Ugye te megbuktál magyarból ilyen helyesírással?

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
Ugye te megbuktál magyarból ilyen helyesírással?

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Hello!nem,3-as lettem
Ez esetben új célt is ki kell tűzni még az ügyedben: petíciót kell írni, hogy a tanár azonnal adja vissza a diplomáját, mert ilyen szarvashiba után aligha lenne bölcs dolog hagyni, hogy tovább tanítson ![;]](/dl/s/v1.gif)

Hy!én vagyok attila134,sunnam-nak üzenem hétfőn lessz utalva a pénze
[ Szerkesztve ]
Én azt gondolom,az attila dologról,hogy az egy dolog hogy mindenkinek visszaadja a pénzt,de nembiztos hogy tanult is valamit az esetből!
szerintem értesiteni kellett volna a szüleit vagy valami,mert csak azért adja vissza a pénzeket mert megijedt,de ugyanugy folytathatja,bárhol bármikor max ezekből a hibákból tanul és máskor okosabban huz le embereket!
"Ha visszatekint az utóbbi öt évre, és megnézi a lényegesebb fejlesztéseket a számítástechnikában, minden egyes az AMD-től származik. Egyetlen egy fejlesztés sem az intel-től" -- AMD CEO Hector Ruiz in 2007

vagy most visszautalja a pénzt és utána még meglátogatják, nehogy orvosra költhesse 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Hellosztok!ezután 100% hogy nem vgok át embereket,mert inkább a nyugalom lenne jobb
[ Szerkesztve ]
Ezt jobban is átgondolhattad volna mielőtt belevágtál az üzletelésben,ahogy olvasgattam és megláttam hogy jelentkeztél,és mindenkinek visszaadod a pénzt,akkor elgondolkodtam,amikor megláttam hogy kényszeritettek és azért akkor gondoltam egy nagyot rólad,de hogy még ezekután is folytattad és kalandor szólt rád,hát ne haragudj de én neked azt sem hinném el amit kérdeznél!!!Még fiatal vagy sokmindent megfogsz tanulni,nem kéne magad idő elött lecsukatni,kifoghattál volna olyan embert aki 500ft ért is kolbászt csinál belőled!!
Szerintem rendezd magad és lépj ki a sőtét oldalról
"Ha visszatekint az utóbbi öt évre, és megnézi a lényegesebb fejlesztéseket a számítástechnikában, minden egyes az AMD-től származik. Egyetlen egy fejlesztés sem az intel-től" -- AMD CEO Hector Ruiz in 2007
Tökéletesen ugyanezt akartam tegnap éjjel írni, de végül mégse nyomtam meg az OK gombot, nem akartam belefolyni 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Tanulni sosem szégyen, legalább megtanultad, mi számít kereskedelmi forgalomnak. Egyébként ez egy sajátos helyzet, mert ha valaki megvesz egy színesszagos vga-t, akkor inkább fizetne érte 3k-val kevesebbet, és nem kéri a játékokat. Ilyen esetben etikailag is érthető, hogy mért adja el.
A kártya következő tulaja meg olyan árért vegye meg a cuccot, amiben benne van, hogy játékok nélkül veszi. Szóval érthető az álláspontod, de ha úgy szemléled az egészet, hogy a gyártó nem mindenki számára tetsző kötelező árukapcsolását "bontod fel", akkor máris más értelmet nyer az egész.
Attila pedig írt nekem privátot is, nehogy ne nézzek rá erre a topicra. Nos, kedves Attila, első lépcsőben imádkozz, hogy ha még nem jutott el apádékhoz, hogy mit csináltál, akkor ne is jusson. Egy szülő soha nem heveri ki, ha van egy csaló gyereke, és ez érződni is fog, ez lesz az egyik legnagyobb büntetésed. Más irányból viszont nekem nem kell bizonygatni, hogy kinek tartozol, vagy kinek nem, mert nekem nem. Nem is érdekel. Rendőrségtől szintén nem kell félni, pártízezer forintért nem fognak megmozdulni sem. Viszont ha záros határidőn belül nem rendezed a rendezni valókat, úgyis akad majd itt egy agresszív kolléga, aki rálép a farkadra és hanyattlök. Szóval ne érezd magad fenyegetve, ne félj, annál rosszabb. Rendezd amit kell, és viszlát, vagy pedig ássál gödröt, mert mi utálunk ásni.
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu
Rendőrségtől szintén nem kell félni, pártízezer forintért nem fognak megmozdulni sem.
jelenleg is van folyamatban 15e-s ügy, foglalkoznak vele.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Felhívnám figyelmét azoknak az éritettelnek, akik átutalást várnak Attilától, hogy okvetlen ellenőrizzék le a nevet, akitől az utalás jött, mert könnyen meglehet, hogy a szokásos módszert alkalmazza erre a célra kis barátunk!
Attila, hogyan akarod a számlát rendezni? Légy szives részletezd ki a tervedet a hétfői utalásról. Van bankszámlád? Köszi
[ Szerkesztve ]
Eladó: MSI GTX480 Lightning Twin Frozr III OC Edition • http://href.hu/x/9i17
10e forint felett már foglalkozik vele a rendőrség. Feljelentéssel élhetnek a megkárosítottak!
Ha én jól tudom márpedig jól tudom ,azt a 10k határt 20k határra emelték!

1-20K-ig szabálysértés, ettől felfelé már bűncselekmény
Énis ezt mondtam! 
(#768) Szten Márs válasza Imperator999 (#766) üzenetére
Okés, tehát ha összelopsz mondjuk 20 darab 10 ezer forintos dolgot, akkor az nem bűncselekmény?
Mivel igen sok károsult van, üzletszerű jelzővel illethető akár, itt nem számít, hogy esetenként 20K alatt maradt.
(#769) Imperator999 válasza Szten Márs (#768) üzenetére

Ha tudod a károsultak adatait akkor persze összeadható a kárérték azaz akkor bizonyítható h X személy 200ezer ft-os kárt okozott.
Aki engem is átbaszott, korábban már elmontam ki volt, kb 1milla kárt okozott érték összeségében, személyemben 160ezer ft-ot.
Remélem engem nem hagytál le a listáról, mivel még nem kaptam tőled választ a legutóbbi üzimre 
Üdv: Cartman
Jogi értelemben igen, de valóban tesznek is valamit, nyomoznak, vagy csak nyitottak neki egy aktát? Komolyan érdekel, javulhatna a rendőrségről alkotott képem.

Hello!sunnam-nak visszaküldi az,akinek a számlaszmát megadtam neki,a többinek meg én küldöm
(#773) Cartman002 válasza Cerebellum (#771) üzenetére
Én se nagyon hiszem, hogy egy 15K-s ügyért akárcsak egy szalmaszálat is keresztbe tesznek, de javítsatok ki ha tévedek 
Üdv: Cartman

Kiváncsi lennék, ahhoz a lóvéhoz milyen úton módon jutottál, melyből kicsengeted a megkárosítottaknak járó casht .. miért van olyan érzésem, hogy tisztességtelen úton ?
Mekkora összegről is van szó összesen ? 
[ Szerkesztve ]

Hello!tisszteséges uton jutottam hozzá,ugyanis akinek elutaltaltattam a károsulttal,az küldi vissza neki a pénzt,összesen nem tudom,most van 11k,amit még nem küldtem vissza

Valaki kapott már vissza pénzt arról a számlaszámról, ahova utalt ?

Hello!igen,hétfőn kapja vissza sunnam,kedden vagy szerdán pedig alexir,meg tibcsi0204 és remélhetőleg mindenki megkapta a pénzét
sztem told el publikba a számlaszámod és akkor ha mindenki arról a száláról kapja akkor már majdnem jó is vagy..
majdnem..
(ha egyáltalán visszakapják)
Még szerencse, hogy nagyon utálom a paradicsomot, mert ha szeretném, akkor jó sokat ennék belőle, pedig nagyon utálom!

Csak egy kérdés : Mi értelme volt az egésznek ?
Többet soha az életben nem fognak itt bizni benned ! 
===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===
blokk , meg a sharkoon venti megjött, nem azt mondom hogy tisztazta a 11000-et, de legalabb a 90%-at visszakaptam.
meg legalabb tanultam az esetből 
de hogyha esetleg van tűzöltőkocsid, azt jo aron megvenném, mert azt most sajnos elfelejtette kuldeni pedid azt beszeltem meg vele...jo hogy ravilagitottal erre a tényre
[ Szerkesztve ]
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<
1. Itt nem téged kérdeztek.
2. Még ők sem kapták meg.
Majdnem minden ilyen adok-veszek oldalon fent vagyok, hogy megtaláljam a legolcsóbbat. Ha csak 1x találkozom a accoddal, hogy valamit eladnál...hidd el, nem leszel apuci anyuci szeme fénye... 
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

Hy!csak itt vagyok fenn
[ Szerkesztve ]
Figy, addig, amig nem történt konkrét előrelépés ne nagyon igérgess semmit. Aztán a "remélhetőleg" megkapja mindenki az azt jelenti, hogy remélhetőleg lesz aki nem jelentkezik érte??

De ha igy folytatod, itt se leszel sokáig ! 
===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===
dupla nick (pasatt14==attila134)!=ban?
question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4
először rendeződjenek a dolgok, mert 2 nickről ír mindenkinek. Utána bannoljuk az egész gyereket a @%?'ß-ba
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.
Csak tejesen őszintén válaszolj nekem egy kérdésemre:
Mit érsz vele, ha lebannolod mindkét nevét? Csinál 2 perc alat magának egy újat. És senki nem tudja be azonosítani. Szerencsémre, és az illető szerencséjére én még nem találkoztam ilyen emberekkel. Én nem jelentettem vona fel, mert véleményem szerint annak nem sok értelme van.
Tanulság:
-Ha lehet, akkor személyesen találkozzatok.
-Ha nem lehet akkor őrüten részltesen kérdezzétek ki. Képet kérjetek az említett tárgyról, amit vásárolni szeretnétek [tudom, ezt is könnyen ehet hamisítani] de azért reménykedni kell, hogy nem teszi.Az online üzetelgetés teljesen csak a bizalomra alapszik. És ezt a bizalmat könnyen ki lehet jáccani. Természetesen, ahogy itt ebből a példából is látszik, könnyen kiderülhetnek a dolgok. Sok sikert kívánok azoknak a károsultaknak, akik még a pénzüket várják vissza attila kolégátó!
Bocs hogy beédkötöttem igen kedves barátom! 
[ Szerkesztve ]
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
Annyit érek vele, hogy az IP-je alapján be lehet azonosítani, hogy valaki ugyanonnan reggel.
Én azt mondom, hogyha lehet, akkor újonctól ne vásároljatok! Mondjuk engem már lelkes újonc is baszott át...
Meg olyanba, hogy 8800GTS 13k...ugyan már...ha nem lett volna ilyen hülye, akkor többet kér érte, hogy valamennyire reális legyen.
Nekem sem álandó az ip-m mert a szogátató azt drágájért adja ám
Szóva kihúzom a modemet, várok 10 percet, visszadugom, átírom a MAC adresst és ennyi. Már soha töbé nem azonosítasz be. De az is elég, ha lekapcsolod a gépet, és áramtalanítod. Nekem minden este áramtaanítva van, ha nem tötök le.Átalában lekapcsolok mindent esténként. Ne fogyasszon áramot, teszek vaamit a környezetért címszó alatt!!!
Kijelentem. Nem szoktam ilyeneket tenni
Bár az előző fevilágosításom után ez eléggé hihetetenül fog hangozni
Eddig még senkit nem vertem át PH!-n . Miért is tenném? Hogy megfosszam magam az egyetlen pénzforrásomtól, és a délutánonkénti szórakozásomtól??? 
[ Szerkesztve ]
"teszek vaamit a környezetért címszó alatt!!!"
Már megint ide jársz hazudozni? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Opp most lebuktam.A francba!!!
Nade visszatérve a témához! Vigyázzatok, jelentsétek a csalókat! És köszönnyétek meg mindenkinek, aki segít!! [nem úgy mint én, hanem hasznosat! 
]
[ Szerkesztve ]
Én azt mondom, hogy aki csalni akar, az először gondolja végig, hogy elég okos, erős és ügyes-e. Ugyanis ilyenkor a csalók nagyon kísértik a szerencséjüket. Egyszer kell rossz embert átbachni, és megműti az illető arcát...
Közérdekű megjegyzés:
Ha lehet ne adjunk senkinek tippeket arra vonatkozólag, hogy hogyan tüntesse el a nyomait! Ne is nyugtassunk meg senkit, hogy ugyan, a rendőrség úgysem fog az üggyel kezdeni semmit, ilyen vagy olyan okokból. Nem célszerű itt ilyen irányokba elmenni a beszélgetéssel.

Azt ne felejtsd el, hogy a szolgáltatónál logolva van, hogy kinél volt az ip cím adott időben, azt nem tudom, hogy mennyi időre viszamenőleg.
Szóval a trükközőknek: Nem érdemes a "kihúzom a modemet és kapok másik ip-t" mögé bújni
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
3 év volt, nemrég változott 5 évre tudomásom szerint, de a 3 év biztos

Üdv!
Visszakaptam a pénzemet Attila134-től (vagyis közvetve)
Black Ops HC DOM szerverünk: 188.165.15.196:3244. Klántagokat keresünk! Privátban ne keress moderációs kéréssel!

lol.
"A szépség belűlről fakad." -Hasfelmetsző Jack
Közvetve?
Cerebellum: Én meg azt mondom, hogy aki ilyesmikkel akar foglalatoskodni, és ilyesmivel akarja keresni a pénzét, az inkább szerezzen magának egy normális álást. Vagy ifjú kollégánk példájábó okuva tanuljon tovább, hogy rendes úton szerezhessem meg azt a pénzt, tisztességes munkával, amit a kis emberektől lopna, csalna el!!! Bár szerintem ezt te is hasonlóképp gondolod, csak magad módján fejezted ki! 
Met:Ezt szerintem nem offba, hanem jó vastaggal kiemelve, és az elrettentő tények közé kéne szedni, hogy mindenki rájöhessen mennyire nem éri meg az egész
Aki mindezt nem így gondolja tiltakozzon bátran és: 
[ Szerkesztve ]