Ismét beleestem saját hülyeségembe. Találtam egy új csalót akit kénytelen leszek feljelenteni a Rendőrségen. Felhívom a figyelmeteket BeeZol-ra aki magát elviekben Beka Zoltán-nak hívatja.
A történet a következő:
X360-ast hirdetett itt sűrgősen mivel -elmondása szerint anyagi gondjai vannak.
Minden rendben is zajlott, megbeszéltük, hogy utalással történik a fizetés ( Hála Istennek, hogy "csak" 22k-t utaltam mivel 2 részletet beszéltünk meg).
A fenti összeget e hét hétfői napján elutaltam, de nem neki hanem egy állítólagos "üzlettársnak" akit Pusztai Dániel-nek hívnak. A pénz szépen el is ment, de BeeZol nem reagált semmit. Azt sem, hogy megkapta a pénzt, azt sem, hogy küldte a Box-ot, egyáltalán nem reagált semmire. Írtam e-mail-t, írtam pü-t semmi reakció. Már az gyanús volt, hogy nem valami rokonnak ment a pénz hanem társnak ráadásul én voltam a hülye, mert még a lakcímének is utána néztem ( megmondta, hogy Tatabánya I.....7. szám ), de ott nem lakik Beka Zoltán, de még Tatabányán sem! Ez felett is szemet hunytam és mégis elutaltam a megbeszélt összeget.
Amióta nem válaszolt semmire sem ezért adtam neki ultimátumot, hogy a mai nappal vagy a pénzt vagy a gépet kérem amire szintén semmi reakció, döntöttem úgy, hogy feljelentem a Rendőrségen - könnyű nekem ebből a szempontból - és szólok itt is, hogy
ISMÉT CSALÓ EMBERKE TALÁLHATÓ A PH-N!!!!!!!!!.
A sejtésem az, hogy egy külföldi úriemberrel van dolgunk aki így próbál meg pénzt szerezni. Azt viszont nem gondolja, hogy Úniósak vagyunk így könnyű lesz minden!?
Lenyomozható a számlaszám, lenyomozható az IP cím, az OTP 1 évig tárolja a felvételeket a bankban készült ipari kamerákról, az internet kávézókban is található kamera....stb.
Röviden és tömören ennyi a történet. Nem lenne gond ha a gyerek jelentkezett volna, vagy írt volna, hogy elcsesztem a gépet küldöm a pénzt ekkor és ekkor. Az dühít, hogy semmit nem szól illetve reagál pedig a PH-ra feljön minden nap!
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!