Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#151) buherka válasza Kalandor (#129) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Vettem... jogos :R :R :R

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#152) nostrum

nostrum
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Többször említette valaki a topic-ban hogy a bizalmát megerősíti, ha nem újonccal van dolga.... Na ezt nem értem... üzletelek én itt olyan sráccal is, aki több mint két éve regelt, de még újonc, mert az apróhirdetéseken kívül nem okoskodja tele a fórumokat olyan dolgokkal hogy: "Ja" meg "Fölösleges topic" meg "Szerintem is" stb.

Mondjuk ideje sem lenne rá, mer elég keményen dolgozik. Több mint egy évig nekem sem volt hozzászólásom, csak apróm, ezért újonc maradtam, de aki üzletelt velem, az imába foglalja a nevem... ha veszek ritkán alkudok, kp-val fizetek, elmegyek a cuccért... ha eladok akkor (megfelelő háttérismeretek után) akár halasztott fizetést is engedek, garanciát vállalok stb.

Előre persze én sem utalgatok akárkinek, de aki megjegyezte, hogy az utánvétes doboz tartalma lutri, annak is igaza volt... csak azon van egy feladó ám akinek az orrára lehet koppintani valami célszerszámmal ha úgy adódik.

Egyébként áldja az isten a PH-t, mert rengeteg hozzám hasonlóan korrekt embert ismertem meg itt, pedig már azt hittem kihalófélben vagyunk. ÉS még nem kellett csalódnom senkiben...

Van pár idegesítő csöcsfej itt is, de azokkal legjobb nem is foglalkozni.

Ui: ha valaki azt írja a cuccod alá hogy drága, meg itt is ott is olcsóbb, akkor 99% hogy ő megvenné csak nincs annyi lettája... ;)

In space, no one can hear you scream...

(#153) Gebriel válasza Cerebellum (#141) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Fél órás beszélgetés alatt megegyeztünk abban, hogy nem okos dolog a másikat telefonon megfenyegetni, még akkor sem, ha nincs szám, és mindenki annyiért árul, amennyiért akar, de szólásszabadság is van

A magyar törvény szerint,szabadság vesztéssel jár ha valakit megfenyegetnek akár csak ha annyit is mond hogy :"jól megverlek" stb.Persze ezt bizonyítani is kell,de ügye a mai telefonok képesek rögzíteni a beszélgetéseket ;]

(#154) Belba válasza DarthPeeter (#150) üzenetére

Belba
(őstag)

"... Arra is jó pl. a privát üzenet, hogy megbeszéljék az árat,vagy, ha magas akkor ezt szóvátegyék,vagy alkudjanak!..."

Ja... :U
Cerebellum privátban írt az Eladónak, erre kapott hideget-meleget, fenyegető stílusban.

Aki unalomból, szórakozásból beszólogat, azt szerintem a többiek is érzékelik.
Az ilyen saját magát minősíti!

Nekem az a véleményem, hogy nem kellene itt a Prohardveren adni-venni, ennek a Fórumnak ez nem a helye. Aki valamit eladni akar, az mehet a Vaterára, Tesz-Veszre, szabályozott/ellenőrzött/kordában tartott erre a célra létesített helyre!
Szerintem ott a Vevők is szélesebb kínálatot láthatnak, jobban járna mindenki.

< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

(#155) Mz/ts250@300 válasza Wolverine (#135) üzenetére

Mz/ts250@300
(fanatikus tag)

Hát kár pedig okos találmány, nem lehetne hogy tovább vigye valaki?

A világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.

(#156) Superman válasza Gebriel (#153) üzenetére

Superman
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor én mit szóljak, akit évekkel ezelőtt a fórumon az egyik tag megöléssel fenyegetett? Igaz "tizenvalahány" éves volt akkor, de ez nem kor kérdése, hogy ilyeneket nem ír le az ember, pláne akkor nem, ha udvarias vitáról van szó.

--R.I.P JuanG--

(#157) nostrum válasza Belba (#154) üzenetére

nostrum
(tag)
LOGOUT blog

Ezzel elvágnál egy jól bevált lehetőséget...
Hadd találja meg itt egymást a Korrekt Eladó és a Korrekt Vevő, és szülessenek még jó üzletek... és barátságok.
Amellett, aki itt kap egy pofont az élettől, az legalább szembesül vele milyenek is lehetnek az emberek....
Tapasztalat...

(#158) DarthPeeter válasza Belba (#154) üzenetére

DarthPeeter
(fanatikus tag)

Ez egyedi eset, aki őt megfenyegette telefonon az nem lehet teljesen épelméjű.Amúgy itt rengeteg hírdetés van már, sztem egyenrangú több erre specializálódott oldallal.Persze lehetne csiszolni rajta, de ez olyan barátágosabb környezet. :)

(#159) Zé_Mester válasza Belba (#154) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem az a véleményem, hogy nem kellene itt a Prohardveren adni-venni, ennek a Fórumnak ez nem a helye. Aki valamit eladni akar, az mehet a Vaterára, Tesz-Veszre, szabályozott/ellenőrzött/kordában tartott erre a célra létesített helyre!
Szerintem ott a Vevők is szélesebb kínálatot láthatnak, jobban járna mindenki.

ez elég nagy érvágás lenne a PH-nak.
ha megnézed rengetegen adnak-vesznek itt dolgokat, ismerek olyan embert is, aki amióta tud erről az oldalról, csak itt ad-vesz számtech dolgokat.
szerintem jó kis dolog az Apró rész. idétlenkedő, nagyképű és hasonló regizett "tagok" mindig lesznek, ezekellen nem nagyon lehet mit tenni. :(((

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#160) Flex Wheeler válasza Ivanh (#23) üzenetére

Flex Wheeler
(tag)

Én azthiszem vettem tőle egy Vinyót, de nem volt semmi gond.

(#161) Flex Wheeler válasza Flex Wheeler (#160) üzenetére

Flex Wheeler
(tag)

Utánna néztem és fél éve vettem tőle a vinyót,biztosan tőle! Úgyemlékszem Pilis a helység ahol lakik.

(#162) PHM válasza Belba (#154) üzenetére

PHM
(őstag)

Most olvastam bele néhány fórumtémába a Teszveszen.
Azt kell mondjam, ott sem jobb a helyzet.
Aki csalni akar, ott is megtalálja a módját.
Ugyanez igaz a Vaterára is.
Szerintem...

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#163) Mz/ts250@300 válasza PHM (#162) üzenetére

Mz/ts250@300
(fanatikus tag)

Ez iggy van ott sem jobb a helyzett sőt .
Számitástechnikai cuccokban pedig nem az a nagy kinálat van mint itt a ph-n.
Ráadásul az árak magasak ,sok hozzá nem értő ember árul ezt azt jonak mondott lábhiányos procit ,lesarkazott 9800prort stb(ezek a tapasztalataim)
Én jobban megbizom a ph-n üzletelő emberkékben ,itt olyan baráti a hangulatt.
Persze itt is vannak kis köcsögök akik az átverésre alapoznak.
A másik vaterán mikor küldenekk elöre postán eggy procit mondjuk teszre.

A világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.

(#164) Romeo23

Romeo23
(tag)

Új bejelentés:

Eladó pitti84 (Kalandorral beszéltem róla)

Átvágott, 34.000HUF-ot utaltam neki, kártya nincs, nem tud róla, nem is ismeri a típust, ma reggel visszautalt 30.000HUF-ot, 4k.t megtartott. Amúgy is át akart vágni. Privát beszélgetéseink és az átutalások bizonylatai mindent bizonyítanak.

Project Torque nickem: PeArp80

(#165) ez_meg_emaz válasza ez_meg_emaz (#124) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Hát emberek be kell ismernem nagyot csalodtam most az illetöben és azt kell monjdam hogy kellemesen csalodtam. :C :K
Utolso megegyezésünk szerint(27k-val tartozott) nem 12+10+5-öt fizetne vissza részletekbe hanem 22+5-öt mert nekem ez igy kevésbé lett volna kockázatos és a sok halasztás után már nem biztam benne annyira. Erre ma nemhogy idöben megkaptam a pénzt hanem 27 helyett 28k-t kaptam kb 1 orája. :R :R :R
Tehát tényleg teljesen korrekt az illetö, nincs vele semmi gond max annyi hogy a visszafizetés elhuzodott de megkaptam a pénzt igy utolag és még többet is. :R
Tehát nicket továbbra se osztok meg vegyétek ugy mintha semmit se irtam volna az illetöröl. :K

[ Szerkesztve ]

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#166) Kalandor válasza Superman (#156) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

úgy ~2 éve engem is kinyírással fenyegetett meg senior tag. asszem azóta is itt van még.
mindenesetre azt mondta, hogy bocs, nagyon felkapta a vizet :U

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#167) nostrum válasza Kalandor (#166) üzenetére

nostrum
(tag)
LOGOUT blog

Előzmény?

Kiváncsi vagyok mi hozta ki belőle az állatot??

(#168) macikos

macikos
(PH! addikt)

Üdv!

Szeretnék megkérni valakit, hogy törölje ki Innen a #18 és #19-es hozzászólást.

Azon van kiakadva a fórumtárs, hogy nagyon olcsón jutottam a monitorhoz, viszont ahoz képest elég drágán adom el. Ezzel az erővel én mit szóljak, mivel akitől én vettem, az ingyen szerezte :)
Tehát szerintem lényegtelen, hogy ki mennyiért jutott hozzá ahoz, amit elad, nem?

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#169) Cerebellum válasza ez_meg_emaz (#144) üzenetére

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

Na és erről még szót sem ejtettünk, újabb érv a korlátozás kivitelezhetlensége mellett.

PH reg csak személyivel és a BM-ből lekérni az adatokat? :)

A másik témához hozzászólva, itt hívnám fel mindenkinek a figyelmét arra, hogy nagyon nagy butaság valakit írásban megfenyegetni, ugyanis az bűncselekmény. Ha a sértett komolyan veszi, a fenyegető felfüggesztettet kap, akkor is, ha a fenyegetés komolytalan volt. Miért? Abban a pillanatban, hogy bűncselekmény történik, a PH köteles kiadni a privit, az IP-t és az írás idejét. Ebből lenyomozzák, melyik előfizetésről érkezett a fenyegetés. Nem folytatom.

Egyébként azt hiszem kezdjük (kezdem) elérni azt az off-határt, ahol a bús fenébe el leszünk (leszek) zavarva...

[ Szerkesztve ]

Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

(#170) Atlantis válasza macikos (#168) üzenetére

Atlantis
(VIP)

Ezt miért ide írtad? Nincs csalás (remélem), te vagy az eladó. Inkább a Modkerbe kellett volna írni.

A tanulság az, hogy máskor ne dicsekedj vele, mit mennyiért szerzel be és megkímeld magad az ilyen helyzetektől.

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#171) Cerebellum válasza macikos (#168) üzenetére

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

A probléma az, hogy ilyen tudású, ilyen teljesítményű használt (mert használt a termék) monitort 20 ezer forintért szoktak árulni. Én ennél jobb Eizo-t vettem 19-ért.

Ennek fényében - tekintettel az állapotra - 30 ezer forint mondjuk reális ár érte, ha nem több két évesnél, akkor mondjuk 45-50.

Úgyhogy ha el tudod adni, lelked rajta, és én személy szerint nem pofázom bele. De abban megmaradhatunk, hogy az ár nagyon durván nem reális.

[ Szerkesztve ]

(#172) Superman válasza Kalandor (#166) üzenetére

Superman
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az "én emberem" is megjavult és ha jól tudom, valami más nick alatt folytatta itteni pályafutását. Én nem vagyok haragtartó és mivel nem történt csalás, más megkárosítása, stb. ezért fátylat borítottunk az ügyre.

--R.I.P JuanG--

(#173) macikos válasza Cerebellum (#171) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

[OFF]Üdv!

Azt azért nem hiszem, hogy ennél jobb Eizo-t vettél, mert ez a valaha gyártott legjobb monitor, ez tény. Az ár meg tudom hogy magas, sokan mondták, de akármilyen hihetetlennek tűnik, ezekért simán elkérnek és adnak is ennyit.

Érdeklődő már van, 100e forintért elvinné. Az biztos, hogy nem fogok átverni senkit, meg ha látja(amit persze nem fog), hogy nincs jó állapotban, akkor nem veszi meg.

Köszönöm Atlantis-nak a segítséget.[/OFF]

[ Szerkesztve ]

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#174) Cerebellum válasza macikos (#173) üzenetére

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

Ha van rá 100-ért jelentkeződ, akkor nem igazán értem, mi a problémád.

[Moderálható]

(#175) Nikolaij válasza nostrum (#152) üzenetére

Nikolaij
(újonc)

Hello!Nah igen ez egy olyan dolog amihez én is csatlakoznék, miért vagyok én még mindig újonc, lassan 2-3éve üzletelek a ph!-n vettem alaplapot,procit,számológépet,ramot,winchestert,fényképezőgépet,stb...és kb eladtam már ennyi árut.Felhábóritónak tartom hogy azok lesznek PH isten,nagyúr,herceg,kiskirály......aki itt tud ülni és írogatni nap mint nap a fórumokba, az apróhirdetés hozzászólás miért nem számít??vagy a privát üzenetek!Hisz azért aki sok privit+apróhirdetésbe ír az is arra enged következtetni a legtöbb esetben! hogy azért csak megbízható valaki és korrekt, legalábbis ez a tapasztalat!Szerintem alakítani kellene ezen a rendszeren, had lehessen az is első látásra megbízhatónak látszó aki nem fórumozik de évek óta ad-vesz itt!
Nah üdv mindenkinek!Jó éjt és hétvégét!
Nikolaij

"A szegénység minden mesterségre megtanít" - Plautus

(#176) Wolverine válasza Nikolaij (#175) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Számít az is; de a súlyozás tudtommal az, hogy 1 szakmai hozzászólás 1-et ér, 1 közösségi 0,25-öt és 1 piacos 0,1-et.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#177) Speed(R) válasza Nikolaij (#175) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tényleg, tök felháborító...milyen nehéz néhány értelmes hsz.t megszülni.
Mintha olyan drámai követelmények lennének.. :U

| 0 - 49 | 0 | újonc |
| 50 - 99 | 15 | lelkes újonc |
| 100 - 199 | 30 | kvázi-tag |
| 200 - 399 | 60 | tag |

2 év alatt nem voltál annyira érdeklődéssel az aprók alapjául szolgáló fórumra, hogy néhány beszélgetésbe, infócserébe keveredj, szvsz ne sírjál, jó ez így.

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#178) Superman válasza Wolverine (#176) üzenetére

Superman
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nap, mint nap írogatni? Nekem 6 év alatt gyűlt össze annyi hozzászólásom, amennyi van és bizony volt olyan, hogy több hónapot is kihagytam itt a PH-n, egyszóval ezt is figyelembe kellene venned.

--R.I.P JuanG--

(#179) nostrum válasza Speed(R) (#177) üzenetére

nostrum
(tag)
LOGOUT blog

Ne keménykedj :DDD , engem sem érdekelnek a fórumok... és ismersz egyébként semmi baj velem... csak tudod van kivel beszélgetni itthon is. Meg amúgy is utálok fölöslegesen írni... ha írok is ide valamit, legtöbbször falrahányt borsó(főzelék).

(#180) ANT válasza Nikolaij (#175) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

A privát üzenetekből ugyan mit profitál a nagyközönség? Akkor ennyi erővel a bizniszelős sms-ek is játszhatnának a hsz. beszámításnál. :Y
Szerk: OFF

[ Szerkesztve ]

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#181) GReddy válasza nostrum (#179) üzenetére

GReddy
(fanatikus tag)

Válasz az aláírásodra:
CSATLAKOZOM! :D

Dominate the woods... The Bowhunter.

(#182) GReddy

GReddy
(fanatikus tag)

Komolyan érdekel valakit a besorolása? Én sok sok év alatt alig gyűjtöttem valami hsz-t. Feleslegesen csak ritkán (most először) jártatom a számat.. :C

Dominate the woods... The Bowhunter.

(#183) Cerebellum

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

Srácok, teljesen biztosak vagytok abban, hogy ezt itt kell megbeszélni?

(#184) finest válasza Superman (#178) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annyiból igaza van, h a biznisz topikban az újoncokkal szemben nagy a bizalmatlanság. Viszont erre ott vannak a kivelé érdemes üzletelni stb. topikok.

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#185) Nikolaij válasza Speed(R) (#177) üzenetére

Nikolaij
(újonc)

Itt nem az értelmes hsz megszülésről van szó,
"2 év alatt nem voltál annyira érdeklődéssel az aprók alapjául szolgáló fórumra, hogy néhány beszélgetésbe, infócserébe keveredj, szvsz ne sírjál, jó ez így."
Ezzel nagyon nem értek egyet, mivel minden üzletelést, lebonyolítást az apróhirdetés topicjában kezdek meg csak nem fórumolok!Ennyi és nem jó ez így...nem sírok, hanem egy nem igazságos rendszer ellen próbálok meg felszólalni, de azért érdekes hogy rögtön egy őstag gondolja magát feljebb mert őstag....
232hozzászólásom volt az apróhirdetéskben és majd 30at adtam fel, nah ez itt a gáz, ezek miért nem olyan súlyúak?
Nah üdv

Nézd meg magad, feladtál 34 hirdetést és van 2xxx hozzászólásod, én úgy vagyok vele hogy minek írjak annyit, ha valami meg fontos akkor az meg priviben!Nem úgy mint sokan hogy hozzászólás:szia;cső;mennyi az alja;elvihetem;miért adod ennyiért;máshol olcsóbb.....szal kb 140szer írnak egy topicba meg szidják más cuccát....szép magyar mentalitás, hajrá...csak így tovább

[ Szerkesztve ]

(#186) DarthPeeter válasza Nikolaij (#185) üzenetére

DarthPeeter
(fanatikus tag)

Ja meg 20-szor egymás után odaírja a saját hírdetéséhez hogy UP UP UP UP. Szegények nemtudom hogy meggajdultak, vagy mivan velük ilyenkore, de engem rohadtul idegesít.

(#187) dave93 válasza DarthPeeter (#186) üzenetére

dave93
(őstag)

Lehet hozzászólni de légyszives higgadtan :( Köszönöm!

(#188) biga válasza Nikolaij (#185) üzenetére

biga
(senior tag)

Nem az én feladatom ugyan erre felhívni a figyelmed (és ha a modik szerint sem, akkor kéretik moderálni ;) ), de ennek az oldalnak az apró egy ingyenes(!) és megtűrt része csak. Ez nem hírdetőoldal, hanem egy szakmai lap! Szakmai fórummal, kiegészítésként egy kis Fáradt gőzzel. Mivel annó elszaporodtak azok a hsz-ok, amiben kereskedni akartak egyébként itt szakmailag is aktívan jelenlévő tagok ezért később ez külön kategóriát kapott (ahol aztán megjelentek a csak kereskedni akarók is persze). De ismétlem ez nem hírdető oldal! Arra van bőven hasonló a neten (és ha megnézed a legritkább esetben ingyen!). Szóval fogadd el, hogy ez egy megtűrt, de nem preferált résza csak a PH!-nak.

[ Szerkesztve ]

''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

(#189) Mz/ts250@300 válasza biga (#188) üzenetére

Mz/ts250@300
(fanatikus tag)

Szerintem meg épp azért jó az aprohirdetés réssz mert a szakmai lap azon réssze ahol sokkal nagyobb a hozáértés mint más egyébb aprohirdetési oldalakon én ezért is szeretem .
Ha azt kérdem ,memteszt,sarkas,bad sector mentes,kondi stb akkor az eladó nem nézz banbán értetlenkedik (általában)majd kinyögi persze hibátlan,közbe meg azt sem tudja mit jelentenek .
Valamint az adott árak itt ,idöszerüek jól beárazotak.
Na és nem utolsó sorban a baráti hangulat ,és a széleskörű hardwere kinálat ami végett szeretek itt üzletelni.

(#190) biga válasza Mz/ts250@300 (#189) üzenetére

biga
(senior tag)

Ezek miatt van megtűrve! ;)

''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

(#191) Nikolaij válasza biga (#190) üzenetére

Nikolaij
(újonc)

Nha megint a szélsőségeknél tartunk, ki kit tűr meg, ez mégis mi?Ha nem lett volna akkor igény rá nem lenne, de mivel volt ezért lett,most akkor miért vagyunk megtűrt státuszban??Nem gondolod hogy inkább egymásért vagyunk?Aki fóromuzik az fórumozzon aki hirdet az hirdessen, már csak azt nem értem miért nem egyenrangú ez a két dolog??
Üdv

(#192) DarthPeeter válasza dave93 (#187) üzenetére

DarthPeeter
(fanatikus tag)

Mert ezzel mi volt a gond???? Sztem teljesen higgadtan szóltam hozzá. :(

(#193) DarthPeeter válasza DarthPeeter (#192) üzenetére

DarthPeeter
(fanatikus tag)

Amúgy te meg ki is vagy? Mert még 1 szót nem írtál ide már bocs :D

(#194) pimmi válasza nostrum (#152) üzenetére

pimmi
(fanatikus tag)

"Sziasztok!
Többször említette valaki a topic-ban hogy a bizalmát megerősíti, ha nem újonccal van dolga.... Na ezt nem értem... üzletelek én itt olyan sráccal is, aki több mint két éve regelt, de még újonc, mert az apróhirdetéseken kívül nem okoskodja tele a fórumokat olyan dolgokkal hogy: "Ja" meg "Fölösleges topic" meg "Szerintem is" stb."

Na csá
Nekem lenne egy ötletem arra amiröl itt megy a duma.
Szerintem azt kéne csinálni mint azokon a bizonyos oldalakon, Pl.;)iroslámpa,stb...hogy amikor valaki üzletel valakivel akkor utánna szépen tudna írni vagy pontozni az illető profiljában. Vagyis mielött bárkivel üzletelek megnézem a pontját Pl.

- Addig amíg a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek mintha jól dolgoznék -

(#195) Slax válasza Nikolaij (#191) üzenetére

Slax
(senior tag)

Azért, mert nem az oldal fő profilja, plusz munka viszont a moderálással a moderátoroknak, tárhellyel (szerveridővel) plusz kiadás a házigazdáknak (tulajdonosoknak). Más kereskedéssel foglalkozó honlapok eleve és csakis ezért jönnek létre, és pénzt kérnek érte. A PH! nem. Ennyi. bigával értek eggyet, azért van az apró, mert itt a legnagyobb az esélye bárkinek arra, hogy ne vágják át valami vacakkal, és ami miatt inkább ide jönnek vásárolni. Ráadásul a megvenni szándékozott eszköznek először itt néznek utánna, ami oldallehívást jelent, amit valaki valahol számon tart, és bekerül a legnézetteb honlapok közé, ami miatt fizető hirdetők is jönnek. Szerintem. És OFF vége.

[ Szerkesztve ]

''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

(#196) Speed(R) válasza Nikolaij (#185) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Dehogynem.
Amúgy nem látom, hogy "feljebb gondolom magam". Nekem anno nem okozott frusztrációt, nem értem miért hőbörögsz..a megoldást leírtam. Ha lusta vagy vagy nem érdekel, akkor nem is olyan fontos az egész, miről beszélünk?
A hsz.eim számával kapcsolatban: ugye te sem gondolod, hogy 3+ év alatt csak 34 üzletem volt :U ~400ra tehető a szám.
Meddő vita, és főleg rossz helyen. Itt élj javaslattal ha kívánod.
A legjobbakat.

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#197) Wolverine válasza Nikolaij (#191) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A PH!/IT.News/Mobilarena a fő profilja a portálnak. Az apró - kis túlzással - "csak úgy lett". A súlyozás meg pont azért lett így bevezetve, mert kissé erős volt, hogy olyanok is a legmagasabb rangig jutottak, akik nem írtak szakmai hozzászólást, csak piacoztak/a Fáradt Gőzben offoltak... A bevezetése után volt ebből nem kevés vita, de abban biztos vagyok, hogy a jelenlegi rendszer megváltoztatására a tulajok felől nincs semmilyen "kényszer".

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#198) Nikolaij

Nikolaij
(újonc)

Jól van hagyjuk ezt az egészet, nincs értelme úgyis mindig a félisteneknek van igaza.Mi újoncok ebbe nem szólhatunk bele!Legyetek jók ha tudtok!Üdv

Utalva a nem érdekel dologra, ha nem érdekelne nem írtam volna.Csak egyszerűen nincs időm erre, elég ha tudok keresgetni, csak úgy gondolom hogy lehetne az effajta dolgot is honorálni, ennyiről szólt ez az egész.....

[ Szerkesztve ]

(#199) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A topikcím elejére minek az az izéjel?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#200) Ősember válasza pimmi (#194) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

erre van a ph megbizhatosági oldal. a te ötleted alapján azt csak bele kellene integrálni az adatlapokba, amire tudtommal a lap fejlesztöi nem hajlandok, mert ez a piac csak egy bonusz része a hardware oldalnak :R

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.