akkor hanyagolom
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PROHARDVER! interaktív » Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (csak érintettek írjanak, lásd 1. hsz!) (kiemelt téma)Hozzászólások

greatchaos
(PH! addikt)

PHM
(őstag)
Semmi gond, béke van.
Amúgy a korábbi telefonom 1 Panasonic GD 50-es volt.
6! évig volt megbízható társam, és csak azért lett lecserélve, mert gyengült az akksija.
Pedig mai szemmel aztán tényleg butának számít.
Félek, az utódja már nem lesz ilyen strapabíró.
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
(#503) Imperator999 válasza greatchaos (#499) üzenetére

Imperator999
(fanatikus tag)
sztem alapból lekéne szedned ezeknek a megbízhatatlan PH-s regisztráltak nevét vagy az adatlaphoz odairni h pl. előre utalásban megbízhatatlan vagy ilyesmi h vmivel mégis korlátozva legyenek.,,
, pl. Whiteshark-nak akivel végül üzleteltem 2pirospontja van és 160K-val baszott át és még pár embert, már találtam károsultat a teszvesz-en is. pedig az első üzletelésnél minden rendben volt a másodiknák tőrtént a csalás

Imperator999
(fanatikus tag)
bár szvsz nem ártana itt is vmi üzletelés értékelési rendszert bevezetni, mint ahogy a vaterán látod irnak egy rövid értékelést
ötletek vannak, de melyik APRÓHIRDETÉSNÉL van ilyen?
az expresszben vagy az aproneten van?
nincs.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

$NOKIA$
(újonc)
Hello szeretnék jelenteni !!
Az oldalon meg kárositotak 23.700 FT-all !!
Rendeltem egy 8800-át aminek anyivolt a baja hogy angol,repet a plexilye és nehezen veszi a töltést !! és amikor meg jöt a tello Nokia 8800-helyet egy hamisitvány replica volt bene !!
de a gyerek nem monta hogy hamis !! Fell hivtam és monta hogy ö aszthite hogy igazi !!És
meg beszéltük hogy vissza veszi ! de ell kevertem a számát de monta hogy e-mailt is irhatok!!
hát irtam neki e-mailt , itt is irtam neki nem is eccer !! de nem jelentkezik! Vissza kültem a cimére de vissza jöt a telo !!
Ilyen hejzetbe mitt tehetek ??
Válaszotokt elöre is köszönöm !!

$NOKIA$
(újonc)
Meg még anyi kérésem volna hogy privátba tudnátok irni !!
És meg szabad nevezni a felhasználo nevét ?!

batmab
(senior tag)
a nevét mindenképpen ird ide,de csak ha biztos vagy benne,hogy mindent elkövettél azért,hogy elérd az emberedet... 
Segítőkész vagyok, de ne élj vissza vele, mert OGRE is tudok lenni... 2009.08.24 : Kiara 91cm, és >12,1kg

$NOKIA$
(újonc)
Hello igen mindent ell követtem hogy elérjem !!
a fell használo neve: dettus

zsigee
(tag)
Hi!
Nekem is volt gd50-m! Nagyon zsír teló volt, de eljárt felette az idő...
A most gyártott telók pedig mind tömegcikkek...Ha valami apró gond van vele, inkább vegyen újat az ember, mert nem éri meg javítani...Na de teló téma lezárva, ez nem az a hely.
Üdv!
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!

$NOKIA$
(újonc)
És akkor most tudok valamitt tenni hogy vissza kapjam a pénzemet ?

batmab
(senior tag)
itt is ird le a problémádat...olvass vissza,sokan vannak ilyen cipöben...
akikkel jo vigyázni üzletelés során....

Segítőkész vagyok, de ne élj vissza vele, mert OGRE is tudok lenni... 2009.08.24 : Kiara 91cm, és >12,1kg

$NOKIA$
(újonc)
Eszt hogy érted hogy konkrétan hogyan vert átt ?? 
tegyél feljelentést, ha a rendőrök kérik az IP címet, egyebet, jöjjenek, adjuk.
[ Szerkesztve ]
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

sephi
(őstag)
Sziasztok!
Ha lenne rám néhány percetek, nagyon megköszönném!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy december közepén vettem volna egy kisebb gépet az egyik munkatáram kislányának. Íme a hirdetés : [link] El is küldtem a pénzt, postán, mivel a srácnak nem volt bankszámla folyószámlája. Tudom, hogy rengeteg dolga volt a postának az ünnepek előtt, de azért egy rózsaszínű kézpénzes csekk csak odaérhetett volna 3-4 munkanap. (a feladódvevényme megvan természetesen. Mondtam neki, hogy elmegyünk a gépért, de visszamondta, mert éppen elutaznak. Rendben vártam. A pénzt csak két ünnep között kapta meg, s írta is priviben, hogy a futárral küldi a csomagot. Vártam megint egy hetet, de még mindig semmi. Írtam neki, hogy most már tényleg jó volna, ha küldenéd. De még mindig semmi. Január közepe táján írtam neki privit, hogy ha nincs gép, akkor küldje vissza a pénzem postán, vagy az OTP-s számlámra. Válaszolt is, hogy természetesen, s még bocsánatot is kért. Azóta eltelt ismét egy hét, de pénz sehol.
Az eladó : [link]
Ismeritek-e esetleg az illetőt? Továbba az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor mi lenne a teendő? Esetleg rendőrségi feljeletést lehet-e tenni, vagy elég egy ph-s intézkedés?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.:Sephi
írtam neki, hamar válaszolni fog.
[ Módosította: Kalandor ]
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

$NOKIA$
(újonc)
Rendben csak neki se akkarok rosszat annyi kérdésem lenne hogy a személyes adatai köszt nincs meg a tel száma és kkor nekem se kéne rendörségre járnom meg neki se és igy jobb lenne mind kettönk nek !!

ha nem adott meg telszámot, akkor sajnos azt én se tudhatom.

Ch4os
(fanatikus tag)
elsőnek bocsánat megint, h nem jött össze az üzlet, de földrajzi elhelyezkedésemnek köszönhetően a futár 3. nekifutásra sem talált ki...:S
ezután jött, h mondtam h visszaküldöm a pénzt, csak nem vol időm sajnos, de a pénz már megy!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

sephi
(őstag)
remélem...
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb
én is nagyon remélem, hogy vagy a termék vagy az ellenszolgáltatás hamarosan célbaér.

old gray
(PH! addikt)
Te aztán kurva fontos ember lehetsz, ha 1 hónap alatt nincs időd arra, hogy postára vagy bankba menj. Gondolom a határidő-naplódban nincs 1 szabad órád sem, be vagy táblázva...... 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
Nem tudom a pontos nick-jét - hála az új PH! motornak, ami nem találja meg az érvénytelenített aprókat
- valami hassan_basem van az e-mail címében.
Telefont cseréltünk, én egy Nokia 6120c-t adtam + 10k-t. Ő egy Nokia N73-at. ami első látásra tökéletes volt. De T-mobile-os, ami nekem nem jó, ezért elvittem függetleníteni a telefont. A boltban az átvizsgálás után ezt mondták nekem:
-Csoda, hogy működik ez a telefon egyáltalán. Be van ázva, a gép nem látja, pár nap és nyekk. Am. olyan akcióval vették a T-Mobile-nál, hogyha nem fizetik a részleteket, akkor letiltják és qka. Adatkábelt sem kaptam hozzá, mert "kell a tesójának, de akkor én se adjak".
aha! mert ugye akkor egyből kiderült volna, hogy szar.
Felhívtam rejtett számmal, természetesen már eladta, nincs annyi pénze.
Mondta, hogy szerez, amint csak tudja...
Szal baszhatom
. Ez volt a második ilyen dolog, hogy nagy értékű dologgal basznak át, szal sztem befejezem a PH!-s vételeket. 
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

mark75
(senior tag)
nem jo embert fogtál ki.
velem kellet volna üzletelni

blueMerle
(PH! kedvence)
Csalók mindenhol vannak. Ez nem a PH! hibája. Próbálkozz egy másik bolygón, vagy galaxisban.

Én nem a PH! hibáztatom, de pl. most nem tudtam meg a nick-jét. Meg jó lenne tudni, hogy ha érdeklődtem valami iránt, az hova tűnt, ki vette meg... 
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

-Nemtom-
(senior tag)
lehet mégsem adta el?
[link]
" Volt egyszer egy ország, a gyengét szétzúzták. Nem adjuk csak próbálják. Mert lesz egyszer egy ország! " Vozal -> http://href.hu/x/b21h ►►►►►►►►►►Eladó cuccok: http://href.hu/x/ab8p◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄
érdekes 
felhívtam a srácot és eligazítottam, hogy mi vár rá, ha nem téríti meg a károdat.
bár habókolt össze-vissza, szerintem még megvan a telefon.
levette közben ezt a hirdetést.

-Nemtom-
(senior tag)
Kasza08 telója nem az enyém
csak azért raktam be hátha segít vmit...
amugy ha megnézed a srác adatlapját, az adatait is törölte h. ne lehessen megtalálni... ebből nekem az jön le h. 100% csaló.
[ Szerkesztve ]
" Volt egyszer egy ország, a gyengét szétzúzták. Nem adjuk csak próbálják. Mert lesz egyszer egy ország! " Vozal -> http://href.hu/x/b21h ►►►►►►►►►►Eladó cuccok: http://href.hu/x/ab8p◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄
Ha GLS szolgálattal küldöd a cuccot, akkor az ország egész területére kiviszik és Debrecenben kizárt dolog, hogy ne legyen GLS pont, ahol feladhatod, ez nem a Magyar Posta.
--R.I.P JuanG--

sephi
(őstag)
köszönöm, hogy visszautaltad a pénzem...
sok sikert a többi, további üzleteidnek
láttam. megvan, hogy melyik iskolában tanul, nem lesz nehéz elkapni.
nos, ez az eset határozottan megoldódni látszik, kasza vedd fel a telefont 
Öröm a szívnek, hogy rendeződött a probléma. 
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

illu
(kvázi-tag)
hanem PATRICK ! ! !
Érdekes dolgok vannak itt.
Végülis kiderült, hogy jó ember. Felhívtam, tisztáztuk, most már itt van nálam a 6120. Nem tudott róla, ő is így vette. Sok itt a véletlen egybe esés, de azért rendes volt, hogy visszaadta.
Ne bántsátok! 
csak a 10k-mat buktam
De remélem előbb-utóbb az is visszajön.

illu
(kvázi-tag)
Csak jelenteni akarom hogy az a Scofield1 nevű felhasználó 1. 2szer ugyanaz a hirdetése van fent 2. Aki itt árulgatja az accjait lehúzza őket sorra és utána pofátlanul itt akarja elsózni kiderítettem az én 1ik accom is nála van illetve egy ismimtől húzott egy multiaccountot utánajártunk csak akkor derült ki mikor a fizetésre került volna a sor hogy hoppá túl ismerős az account name! Mivel elég olcsón adta na gondoltam így még haszonra is tettem volna szert h olcsón megveszem! Csak ki az a hülye aki a saját accját megveszi még egyszer?
Jeleztem ha tud valaki intézkedjen valamit szvsz a legjobb megoldás a végleges BAN lenne!
Üdv; illu 

illu
(kvázi-tag)
azt egyszerűen nem tudom felfogni vki hogy lehet ennyire pofátlan 
egy hirdetését töröltem és szóltam neki, hogy erre válaszoljon.

Scofield1
(újonc)
Ez az egész hülyeség amit a srác irogat ...nem volt vele semmi üzletem se ....csak ugy felvett msnre és elkezdte mondani hogy igy ugy elrontom más üzletét mert olcsoban adom mint mások ...erre mondtam hogy van ilyen én enyiért akarom eladni mert sürgösen kell pénzt szereznem és igy gyorsan megveszik....erre ő elkezdet öszevisza fenyegetni hogy kivágat innen mert elrontom az üzletjét....itt van belinkellem amiket irt msn-en :
18:46) `viick: na figy
(18:46) `viick: mondok neked vmit
(18:47) `viick: ne rontsd mások üzletét főleg ne 2500 ft ért áruld ha lehet illetve most kiderült h lopott accok add el azt a 2db ot és meg ne lássalak többet itt ph-n beszéltem egy modival figyelve leszel 2 db ot eladsz és neked kifujt a cs source üzlet rendben? a lopott dolgokat ne itt áruld thx...
(18:49) Scofield: nyugodj már le ....nem lopot !!!! egyik srác szerzi olcson öket ....és ő regeli öket szoval...
(18:51) `viick: engem nem érdekel a regelés sem csak tudod vannak emberek akik elég rég itt vannak és pofátlanság 2500 ft-ért árulni már ne haragudj... itt figyelnek a tisztességes üzletre.. te ki lettél szúrva ha lehet akkor ne itt áruld főleg ne 2500 -ért ennyi 2db ot eladsz és viszlát többszörösen is megsérted aszabályzatot:
1. rontod mások üzletét
2. pofátlanság
3. nem tiszta dolog
(18:59) `viick: volt 1szer ilyen áruló de bannal végezte szal megkérlek szépen fejezd be! ellenben tudom ajánlani MIRCET ott tudod hirdetni annyiért és kapnak is rá
(19:00) `viick: csak én nem csak accokkal üzleteltem is mióta itt vagyok egyfolytában illetve megtalálható vagyok különböző topikokban is
(19:00) `viick: és nagyon sok mindenkit ismerek
(20:51) Scofield :Ne fárasz kérlek anyiért árulom amenyiért akarom....
(20:52) `viick: ha akarlak fárasztalak ha nem nem ennyi
Szoval szerintem a srácal kéne elbeszélgetnetek nem velem mert ő probál mindenkit kivágatni az oldalrol aki olyat árul mint ő....
Elöre is köszi....

illu
(kvázi-tag)
figyelj kikérem magamnak ezt az egészet hogy ilyen szarokkal gyanusítgass én ott is leírtam hogy nem tiszta üzlet te arra próbáltál megvilágítani hogy ki akarlak iktatni erről szó sincs csak ami pofátlanság az kérlekszépen az az! richiii8 nekem a barátom és ő is tudja igazolni ezt az egészet! elvégre az ő multiaccja nem véletlenül nálad csücsül? hmm? ha arra mennék akkor richiii8 ellen is indítanék valamit de itt nem erről van szó SŐT volt már számtalan ilyen "árus" itt ph-n és elnéztem mellettük nem zavart h árulnak, tényleg nem erről van szó! nem érdekes kicsit hogy miért pont TE lettél kiszúrva! erről ennyit gyerek
(20:49) `viick: jó tanács
(20:49) `viick: ha 2 hirdetést adsz föl kifognak bannolni vagy törlik
(20:50) Scofield: millyen 2 öt?
(20:50) `viick: 2szer van feladva ugyana a hirdetésed
(20:51) Scofield: baz eddig is igy volt
(20:51) `viick: ja hogy váltogattad a 2t?
(20:51) Scofield: hay már békén
(20:51) Scofield: ezt a 2 öt aladom azt töbet nem árulok
(20:51) Scofield: csak ne fárasz már
(20:51) `viick: ha akarlak fárasztalak ha nem nem ennyi
(20:52) `viick: nekem nem mondja meg senki mit csináljak mit nem
(20:52) Scofield: jó akkor csak anyit mondok ....magasrol leszarlak
(20:52) Scofield: bájbáj
[ Szerkesztve ]

Scofield1
(újonc)
Aham szerintem is ....az a srác akit irsz azal meg semmi üzletem sem volt szoval azt sem tom ki az ...amugy meg nem tom mit zavar hogy 2500ft kerül....te is adhatnád olcsoban azt kész...csak te árultad itt eddig az accotat azt most beszavartam neked látom....

illu
(kvázi-tag)
nézz utána kb hány ilyen ember volt aki ezeket árulta itt ph-n! mondhatni nagyon sok volt!!! és egyáltalán nem zavart! csak veled volt eddig gond azt vedd már észre! engem nem érdekel hogy 2500 ért árulod, csak tudod az zavar hogy nem úgy jutottál hozzá ahogy kellene! és főleg hogy a dolog károsúltja én vagyok! mikor felvettelek MSN re akkor ha jól tudom már egy kis ellentmondásba is ütköztünk emlékszel? mikor mondtad hogy csak 2 db van és én arra írtam neked hogy lesz e még több is kellene utána meg írtad hogy igen lesz...azt írtad 2 db ot eladod mert annyid van egyenlőre. magyarán átvetítem a valóságra a dolgokat; 1ik account ami az enyém másik account ami ismerősömé így van 2 db od jelenleg! ugye azt írtad hogy valszeg igen lesz még magyarán nem tervezed hogy fel fogsz hagyni ezzel az acclopással..
a másik ellentmondás ott volt mikor írtad hogy neked ebből semmi pénzed nincsen, "haverodtól szerzed" ő szabja az árakat is csak segitesz neki, utána meg írtad hogy ezt a 2t gyorsan eladod mert sürgősen kell NEKED a lóvé és ennyi, egyszóval nem haverodnak nanem neked! azthiszem részemről vége leírtam mindent a többit már "rátok" bízom!
[ Szerkesztve ]

Scofield1
(újonc)
Ez az egész amit álitasz egy nagy hülyeség se nem töled se nem a haverodtol van az acc ugyhogy ez szerintem elég nagy hülyeség ....de ha enyire tod akkor mond meg a 2 acc nevet amit árulok ha tod akkor nem hazudsz ....amugy épp eladtam az egyiket és a srác az adminak megtudja mondani hogy mi az acc neve amit eladtam neki .... szoval ha enyire töled vanak akkor mond meg az accoc nevét....

illu
(kvázi-tag)
teljesen fölsöleges mondani account nevet, ez nem mellébeszélés hanem alá is támasztom miért ; kérlekszépen hiába mondok én account neveket, senki nem tudja hogy hány accountal rendelkezel pontosan milyen accok vannak nálad, hiába mondom meg az én accomat vagy akár ismerősömét te azt úgy sem fogod megmondani hogy igen nálam van! elvégre senki nem lát bele a gépedbe vagy akárhova...
ui.: ha ragaszkodsz hozzá akkor szivesen leírom de teljes mértékben fölöslegesnek tartom.
azt szeretnénk hogy megkapd a büntetésed ami BAN-t jelent, vagy pedig kártérítve legyünk! a többit pü-ben leírtam! üdv
ui.: valahogy meg kéne egyezni mert ez sem a fórumnak sem senkinek nem jó hogy itt irkálunk egymás ellen úgy gondolom az admin(ok) döntenek kész!
[ Szerkesztve ]

Scofield1
(újonc)
hát igen majd döntenek az adminok ...amugy meg nem tom hogy lehetsz enyire aljas csak azért mert most másis accot árul azt nem tetöled veszik mert nálad drágább...amugy nekem csak ez a 2 accom van de neked érdekes rengeteg van azért árulod anyira szoval nem én árulok lopott accokat...a másik meg hogy elakarom adni ezt a 2 accomat amiböl már egyet meg is vettek ....és semmi gond nem volt rendes üzletet csináltunk...a másikat is eladom azt utána nekem nincs már több amivel ronthatnám az üzleted szoval leszálhatsz rolam....