Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#451) Met válasza Imperator999 (#449) üzenetére

Met
(őstag)

menj rendőrségre, 160k-val foglalkoznak, az meg még jobb ha a többi károsultal együtt mentek

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#452) Imperator999 válasza Met (#451) üzenetére

Imperator999
(fanatikus tag)

igen már veszem fel velük a kapcsolatot, mármint a többi károsulttal... aztán meglátjuk

(#453) Bundás22 válasza Imperator999 (#449) üzenetére

Bundás22
(őstag)

sajnálom, ezért legjobb kápéban fizetni, ott a cucc+garipaír te adod a lét, mindíg is idegenkedtem az előreutalástól, lehet 90% hogy rendben van, de 10% h szivacs
2X vettem ph-n keresztül cuccot találkoztunk személyesen, kápéban fizettem és semmi gond nem volt még garit is adtak(x2,86Gt), 160K :W

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

(#454) Imperator999 válasza Bundás22 (#453) üzenetére

Imperator999
(fanatikus tag)

igen, de sokx meg úgy adodik ha nem megy a személyes átvétel akkor marad a posta, meg a futárszolgálat, és itt is általában előre kéri mindenki a pénzt... én amióta megismertem a PH-t csak itt vásárolok, meg a vaterán. De látom most szembesülők vele hírtelen sok lett a visszaélés és a bűnőzés :O

(#455) morp válasza Kalandor (#447) üzenetére

morp
(fanatikus tag)

milyen minősítésről van szó?

(#456) Romeo23 válasza morp (#455) üzenetére

Romeo23
(tag)

Lehet, hogy Kalandor erre gondol: [link]
Kettő pozitív értékelése van, és egy negatív a sitya úrnak.

Project Torque nickem: PeArp80

(#457) chriskross

chriskross
(fanatikus tag)

CSALÓ (lopott telefont /w880i/ adott el chrystian22-nek):
isztel
TÁRSA (mert iszteltől megveszi és adja tovább /jelen esetben nekem/ persze drágábban /és 38.000Ft-ért vettem tőle a telefont, amit ő 35ért vett meg iszteltől/):
chrystian22
Utóbbi folyamatosan itt alkudozik és vásárol, ezután adja el drágábban a telefonokat (itt és Vaterán)!!
Már jeleztem Kalandornak, de nem tett semmit ezügyben...Gondoltam írok ide, hogy letöröljék ezt a két jómadarar....Remélem mostmár törlik őket erről az oldalról, hogy ne tudjanak több embert átverni....

Vaterán chrystiano7 néven üzletel. Kerüljétek messziről....

[ Szerkesztve ]

(#458) Bundás22 válasza chriskross (#457) üzenetére

Bundás22
(őstag)

hiába törli, újra regisztrál más néven és akkor tiszta lappal indul ;)
az ilyeneknek egy jó verés hiányzik sztem, elég nehéz ez ellen védekezni

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

(#459) csapos2

csapos2
(PH! addikt)

Az első hsz-t, nem kellene egy kicsit ráncfelvarrni?

Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.

(#460) Imperator999 válasza Bundás22 (#458) üzenetére

Imperator999
(fanatikus tag)

ez igaz, de ez ellen tenni is kéne vmit, mert ha hagyjuk h lopjanak, csaljanak akkor ez csak mégrosszabb lesz... egyre többen lesznek.

Az én madaramról egyelőre annyit tudok h engem 160Kval huzott le, és már van egy másik ismerős akit 55Kval asszem, az adatok, módszerek egyeznek most beszéltem át vele mindent. És még biztos vannak még emberek akiket átvert...

(#461) salieri. válasza Imperator999 (#460) üzenetére

salieri.
(őstag)

rendorseg megtalalja ! vidd be a kepet is iwiwrol !:D tuti nyert ügyed van a penzt vissza fogod kapni!

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

(#462) ftmf

ftmf
(kvázi-tag)

Üdv!

8800GT-ket hírdet egy srác már hetek óta. Az elejétől fogva hitegeti az embereket, hogy hétvégén, hét elején... érkezik, lesz infó.... baromságok. Valójában egy darab kártya nem érkezett. Mikor elkezdtek az emberek érdeklődni, hogy mi van, jött egy újabb ígéret a kártyák érkezésére, és kilátásba helyezte az árcsökkentést. Semmi nem történt. A topicban 1 héten max ha 1 szer jelentkezik. Most pl már napok óta semmit sem reagál a hozzászólásokra.

Óriási kamu hirdetés! Még csak köze sincs a kártyákhoz, de már lefoglaltak nála x db-ot, mert meghírdette, ami még le sem jött a gyártósorról. Szerintem nem korrekt dolog. Az emberek meg csak várják a kártyát, mert hitegeti őket. Egy darabig én is vártam... Remélem a többi megrendelő is lemondott a sráccal köthető üzletről.

Please check it:
[link]
[I]

már korábban szóltam neki.
deaktiváltam a hirdetést.[/I]

[ Módosította: Kalandor ]

(#463) ftmf válasza ftmf (#462) üzenetére

ftmf
(kvázi-tag)

Igen, láttam, hogy szóltál neki, de akkor még nem volt ilyen egyértelmű a dolog.

Amúgy köszi, bár engem már nem érintett, csak felhúzott a pár hét alatt!

THX még 1x :R :R

(#464) chriskross

chriskross
(fanatikus tag)

És az én hsz-emmel mi lesz? Tudomásul vette mindenki és lophatnak/csalhatnak tovább???

(#465) Imperator999 válasza ftmf (#463) üzenetére

Imperator999
(fanatikus tag)

Én is láttam ezt a hirdetést korábban, nálam is volt ilyen szitu h egyik ismerősöm (nagykeres) tud majd szerezni asus 8800gt-t, ez még december elején volt, kb 1hét késedelem után jobbnak láttam törülni a hirdetést jól is tettem mert nem kaptam egy darabot sem.

Ugyhogy sztem semmi értelme előre kiirni bármit is amig nincs a kezedben ugyhogy törüljétek nyugodtan a topicot, vagy a tulajjal kell közölni...

(#466) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Egy ember ... egyenlőre név nélkül ... árult teszteletlen vinyót 11 db -ot .. kifizettem ... megjött a csomag a 11 db vinyóból 1 db volt jó ... bepipultam és visszacsomagoltam visszaküldtem a csomagot úgy ahogy volt! de immáron letesztelve ... a pénzt meg visszakértem ... a postaktg oda vissza én álltam és az eladó még is sérelmezi hogy becsaptam ... könyörgöm ... ki csapott be kit ... megpróbáltam úgy viselkedni hogy az illetőnek ne kerüljöü pénzébe a posta ... és még is én vagyok a rossz???

A kupac vinyóról annyit mondott hogy 1-et akart tesztelni és megégette a mobilkeretét ... azt nem mondta hogy még ebben a kupacban volt vagy 4 db megégett elektronikájú ...

HÁÁÁT ? nesze neked - teszteletlen kupac ... egy nagy rakás szemét!!! PI - csába!!! :W :W ezt ez embert nagyon kerüljétek ... elég furcsa csóka ... na mindegy ... már le is nyugodtam

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#467) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

VAn egy másik ember is .. ő is egyenlőre névnélkül ... venni akarok tőle valamit akkor ő minden felé megy de az árut az ember nem látja - tel számot nem ad meg ne hogy az ember eltudja csípni ha linkel ... őt se ajánlom ... ha lessz még vele konflikt beírom mind a két nevet!!!
üdv

UI: Cheater mentes szép estét! Küzdjünk ellenük ne engedjük hogy a korrekten üzletelő megbírható emberek üzleteit is rontsák!!!

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#468) Lortech válasza lakisoft (#467) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

UI: Cheater mentes szép estét! Küzdjünk ellenük ne engedjük hogy a korrekten üzletelő megbírható emberek üzleteit is rontsák!!!

Oké, akkor ezentúl a név néküli felhasználóval nem üzletelünk. :U

(#469) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

legyetek már türelemmel, 3 napig 39.6-os lázzal feküdtem!

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#470) Imperator999 válasza Kalandor (#469) üzenetére

Imperator999
(fanatikus tag)

szegény :U , jobbulást, nekem a top 40,8C lázam volt, túléltem :R

(#471) Ch4os

Ch4os
(fanatikus tag)

Érdemes lenne megnézni, mert nem ide tartozik a "hirdetés"

¤¤¤ Eladó az egész világ! ¤¤¤

(#472) chrystian22 válasza chriskross (#457) üzenetére

chrystian22
(lelkes újonc)

Ez egy nagykamu!
szovtvercserés telot vettem a sráctol!
nem én vagyok a csalo,max akitöl vettem a telot!

(#473) depmod

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A gyerek (Fleer19) szőrén szálán eltűnt.
Semmi reakció!
BBBAAAANNNNNNNNNNNN

Megvan a címe és a telefonszáma.
Kimenjek haverokkal ;] ;] , vagy ...
5000ft-ért megéri egy embert megütögetni?

[ Szerkesztve ]

..., akkor a nyuszi b***hatja!

(#474) chriskross válasza chrystian22 (#472) üzenetére

chriskross
(fanatikus tag)

Még mindig ilyen hülye vagy????
SZOFTVERCSERÉTŐL SOHA AZ ÉLETBE NEM LESZ MÁS AZ IMEI-JE A TELEFONNAK!!!!!!
És állítólag neked van telefonboltod...hát gratulálok hozzá...hány ember verhettél már át...
Ezt írtad:
"látom nem értesz a telokhoz!ha szoftver frissítenek rajta,akkor ki kell cserélni az imei számot!" Kérdezd már meg akárkitől (aki TÉNYLEG ÉRT a telefonokhoz), hogy hogy is van ez? Hogyha itt bizonygatod még ezt a hülyeséget fel is jelentelek a francba!!!! Legalább ennyi becsület legyen benned, hogy bevallod hogy az a szutyok lopott volt!!!!!!
Te ugyanúgy csaló vagy, ha lopott cuccot adsz/veszel. Tudod a törvény nem ismerése nem mentesít a törvény alól! Így az se segít, ha annyit mondasz, hogy nem tudtam hogy lopott volt. Ha meg akkora marha vagy, hogy ezt elhitted (h szoft frissítéstől megváltozik az IMEI) TELEFONOS létedre, akkor vess magadra és várd a rendőröket, mert biztos, hogy lesz olyan aki nem tolerálja ennyire mint én!!! És örülj neki, ha csak innen és a Vateráról tiltanak ki.

(#475) KisVasut válasza chriskross (#474) üzenetére

KisVasut
(tag)

szofverfrissítéstől soha nem változik meg az imei szám. Imei számot akkor utnek át ha függő telót fuggetlenítenek.

"A szépség belűlről fakad." -Hasfelmetsző Jack

(#476) PHM válasza KisVasut (#475) üzenetére

PHM
(őstag)

Tudtommal a függetlenítéshez nem kell az IMEI-t megváltoztatni.
Nem vagyok a témában járatos, de volt már több függetlenített telefonom, és egyiknek sem változtatták meg az IMEI számát.
Ilyet a letiltott telefonokkal szoktak csinálni.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#477) kali válasza PHM (#476) üzenetére

kali
(PH! félisten)

"Ilyet a letiltott telefonokkal szoktak csinálni"

meg a körözött készülékekkel...

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#478) PHM válasza kali (#477) üzenetére

PHM
(őstag)

Végülis a kettő nem zárja ki egymást.
Nem tudom, most hogy van, régen a letiltáshoz be kellett mutatni a rendőrségi feljelentést.

(#479) kali válasza PHM (#478) üzenetére

kali
(PH! félisten)

jól tudod, most is kérik a rendőrségi jegyzőkönyvet a letiltáshoz, de; működik úgy is, hogy a telcsi eltulajdonítását követően csak rendőrségi feljelentés - ott az imei szám megadásával automatikusan kiadják a körözést -, de a szolgáltatónál nem kell letiltatni a készüléket, így ha abba később sim kártyát helyeznek, akkor annak tényét a szolgáltató közli a rendőrséggel és legalább van min elindulni a nyomozás során...

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#480) chriskross válasza kali (#479) üzenetére

chriskross
(fanatikus tag)

Így van. És ebben bizony át volt írva az IMEI. Most gondolkodj chrystian22....

(#481) KisVasut válasza PHM (#476) üzenetére

KisVasut
(tag)

én úgy tudom h az imei szám tartalmazza azt a kódot is ami miatt nem engedi más szolgáltató kártyáját is használni. én még az 5110-esemet függetlenítettem így. ebből lehetett tudni h gyárilag független volt-e a teló vagy függetlenítették utólag. de a mostani telók közül a legtöbbet szoftveresen függetlenítenek->ezért volt gond az n70 függetlenítése mer annak úgynevezett ugrókódja volt ami azt jelentette h hiába írták át a kódot benne h független legyen mindig visszarakta a gyárit. de még most is átszokták írni az imei-t függetlenítéshez.
én így tudom de ez nem biztos.

(#482) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

[link] Érthető okok miatt szeretném ezt a hsz/up-nak nevezett hirdetést kiszedetni a hirdetésemből.
Köszönöm.

[ Módosította: Kalandor ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#483) PHM válasza Gyuri27 (#482) üzenetére

PHM
(őstag)

Hát ez egy kicsit szemtelen. Finoman szólva...
Szvsz kimeríti az üzletrontás fogalmát.
Vagy csak nem tudja, hogyan kell hirdetést feladni?

(#484) messy válasza chriskross (#474) üzenetére

messy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Amennyire én tudom a legtőbb telefonon azért változtatnak imei számot,mert sokat előfizuval hoznak ki mindenféle emberkékkel,majd kártya kuka,igy kb 3honapon belül fizetés elégedetlenség miatt lenyomnák a telot a szolgáltatok,mindez elvileg megelőzhető egy imei szám váltással amely nem szoftver frissitéssel megy végbe,pl:van amelyiknél égetik!Ha pedig már letiltotta a szolgáltató lopás miatt vagy pedig számla miatt akkor csak az imei égetéssel lehet változtatni!szal a jó hir az hogy nembiztos hogy lopott,a rossz az hogy nem véletlenül cserélték az emei számot szal alapos okod van a gyanura sőt,általában ezek oka végett történnek ezek!Én női szemmel nemértek hozzá,apám iratta le velem ezt!
érdemes odafigyelni vásárláskor,és ha át is irták a emei számot a telefonban az aksi alatt van a gyári ha nem voltak alaposak,na az alapján meg lehet nézni hogy be volt e jelentve lopás,vagy stb!
remélem tudtam segiteni!
sajnálatos eset

"Ha visszatekint az utóbbi öt évre, és megnézi a lényegesebb fejlesztéseket a számítástechnikában, minden egyes az AMD-től származik. Egyetlen egy fejlesztés sem az intel-től" -- AMD CEO Hector Ruiz in 2007

(#485) KisVasut válasza messy (#484) üzenetére

KisVasut
(tag)

ha lopott a telefon akkor ki szokták szedni a papírt

(#486) zsigee válasza PHM (#476) üzenetére

zsigee
(tag)

Hi!
Az alábbi sorok nem csak Neked szólnak, csak elsőként a Te "kérdésedre" válaszolnék.

"Régebbi" típusú telefonoknál (főleg Nokia), a függetlenítéshez nem kell az IMEI számot "átütni". A nyers telefont először flashelik, majd kap egy szoftvert és egyébb okosságokat, pl.: IMEI számot, programokat, és magát az úgy nevezett "gate-ket". Az utóbbi határozza meg, hogy az adott telefon hálózat függő, avagy sem. Ezen szoktak változtatni bizonyos programok segítségével, a különböző szolgáltatóknak más a kódjuk. Ám ekkor az IMEI szám még nem változik!
Az IMEI szám változtatás többnyire csak újra flasheléssel lehetséges, mert sima szoftver frissítés szintén nem változtat az IMEI számon! Maga a flashelés rutin feladat lehet, annak aki ismeri a folyamatot, aki nem annak én nem ajánlom, én személy szerint sosem csináltam, és nem is érdekel a dolog, főleg azért mert fillérekért normális telefont lehet ma már venni. (Ez csak egy vélemény.)
Az Imei szám ellenőrzéséhez van egy kódsor is, melyet a telefon bekapcsolása után SIM nélkül is be lehet ütni, és lehet ellenőrizni. (Nem ugrik be, csak a *#0000#, verziószám)
Röviden ennyi, a témát nem olvastam végig teljesen, csak láttam néhány kérdést erre gondoltam reagálok. Természetesen ez némileg bonyolultabb dolog, és ha nem teljes a magyarázat akkor bocs.

Üdv!

Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!

(#487) kvcska

kvcska
(újonc)

Sziasztok.szeretné megosztani veletek egy nagy átverést,ami velem történt.adott egy kereskerdő legyen G.rendeltem tőle 6800gt-t.elküldte,mikor megjött beleraktam gépembe ,kép az nem volt.felhivtam G-t.azt mondta hogy kell hozzá kiegészitő táp kábel,ami persze nem volt a csomagban.azt mondta szerez egyet és elküldi.majd egy hét után meg is érkezett a kábel.mondanom sem kell hogy igy sem volt kép.felhivtam,azt mondta hogy küldjem vissz majd megnézi.mivel én dolgoztam az ünnepek alatt,feleségem feladta a csomagot de sajnos levélként.ez dec 27-én történt.felhivtam azt mondta hogy jan-4.ig nem lessz mert szabin van.jan.7-én felhivtam azt mondta hogy még nem kapta meg.s mivel nem volt otthon valoszinü hogy visszahozza nekem a postás.most jan 21van.csomag nem jött vissza.postán voltam ott azt mondták hogy ha nem jött vissza,akkor azt át kellett vennie valakinek.Ő azt mondja hogy nem kapta meg.hát ez van.szerintetek van esélyem rá hogy visszakapjam a lóvét,vagy kicseréljék a karit.mit lehet ilyenkor tenni.

köszönöm a segitséget :W

vick

(#488) Met válasza kvcska (#487) üzenetére

Met
(őstag)

Az első kérdés az, hogy hol van egyáltalán a kari.
Ajánlottan adtad fel? Értékbiztosítással (vagy mi a neve)?
Le lehet nyomoztatni, hogy hol akadt el a csomag de ha nem volt biztosítva akkor nem fizet a posta.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#489) kvcska

kvcska
(újonc)

hát igen én is azt szeretném tudni hogy hol van a vga!sima levélként lett feladva.mivel nem érte el a 2kg-ot.szerintem itt nem a posta a hunyó.

vick

(#490) Speed(R) válasza kvcska (#489) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valóban. Jelen esetben te vagy a hunyó. Sima levélként..gratulálok.
Leckének jó. Legközelebb nem sajnálsz majd 500Ftot tértivevényre.
Ha mázlid van, visszakapod idővel, elhúzodhat a visszakézbesítés.
De valószínűbb, hogy a címzett, vagy egy kézbesítő használja már.
Sőt, te sem tudod bizonyítani, hogy feladtad..ez halott ügy cimbora.

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#491) PHM válasza zsigee (#486) üzenetére

PHM
(őstag)

Attól tartok, ez félrement.
Nem kérdeztem semmit, csak hozzászóltam a témához.
A mondandóddal amúgy egyetértek. :)
Ja, az IMEI szám előhozása: *#06#
Jómagam szintén úgy vagyok vele, hogy inkább veszek "buta" telefont, de az legyen új.

(#492) Kalandor válasza Imperator999 (#449) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

jó, felvettelek.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#493) Kalandor válasza Romeo23 (#456) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

nem erre gondoltam, mert ez nem megbízható.
magában a topicban kerestem sityára. 4 piros pontja volt.

(#494) Kalandor válasza kvcska (#487) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

konkrét linket adj légyszi az eladóról és a topicjáról is, köszi.

(#495) zsigee válasza PHM (#491) üzenetére

zsigee
(tag)

Jaja, 06, b*ssz*s, nekem a 6006 járt a fejemben... :DDD Mindegy is.
Nos ezért tettem idézőjelbe a "kérdést", mert valóban nem kérdeztél :DDD . Néha lehet nehezen fogalmazok? :DDD Nos a lényeg egyértelmű, igazából mint írtam, az egészre reagáltam, amennyire végigolvastam.
A "buta" telefon pedig... Tudom ez nem a reklám helye, de érzékeltetném, főleg másokkal is: 15-16k ért nagyon jó kis telókat lehet venni. (Nekem 6234-m van, és szerintem nagyon megbízható...)Természetesen az igények mások, és ezt tiszteletben tartom.
Üdv

[ Szerkesztve ]

(#496) zsigee válasza Kalandor (#493) üzenetére

zsigee
(tag)

Hi!
A négy piros pont...Nos ma írtam SMS-t neki, de semmi reakció, se e-mailben, se itt, se telón... Hagyjam az egészet, vagy még írogassak?
Köszi :R

[ Szerkesztve ]

(#497) Kalandor válasza zsigee (#496) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

a sitya nem ő véletlenül? (ugyanaz a becenév)

(#498) zsigee válasza Kalandor (#497) üzenetére

zsigee
(tag)

Nem tudom, ide nem tudok belépni...

(#499) greatchaos válasza Kalandor (#497) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

lenne egy kérdésem, hogy az itt felmerült ph-s neveket felvigyem-e a megbizhatósági listára, vagy inkább ne... bár, lehet össze kell fésülni, hogy ne legyen duplázás, persze, ha van rá igény

(#500) Kalandor válasza greatchaos (#499) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

a te oldalad tőlünk független, felőlem felviheted, de sok lesz a párhuzam és esetleg napok-hetek múlova szólnak a másik topicban egy személy miatt, ami ugye 2 fekete pontot jelenthet...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.