Szia!
Nem akarok itt belefolyni a dolgokba, de nem egy olyan eset volt, mikor nekem tanulnom kellett valamilyen dogára, és faterom vette át pesten, vagy bárhol máshol, minden üzletemről tud, és általában ő segít ki pénzel. De mivel anyagilag senkit nem károsítottam meg, csak időben nem voltam napra kész, illetve rohadtul elcsúsztam ezért akárki akármit mond, semelyik törvény nem vonatkozik rám, és nem is vagyok bűnös, mert mindenki emgkapta amit kellett kapjon.
És igen,minden ami a mobilom, gépem,monitrom vagy amit használok, saját pénzemből van, amit karácsonyra,erre-arra kaptam,illetve amit egy-egy üzlet során nyertem itt, de szülők,és bátyám nyomására(
)nem üzletelek a PH!-n senkivel, mindenki d@g@ljön emg felőlem, és nézegetem a topikokat, és mindenhol tele van offolóval, árlehúzó újoncokkal, na azokból van elegem főleg.És most jöjjön akit anyagilag megkárosítottam, tegye fel a kezét, itt vagyok,agyon verhet,de mivel nincs ilyen,tiszta vagyok! 
Bocsánat az OFF-ért és a dühkitörésért, de mindenki dobálózik itt törvényekkel meg mindennel, mintha 3 milliárdot sikkasztottam volna,vagy megloptam volna bárkit is,amikor bűncselekvény nem történt és a btk. szerint sincs semmi gond,mivel anyagi kárt nem okoztam.
[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.