nem értem miért elküdlte ezt az üzenetet.Talán fél valamitól?
Autóval járok, és manapság sokszor könnyebb és olcsobb is, modjuk Székesfehérvárra eljutni mint Budára, vagy Újpestre! Viszont alkalmi BKV jegyek mégmindig drágább mint a benzin!
Lehet ez ilyen lenyugtatos sms volt!
"Ha visszatekint az utóbbi öt évre, és megnézi a lényegesebb fejlesztéseket a számítástechnikában, minden egyes az AMD-től származik. Egyetlen egy fejlesztés sem az intel-től" -- AMD CEO Hector Ruiz in 2007
Szerintem meg ezzel még jobban felk.rja az embereket, hogy azt mondja feladta, közben meg természetesen nem.
Kalandor jó rég járt erre, fura.
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

A MAC cím bant elég érdekes lenne kivitelezni. 
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.

Ha van egy msn címem, abóbl tudtok userre keresni? valami guru nevű kolléga az akit szeretnék jelenteni, cask nem biztos h ez a nickje.
Jáájjj
meg lehet próbálni... tojjad a zímélcímet... azaz msn címet... Remélem sikerül valamit kideríteni róla, bár kapcsolataim nincsenek, de keresni jól tudok.
Privátban is jöhet...
sálálé

ez lenne az msn-je, sajna csak ennyit tudok, meg h valami Guru szerű nickje lehetett.
guruzone@msn.com
A teljes sztori:
Eladtam egy Inno 7600GT-t, srác jött helyben(Győr) érte, 10k HUF+1giga kingmax ddr2 800 ért cserébe. Gyári hűtőtt felraktam neki, nekem nem volt vele bajom,de ő panaszkodott h 100fok fölé megy, gondoltam h biztos szar a paszta rajta, aztmodnta nem gond ha bemutatom neki h a kártya hibátlan, épp vizsgaidőszak volt időm semmi, volt egy vf700am rá, felraktam neki majd utjára engedtem, sajna a nagy kapkodásban nem is jutott eszembe h biztosítékot kérjek a zalman hűtőre, merthát cska ugy odaadtam neki ugye...
lényeg a lényeg a hűtőt nem láttam többet, igaz az decemberben volt, de most ujra hazsnálja az msn címét, mivel a héten többször is bejelentkezett, ezért gondoltam és írok mégis most.
[ Szerkesztve ]
Jáájjj
Egyértelműen ő lesz az...
E-mail és MSN is egyezik... Esetleg ha nem ő, akkor bocsánatot lehet tőle kérni utólag...
Látom én is a hirdetést...
[ Szerkesztve ]
sálálé

A sztorit leírtam alább, ugynázki ez az állat nem változtatott meg semmit, azthitte talán elfelejtem vagy mi
egy fekete pont szerintem midnenképp jár neki, nemtudom mi még a teendőm,de most megy egy privi neki, csak nem tudommilyen elrettentést írjak bele
avagy jár ezért neki valami bann vagy hasonló?
[ Szerkesztve ]
Jáájjj
Biztos nem kap érte ban-t, max. egy fekete pontot lehet neki bevésetni a megfelelő topikba. Esetleg visszatérítetni a VF-700 árát... Vagy visszakérni a hűtőt...
Ez már csak rajtatok múlik, hogy miben egyeztek meg.
sálálé

Köszönöm a helpet! 
Jáájjj
Szívesen, máskor is... Ha tudok, segítek...
sálálé

üdv
légyszives töröljétek az 1. hszt és a válaszomat is nem hiszem el hogy mindig belebarmolnak a topickjaimba
[link]
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!!

"A szépség belűlről fakad." -Hasfelmetsző Jack
ugy látom ,nemkapkodnak értük!
"Ha visszatekint az utóbbi öt évre, és megnézi a lényegesebb fejlesztéseket a számítástechnikában, minden egyes az AMD-től származik. Egyetlen egy fejlesztés sem az intel-től" -- AMD CEO Hector Ruiz in 2007

én csak lestem mit keres ez itt. nézem a harvereket erre gogol: köpönyeg stb stb.. valami új harver vagy miez? 

sziasztok
Épp most "cseréltem" egy sráccal egy PSP-t a PS2 Slimem-re. A PS2-t feladtam neki mult héten amit már megkapott, ő azt mondta rég feladta a PSP-t de még mindig sehol, MSN-en néha fent van irok neki akkor meg kilép, e-mail-re nem válaszol. Azt mondta legutobb hogy átvilágitják pesten mert gyanusnak itélték meg. Nemtudom már mit csináljak. Pedig nem kis pénz volt a PS2 Slim 100 db játékkal stb...
Asszem feljelentés lesz belőle.
Mégha 2-3K-ról lenne szó. De nem ph!-s a srác hanem állitolag psphungary-n hirdet. csak akkor nemtom honnan tudta hogy cserélni akarok amikor én ph4-n hirdettem. És ő vett fel msn-re. Myvip-n is irtam neki meg egy két ismerősének. De sztem nem lesz már meg a PSP vagy a PS2-m 
:(
ne aggódj, kinyírjuk, csak infókat kérünk ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ide beirhatom az infot róla?
Lehet ti tudnátok vele beszélni msn-en vagy e-mail-en 

sziasztok!
ezuton is ovnék mindenkit kapitanyzo nicku tagtol bar sajna lehet mar meg valtoztatta a nickjét:S...
mer engem egy évi mondhatni jo viszony utan ugy at vagott hogy csak na.
tehat egy éven keresztul hurcolta nekem a dvd-ket jo minoseg jo ar
aztan egyszer csak mondta hogy tud hasznalt lapikat 80eft körüli aron itt nem ratyi lapikrol van szo hanem visznylag ujjabb tipusokrol.
mondtam hogy erdekel a dolog es egy évi jo viszony utan meg pénzt is adtam előre neki hisz fene se gondolna egy év utan hogy az az illető valakit is at vagna.
majd eztan a megbeszélt két het helyetti szallitas helyett 4het mulva hivott
perzse ha en hivtam kinyomott ha irtam nem valaszolt.
majd eztkovetoen ugye bar fel hivott hogy no para meg oldodott minden holnap jon.
mondom vegre mer mar kezdtem aggodni.
nah hat azota is jon....
igy uszott el egy egész szép összegű előlegem!
SENKI NE ADJON PÉNZT KAPITÁNY ZOLTÁNNAK! JELENTKEZZEN, AKI TUD RÓLA!NÁLAM VAGY SILENZIONÁL!!
ugyan nem ph!-s, de miért ne? lehet, más is keresi már
anno én a ph!-s károsultak infoiból tudtam lépni, úgy kerítettem elő egy ilyen mindenhol előforduló köcsögöt
vissza is küldte a lét végül

Rendben akkor beirom amit tudok!
Nagy Tamás
msn: nagytomi2929@hotmail.com
e-mail: nagytomi2929@gmail.com
Akit tud légyszi msn-en beszéljen vele mert lehet hogy megint letiltott engem , már 3 msn cimememmel kellett felvenni mert többször tiltott le. Köszi 
lakcím törölve
Nem szeretnék már több ilyet meglátni a fórumon. Minden totyik tele van figyelmeztetéssel, hogy nem hozhat senki nyilvánosságra magánjellegű adatokat.
[ Módosította: I_Am ]
Hogy küldhettél el előre egy ilyen nagyobb összeget érő holmit csak ugy neki?
Nem szabad ilyet!
Vagy ha igen nagyon átkell gondolni,mert különben porul jár az ember!
Nagyon sajnálatos ez az est! 
Szia,
én szegről-végről szolnoki vagyok, olvastam esetedet, írtam is neki, remélem fog valamelyikünknek reagálni:
"Én is földid vagyok (Szolnok-on születtem, ott is éltem bő 21 évet). Melóm mellett egy jószerivel becsületes internetes közösséghez tartozom, jó üzleteket kötök
a prohardver berkein belül. Olvastam az esetről, melyben egy PSP-t kellett volna elküldened, és ő el is küldte neked a ps2-jét, meg a játékokat.
Szóval haver, ha nem szeretnél nagyobb bajt magadnak, jobb lenne ha felvennéd vele a kapcsolatot, és elküldenéd neki azt, amit igértél,
mert ő rendőrségi ügyet akar csinálni belőle, jogosan. És ha ez nem lenne elég, lakcímedet is felrakta abba a topikba, kész vagyok téged
felkeresni személyesen is, hidd el, jobban jársz ha heveny bocsánatkérések közepette elküldöd neki azzal, amivel tartozol.
Várom válaszod, illetve "Kötelező" nicknevű kollégám sokkal jobban... (fisher11@freemail.hu)
Farkas Gábor"
Remélem tudok segíteni.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon

Személyes adatokat ilyen formában és módon nem lehet közzétenni, ezért írtam a másik topicban, hogy pü-ben küld el nekem is az infokat.
A srác Thomas2929 nick névvel regisztrált 2008 febr 16 szo , 04:27 az általad említett site-ra. 2008 febr 17 v , 07:03 hozzászólásában hírdet eladó Sony PSP Slim Piano Black -t.
[ Szerkesztve ]
A pofátlanja... regisztráltam én is oda, ott is be fogok írni a topikba... Kötelező, igyekszem megszerezni neked, ami jár...

Kötelező!
Én is rajta vagyok az ügyön!
lehet ,1-2 telefon és meglesz!
további szép napot
style for life

Hálás köszönet mindenkinek!!!
Nagyon jó ilyen csapatban lenni itt a PH!-n
Irt a srác e-mail-t.
Íme:
Hello!
Bementem, és aztmondták, hogy már kipostázták, és többi az én dolgom.
Elvileg 2 napja kaptad meg a psp-t.holnap írj, hogy megvan e, ha nincs akkor személyesen felmegyek, és viszem vissza a ps2-tőt, és az ottani postára elmegyünk.
Üdv:Tomi
Ez hülyeség, kapni kellett a postán egy papírt, azon van fent egy vonalkód szerüség, utána lehet nézni a posta honlapján is van ez a nyomkövetés. De állitólag elveszett a papirja. 
Ha elveszett a papírja, akkor mi alapján mondták meg neki, hogy ki lett postázva
?!
Na mindegy. Ment egy pü!
- és elkeztem élezni a bozótvágómat
-
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

Feladóvevény nélkül legfeljebb megérdeklődhette, hogy ha aznap adta fel, mikorra érkezhet meg a küldemény a címzetthez. Mindenesetre elég lábszagú történet .. 

Azt mondta név alapján is megmondják. De eléggé idegesitő, hogy már 1 hete se Ps2 se PSP. Ha a héten se lesz belőle semmi (vagy legalább előkaparná a papirt amit "kapott)akkor megyek a rendőrségre, majd ők kezdenek vele valamit. Meglátom mit ir a mai e-mail-emre.
Méghogy személyesen eljön Szolnok-ról(majdnem 200km)és elhozza a PS2-t...Ilyen alakra rá se néznék.
Szánalmas...

Kedves Kötelező!
Én úgy gondolom, hogy megijedt,és tényleg lemegy a PS2(vagy hogy hívják
)-vel
majd meglátjuk ,hogy mi lesz!
további szép napot mindenkinek!
style for life

csinálj megin 1 msn címet és vedd fel partnernek. érdeklődj a psp után h megvan-e még neki. ebből legalább már tudod h elküldte-e. még bizonyítéknak is jó lehet.

Már megint nem ir vissza az e-mail-re sem!!!

szerintem itt az ideje a feljelentésnek...

Ezerrel be a rendőrségre!----------> Feljelentés
A kapott papírt hiába kaparná elő, tudakozványt úgyis csak a feladó adhat be a postára, te akkor sem tudsz meg semmit, ha ő nem akarja.
[ Szerkesztve ]
Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni !

Egy utolsó levelet még kapott.
Szeva
Amennyiben nem válaszolsz és nem adod fel a psp-t (Nem érdekel hogy nem adtad fel amikor megbeszéltük de akkor legalább most add fel. ) holnap délelőtt megyek is be a rendőrségre, a többi már az ő dolguk. MSN-ről megint mért töröltél?
Tegnap irtam neki reggel hazajövök este 10 kor melóbol és se msn-en nincs se e-mailt nem irt. 
[ Szerkesztve ]
Ez egy gyökérfajzat
amugy meg szerintem verőlegényekkel kellene megoldani...Debrecenből jelentkezik egy emberke...és szerintem itt a PH-ról is lenne 1-2 arc aki szivesen bemutatna neki 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Halitok!
Ezt most olvasom psphungary-n. 
-Mem0reX_
2008 febr 28 cs , 04:27
Regisztrált tag #4811
Regisztrált: 2008 febr 26 k , 07:20
Üzenetek: 1
Hali!Valaki csere?[PS2Slimem psp slimre +kp!?]
A PS2 Slim chippelt,játékokkal 8mb os memkarival,PS2 es állványba van tartva,hibátlan állapotban.
Ha érdekel akkor MSN vagy PÜ!
Százhalombattai vagyok!Thomas2929 El volt megtárgyalva el Küldte és irta h visszaküldték neki mert oan cim nem létezik amit megadtam azóta se látom msn en.....
Kérésre képet is küldök!
Hát ez iszonyatos. Úgy árulja a te ps2-esed, hogy még el sem küldte az ellenértéket??? Ezután szerintem keménynek kell lenni...
Vagy nem jól értelmezem, mondjuk a vége kicsit kusza számomra 
[ Szerkesztve ]
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

Hát a végét én se nagyon értem... De ugynéz ki ezt a srácot is átverte 
Na várjál akkor most ki árul ps2-tőt, és ki lett még átverve? Akkor tényleg nem értem az egészet
Kezdem kapizsgálni, tehát ez a srác is lebeszélt vele egy bizniszt, de átverte értem.
[ Szerkesztve ]

És ma sem irt vissza az e-mail-emre...Reggel irok neki minden nap...És semmi...Se myvip-n nincs fenn se msn-en..

Mivel 20ezer forintot igencsak meghaladja a ps2 ezért szerintem lassan mehet a rendőrségre is a sztori, bár lehet még történnek csodák és jelentkezni fog.