Rosszul tudod, csak várni kell, nem megy minden egyszerre
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Rosszul tudod, csak várni kell, nem megy minden egyszerre
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Igaz, nem lett kár, de azért leírom Quiksilver-el lett majdnem üzletet...
Megbeszéltük, hogy neki van egy félig rossz 5200-ás telója, amit cserélne moddingcuccokra. Nekem meg van moddingcuccom.
Lebeszéltünk, hogy csere az én cuccaimra, és postázni kéne. Ok, megbeszéltük, hogy feladjuk. 11-én volt ez. 12-én megkérdeztem, hogy áll a csomag. Aztmondta, még nem tudta feladni, mert az anyja nem szerzett neki csomagolópapírt. Rendben, vártam 14-éig, megkérdeztem megint, hogy áll a csomi, erre az üzenetemre nem válaszolt azóta se. Még szerencse, hogy megvártam, míg aztmondja, h feladta, de nem.. Így kár nemért, de akkoris.. 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

erröl a lépésrö llemaradtam
de örülök neki
remélem azért a ph megbizhatosági oldalon elért dolgokat majd átültetik a rendszerbe 
kövecc vaze? 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Ezt a szánalmas kifogást...
Borzasztó megerőltető elmenni egy papírboltba és venni egy 15 Ft-os háztartási csomagolót. ![;]](/dl/s/v1.gif)
""Mert a négymagos CPU rendszereket még megértem, hiszen több feladatot is futtathatunk párhuzamosan, sőt maga egy játék is több szálon futhat, de az egész SLI és xFire rendszer nem a grafikai feladatok megosztásán fáradozik, hanem azon, hogy együttes erővel negyobb felbontást, vagy jobb minőséget tudjanak kikínlódni magukból. Erre egy konkrét videokártya is képes lehetne."
LOL
Ezt olvasd el szépen lassan, aztán gondolkodj..."
Na EZ egy PH félisten SZAKMAI hozzászólása.
Hát tudod gratulálok...
Sokan igenis feljebb gondolják magukat.
Ha csak az kell a félistenséghez, hogy beírom a szakmaiba százszor hogy LOL, meg ROFL, meg IMHO, meg FUBAR, meg NOOB meg stb. hogy én milyen sok chat-rövidítést meg szlenget tudok, akkor három perc Wiki után mindenki lehet félisten.
Nem az a baj, hogy a rendszer olyan amilyen, engem ez hidegen hagy, se itt nem lázadok, meg a Kossuth-téren se láttak...
A baj az, hogy sokan azt hiszik, hogy a rangjukkal az eszük is megjött, vagy hogyha ők már rangos PH-sok akkor már rettenetesen nagy szakemberek.
Anno jól elvoltam egy Hondás szakmai fórumon az előző kocsim miatt, mégse lettem autószerelő...
In space, no one can hear you scream...

Ezt nagyon jól megfogalmaztad!Tetszik!Üdv
"A szegénység minden mesterségre megtanít" - Plautus

Hali engem operator10 húzott le 21k-val
Az egy dolog hogy újonc vagyok de soha senkit nem vertem át ezt bárki leírhatja.
Elküldtem a cuccot és azt mondta utalta a pénzt...nos hozzám nem érkezett meg
Kértem tőle screenshotot banki bizonylatot semmi válasz
Az a baj hogy svédországban van
UH F*** operátor10

Mennyi idő telt el azóta hogy azt állította, a pénz utalás megtörtént?
Project Torque nickem: PeArp80

már 1 hónap lassan

Hú az már nagyon hosszú idő. Gondolom a privátokra nem válaszol. Telefonszám van hozzá? Az átutaláskor a közleménybe írtál valami utalást, hogy mire küldöd neki a pénzt? Tégy rendőrségi feljelentést, ha minden kötél szakad, ekkor fog jól jönni, hogy a közlemény rovatban ott áll, hogy miért küldöd neki a pénzt.
Tudom az időtök véges és én sem szoktam "jelenthetni", de ami ebben [link] a topikban folyik, már rég kimerítette az üzletrontás fogalmát egyesek részéről. Esetleg a figyelmetekbe ajánlanám. Cenzúrázni, kimoderálni nyilván nem lehet a véleményeket, de mintha abban egyeztünk volna meg itt és még néhány hasonló topikban, hogy - durván szólva - aki nem komoly érdeklődő, az "fogja be a száját" és ne rontsa más üzletét.
Ami viszont a topikban történik már több, mint üzletrontás...
2 ban kiosztva
[ Módosította: Kalandor ]
--R.I.P JuanG--
Egyébként sztem szánalmas, ami ott megy. oké, itt a GT, tény ésvaló, de akinek van, az örüljön mint majom a farkának, akinek nincs, az vágyakozzon utána, de mindkét tábor igazán kussba maradhatna..
Sztem divat lett keresni kik adnak el gtx-et, és fikázni, h "deszar, márcsak 60k-t ér a karid.." Az ilyeneket úgy b@sznám pofán, h leesik a feje 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Valóban gusztustalan egy téma amit belinkeltél....
hozzáteszem, hogy az eladó céljai sem tisztázottak...
Inkább olyan mintha csak kíváncsi lenne hogy kap-e annyit a cuccáért, és ha igen, akkor TALÁN eladja...
Szerintem a legtöbb ember csak azért ad el GTX-et egyelőre, mert megszorult.
Na most az ha valaki meg van szorulva, az látszik az áron és a hozzászólásain...
Tudom... én is voltam megszorulva nem egyszer.
Ő sem lenne ennyire türelmes...
Amúgy mindenki annyiért ad el amennyiért tud, az okés... DE csak megfelelően tájékoztatott, és nem félrevezetett embernek... (igaz, mindenkinek a saját felelősségére kellene vásárolnia, és tájékozódni, hogy ne csesszék át)

Kerüljétek el messze tomiboy0709-et. Csak ígérget, se privire, se telefonhívásra nem reagál. Ha igen, akkor csak annyit ígér, hogy mindjárt visszahív. Szánalmas.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. Xbox360 Gamertag:taylorp79

engem 17k-val húzott, de ismerek olyat akit 120-al, abból feljelentés is lett.
jó lenne már bannolni!
Lejárt hirdetésekre ne írjatok! köszi
de most nem az volt végül, hogy nem ő az? 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

hát nem tom, nagyon bonyolult az egész. apóka kapott vagy 2 különböző email címről is fenyegető maileket, h ha feljelenti ezt az operátor10-et akkor meghal, + hasonlók. valszeg az összes email cím mögött 1 személy áll, mégpedig a csaló, magyarán operátor10.
Ezek a sorozatos regek is esetleg megszűnnének, ha vki elgondolkodna ezen.
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core
"ha feljelenti ezt az operátor10-et akkor meghal"
Ezekről azért jó tudni.
Bátor ember, hogy itt arc, név és következmény nélkül mer fenyegetőzni...
Ha itt elindul a korrekt emberek közötti összefogás, akkor megüti a bokáját.
Én például nemrég üzleteltem apókával, és bármikor kiállok mellette...
Mellettem meg még egy páran és így tovább...
Itt már csak az tűnne jó megoldásnak, ha csak valami hivatalos irattal lehetne regelni...
Mert ha kap is egy ban-t, két perc múlva itt lesz új nick-el...
[ Szerkesztve ]

hmm, nem rossz... 

hát igen, jó lenne vmit tenni, mert ez így nem állopat...

de operator10 egy csomó ideje be se lépett 
másrészt nagyon sok üzletet bonyolított régebben és nem láttam nyomát elégedetlenkedőknek, csak dícsérték. évek után valaki így megváltozna?
[ Szerkesztve ]
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

hát én nem tom, de mostanában, nézd + h mennyien panaszkodnak rá!
de nincs is olyan apróhirdetése, amire hivatkoztok 
egy külső winchester házat adott el és még valami apróságot csereberélt és semmi más hónapok óta...
szvsz keveritek őt valakivel.

Egy palmtopot adtam el neki a kiskunhalasinak de tudod amikor nem jön pénz egy hónapja az email címét is törölte linuxuser@citromail.hu-t akkor nem hiszem hogy össze lehetne keverni valakivel
Már ha emlegettetek....
Folyamatban van a dolog, nem felejtettem el ide betenni
Mindent megírok, dátummal névvel, és a következményekkel....tanuságos lesz azok számára, akik megbíznak a régi regben és[ebbe] a topikban.
Természetesen a rengeteg tisztességes vevőt és eladót nem keverem össze a csalókkal Vagyis a nem fizetőkkel (nem röhögni, ez a hivatalos megnevezés)
Kalandor
de nincs is olyan apróhirdetése, amire hivatkoztok
egy külső winchester házat adott el és még valami apróságot csereberélt és semmi más hónapok óta...
Mindig priviben vagy mailon jelentkezett
szvsz keveritek őt valakivel
Akkor az ő nickjével írták nekem a priviket
...talán lyukas a háló a jelszavaknál
HNS-Szakáll / Ha sürgős valami, írjál privit vagy a hirdetésben lévő számon hívjál .....mail ritkán nézem! Piros pontot sikeres üzlet esetén adok, de én nem kérek, köszönöm a megértésed!
...talán lyukas a háló a jelszavaknál
valószínűbb hogy valaki kitalálhatta a jelszavát
biztosan....véletlenek is léteznek:
a, a problémák óta nem jelentkezik be
b, az általa megadott külföldi (adatlapon) cím és telszám nem létezik (nem kevés pénzembe és időmbe járt kinyomozni)
c, az általa hónapokkal ezelőtt másnak megadott telszámmal kapcsolatban is különös dolgok derülnek ki
d, eddig 5 (kikről én tudok) embert "tévesztett" meg, már nem kevés pénzel
Egyáltalán valaki ismeri személyesen??? Mert ha még soha senki sem találkozott vele és még priviben sem ad meg semmilyen leellenőrizhető infót magáról, akkor az is a véletlen kategóriájába tartozik 
HNS-Szakáll / Ha sürgős valami, írjál privit vagy a hirdetésben lévő számon hívjál .....mail ritkán nézem! Piros pontot sikeres üzlet esetén adok, de én nem kérek, köszönöm a megértésed!

Sajnos nincs igazad, az új PH motorra való átálláskor óriási hibát követtetek el......aminek az eredménye az, hogy más nevében is be tudtam jelentkezni, ha akartam. Ezt megemlítettem Panther-nek is, erre törölte a hsz-em "nem kell tippeket adni" kijelentéssel. Ha kíváncsi vagy a hibára privátban leírom.
MOD: sorry: nem az új motor a hiba oka, hanem a duplikált reggel rendelkező (rendelkezett) egyének
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
jöhet, de RÉSZLETESEN, légyszi.
jó, hogy beírtad
Ezentúl minden sz@rházi erre fog hivatkozni...
Jajj, uh, az nem én voltam aki átb@szott. Biztos valaki belépett a nevembe.....jaj de sajnálom....
Szerintem ezt a hsz-t töröltesd ne használják ki az ebben utazó szemetek (nem akarlak megbántani
, csak hangosan gondolkodom)
Inkább azon kéne elgondolkodni, hogy a dupla regeseket bannolni kéne mondjuk végleg ...
Egyáltalán minek kell több reg ?
Semmiképp sem tisztességes okokból !
T*köm televan az átverős hirdetőkkel , az önmagukkal társalgó rangvadászokkal , a "jaj elfelejtettem a jelszavamat azért regeltem újból " idiótákkal , akiknek aztán ha az alkalom úgy hozza mégis eszébe jut az a pw ... stb 

Kalandor-nak leírom a történteket. Erre nem fog hivatkozni senki (na jó, a legtöbb user) mert nem tudják majd elmondani mi is volt (vagy még mindig mi....) a hiba.
A továbbiakban publikusan infot nem adok ki, amennyiben tényleg csalás áldozata lett v.ki ezzel a módszerrel az a házigazdákat keresse privátban. Ez neked szól apóka, most kaptam a privátot tőled, hogy mondjam el mi is az a bug........ Nem fogom, sorry.
Kalandor: PÜ megy.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
Pedig már hivatkoztak nálam erre
nem véletlenül írtam, amit...idézet:
Ja a legfontosabbak. Mindig valaki Nick-nevével kerestek meg. Tehát állitolag a prohardver néhány nagyobb goréja is le van fizetve, és így tudtak nick-eket lopni, kreálni. Az én esetemben az eredeti tulajdonos azt sem tudta mi történt
Ezt a levelt is az írta, aki lehúzott, és már 3 hetes levél. Ezzel védekezik..... ugye nem kell folytatnom, hogy miért érdekel a téma.
Nem a mail tartalmának hiszek, mert bízok a PH-ban, csak érzékettetni szerettem volna..
[ Szerkesztve ]

Értem, én viszont nem szeretnék kedvenc oldalamról hibákat írogatni, emberek vagyunk, mindenki tévedhet. A továbbiakban: Panther-D, házigazdák segítségét kérd plz. Nem akarok az egész témával foglalkozni, sajnálom ami veled és másokkal is történt, legközelebb legyetek óvatosabbak és körültekintőbbek.
Az idézet pedig vicc kategória, nem állná meg a helyét magyarázatként adott szituációban.
Tudom, hogy vicc, de már igy érthető az érdeklődésem
igen, amit leírtál, pár napig ha működött, de már nem.

Igen, láttam én is a változást, hál'istennek hamar fény derült a hibára.
apoka, rento, romeo23: van még valaki, aki úgy járt mint ti?
megmondom őszintén, hogy már össze vagyok kavarodva a hetek alatt lassan csordogált, néha egymásnak ellentmondó információkba, ezért át kellene beszélni az egészet töviről hegyire egyetlen alkalommal mondjuk msn-en vagy valahol. csak mi.
benne vagytok?
Még kettő, az egyikkel személyesen is találkoztam, fél, rá hatott a fenyegetés.....küldöm a privit

Meg a szemed is csipás maradt, ez nem az a topic.....

Az is volt a topic célja hogy az aprókba felesleges írásokat, írókat is jelenteni lehessen. Ezért jöttem ide feladni magam
. Na mindegy, köszi, megyek a modi kerestetikbe.

Benne, egyébként a 34.000HUF-omból visszautalt 30.000HUF-ot. De jó lenne ha az itteni ügyködése az én "cimborámnak" megszűnne 

Ja és gekov2-őt is átverték 6600-as VGA-val, 6.000HUF értékben.
[ Szerkesztve ]

És még STB80 is károsult 21.000HUF értékben.

Nem utolsó sorban kisscsaba károsult. Telefon csere akció, de a telefont sosem kapta meg, csak ő küldte, azóta is Poroszlóra akar menni.

gekov2-t, kisscsaba-t, és engem szerintem nem operator10 tett lóvá, hanem más. Az operator10 eseteibe mi nem tartozunk bele, a félreértések elkerülése végett.
[ Szerkesztve ]

Bocsánat!
[ Szerkesztve ]