Sziasztok!
Van egy hatalmas problémám, úgy tűnik nagy pénzzel húzott le WhiteShark, több mint 160ezer Ftról van szó, elég komoly csalódás számomra.
Előzmények:
November végén vettem tőle A-DATA ViTESTA DD2 tunningramot, mivel még 30napos újjonc volt személyesen akartam vele találkozni pesten, nos az üzlet sikeresen lezajlott az árkádban, fizettem és elvittem a ramot, otthon is müködött rendesen. Majd közölte h tud olcsón szerezni mindenféle számteck cuccot--> származás, N.O. nagykerből. Mondtam h oké, még persze személyesen közöltem vele h akkor fizetek amint van áru.
Végül karácsony előtt ír msnen h kintragadt bécsben nem tud hazajönni, utaljam át neki a pénzt és 2nap múlva kihozza kocsival. Hát nagy töprengéssel de átutaltam neki
Unicredit bankszámlájára. Viszont kértem tőle személyi és lakcimről 1 másolatot, vmint van egy kölcsönadási szerződés, amit kitöltött, aláírt, illetve megvan a pénzbefizetési bizonylat amit én fizettem be az unicreditnél személyesen.
A többi beszélgetést most nem részletezem, most ott tartunk h állítólag pénteken átutalta a bankszámlámra a pénzt, UNICREDIT-ről utalt én OTP-s vagyok, ma reggel nézem a számlát OTPDirect-en és még mindig semmi, már eltelt 3munkanap.
És most ahogy böngésztem a forumot, láttam sajnos
h más más ph-s tagot is átvert, akkor ezt a nicket használta zamilan.
Ekkor szembesültem h egy nagy csaló, szélhámos bünözővel üzleteltem. És máig 160ezer ft-om bánja.
Ugyhogy ha vki tudna segíteni, tanácsokkal meg mindennel az nagyon jó lenne.
Vannak róla képek, az édesanja is fentvan az iwiw-en meg ő is.
Egyelőre mobilon még elérhető, de csak sms formájában, msn-en a multkor közöltem vele h simlis meg ilyenek, azóta nincs fent,
Kalandor vedd majd fel velem a kapcsolatot, msn cimem bentvan a profilomban, de mobilon is elérhető vagyok. MSN napló az van, illetve amiket már feljebb soroltam.
Nagyon szeretném elkapni és kipofozni belőle a pénzem.
Nagyon óvatosan üzleteljetek!!!
[ Módosította: Kalandor ]