Ő volt az, akitől vettem volna egy vga-t. megalkudtam rá, rendben is lett volna minden, csak kérdeztem pár dolgot, meg volt amit (miután a képeket láttam a kártyáról ) felajánlott, hogy megkérdezi az előző tulajt(látszott, hogy a gyári hűtő le volt véve, és hiányosan volt visszatéve, de elvileg egy hétig használta), hiszen gari sem volt rajta és nem egy olcsó darabról van szó. erre visszaír, hogy miylen **** vagyok, szid össze-vissza meg vacakolok. jelzem hétvége volt, utalni sem tudtam volna, posta sem lett volna, hogy tudta volna küldeni. pedig azt hittem, hogy révbe értem, másik kártya volt függőben, amit lemondtam emiatt. most kártya nélkül vagyok 
lehet kapott egy jobb ajánlatot, de akkor sem így kellett volna a tudtomra adnia! Senkinek sem ajánlom ha valaki úgy akar tőle venni valamit tőle, hogy kérdez a termékről! 
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!