magyarán lesz*rod a fejemet ismét.. csak nekem azt mondtad h lesz még több acc is! de mindegy! vagy MSN en vagy privátban megbeszéljük mi legyen a továbbiakban
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PROHARDVER! interaktív » Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (csak érintettek írjanak, lásd 1. hsz!) (kiemelt téma)Hozzászólások

batmab
(senior tag)
szvsz meg fejezzétek be mind a ketten...
majd Kalandor(vagy másvalaki) eldönti,mi legyen veletek...de ez nem chat,nem msn...privátban.ha nem megy,keressetek modit,de itt elég legyen ebböl.
illu:ha ugyvan,ahogy mondod,bizonyitékkal keress embert magadnak.
Scofield1: te ugyanezt,csak ellentétes elöjellel..készülj fel,ha megkeresnek,tudd igazolni,mid honnan van.
ez nem rosszindulatbol van,de ennek kb.igy kell(ene)müködnie...
További szép napot.! 
Segítőkész vagyok, de ne élj vissza vele, mert OGRE is tudok lenni... 2009.08.24 : Kiara 91cm, és >12,1kg
ezt zsírozzátok le egymás közt, plz 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

pilu01
(fanatikus tag)

Tel Elek
(PH! addikt)
Hi!
Én nem tudok róla hogy az Excelstor vinyók rossz vinyók felújított változatai. (De lehet tévedek!)
Amennyiben ti is így látjátok, légyszíves takarítsátok ki a köv. topikot: Hirdetés

megnéztem a gyár saját honlapját és a wikipediás bejegyzéseket 2 nyelven is és nem találtam információkat a témában, így töröltem a hozzászólást.
[ Módosította: Kalandor ]

KisVasut
(tag)
erre az account-os dologra annyit tudok mondani h megkell tartani az eredeti cd-t meg a blokkot, mer azzal lehet az N-TEC kft-hez fordulni. Doboz hátuljára rávan írva telszám, cím, fax, email stb... Ott törlik a azt az accot ahol van az a kód amit te kaptál, és újra reggelheted a kódodat. Nekem ez volt még az 1.6 ommal anno 2003-ban.
"A szépség belűlről fakad." -Hasfelmetsző Jack

udi
(őstag)
Huhh ez az account-os ügy látom szép volt 
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
amugy mi az az account? 
[ Szerkesztve ]
"Ha visszatekint az utóbbi öt évre, és megnézi a lényegesebb fejlesztéseket a számítástechnikában, minden egyes az AMD-től származik. Egyetlen egy fejlesztés sem az intel-től" -- AMD CEO Hector Ruiz in 2007

udi
(őstag)
hozzáférési kód,de pontosan nem tudom hogy miről ment a vita,csak hogy egymásnak estek... 
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

Prof01
(PH! addikt)

Met
(őstag)

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Szia Kalandor!
Ezt nem lehetne törölni innen? Nem is értem mit beszél, hiszen ez nem CPU-hűtő, de igazából nem is mutat túl jól a hirdetésemben. Asszem picit kimeriti az üzletrontás kategóriáját,szóval remélem jó helyen kopogtatok

%szóltam neki%
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-_-Csirke-_- nem kispalyas, 8600-as kartya helyett kaptam egykét szemetbevaló gyerekjatekot....mindezt 11000-ért
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<
linket, egyebet plz.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
8600 gt sürgősen eladó valami ilyesmi volt a topic cime, 9000 Ft-ért, de azóta mar zarta, pontosabban tegnap előtt.
[link]
de ez az a csavo..
[ Szerkesztve ]
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<
bocs és mást találtam!
a linked alapján kereskedő
mit kaptál a pénzedért cserébe?irtál neki?
[ Szerkesztve ]
"Ha visszatekint az utóbbi öt évre, és megnézi a lényegesebb fejlesztéseket a számítástechnikában, minden egyes az AMD-től származik. Egyetlen egy fejlesztés sem az intel-től" -- AMD CEO Hector Ruiz in 2007
na b+ ez komoly!!!!
menyit megy alapfeszen a kisautó??
probáltál már kapcsolatba lépni a gyerekkel:?
Nem gondoltam volna hogy ilyen létezik,milyen érzés lehet mikor vársz valamit jelen esetben egy vga-t kinyitod és szemét van benne! 
[ Szerkesztve ]

Noxy
(senior tag)
Bakker sajnállak, de ez a "_-Csirke-_-fogó", csak pár napja regelt be ide. Nem nézted az adatlapját?
Ilyenekkel qrvára vigyázni kell.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

old gray
(PH! addikt)
És az autó ráadásul police.... van bátorsága!
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
sok "ujonccal" uzleteltem mar, nagyon sok korrekt ban koztuk is, meg nagyon sok csirkefogo van nagyobb rangu emberkék közt is
ez alapjan aljas volt tole...de nembaj, majd kapcsolatba lepek vele, csak most utazom el, es jo lenne nem ezzel tölteni a hetveget 
amugy alapfeszen nagyon megy... de még vmodolni meg hasonlokhoz nem volt idom 
Jézusom!
Ez nagyon gusztustalan dolog. Ezután majd jön az, hogy te tetted bele a kamu-cuccokat és letagadtad, hogy megkaptad volna a kártyát. 
Egyébként ha ez így igaz, már pedig miért ne lenne, akkor a delikvenst fel kellene moderátori szionten szólítani, hogy tisztázza magát, mert ahogyan látom mások is próbálnak üzletelni vele.
--R.I.P JuanG--
ph-n nem irtál neki?
Azért nem sok ember van, akinek ekkora egészséges humorérzéke van, mint neked. Kívánom, hogy legalább ezt ne veszítsd el (nem úgy, mint a pénzedet)! 
--R.I.P JuanG--
ne offoljatok!
[ Szerkesztve ]
OK.
--R.I.P JuanG--

old gray
(PH! addikt)
Nem off, hanem segítségképpen: nincs bizonyíték arra, hogy ő nem tette bele a vga-t, így nyugodtan foghatja a postára. (kiszedhették a postások....) Megoldás: rendőrségi feljelentés, ujjlenyomat csirkétől és ha találnak az autón / flakonon is tőle származót, akkor ügy megoldva. Ezt a másik topicban is megemlítettem, rem. nem hülyeség amit leírtam.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
értem én, de ehhez az kell, hogy ha még nem fogdosta össze nagyon, akkor zacskózza be őket.
kérdéses mennyire fog ezzel foglalkozni a rendőrség, de egy próbát megér.
a személyazonossága mindenesetre megállapítható, mert elég szép lista van a Csirke IP címeiből.
mindenesetre "a postán ilyen céleszközt tesznek a csomagba"
[ Szerkesztve ]
ez így van!, csak ez sem egyszeru, nahmeg ketszer megfogtam azt a szart az tuti..mindenesetre megprobalom felvenni vele a kapcsolatot és akkorezt elmondom neki ha nem sras akkor egy ujjlenyomattol nem lesz baja
viszont nem tudom de kicsi az esely hogy a postán ilyesfajta jatekokkal jatszogassanak
Köszi Old Gray,Kalandor meg a többiek
majd jelzek ha van valami
[ Szerkesztve ]
Lehetett már olyat olvasni hogy ipod helyett kavics volt benne,szal postánál is történnek érdekes dolgok,de szerintem nem a posta a ludas!
A Magyar Postára fogni a dolgot gyenge védekezés lenne: most adott fel jó ismerősöm nekem egy alaplapot (úgy 40k körül érhet), másnapra kihozták, semmi baja nem lett. A postások azzal fognak szórakozni, hogy kinyitogatják a csomagokat és visszaragasztják őket....elég badarságnak tűnik.
--R.I.P JuanG--
tegyél feljelentést, és hivatkozz arra, hogy a PH-nál vannak a személyes adatai. ha kéri a rendőrség, összemásoltam és kiadjuk nekik.
megvan a szolgáltatója, az időpontokhoz kötött IP címek, s az meg jó.

old gray
(PH! addikt)
A postások is emberek, elcsábulhatnak az anyagi haszonszerzés céljából.....
köszönöm!! intézkedem

Imperator999
(fanatikus tag)
ez így van de ilyenkor a postáé a felelősség nem? főleg ha nem sima levélként küldte a cuccot, hanem min. ajánlva vagy csomagként arra jobban kell vigyáznia a postának
Simán megoldhatta internet caféból is... 
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Met
(őstag)
Az igaz de akkor az egész csomagot lenyúlják nem csereberélnek semmit. Az meg is látszana, hogy egyszer már ki lett nyitva a csomag.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae

KisVasut
(tag)
Imperator999 : ha a postáé lenne a felelősség akkor mindenki aztmondaná h eltűnt belőle a csomag...
old gray: ujjlenyomatossal ne is próbálkozz, anyámnak 400K-t loptak ki a kocsiából annyi idő alatt h hátrament a csomaktartóhoz kivett 1 szatyrot és visszaült, utána már sehol nem volt a táskája, a kocsi tiszta újlenyomat volt amit anyám meg is említett a rendőröknek. azok meg csak annyit mondtak h nemérdekes pedig nem 9Król volt szó... másrészről a károd nem éri el a 2oK-s összeghatárt. Van sok sok ujjlenyomat a móri mészárlásról is de tettes még mindig nincs...
afterburner_:ha csomagnak volt feladva, nem levélnek akkor rajta kell lennie a csomag súlyának is. rakd rá 1 mérlegre és hasonlítsd össze a kettőt. ha a mostani súly nagyban eltér akkor a postás buherált benne. ha meg kb ugyanannyi akkor így lett feladva. Amúgy posta nem nyúl bele a dobozokba, vagy csak az én cuccaimtól félnek mer eddig mindig az jött meg amit beletettek, kivéve 1x amikor 1 ismerősnek annyi esze volt h sima boritékban adott fel 5K-t amit ha fény felé fordítottál simán láccott h pénz...
[ Szerkesztve ]
"A szépség belűlről fakad." -Hasfelmetsző Jack

pisti88+
(senior tag)
A 20-as HSZ szerintem nagyon nem oda való, nemtudom mirefel powerkedik az illető, de egy kis lehiggadási intervallum ráférne...
link: http://prohardver.hu/apro/elado_eros_vga/friss.html#msg21 
Pisti -(*_*)-™

mark75
(senior tag)
ez elég durva képek.
én meg keresném a srácot,már nem is a összeg miatt.
hanem mert ilyen pofátlan köcsög.

evko
(tag)
Sziasztok!
Én Never George-el üzleteltem, íme:
A történet 2007.11.18-án kezdődött...
Never George "licitált" egy procimra, 7500Ft+postaköltég...
Nagyon sürgősen kellett neki a cucc, én nem értem rá azonnal postázni, így késtem 1 hetet.
Csomagolás, elmegy postára, elküld.. Csakhogy nem utánvéttel, nem volt időm szórakozni a postán, gondoltam elküldöm neki simán, megbízható alak.
Pár nap, meg is érkezett, visszajelzett. Azt írta, megjött, de nem tudja, működik-e a cucc, ezért kér még 1-2 nap türelmet. Gondolotam, ok, legyen.
Lényeg, levelezés oda-vissza, csak nem jön a pénz. Vagy 8-szor elküldtem már a számlaszámomat neki, levelezés oda-vissza, a pénz nem jön. 
Azt állítja, már átutalta, persze megjönni nem jött a pénz. Azóta nem válaszol semmire, de fenn van a ph-n, működik, él.
Tudom, nem nagy pénz a 7500Ft, de azért mégis.
Az, hogy 1 héttel később postáztam nem jogosít fel senkit arra, hogy ne fizessen.
Valami használható ötlet, hogy a pénzemhez jussak?
küldtem neki egy privit.
...
irtam a sracnak 1 privit hogy vedje meg magat...hat....tudom hogy nem illeszthetem be de azert ideznek belole: legalabb 4 percembe fog kerulni ujraregelni neven es cimen, muhaha
te kis fasszopo gyoker (elnezest a szohasznalatart)
sztem kick/ban/kill 
I see dead people!
Ez nem semmi!de ha feladták neki postán akkor tudni a cimét,szal hiába regeli be magát új néven a cime attol még nem változik! 
es te minden uzletelonek elmondod a srac cimet? 
mellesleg kerheti koliba is meg anyjahoz meg stb...
I see dead people!
nekem azt mondta, hogy tegnap egy CIB Bankos számlaszámról elküldte neked a pénzt.
ellenőrizd, plz.
Gondolom hogy valosak e az adatai azt biztos lehet ellenőrizni,és ha igen személyes családi látogatást lehet tenni!én erre gondoltam!
ui,nekem priviben elküldhetnéd az egészet amit irt