Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#551) illu válasza Scofield1 (#550) üzenetére

illu
(kvázi-tag)

magyarán lesz*rod a fejemet ismét.. csak nekem azt mondtad h lesz még több acc is! de mindegy! vagy MSN en vagy privátban megbeszéljük mi legyen a továbbiakban

(#552) batmab válasza illu (#551) üzenetére

batmab
(senior tag)

szvsz meg fejezzétek be mind a ketten...

majd Kalandor(vagy másvalaki) eldönti,mi legyen veletek...de ez nem chat,nem msn...privátban.ha nem megy,keressetek modit,de itt elég legyen ebböl.

illu:ha ugyvan,ahogy mondod,bizonyitékkal keress embert magadnak.

Scofield1: te ugyanezt,csak ellentétes elöjellel..készülj fel,ha megkeresnek,tudd igazolni,mid honnan van.

ez nem rosszindulatbol van,de ennek kb.igy kell(ene)müködnie...

További szép napot.! :R

Segítőkész vagyok, de ne élj vissza vele, mert OGRE is tudok lenni... 2009.08.24 : Kiara 91cm, és >12,1kg

(#553) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ezt zsírozzátok le egymás közt, plz :U

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#554) pilu01

pilu01
(fanatikus tag)

Üdv
Céges hírdetések azthiszem még mindig tiltva vannak!?
[link]

így van, deaktiválva.

[ Módosította: Kalandor ]

(#555) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

boltokra korábban vonatkozott valami szankció
[link] ilyen esetekben mi a teendő? van jópár hirdetése, s kezd kicsit aprónetesedni a részleg :W

köszönöm a felvilágosítást is

mod: látom már másnak is feltűntek :)

nyugalom, mind törölve, user warnolva :)

True Success is Blonde

(#556) Tel Elek

Tel Elek
(PH! addikt)

Hi!
Én nem tudok róla hogy az Excelstor vinyók rossz vinyók felújított változatai. (De lehet tévedek!)
Amennyiben ti is így látjátok, légyszíves takarítsátok ki a köv. topikot: Hirdetés
:R

megnéztem a gyár saját honlapját és a wikipediás bejegyzéseket 2 nyelven is és nem találtam információkat a témában, így töröltem a hozzászólást.

(#557) KisVasut válasza illu (#551) üzenetére

KisVasut
(tag)

erre az account-os dologra annyit tudok mondani h megkell tartani az eredeti cd-t meg a blokkot, mer azzal lehet az N-TEC kft-hez fordulni. Doboz hátuljára rávan írva telszám, cím, fax, email stb... Ott törlik a azt az accot ahol van az a kód amit te kaptál, és újra reggelheted a kódodat. Nekem ez volt még az 1.6 ommal anno 2003-ban.

"A szépség belűlről fakad." -Hasfelmetsző Jack

(#558) udi

udi
(őstag)

Huhh ez az account-os ügy látom szép volt :W

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#559) messy válasza udi (#558) üzenetére

messy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

amugy mi az az account? :U

[ Szerkesztve ]

"Ha visszatekint az utóbbi öt évre, és megnézi a lényegesebb fejlesztéseket a számítástechnikában, minden egyes az AMD-től származik. Egyetlen egy fejlesztés sem az intel-től" -- AMD CEO Hector Ruiz in 2007

(#560) udi válasza messy (#559) üzenetére

udi
(őstag)

hozzáférési kód,de pontosan nem tudom hogy miről ment a vita,csak hogy egymásnak estek... :U

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#561) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Csaló. [link] :(((

zárva

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#562) Met

Met
(őstag)

ez is céges hirdetés szerintem
[link]

%törölve, felvilágosítva%

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#563) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Szia Kalandor!

Ezt nem lehetne törölni innen? Nem is értem mit beszél, hiszen ez nem CPU-hűtő, de igazából nem is mutat túl jól a hirdetésemben. Asszem picit kimeriti az üzletrontás kategóriáját,szóval remélem jó helyen kopogtatok:B:R

%szóltam neki%

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#564) afterburner_

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

-_-Csirke-_- nem kispalyas, 8600-as kartya helyett kaptam egykét szemetbevaló gyerekjatekot....mindezt 11000-ért

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#565) Kalandor válasza afterburner_ (#564) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

linket, egyebet plz.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#566) afterburner_ válasza Kalandor (#565) üzenetére

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

8600 gt sürgősen eladó valami ilyesmi volt a topic cime, 9000 Ft-ért, de azóta mar zarta, pontosabban tegnap előtt.
[link]

de ez az a csavo..

[ Szerkesztve ]

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#567) messy válasza afterburner_ (#566) üzenetére

messy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

bocs és mást találtam!

a linked alapján kereskedő:D

mit kaptál a pénzedért cserébe?irtál neki?

[ Szerkesztve ]

"Ha visszatekint az utóbbi öt évre, és megnézi a lényegesebb fejlesztéseket a számítástechnikában, minden egyes az AMD-től származik. Egyetlen egy fejlesztés sem az intel-től" -- AMD CEO Hector Ruiz in 2007

(#568) afterburner_ válasza messy (#567) üzenetére

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

cherry coke, meg egy tetves autot, lefotozom:)

[link]
[link]

silent a javabol...

[ Szerkesztve ]

(#569) messy válasza afterburner_ (#568) üzenetére

messy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

na b+ ez komoly!!!!
menyit megy alapfeszen a kisautó??
:D

probáltál már kapcsolatba lépni a gyerekkel:?

Nem gondoltam volna hogy ilyen létezik,milyen érzés lehet mikor vársz valamit jelen esetben egy vga-t kinyitod és szemét van benne! :(

[ Szerkesztve ]

(#570) Noxy válasza afterburner_ (#568) üzenetére

Noxy
(senior tag)

Bakker sajnállak, de ez a "_-Csirke-_-fogó", csak pár napja regelt be ide. Nem nézted az adatlapját?
Ilyenekkel qrvára vigyázni kell.

[ Szerkesztve ]

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#571) old gray válasza afterburner_ (#568) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

És az autó ráadásul police.... van bátorsága! :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#572) afterburner_ válasza Noxy (#570) üzenetére

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

sok "ujonccal" uzleteltem mar, nagyon sok korrekt ban koztuk is, meg nagyon sok csirkefogo van nagyobb rangu emberkék közt is:) ez alapjan aljas volt tole...de nembaj, majd kapcsolatba lepek vele, csak most utazom el, es jo lenne nem ezzel tölteni a hetveget :F

amugy alapfeszen nagyon megy... de még vmodolni meg hasonlokhoz nem volt idom :DDD

(#573) Superman válasza afterburner_ (#568) üzenetére

Superman
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jézusom! :( Ez nagyon gusztustalan dolog. Ezután majd jön az, hogy te tetted bele a kamu-cuccokat és letagadtad, hogy megkaptad volna a kártyát. :(

Egyébként ha ez így igaz, már pedig miért ne lenne, akkor a delikvenst fel kellene moderátori szionten szólítani, hogy tisztázza magát, mert ahogyan látom mások is próbálnak üzletelni vele.

--R.I.P JuanG--

(#574) messy válasza afterburner_ (#572) üzenetére

messy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

ph-n nem irtál neki?

(#575) Superman válasza afterburner_ (#572) üzenetére

Superman
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azért nem sok ember van, akinek ekkora egészséges humorérzéke van, mint neked. Kívánom, hogy legalább ezt ne veszítsd el (nem úgy, mint a pénzedet)! :K

--R.I.P JuanG--

(#579) Kalandor válasza afterburner_ (#566) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

jó, a topic megvan.

ne offoljatok!

[ Szerkesztve ]

(#580) Superman válasza Kalandor (#579) üzenetére

Superman
(PH! félisten)
LOGOUT blog

OK.

--R.I.P JuanG--

(#581) old gray válasza Kalandor (#579) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Nem off, hanem segítségképpen: nincs bizonyíték arra, hogy ő nem tette bele a vga-t, így nyugodtan foghatja a postára. (kiszedhették a postások....) Megoldás: rendőrségi feljelentés, ujjlenyomat csirkétől és ha találnak az autón / flakonon is tőle származót, akkor ügy megoldva. Ezt a másik topicban is megemlítettem, rem. nem hülyeség amit leírtam.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#582) Kalandor válasza old gray (#581) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

értem én, de ehhez az kell, hogy ha még nem fogdosta össze nagyon, akkor zacskózza be őket.
kérdéses mennyire fog ezzel foglalkozni a rendőrség, de egy próbát megér.

a személyazonossága mindenesetre megállapítható, mert elég szép lista van a Csirke IP címeiből.

mindenesetre "a postán ilyen céleszközt tesznek a csomagba"

[ Szerkesztve ]

(#583) afterburner_ válasza old gray (#581) üzenetére

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

ez így van!, csak ez sem egyszeru, nahmeg ketszer megfogtam azt a szart az tuti..mindenesetre megprobalom felvenni vele a kapcsolatot és akkorezt elmondom neki ha nem sras akkor egy ujjlenyomattol nem lesz baja:) viszont nem tudom de kicsi az esely hogy a postán ilyesfajta jatekokkal jatszogassanak:)

Köszi Old Gray,Kalandor meg a többiek:) majd jelzek ha van valami

[ Szerkesztve ]

(#584) messy válasza afterburner_ (#583) üzenetére

messy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Lehetett már olyat olvasni hogy ipod helyett kavics volt benne,szal postánál is történnek érdekes dolgok,de szerintem nem a posta a ludas!

(#585) Superman válasza old gray (#581) üzenetére

Superman
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Magyar Postára fogni a dolgot gyenge védekezés lenne: most adott fel jó ismerősöm nekem egy alaplapot (úgy 40k körül érhet), másnapra kihozták, semmi baja nem lett. A postások azzal fognak szórakozni, hogy kinyitogatják a csomagokat és visszaragasztják őket....elég badarságnak tűnik.

--R.I.P JuanG--

(#586) Kalandor válasza afterburner_ (#583) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

tegyél feljelentést, és hivatkozz arra, hogy a PH-nál vannak a személyes adatai. ha kéri a rendőrség, összemásoltam és kiadjuk nekik.
megvan a szolgáltatója, az időpontokhoz kötött IP címek, s az meg jó.

(#587) old gray válasza Superman (#585) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

A postások is emberek, elcsábulhatnak az anyagi haszonszerzés céljából.....

(#588) afterburner_ válasza Kalandor (#586) üzenetére

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

köszönöm!! intézkedem:)

(#589) Imperator999 válasza old gray (#587) üzenetére

Imperator999
(fanatikus tag)

ez így van de ilyenkor a postáé a felelősség nem? főleg ha nem sima levélként küldte a cuccot, hanem min. ajánlva vagy csomagként arra jobban kell vigyáznia a postának

(#590) raskolnikoff válasza Kalandor (#586) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Simán megoldhatta internet caféból is... :(((

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#591) Met válasza old gray (#587) üzenetére

Met
(őstag)

Az igaz de akkor az egész csomagot lenyúlják nem csereberélnek semmit. Az meg is látszana, hogy egyszer már ki lett nyitva a csomag.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#592) KisVasut

KisVasut
(tag)

Imperator999 : ha a postáé lenne a felelősség akkor mindenki aztmondaná h eltűnt belőle a csomag...

old gray: ujjlenyomatossal ne is próbálkozz, anyámnak 400K-t loptak ki a kocsiából annyi idő alatt h hátrament a csomaktartóhoz kivett 1 szatyrot és visszaült, utána már sehol nem volt a táskája, a kocsi tiszta újlenyomat volt amit anyám meg is említett a rendőröknek. azok meg csak annyit mondtak h nemérdekes pedig nem 9Król volt szó... másrészről a károd nem éri el a 2oK-s összeghatárt. Van sok sok ujjlenyomat a móri mészárlásról is de tettes még mindig nincs...

afterburner_:ha csomagnak volt feladva, nem levélnek akkor rajta kell lennie a csomag súlyának is. rakd rá 1 mérlegre és hasonlítsd össze a kettőt. ha a mostani súly nagyban eltér akkor a postás buherált benne. ha meg kb ugyanannyi akkor így lett feladva. Amúgy posta nem nyúl bele a dobozokba, vagy csak az én cuccaimtól félnek mer eddig mindig az jött meg amit beletettek, kivéve 1x amikor 1 ismerősnek annyi esze volt h sima boritékban adott fel 5K-t amit ha fény felé fordítottál simán láccott h pénz...

[ Szerkesztve ]

"A szépség belűlről fakad." -Hasfelmetsző Jack

(#593) pisti88+

pisti88+
(senior tag)

A 20-as HSZ szerintem nagyon nem oda való, nemtudom mirefel powerkedik az illető, de egy kis lehiggadási intervallum ráférne...
link: http://prohardver.hu/apro/elado_eros_vga/friss.html#msg21 :R

Pisti -(*_*)-™

(#594) mark75 válasza afterburner_ (#568) üzenetére

mark75
(senior tag)

ez elég durva képek.
én meg keresném a srácot,már nem is a összeg miatt.
hanem mert ilyen pofátlan köcsög.

(#595) evko

evko
(tag)

Sziasztok!

Én Never George-el üzleteltem, íme:

A történet 2007.11.18-án kezdődött...
Never George "licitált" egy procimra, 7500Ft+postaköltég...
Nagyon sürgősen kellett neki a cucc, én nem értem rá azonnal postázni, így késtem 1 hetet.
Csomagolás, elmegy postára, elküld.. Csakhogy nem utánvéttel, nem volt időm szórakozni a postán, gondoltam elküldöm neki simán, megbízható alak.
Pár nap, meg is érkezett, visszajelzett. Azt írta, megjött, de nem tudja, működik-e a cucc, ezért kér még 1-2 nap türelmet. Gondolotam, ok, legyen.
Lényeg, levelezés oda-vissza, csak nem jön a pénz. Vagy 8-szor elküldtem már a számlaszámomat neki, levelezés oda-vissza, a pénz nem jön. :(
Azt állítja, már átutalta, persze megjönni nem jött a pénz. Azóta nem válaszol semmire, de fenn van a ph-n, működik, él.
Tudom, nem nagy pénz a 7500Ft, de azért mégis.
Az, hogy 1 héttel később postáztam nem jogosít fel senkit arra, hogy ne fizessen.

Valami használható ötlet, hogy a pénzemhez jussak?

küldtem neki egy privit.

...

(#596) Picco válasza evko (#595) üzenetére

Picco
(őstag)
LOGOUT blog

irtam a sracnak 1 privit hogy vedje meg magat...hat....tudom hogy nem illeszthetem be de azert ideznek belole: legalabb 4 percembe fog kerulni ujraregelni neven es cimen, muhaha
te kis fasszopo gyoker (elnezest a szohasznalatart)
sztem kick/ban/kill :)

I see dead people!

(#597) messy válasza Picco (#596) üzenetére

messy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ez nem semmi!de ha feladták neki postán akkor tudni a cimét,szal hiába regeli be magát új néven a cime attol még nem változik! :U

(#598) Picco válasza messy (#597) üzenetére

Picco
(őstag)
LOGOUT blog

es te minden uzletelonek elmondod a srac cimet? :)
mellesleg kerheti koliba is meg anyjahoz meg stb...

I see dead people!

(#599) Kalandor válasza evko (#595) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

nekem azt mondta, hogy tegnap egy CIB Bankos számlaszámról elküldte neked a pénzt.
ellenőrizd, plz.

(#600) messy válasza Picco (#598) üzenetére

messy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Gondolom hogy valosak e az adatai azt biztos lehet ellenőrizni,és ha igen személyes családi látogatást lehet tenni!én erre gondoltam!

ui,nekem priviben elküldhetnéd az egészet amit irt:D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.