Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#251) pintyesz válasza Kalandor (#85) üzenetére

pintyesz
(senior tag)

Tudtommal ha postán keresztül kapsz csomagot,akkor ki sem bonthatod amíg a postás jelen van!
Viszont csinálhatsz olyat,hogy a postással elküldöd a csomagodat letétre
(Ez az adott körzethez tartozó postán lesz.Ide szokták letétre elhelyezni a csomagokat ha nem tudják kézbesíteni)
Majd személyesen bemégy a csomagodért,ahol két postai dolgozó jelenlétében kibonthatod a csomagot és esetleg jegyzőkönyvet vetethetsz fel ha nem az lenne benne amit vártál.

Ezt nekem is így mondta egy postás ismerősöm... :U

Format C:...YES or CONTINUE? :))

(#252) kisscsaba válasza pintyesz (#251) üzenetére

kisscsaba
(újonc)

nekem sajna csomagom sem jött meg...

(#253) kisscsaba válasza kisscsaba (#252) üzenetére

kisscsaba
(újonc)

tehát ki az vagy kik azok itt akik segiteni tudnak,akarnak??

(#254) vazzz

vazzz
(senior tag)

Sajna linkelni nem tudok, mobilról vagyok, de már nagyon unom az ilyen beszólogatást, amit danilla művel a hirdetésemben. http://prohardver.hu/apro/8800gt_azonnal_viheto_2/friss.html

egy nap ban

[ Módosította: Kalandor ]

http://href.hu/x/hf2j

(#255) Kalandor válasza kisscsaba (#250) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ne haragudj, de részletes léeírás, linkek, stb nélkül mit vársz?

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#256) kisscsaba válasza Kalandor (#255) üzenetére

kisscsaba
(újonc)

részletes leírás:megállapodtunk a kedves fórumtársammal hogy elcseréljük a telefonunkat.tehát én December 12.-én 10óra 30perckor elküldtem a cimére a telefonomat.amit a feladószelvénnyel tudok bizonyitani.persze azóta is várom az ő telóját...:)
röviden ennyi.tehát mi a legésszerübb megoldás amit tehetek szerintetek?

(#257) Kalandor válasza kisscsaba (#256) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

hol állapodtatok meg? itt? mailben? msn?
az adatlapját legalább linkeld légyszi.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#258) kisscsaba válasza Kalandor (#257) üzenetére

kisscsaba
(újonc)

priviben állapodtunk meg.csak emailcimet adott

(#259) kisscsaba válasza kisscsaba (#258) üzenetére

kisscsaba
(újonc)

(#260) Romeo23 válasza Kalandor (#255) üzenetére

Romeo23
(tag)

Én csak ban-t kérek eme úriember ellen:
(Árvert, említettem neki a feljelentést, beszart, a 34.000-ből 30.000-et visszautalt)
4000-et már sosem fogok tudni kiverni belőle, de jó lenne, ha nem verne át másokat ezentúl.

pitti84 - Suplicz István : [link]

supliczpityu - Suplicz István (A DUBLŐR) : [link]
Itt látható a telefonszáma is.

pitti84 kiadja a telefonszámát : [link]

A két szám teljesen eggyező!

Ami bizonyítja, hogy duplareges a fazon, kérdés hogy miért kell neki kettő reg...

12.07-én utaltam neki a pénzt, azaz megvettem tőle az árut, erre egy nem PH-s fórumon 12.08-án meghírdeti a kártyát, amit nekem már egy nappal előtte eladott. A linket ehez nem tudom adni, mert onnan törölték a hírdetését kérésemre.

[ Szerkesztve ]

Project Torque nickem: PeArp80

(#261) iwu válasza nostrum (#205) üzenetére

iwu
(PH! addikt)

:R :R :R
az ilyen hszekre gondolsz? :) ez a 8800gt főtopic...
Üdw:iwu

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#262) Kalandor válasza kisscsaba (#259) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:(

ez esetben nem tudok mit segíteni, csak azt, hogy tegyél rendőrségi feljelentést és nekik tudunk személyes adatokkal szolgálni.

(#263) pintyesz

pintyesz
(senior tag)

Én ,meg úgy jártam,hogy 1 éve vettem itt a PHn egy 7900GT-t 2 év garral.
Idén szeptemberben meghibásodás miatt visszaküldtem az eladóhoz,mert rajta keresztül zajlott a gari lebonyolítása.
Nem árulok el titkot Z0ty bazárjáról van szó :((
Namost azóta se híre se hamva a kártyámnak :(((
65K volt anno és most az eladó teljesen felszívódott.
Mit lehet tenni ilyenkor? :W

Format C:...YES or CONTINUE? :))

(#264) RandomGosu

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

a csalókat ilyenkor bannolják legalább?

rejtett számot nem veszek fel!

(#265) Speed(R) válasza pintyesz (#263) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Feljelentés vagy személyes megkeresés nonszéparcú cimbikkel. Kellemetlen :(

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#266) Kalandor válasza RandomGosu (#264) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ha teljesen bebizonyosodik, igen.

(#267) pity...

pity...
(lelkes újonc)

hát engem ugy vertek át a multkor hogy 1 hétig veszödtem 1 ph taggal és végre megegyeztünk hogy másnap találkozunk.2 óra hosszát vártam rá, hivtam telon nem veszi föl semmi...szerencsére nem vesztettem semmit max 3 orát.érdekes...nem tom miért és kinek lehet ez jó dolog h másokat ezzel szopat :( :F

BY

(#268) tomimo

tomimo
(lelkes újonc)

Üdvözlet.

[link]
Nekem ezzel a taggal vannak gondjaim. Kovács Dávid a neve. zamilan néven hirdetett, de lehet már van másik neve is. Az alaplapot elküldte, de egy másik alaplap dobozában. msn-en dumáltunk, címe rapjack@amagyarrem.hu. ajánlott processzort, videókártyát, ramot. hogy ezeket beszerezze utaljak neki pénzt. pár napja voltam tag a PH-n, mondom oké, nem is gondoltam hogy baj lesz. elég sok pénzem van nála, de már úgy hallom tettek feljelentést ellene.(Egerben)

Sapphire ATI 4850 512MB dual slot cooler-es ELADÓ

(#269) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

én egy szabályt tartok be üzleteléskor: a vevő előre elküldi az ellenértéket, majd amint megérkezett a számlára, akkor a csomaga postára kerül. sajnos jártam meg én is egy párszázas tétellel, aztán azóta így megy. akinek nem tetszik, az nem vásárol... ennyi... (nagyobb tételnél viszont már közös érdek a személyes találkozó)

az előre utalást sokan, így én is mondom, hogy csak leinformálható, esetleg rangosabb (de ez alól is van kivétel), ismert tagokkal csináljuk, vagy jön a gyomorideg, hogy vakok adója volt-e a kifizetett összeg, és jót röhögnek rajtunk, vagy ellenszolgáltatást is kapunk a pénzünkért

(#270) Kalandor válasza tomimo (#268) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

az a baj, hogy megkaptad a lapot de másik dobozban? :F

(#271) tomimo

tomimo
(lelkes újonc)

a másik doboz még annyira nem gond. csak a többi dolog amit igért, az a gond.

(#272) Kalandor válasza tomimo (#271) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

milyen összegért nem kaptál ellenszolgáltatást?

(#273) Kasza08

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahoi!
Már régebben történt az eset, de elmesélem:
nyár elején, hatalmas sláger volt az iPod és az MP4 lejátszók. Na, gondoltam nekem is szereznem kell egyet. Találtam is, tommka kolléga árulta. 4GB-ost 18k-ért adott. Vissza olvastam a topicot, hátha találok valami infót az eladóról, de csak dícsérték és ajánlották. Mit tettem volna, minthogy összeszedtem a pénzt és vettem egyet. Rossz volt a fülhallgatója, és ígérte, hogy küld egyet postán, de mondtam, hogy köszi nem kell, van másik. Ekkor azt hittem milyen jó arc, hogy egyből küldött volna másikat. Rá 2hétre tönkre ment. Nem lehet bekapcsolni. Rögtön írtam is neki, hogy gubanc van. Több kolléga is jelezte, hogy nekik is problémájuk van. Az eladó sehol.
Ez májusban volt, azóta nem találkozott senkivel, és nem is jelentkezett be. Ennyit 18 000 forintomról.:(((
Tehát mégegyszer, a galád neve: tommka

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#274) S.Feri

S.Feri
(őstag)

Némi jómodor

[ Módosította: Kalandor ]

STEAM: clonefec

(#275) Blaise

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

Egyre több olyan hiretést látok újoncoktól, hogy "csak ma eladó...". Ez másnak nem gyanús ? :F

Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

(#276) Kalandor válasza Blaise (#275) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ezt nem tilthatjuk be :(

(#277) PHM válasza Blaise (#275) üzenetére

PHM
(őstag)

Szvsz ez még nem jelenti, hogy átverés lenne.
Lehet, hogy csak gyorsan akar eladni-ár alatt, gondolom.
Az pedig, hogy valaki újonc, szintén nem jelenti, hogy gazember lenne.
Személy szerint pl mind a Vaterán, mind a Teszveszen hirdetek, panasz nélkül.
Itt mégis újonc vagyok, mert csak a rangért nem fogok beírogatni.
Éppen ezért, ha valamelyik fórumtárs kíván velem üzletelni, mindig felajánlom, hogy intézhetjük pl a Teszveszen keresztül is.
A legutóbbi eset:
A fórumtárs többször megkeresett, hogy venne tőlem valamit.
Kérésére a Teszveszen intéztük a bizniszt.
Fizetni kb 3 hét múlva, többszöri felszólításra volt hajlandó.(1300 Ft-ról volt szó.)
Azóta síri csönd, még arra sem méltatott, hogy "Te hülye,megkaptam a csomagod."
(Gondolom megkapta, különben már reklamált volna.)
Egyszóval vevői oldalon is van még mit javítani a hozzáálláson. :)

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#278) Ste válasza tomimo (#268) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

emlékeim szerint whiteshark néven is reggelve van

True Success is Blonde

(#279) tomimo válasza Ste (#278) üzenetére

tomimo
(lelkes újonc)

igen. ilyen névvel is van. killipolytól tudom, mert üzletelni akart a sráccal, csak látta hogy én csalónak neveztem, s megkérdezett miért titulálom csalónak.

(#280) cowboy_bebop

cowboy_bebop
(őstag)

Indítványoznám, hogy akiről bizonyítható, hogy nem töltötte még be a 18. életévét és nem a törvényes képviselő belegyezésével köti meg az adásvételi szerződést, azok a Ptk. 14. § (1) bek. alapján legyenek kizárva az apróhirdetésekből. Szerintem mindannyiunk biztonsága is ezt kívánja meg (gondolok itt a djtoomi színvonalú lényekre).

"A 14. életévét betöltött, korlátozottan cselekvőképes kiskorú ugyan tehet a saját nevében, személyében jognyilatkozatokat, köthet jogügyleteket, de azok érvényessége attól függ, hogy a törvényes képviselő azokhoz előzetesen hozzájárult vagy azokat utólag jóváhagyja [Ptk. 14. § (1) bek.]."

[ Szerkesztve ]

(#281) True

True
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem tudom hogy ő mit akart ezzel...: [link]
Lehet nem volt rossz szándéka, mindenesetre furcsa... :U

Nem póstázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál...

(#282) Kalandor válasza True (#281) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

gondolom eladta másnak vagy hasonló

(#283) Kalandor válasza cowboy_bebop (#280) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

akiről bizonyítható, hogy nem töltötte még be a 18. életévét
kiről bizonyítható? ránézésből?

(#284) Szten Márs válasza True (#281) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehet hülyeség, de újonctól előfordulhat, hogy véletlen érvénytelenítette... de legegyszerűbb, ha tőle magától kérdezed meg, hogy mi történt.

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#285) pisti88+

pisti88+
(senior tag)

Nemakarok bántani senkit de azért ennyira gyanakvónak, vagy már-már paranoiásnak nemkell lenni most már az csaknembaj ha érvénytelenítette vagy igen??? :U Távol álljon tőlem hogy most bárkit is offoljak csak szerintem nemkell mindenbe belekötni :R !

Pisti -(*_*)-™

(#286) cowboy_bebop válasza Kalandor (#283) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

A djtoomi-s esetre gondoltam, h. több személyes átvevő is látta h. nem néz ki többnek 14.-nek.

(#287) Kalandor válasza cowboy_bebop (#286) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ne haragudj, de ez csalóka, magam is letagadhatnék vagy 10-et.

(#288) cowboy_bebop válasza Kalandor (#287) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Értem, lehet hogy nem a legjobb ötlet; de legalább azt már tudjuk, hogy az ilyen cselekedetek nem csak etikátlanok, hanem törvénytelenek is.

[ Szerkesztve ]

(#289) Kalandor válasza cowboy_bebop (#288) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

utólag is jóváhagyhatja a szülő/gyám/stb.

(#290) Szten Márs válasza Kalandor (#287) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Djtoomi bevallottan 15 éves. Üzletelései kezdetén 14. De szerintem is nehezen bizonyítható, kivitelezhető dolog.

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#291) valentinho válasza Szten Márs (#290) üzenetére

valentinho
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondjuk én is 16 vagyok és lement már egy pár üzletem itt korrektül... :U

[ Szerkesztve ]

Pioneer CDJ-800 MK2: http://hardverapro.hu/apro/pioneer_cdj_800_mk2_dj_cd_lejatszo_elado_ajandekka/friss.html

(#292) True válasza pisti88+ (#285) üzenetére

True
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csak az volt a furi hogy: "Persze él, csak ez a karácsonyi forgatag" mire nagynehezen választ kaptam, de ezzel zárta is a hírdetést... Sztem ez nem paranoia...
De nem off-olok tovább... Köszi minden hozzámszólást! :R

Nem póstázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál...

(#293) pisti88+ válasza True (#292) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

:R :R :R Ez sem off akart lenni részemről csak magamrol tudom hogy karácsonykor nem nehéz elnézni dolgokat :DD !!!

Pisti -(*_*)-™

(#294) cowboy_bebop válasza Kalandor (#289) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Tudom, én írtam pár hsz.-szel előbb.
S szerinted hányszor szokták jóváhagyni a felelőtlen ígérgetést?

(#295) Belba válasza cowboy_bebop (#280) üzenetére

Belba
(őstag)

Teljesen egyetértek veled!!!! :R :R :R

Kamasz gyerekeim vannak (16 és 17 évesek) nyugodtan állíthatom, hogy nem lehet elvárni tőlük a felelősséget, törvényismeretet! Nagyon nem szeretném, ha adnának-vennének az interneten (vagy bárhol) és tuti egyik szülő sem tud a csemetéje üzleteléseiről itt a ProHardveren.

A gyerekeimtől tudom, hogy sok osztálytársuk 12-13 éves koruktól adja-veszi a mobiljait, fogalmam sincs hogyan, kik azok a lelkiismeretlen felnőttek, akik gyerekektől megvesznek értékes mobilokat 60-80ezer Ft értékben?!...
Azok a mobilok a szülők zsebéből lettek kifizetve, tehát nem a kiskorú gyerekek tulajdona.

Gyanítom, hogy azért ITT adnak-vesznek ezek a kiskorúak, mert a Tesz-Vesz-en és a Vaterán leellenőrzik az eladókat (bankszámla átutalással, lakcímre küldött levéllel).
Itt egy nick-név mögé bújva azt csinálhatnak, amit akarnak!!!!

Valamit tényleg ki kellene találni arra, hogyan lehetne kiszűrni a kiskorú eladókat a ProHardverről!!!

Azt sem értem, hogy az a Vevő, aki egy kiskorú Eladóval találkozik személyesen
- miért köt üzletet egy láthatóan kiskorú személlyel?
- miért nem figyelmezteti a többieket, hogy kiskorú az Eladó?

Talán azért, mert a gyerek könnyen odaadja a 60ezres mobilját 10ezerért, jól ki lehet használni?!... Ezeket a FELNŐTT Vevőket is megbüntetném!

Bocsi, de (a Vevők biztonsága érdekében!) egy kiskorú személy még a szülei jóváhagyásával se üzletelgessen!!!!! Adjon-vegyen apuka, vagy anyuka, ez nem a gyerek dolga.

< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

(#296) Belba válasza valentinho (#291) üzenetére

Belba
(őstag)

Bocsi, de lenne néhány indiszkrét kérdésem...

- Amiket itt eladsz/eladtál az a te tulajdonod?
- A saját keresetedből vetted?
- A szüleid mit szólnának, ha tudnának az üzleteidről?
- Nem gondoltál még arra, hogy nem adhatod el azt, ami nem a tiéd? (A szüleid sokat dolgoznak azért, hogy vegyenek neked számítógépet, hifit, mobilt, stb... NEKED veszik, nem azért, hogy potyán eladd!)

[ Szerkesztve ]

< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

(#297) Kalandor válasza Belba (#295) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gyanítom, hogy azért ITT adnak-vesznek ezek a kiskorúak, mert a Tesz-Vesz-en és a Vaterán leellenőrzik az eladókat (bankszámla átutalással, lakcímre küldött levéllel).

egyik helyen sem ellenőrzik le az életkort, csak a lakcímet (hogy fizess).
pl ezt kérik a vaterán:
- vezetéknév, keresztnév
- teljes lakcím (postafiók nem elfogadott)
- ország, megye
- telefonszám
- emailcím

úgy beszélsz erről a helyről, mintha valami olyan fertő lenne, ami kiskorúak lehúzásával foglalkozik.
sehol senki sem ellenőrzi hazánkban vagy máshol az apróhirdetéseknél, hogy ki hány éves.
kérdezgetni lehet, de azt egy mozdulattal szkippeli a fiatalság :(

Itt egy nick-név mögé bújva azt csinálhatnak, amit akarnak!!!!
welcome to the internet :(
bombareceptek, drogok, meztelen nénik, szekták, chat, "társkeresés", van itt minden.

erkölcsileg egyetértek veled, de amit számon kérsz rajtunk, az nagyjából sehol sem működik a világon.

[ Szerkesztve ]

(#298) djtoomi válasza Belba (#295) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!

Nem akarok itt belefolyni a dolgokba, de nem egy olyan eset volt, mikor nekem tanulnom kellett valamilyen dogára, és faterom vette át pesten, vagy bárhol máshol, minden üzletemről tud, és általában ő segít ki pénzel. De mivel anyagilag senkit nem károsítottam meg, csak időben nem voltam napra kész, illetve rohadtul elcsúsztam ezért akárki akármit mond, semelyik törvény nem vonatkozik rám, és nem is vagyok bűnös, mert mindenki emgkapta amit kellett kapjon.

És igen,minden ami a mobilom, gépem,monitrom vagy amit használok, saját pénzemből van, amit karácsonyra,erre-arra kaptam,illetve amit egy-egy üzlet során nyertem itt, de szülők,és bátyám nyomására( :((( :((( )nem üzletelek a PH!-n senkivel, mindenki d@g@ljön emg felőlem, és nézegetem a topikokat, és mindenhol tele van offolóval, árlehúzó újoncokkal, na azokból van elegem főleg.És most jöjjön akit anyagilag megkárosítottam, tegye fel a kezét, itt vagyok,agyon verhet,de mivel nincs ilyen,tiszta vagyok! :U

Bocsánat az OFF-ért és a dühkitörésért, de mindenki dobálózik itt törvényekkel meg mindennel, mintha 3 milliárdot sikkasztottam volna,vagy megloptam volna bárkit is,amikor bűncselekvény nem történt és a btk. szerint sincs semmi gond,mivel anyagi kárt nem okoztam.

[ Szerkesztve ]

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#299) PHM válasza djtoomi (#298) üzenetére

PHM
(őstag)

Nem akarlak bántani, de nem csak anyagi kár létezik...
Ha valami közbejön, nem gond, de SZÓLOK időben, és TARTOM a szavam, még ha ez néha kellemetlen is.
Ennyi kell mindössze, hogy komolyan vegyenek.
Ehhez valóban nem kell felnőtt korúnak lenni, kicsi érettség és némi empátia kell mindössze. ;)

[ Szerkesztve ]

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#300) valentinho válasza Belba (#296) üzenetére

valentinho
(senior tag)
LOGOUT blog

A szüleim tudnak az üzletekről...Mivel még édesanyámmal is küldtem el postára először a dolgot, mert nemtudtam hogy kell utánvéttel feladni.Úgyhogy először tájékozódj légyszi, mint vádaskodsz. :( És igaz, hogy nem a saját keresetemből vettem, mivel 16 évesen nemsok embernek van kereste, de én gyüjtöttem, raktam félre erre a gépemre is a pénzt.

Pioneer CDJ-800 MK2: http://hardverapro.hu/apro/pioneer_cdj_800_mk2_dj_cd_lejatszo_elado_ajandekka/friss.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.