Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#401) Balika911 válasza PHM (#395) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Így van, banki befizetés esetén azonnal a számlára kerül a pénz, ráadásul jutalék nélkül.
Az utalás kicsit más tészta, de két napnál hosszabb átfutási időt nincs az a komoly pénzintézet, amelyik megengedhet magának.

#394: Nem régen történt, hogy elnéztem az eladni kívánt árumennyiséget, de a vevő már utalta a pénzt.
Mikor rájöttem a hibára, kapásból hívtam telefonon, s megbeszéltük, hogy a teljesíthető tételeket küldöm postán, s mellette lesz a kárpótlás is, készpénzben.
Az egész ügylet rendben lezajlott. Más kérdés, hogy csakis ajánlva postázok, a költségeket pedig megegyezés szerint elosztjuk.

[ Szerkesztve ]

(#402) hyster válasza messy (#400) üzenetére

hyster
(lelkes újonc)

tudod nem szoktam lódítani ha tudtamvolna az email címed elküldtem vona a postai csekk fénymásolatát mint ahogy bármelyik trazakciomban szoktam de mostmár mindegy ha visszajön a pénzem akkor elfelejtem az egészet
üdv hyster

[ Módosította: Kalandor ]

(#403) hyster válasza PHM (#395) üzenetére

hyster
(lelkes újonc)

tudod nem mindenki lakik olyan helyen ahol válogathatunk a bankokban vagy a pénz fizetés módjába itt kilométereket kell utazni az első OTP-ig vagy 20-30Km-t más bankokhoz.
ráadásul a falumtól 10km-re dolgozom 8-16 óráig igy még ha akarnék se tudok bankbamenni
utalgatni csak postán küldeni a posta az meg ugy szállít ahogy akar
Üdv
hyster

(#404) Kalandor válasza hyster (#403) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

netbank.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#405) hyster válasza Kalandor (#404) üzenetére

hyster
(lelkes újonc)

még nem próbáltam

(#406) messy válasza hyster (#402) üzenetére

messy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

a mail cimem az adataimnál található!
De mindegy nemrég értem haza és láttam az értesitőt az utalványodról!Gyorsan visszajuttatom,és megyünk előre tovább!

Én használtam már a netes felületen bankot nemrossz csak nálunk a K&H-sokat szopat sms ben küldözget különböző belépési azonositokat amikkel lehet cselekedni,a legtisztább az otp felülete!

"Ha visszatekint az utóbbi öt évre, és megnézi a lényegesebb fejlesztéseket a számítástechnikában, minden egyes az AMD-től származik. Egyetlen egy fejlesztés sem az intel-től" -- AMD CEO Hector Ruiz in 2007

(#407) hyster válasza messy (#406) üzenetére

hyster
(lelkes újonc)

én személyszerint postai utalványal fizettem bankszámlára idáig és tényleg 2 hétig ültek rajta
a személyes adataid közt az emailrész ki van húzva lehet hogy nálam van a hiba mert mióta újra raktam az XP-t csinál furcsaságokat
Pl:a PH-n ha beakarok lépni akkor kéri a nevet jelszót ,sikeres belépés rögtön továbítjuk és amig rá nem klikkelek a szövegre nem lép tovább
az email-ok is levannak húzva eddig azt hittem hogy valmiért a PH vette le őket

üdv
hyster

(#408) bela357

bela357
(újonc)

Helló!
Keresek olyan embereket, akiket (többek között) Kapitányzo néven hirdető emberke átvert. Pécs környékén fordult elő, lemezekkel... üzletelt. Laptopok árával lógott meg. Rakjuk össze az infókat, ki mit tud róla.

(#409) Kalandor válasza bela357 (#408) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ne haragudj, de egy egynapos újonc vagy. miért?

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#410) depmod válasza Kalandor (#409) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hello Modik!

A múlt héten cseréltem el a pc-met laptopra Fleer19 nevezetű újonccal.
Mellé adott egy gigabyte m55s-3s alaplapot és egy 3800+ -os am2-es procit 10000ft-ér.

Azt hittem, jó üzletet csináltam, de kiderült, hogy az alaplap tök halott.Miután közöltem vele, hogy kérem vissza a pénzem egy részét, azt mondta OK.

Azóta hívtam a srácot, küldtem privátot, de nem tudom elérni, pedig látom, hogy belép a prohára. Egyszerűen átvert.
Mit csináljak? Ti mit javasoltok?

Nem nagy pénzről van szó, de utálom, ha átvernek, főleg egy 19 éves kis surmó.
Esküdözött, hogy minden működik.

..., akkor a nyuszi b***hatja!

(#411) bela357 válasza Kalandor (#409) üzenetére

bela357
(újonc)

Azért keresem, mert felvett tőlünk laptopra előleget, és egy hónapja mindenféle mesével hiteget, ebben az évben pedig a telefonját sem veszi fel. Informális csatornákon keresztül kiderült, hogy nem vagyunk egyedül.

(#412) Kalandor válasza bela357 (#411) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

bela357-től nem vett fel előleget. érted a problémát?
így nem lehet segíteni, ha titkolózás van.

[ Szerkesztve ]

(#413) Kalandor válasza depmod (#410) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

egyelőre küldtem neki egy privit.

(#414) depmod válasza Kalandor (#413) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Előzetesen is köszi.
Remélem észhez téríti.

(#415) kispéé válasza depmod (#410) üzenetére

kispéé
(fanatikus tag)

Hello!
Most én is hasonló cipőben járok.Nem mondom még ki a nevét,de lényeg az hogy vettem egy Logitech egeret egy sráctól,6000ért árulta lealkudtam 5500-ra + postaköltség amit én állok.Azt mondta oké,írta hogy 310ft lesz a posta.Én átutaltam neki 5900-at előre.(ja,azért nem utánvéttel,mint ahogy én szoktam,mert szerinte így jobb,de miért az rejtély)Utána írt, hogy neki a postán 1800 forintot mondtak,és hogy utaljak még 1400-at.Furcsáltam,de mondtam oké,ment a pénz. Napokkal később (pont karácsony volt) megkaptam a csomagot,illetve levelet!!,amibe benne volt a cucc és a levelen ráírva hogy 340 ft postaköltség. Írtam neki vissza,hogy ez hogy lehet.Válaszolt hogy ne haragudjak őt is megkavarták a postán,mert a postásnő kicsit zavarodott volt és mégse csomag,hanem levél,stb.stb.És ő arra várt hogy ha észreveszem úgyis írok neki.(???)Szerintem meg illet volna írni.Ígérte hogy amint megadom a számlaszámom,már utalni fog(időpontot nem mondott).Ez volt dec.27-én,azóta nem érem el,nem válaszol az emaileimre,tel száma nincs meg.
Nálam se nagy pénzről van szó,de ragaszkodok a tisztességes üzletre,engem ne verjen át egy ilyen kis hülye és még szépen fogalmaztam.És én is utálom ha átvernek,mik lesznek ezekből a kis sz*rosokból...

(#416) depmod válasza kispéé (#415) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azért hihetetlen hogy emberek pár ezer forintért mikre képesek.
Engem 5000ft-al rövidített meg, de az annyira nem zavar.
Inkább az, hogy biznisz közben ígérte, hogy semmi baja, blablabla.

Á, mi lesz ezekből.
Amúgy beígértem neki egy haveri ;] látogatást pár ismerős kíséretében.
Én tudom, hogy hol lakik :K

Egyébiránt az jobban zavar, hogy Laptopot adott cserébe a pc-ért, és azt ígérte, hogyha gond van vele, akkor csak szóljak, és segít. :F

(#417) kispéé válasza depmod (#416) üzenetére

kispéé
(fanatikus tag)

Már engem se a lóvé,hanem a büszkeségem hajt,engem eddig sehol sem vertek át! legalábbis nem tudok róla:)
IWIWen megkerestem a srácot,ott is írtam neki üzit,legalább valamire jó ez az iwiw:)

(#418) Speed(R) válasza Kalandor (#390) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sebaj, jött a Mikulás modkerből :K
Itt egy másik egybites, Sziltom. Kicsit le kéne higgadnia..

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#419) Sas madár

Sas madár
(őstag)

Bukatberci ezzel a névvel hirdet számítógépet , töbszöri egyeztetés után sem lehetett megnézni.(kamu)
Most vettem észre még mindig élő a hirdetése.....gondolom le lehet venni,v.vetetni vele.
Nem tudom milyen lehetőségetek van.

Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.

(#420) Belba válasza hyster (#402) üzenetére

Belba
(őstag)

"... tudod nem szoktam lódítani ha tudtamvolna az email címed elküldtem vona a postai csekk fénymásolatát..."

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de messy email-címe ott virít az adatlapján, és a hozzászólása fejlécében közvetlenűl elérhető az email-címe!... :F

A postai pénzátutalás 3-4 napba telik, de remekül működik a netbank bármelyik banknál (max.2-3 munkanap az átutalás) ehhez ki sem kell lépned a lakásodból.

< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

(#421) Belba válasza messy (#406) üzenetére

Belba
(őstag)

Messy !

Nekem is van K&H bankszámlám : kérj chipkártyás kártyaolvasót! SZUPERJÓ!!!! :C
Lehet mellette az SMS-belépést is használni, de ez a kártyaolvasó nagyon klassz és biztonságos. (Van OTP bankszámlám is, szerintem az nem olyan jó.)
Ez nagyon egyszerű : bedugom a chip-kártyám a kártyaolvasóba, belépek a Bank weboldalára és csak a PIN-kódomat kell megadnom a belépéshez vagy a tranzakcióknál.

Pár nap alatt legyártják a saját személyes chip-belépőkártyád, kapsz ingyen egy kártyaolvasót és ezután hátradőlve csak a saját PIN-kódodat kell megjegyezned (te választhatod) és kész.
Javaslom az "Emeltszintű elektronikus számlacsomagot", ezzel ingyenes lesz minden átutalásod, csoportos megbízásod, sok kedvezményt ad és nem drága. :K

< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

(#422) hyster válasza Belba (#420) üzenetére

hyster
(lelkes újonc)

"a személyes adataid közt az emailrész ki van húzva lehet hogy nálam van a hiba mert mióta újra raktam az XP-t csinál furcsaságokat"

pár adásvetel kedvéért NEM fogok netkártyát váltani!!

(#423) Olcsi

Olcsi
(őstag)
LOGOUT blog

Már leírtam egy másik topikba a problémámat, így csak linkelem: [link]
Azóta annyi történt, hogy írtam neki egy csomó pü-t, miközben ő folyamatosan fenn volt a ph-n, de nem volt bőr a képén, hogy válaszoljon! Kinyomoztam a telefonszámát (szerencsére volt egy régi hirdetése az it. aprón, és ott felejtette a telefonszámát...), ugyanis nem adta meg, mikor én megírtam neki az enyémet, akkor érdekes módon gyorsan el kellett mennie.
Felhívtam, hogy mégis mit képzel, úgy tett, mintha nem tudná, miről is van szó, és téves hívás indokkal belémfojtotta a szót, és letette.
Viszont tegnap az egyik hirdetésemre - amit ráadásul cseréltem volna vele - jött egy érdeklődő hsz egy laci1777 nevű felhasználótól, aki érdekes módon a kiírt ár fölött adna a hirdetett cuccért. Ő egy napja regelt, ráadásul idióta email-címe van, és kovács levente név van beírva, miközben a nickje jaci1777 (felettébb furcsa).
Ja...egyébként az eredeti nick, akivel üzletelni próbáltam: dancefront

Mit lehet ilyenkor csinálni? Igazából különösebb anyagi kár nem ért (a benzint leszámítva), de nagyon bosszantó, hogy hülyének nézik az embert, ráadásul le is tagadja a dolgokat...

(#424) Kalandor válasza Sas madár (#419) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

linket, plz

(#425) Kalandor válasza Speed(R) (#418) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

3 nap ban üzletrontásért.

(#426) Kalandor válasza Olcsi (#423) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mit lehet ilyenkor csinálni? Igazából különösebb anyagi kár nem ért
sajnos ilyenkor semmit sem lehet tenni.

(#427) Olcsi válasza Kalandor (#426) üzenetére

Olcsi
(őstag)
LOGOUT blog

Ettől féltem...azt azért lehet tudni, hogy jó volt e a sejtésem a laci1777 nevű felhasználóval kapcsolatban? Vagy ezt ti sem tudjátok megállapítani?

(#428) Olcsi

Olcsi
(őstag)
LOGOUT blog

Na lenne még egy kérdésem: ez üzletrontásnak számít? Ha igen, nem lehetne törölni a hsz-ét? Pü-ben elnézést kért, de mégsem kéne ott virítnia a hrdetésemben... :F
[link] #11-es hsz! Köszi

(#429) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

nem egyezik sziltommal.
a #11-es szvsz nem üzletrontás, bár necces, de inkább nem olyan a célzata.

(#430) Olcsi válasza Kalandor (#429) üzenetére

Olcsi
(őstag)
LOGOUT blog

A sziltom-os nem én vagyok... bocs. ;)
Nekem a laci1777, ill. dancefront nevű userek egyezése a gyanús. Köszi, és sorry a zaklatásért. :U

(#431) Kalandor válasza Olcsi (#430) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

úgy tűnik, hogy dancefront és laci1777 sem azonos :)

(#432) Sas madár válasza Kalandor (#424) üzenetére

Sas madár
(őstag)

Bocsi... .pótlás :[link]

kész

Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.

(#433) Gecsa

Gecsa
(újonc)

megoldódott :)

[ Szerkesztve ]

(#434) sosjozsef

sosjozsef
(újonc)

oda figyejjetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(#435) illu

illu
(kvázi-tag)

hogyha például valakit 4 ezer ft al húznak le azt is fel lehet jelenteni? amúgy szerintem hogyha pl 4 ezer vagy akár 7 ezer ft al is lehúznak valakit, tuti nem csinál semmit a rendörség szal megússza az illető :F még hogyha több embert is lehúzott.. javítsatok ki ha nem ígyvan

(#436) zsigee válasza zsigee (#398) üzenetére

zsigee
(tag)

Hi Mindenki!

Néhány napja írtam pár sort, most pedig végre sikerül egy képet is feltenni:
[link]

A részletek az előzőekben...

Üdv!

Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!

(#437) Szten Márs válasza zsigee (#436) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gyönyörű kapmós elhajlás :Y Kiváncsi lennék hogy keletkezett.

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#438) kali válasza illu (#435) üzenetére

kali
(PH! félisten)

kijavítalak; nem feltétlenül ússza meg! főként ha több ember lehúzott, és bizonyítható az üzletszerűség - ami minősítő körülmény -, akkor hiába mindekit csak szabálysértési értékre károsított meg, bűncselekmény miatt jár el az illetővel szemben a rendőrség...
de ha csak egy sértettről van is szó, akit szabálysértési értékben károsítottak meg, akkor sem igaz szó szerint, hogy semmit sem csinál a rendőrség; csupán ekkor nem mindig az ő hatáskörébe tartozik a törvény szerint a dolog! de attól még van eljárás, csak adott esetben más jár el.

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#439) illu válasza kali (#438) üzenetére

illu
(kvázi-tag)

a szabálysértés összege mettől meddig van? azt tudom hogy 20 ezer a teteje és az alja? 0-20000 FT lenne? mert van olyan összeg is ami a szabálysértés határát sem üti meg olyan alacsony?

(#440) zsigee válasza Szten Márs (#437) üzenetére

zsigee
(tag)

Hi!
Állítólag én tettem be rosszul a gépbe, így szándékos rongálásért nincs gari...
Na ezért kezdtem ide írni, figyeljetek "sitya"-ra!
Így nem küldeném el senkinek se, égne a pofám hogy így elcsesztem egy procit, nemhogy még piacra is dobom...

Üdv mindenkinek

(#441) kali válasza illu (#439) üzenetére

kali
(PH! félisten)

nincs alsó értékhatár, vagyis ha az érték nagyobb mint 0 akkor már szabálysértés!

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#442) Mr-Pamacs válasza illu (#439) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

Én úgy tudom 10-ig van szabálysértés.

Webprogramozást vállalok!

(#443) kali válasza Mr-Pamacs (#442) üzenetére

kali
(PH! félisten)

10 e ft-ig volt szabálysértés, de módosították 20 e ft-ra! (2007. évi XXVII. Törvény)

(#444) Mr-Pamacs válasza kali (#443) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

Lol. Így még többet lophatnak/csalhatnak, következmények közül, grat a politikusoknak! Hogy fulladna meg az összes.

Webprogramozást vállalok!

(#445) depmod

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Még mindig semmi eredmény!
Mit csináljak?

[link]

(#446) Kalandor válasza depmod (#445) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ki lesz tiltva, ha egy napon belül nem válaszol.

telefont nem veszi fel? telefonnak nem néztél utána tudakozóban (mindháromban), hogy ki a tulaj, stb ? ha cím is van, nyertél.
google-ben is keress rá a számra, hátha máshol használta (x0/xxx-xxxx, xxxxxxx, és minden formát próbálj ki, hátha)
nézz körbe iwiw-en, myvipen, facebookon, hátha ott van. ha igen, akkor beszéljünk ;)

(#447) Kalandor válasza zsigee (#440) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

erről a sityáról van szó?
megnéztem az üzleteit, és egy rakás jó minősítése van.
sajnos 2 szó feszül egymásnak, nem tudok megoldást erre az esetre.

kis vigasz, de próbáltad már a lábat kiegyenesíteni? anno S462-ben láttunk olyan procit is a PH-n, aminek 1 lába teljesen ki volt törve és full jól működött.

(#448) zsigee válasza Kalandor (#447) üzenetére

zsigee
(tag)

Szia!
Igen róla lenne szó... Én is láttam a minősítéseit...
Sajnos nem tudok lábat egyengetni, mert 2007. 10. 29-én visszaküldtem, 28án este így egyeztünk meg...
Azóta csak bla-bla, sőt egy ideje nem is reagál...

A másik PH!-s oldalon bővebben minden le lett már írva, "Akikkel jó vigyázni..."

Köszi, üdv.

(#449) Imperator999

Imperator999
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Van egy hatalmas problémám, úgy tűnik nagy pénzzel húzott le WhiteShark, több mint 160ezer Ftról van szó, elég komoly csalódás számomra.
Előzmények:
November végén vettem tőle A-DATA ViTESTA DD2 tunningramot, mivel még 30napos újjonc volt személyesen akartam vele találkozni pesten, nos az üzlet sikeresen lezajlott az árkádban, fizettem és elvittem a ramot, otthon is müködött rendesen. Majd közölte h tud olcsón szerezni mindenféle számteck cuccot--> származás, N.O. nagykerből. Mondtam h oké, még persze személyesen közöltem vele h akkor fizetek amint van áru.
Végül karácsony előtt ír msnen h kintragadt bécsben nem tud hazajönni, utaljam át neki a pénzt és 2nap múlva kihozza kocsival. Hát nagy töprengéssel de átutaltam neki :W
Unicredit bankszámlájára. Viszont kértem tőle személyi és lakcimről 1 másolatot, vmint van egy kölcsönadási szerződés, amit kitöltött, aláírt, illetve megvan a pénzbefizetési bizonylat amit én fizettem be az unicreditnél személyesen.

A többi beszélgetést most nem részletezem, most ott tartunk h állítólag pénteken átutalta a bankszámlámra a pénzt, UNICREDIT-ről utalt én OTP-s vagyok, ma reggel nézem a számlát OTPDirect-en és még mindig semmi, már eltelt 3munkanap.
És most ahogy böngésztem a forumot, láttam sajnos :(( h más más ph-s tagot is átvert, akkor ezt a nicket használta zamilan.

Ekkor szembesültem h egy nagy csaló, szélhámos bünözővel üzleteltem. És máig 160ezer ft-om bánja.

Ugyhogy ha vki tudna segíteni, tanácsokkal meg mindennel az nagyon jó lenne.
Vannak róla képek, az édesanja is fentvan az iwiw-en meg ő is.
Egyelőre mobilon még elérhető, de csak sms formájában, msn-en a multkor közöltem vele h simlis meg ilyenek, azóta nincs fent,

Kalandor vedd majd fel velem a kapcsolatot, msn cimem bentvan a profilomban, de mobilon is elérhető vagyok. MSN napló az van, illetve amiket már feljebb soroltam.

Nagyon szeretném elkapni és kipofozni belőle a pénzem.

Nagyon óvatosan üzleteljetek!!!

(#450) Kalandor válasza Imperator999 (#449) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

sajnos most egy kis szünet van

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.