Jelentenék egy kis pitiáner csalót... [link]
Árult még decemberben egy dual CPU-s alaplapot, 1db processorral, és a hozzá tartozó gyári hütéssel! Megjegyzem, mint megtudtam a hirdetése elött kb. egy honapja ehhez vásárolt tőlem gyári eredeti bontatlan Intel hütöt, de valami oknál fogva nem kellett neki a konfig... 
Meghirdettem, megláttam és irtam is neki, hogy kell! Lefixáltuk tényleg kell, és mire átutaltam a pénzt azt mondta aznap postázza. Irt is elküldte, persze jó pár nap késössel érkezett meg. Az alaplapon a hirdetett PCIexpress x16 -os csatolo nem volt rajta, de ennek én is utána nézhettem volna (de hát a hirdető szegény elég butuska és sötét mint az éj...) szóval ezt nem róttam fel neki, hogy nem ért hozzá. Ami probléma volt, nem a tőlem régebben vásárolt eredeti Intel hütövel küldte, hanem egy !!! facsavarokkal !!! felrögzitett vacak P3as hütövel... mondom ez vicc... ilyen nincs, irtam is neki! Erre irt, hülyeségeket, hogy ő csak jót akart, mert ez jobb megerösebb... hahahah 
Erős balladai félhomály van a kis buksijában, tehát irtam neki ez nem kell, küldje az eredetit. Erre ő, pofátlanul és felháboritóan nyegllén válaszolva: csak akkor, ha ezt visszakapta. A csomagot elküldtem neki MPL express szolgáltatásával, másnap meg is kapta, gondosan becsomagolva mellékelve a facsavarjait... irta is megkaptam (persze erröl kaptam értesitést az MPL-töl is). Azt irta küldi... nem jött, majd hogy mit képzelsz épp "Ausztriában vagyok" majd küldöm... meg feladtam már nyugi... majd ismét, hogy ma adom fel... megelégeltem, ráirtam, ne szórakozzon mi van! Erre ő... eltünt a postán biztos, azóta többször belépett nem válaszol az üzeneteimre. 
Remélem vigyáz vele mindenki, előre soha ne utaljatok neki, mert lehet ugyanugy vackot küld, ha meg visszaküldöd akkor se áru se pénz... kicsinyes kis senkiházi " Trixx(Vasvár) "
http://hardverapro.hu/tag/trixx.html 
szerver bérbeadás, szerver alkatrészek, hosting -- ajánlom: www.e-szerver.hu

Egy normálisabb bank (vö. Nyugat) ilyenkor az eddig elutalgatott összegeket is visszaadná.

/ sok IP-ről volt fönn, volt egyezés: 01.18. 21:03; - 21:23; 01.19. 21:29; 01.22. 10:48; 01.23. 23:10; a többi IP--n nem volt tazzzz, én devilkét néztem, tazzzz felől nézve mindhárom IP egyezik... ergo, csak ez időre élt...

Lehet hogy elcsípem mert egy élő ERSTE bank fiókot adott meg Budapesten. (bocsi ha sokat írtam de valahogy kikellet adni magamból

roci megjön kibont már akkor gyanús volt,hogy a régi paszta mint gumi rávolt ragadva.Nagy nehezen letakarítom újrapasztázom a gépem amiről irok szétszedem a processzort belerakom reset a gép indít.Semmi boot semmi.Proci kivesz jég hideg a régi visszarak láss csodát boot müködik.Szóval erről ennyit.Mint írtam megkapod a procit ha küldöd az árat természetesen a postaköltséget elbuktam bevállalom.
Ha az összeget az úriember visszaküldi elnézést is fogok kérni nyílvánosan tőle.