Ideje lenne tényleg feljelenteni végre a csövit. Tanuskodom ha kell! Minden log, banki átutalások megvannak, címe, neve, telszáma stb.
Eladó: MSI GTX480 Lightning Twin Frozr III OC Edition • http://href.hu/x/9i17
Ideje lenne tényleg feljelenteni végre a csövit. Tanuskodom ha kell! Minden log, banki átutalások megvannak, címe, neve, telszáma stb.

pü
Black Ops HC DOM szerverünk: 188.165.15.196:3244. Klántagokat keresünk! Privátban ne keress moderációs kéréssel!

Wow, csak rendeződik a dolog csirkével. 
Úgy tűnik ez egy nagyon hasznos topic! 
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

meg nem biztos...lehet ismét tréfát űz a dologbol...de varom a csomagot, mostmar kivancsi vagyok mit kuld,vagy mit nem 
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<
Csodállak.
Komolyan mondom, neked aztán jó természeted van. Egyszerűen mindig képes vagy a dolog szebbik felét nézni, márha van neki. Most is tréfáról beszélsz, mosolyogsz hozzá, pedig ha belegondolunk, ez még feketehumornak is túl erős. 
--R.I.P JuanG--
sracok megjott a blokk illetve a venti is...megnezem majd hogy nem e ereszt illetve a venti jo e..de ez amr haladas 
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

Szia ezt a topicot légyszives egy az egybe sziveskedjél törölni ha elolvasod akkor láthatod 2-olyan ember párbeszédét akik nem ide valók ez már tényleg hihetetlen nagyon elszaporodtak a bunkók,és ezek mind rontják az amúgy kitűnő oldal színvonalát.Köszönettel:Gyuri. A link:http://prohardver.hu/apro/nokia_n80_as_csucsmobil/hsz_1-100.html
[ Módosította: Kalandor ]
Elmerozzantak,ütődöttek,szellemileg retardáltak kérem tisztelettel kerüljenek a saját egészségem érdekében!!!

Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni.Egy bizonyos Attila 134-el "üzleteltem".C2D E4300-as procit kínált nekem 15k-ért.Előre utaltam neki 10k-t tegnapelőtt,de a proci még nem jött meg,holott tegnapelőtt azt mondta,hogy feladta a procit,erre ma meg azt mondta,hogy még csak ma volt ideje feladni.Küldtem neki egy üzenetet,hogy ha nem mutat bizonylatot a postázásról,vagy ha nem érkezik meg a proci hétfőig,akkor utalja vissza a pénzem.Kért is egy számlaszámot,de nem tudom,hogy mi lesz,mert azóta pár dolgot hallottam róla.Mit csináljak,ha a pénzem nem jön vissza?10k azért csak 10k.
GIGABYTE P31-DS3L CORE2DUO E4500@9x333+Hyper TX2 Kingston 2x2 GB/800MHz DDR-II PC2-6400 HyperX Black Edition ,Gigabyte HD6850,SAMSUNG +320GB Toshiba Staellite C660- 1mm

(#634) jelentkezz, ha továbbiakban sem jön meg a proci/pénz, nem tudok segíteni ez ügyben.

Hát ha nem utal,akkor marad a rendőrség,vagy a személyes intézkedés,de akkor szerintem jobban jár a rendőrséggel.
A beszélgetések,az üzenetek el vannak mentve a gépemen,mind az msn,mind a pü-k.Természetesen a banki átutalásról is van igazolásom.Szerintem van itt elég ember ahhoz,hogy el vegyük a kedvét a csalástól,mert ahogy olvasgattam a fórumot nem én vagyok az egyetlen,akit megkárosított.
GIGABYTE P31-DS3L CORE2DUO E4500@9x333+Hyper TX2 Kingston 2x2 GB/800MHz DDR-II PC2-6400 HyperX Black Edition ,Gigabyte HD6850,SAMSUNG +320GB Toshiba Staellite C660- 1mm

és még van pofád ugráltatni a megkárositottakat
majom...
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Sziasztok! úgy néz ki, hogy engem is átvert a pasatt14 egy 10k-ra...
Arra gondoltam, hogy be kéne vezetni valami megbizhatósági indexet minden nickre, hasonlóan mint Vaterán van.
[ Szerkesztve ]
Autóval járok, és manapság sokszor könnyebb és olcsobb is, modjuk Székesfehérvárra eljutni mint Budára, vagy Újpestre! Viszont alkalmi BKV jegyek mégmindig drágább mint a benzin!

azon kivül valahol tartani kell a csalók listáját, mert átböngészni ezt a topicot nem mindig ráérünk.
Autóval járok, és manapság sokszor könnyebb és olcsobb is, modjuk Székesfehérvárra eljutni mint Budára, vagy Újpestre! Viszont alkalmi BKV jegyek mégmindig drágább mint a benzin!
Engem is átvert ez az attila134!
Erre a hirdetésre reagált nekem PM-ben, hogy ő tud nekem küldeni 1000Ft-ért pár ledet meg bekapcsológombot. El is utaltam neki a pénzt, a csomagot azóta is várom. Közben az 1000Ft-ból 1500 lett, mivel becsületes ember létemre elutaltam neki még az állítólagos feladási díjat is.
Annyira azonban nem is az az 1500Ft idegesít, hanem az, hogy nekem ezekre a cuccokra szükségem lenne, így most kereshetek mást aki tud nekem küldeni. 
Üdv: Cartman
nezd emg itt!
pontosan ird be a nicket, mostanaban így vasarlok, elotte megnezem ezt az oldalt!
[link]

Sajnos sokan azt sem tudják, hogy van Akikkel jó vigyázni üzletelés során! topic, Jelentsd a csalókat és az üzletrontókat az apróhirdetéseknél! téma és egy
PH! megbízhatóság site (melyet önszorgalomból frissít(ett) Realradical, rlazol, t1 és greatchaos).
[ Szerkesztve ]

o.k Nem tudom de pl. attila134 nincs rajta!!!!! akkor mit ér az egész? Szerinetem nem kéne komplikálni a dolgot, a rosz lista nem olyan hosszú! Kereső abszolut felesleges!

0 pozitív és 3 negatív értékelése van eddig a megbízhatósági lista alapján 
Nem tudom, hogy kerested ... nem olyan bonyolult szerintem 
[ Szerkesztve ]

Én csak kis betüvel írtam, már nem talaltam semmi. Viszont 500 db nick simán elfér egy lapra

A Wunderli László név mond nektek valamit?Mert velem erre a névre utaltatta át a pénzt attila134.
(#673) Cartman002 válasza tibcsi0407 (#672) üzenetére
Nekem azt mondta, hogy Muntyan Zoltán

(#674) tibcsi0407 válasza Cartman002 (#673) üzenetére

Ezek vajon kitalált nevek?
(#675) RoyalFlush válasza tibcsi0407 (#674) üzenetére

"Ez attila134. Kitalálja, hogy előre utaltat pénzt, nem létező alkatrészekért. A számlaszám pedig az a valakié, akitől ez a kis görény vásárolni akart. Akitől venni akart, annak pedig azt mondta, hogy ő utalta a pénzt."
(#676) tibcsi0407 válasza RoyalFlush (#675) üzenetére

csak azért kérdeztem,mert ha létező ember,akkor esetleg vele is lehetne beszélni, ha attila134 nem utalja valami oknál fogva vissza mégis a pénzünket.
(#677) Cartman002 válasza tibcsi0407 (#676) üzenetére
myVIP-en mind a kettő személyt megtaláltam
(#678) tibcsi0407 válasza Cartman002 (#677) üzenetére

Erre nem is gondoltam.
Hát emberek, itt már nem babra megy a játék... Vagy feljelenti végre valaki attila134-et, vagy tovább szórakozik itt a jónéppel. kötsög
Akit érdekel a neve, címe, telszáma, PM ME!
üdv
[ Szerkesztve ]

Szerintem várjuk meg,hogy utal-e és ha nem utalja vissza a lóvénkat rövid időn belül,akkor lépjünk.

én holnap estig adtam határidőt..........a kopy33 nevet adta meg nekem, aki vissza fogja utalni a pénzt. Írtam neki, válasz még nem jött....cím, telószám megszerezhető, én sztem el is megyek, kihajtom a gyerekből.......eddig még mindenki megadta a tartozását 
Black Ops HC DOM szerverünk: 188.165.15.196:3244. Klántagokat keresünk! Privátban ne keress moderációs kéréssel!
Én attila134-nek küldtem PM-et remélem hamarosan válaszol
(amúgy lemerem fogadni, hogy ez csak egy kis 10 éves netk@cs@g aki azt se tudja hogy mit csináljon
)
[ Szerkesztve ]

Hát igen,csak én az ország másik végén vagyok.

az nm gond, pattanok gépjárműbe osztá hajts 

Hát oksa,de ha 600km-be belegondolok.Többe kerülne a gázolaj nekem,mint amennyivel lóg nekem.Ha nem fizet,majd a rendőrség kifizetteti vele.Szerintem összesen biztos lóg mindenkinek vagy 100k-val.Elég lesz előkaparnia.

ha ez 10 éves.... akkor bravó
nagyon ügyesen tudja csalni. Skype-on cseteltem vele és nagyon hihetően fogalmaz,és tudja mit kell mondani, hogy higyek neki..

Lehet politikus
.De ha a pénzünket visszaadja,akkor még egy piros pontban is részesíteni kellene
[ Szerkesztve ]

attila134 Y-tól szeretett volna megvenni egy alkatrészt, de nem volt rá zsetonja, ezért megvételre kínált egy nem létező alkatrészt X-nek. X átutalta az előleget a felkínált alkatrészért - tudta nélkül nem attila134-nek hanem - Y-nak. attila134 Y-nak azt mondta a pénzt ő utalta, ezért postázhatja neki a kiszemelt alkatrészt.
Ez a srác több lehet, mint 10 éves 
[ Szerkesztve ]
(#689) afterburner_ válasza RoyalFlush (#688) üzenetére
ez azert nem semmi 
(#690) tibcsi0407 válasza RoyalFlush (#688) üzenetére

Jópofa.
Beszéltem vele többször is telefonon, de már az üzeneteiből azonnal ki lehetett szúrni, hogy rendkívül unintelligens. A bankszámlámra rátekintvén pedig már egyenesen evidens volt kivel állunk szemben...
Pajtások, ne dícsérjük már ezt a porbafingót!!
[ Szerkesztve ]

Igazad van,ha visszadja a lóvét majd akkor dícsérjük.Egyébként amit megfigyeltél az teljesen igaz.

14 éves. Közösségi oldalról kideríthető. 
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
Holnap értesítem a szüleit. Buzdítok erre másokat is.

Tedd azt. 

És legalább Attilának hívják?
- mert utaltatok Lászlónak, Zoltánnak .. 
Jah, mert más-más nevekre szóltak a bankszámlák 

Jó tudni.Kis bűnözőpalánta.Hogy hívják?Kíváncsi vagyok ki vágott át.
[ Szerkesztve ]
csak óvatosan jegyezném meg, mintha nem arra ment volna el a topik, ahová az a Winner_hun féle izéjel mutatna...
Javíts ki, ha tévedek?
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Én nem utaltam szerencsére.
Ph-s mail címét nem kellett volna máshol is használnia, mert így nem túl bonyolult megtalálni hálistennek: [link]