Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1397) deadness

deadness
(újonc)

Emberünk: wrc34

http://prohardver.hu/tag/wrc34.html

Hirdet minden sz@rt, engem konkrétan egy BFG GF9600GT érdekelt volna.

Fel is hívtam telefonon, nagyon készségesnek tűnt, megbeszéltük a részleteket, felajánlotta, hogy küldi postán valami hiperszuper csomagban, így utánvétes, de drágább 5-6 ezer ft-tal a költség, amit ugye én állok. Mondom még így is jó az ajánlat, de mindenképp utánvét... Beszéltünk-beszéltünk és rábeszélt arra lassan, hogy gls-el kérjem, mert az olcsóbb, 1500 Ft szállítási díj, de akkor utaljak előre.

Nevet, címet, bankszámlaszámot megadott, OTP-nél le is csekkoltam tényleg ilyen néven van-e a bankszámla, minden klakkolt. Mondom akkor utalok, megbízhatónak tűnik. (persze.. hülye voltam, tudom) 32000 Ft-ot utaltam át neki.

Aznap, amikor utaltam, már nem beszéltünk, csak másnap, kérdeztem, hogy akkor sikerült-e feladnia a kártyát, azt mondta aznap fogja, de akkor már volt valami terelés, hogy valaki hamarabb utalta a pénzt, mint én (akkor ki akart találni valamit, de elcseszte) így ő hamarabb kapja meg a kártyát, mint én. (??!?)
Na mindegy, gondoltam emberünk szeleburdi, a lényege az volt a mondanivalójának, hogy feladja még aznap, de válasszak már, hogy silentpipe-os vagy aktív hűtéses kell...

A munkahelyem címére kértem, hogy postázzon, mivel ott leszek, vártam az MPL-t, (merthogy állítása szerint azzal küldi, de nem kell többet fizetnem, mert ő most ilyen kedvében volt) jött, is, csomag sehol.
Hívtam a fazont, hogy nem jött meg, de még ő volt ideges, hogy miért zavarom én ilyennel, meg fog érkezni...
Hazamegy és akkor meg tudja adni a csomagszámot, hogy útvonalkövetéssel utána nézzek, hívjam később.
Aznap már ki volt kapcsolva a telefonja....

Pénteken körbetelefonáltam a Budapesti Logisztikai központtól kezdve, a debreceni diszpécserig mindenkit, aki tudhatott valamit a csomagomról, de senki nem tudott semmit. Ez volt múlt hét pénteken, gondoltam megvárom a hétfőt-keddet, hátha a posta ilyen lassú, mert ez előfordulhat.

Hétvégén nem voltam otthon, vasárnap este várt egy privi:

"Hello beszart a telo és ráadásul a csomagod visszajött azzal hogy a címzett ismeretlen 2 ellenőriztem le hétfön megkapod a gls-el ott tudod követni majd a track számot küldöm holnap ELNÉZÉST

Írni nem tud, hazudni nem tud, el sem tudom képzelni milyen ember lehet.

Szerencsére a debreceni GLS diszpécsert ismerem is, telefonon beszéltem vele kedden, nem volt náluk csomagom.
Megfenyegettem egy kicsit priviben az emberünket, mire más stílusba váltott:

Hello Bocsi de nem othonról írok nem tudtuk feladni a csomago ma inkább visszautaltatom a pénzed mertnem lehet érvényesíteni a garit sajna most derült ki megszünt a forgalmazó magyarórszágon küld el a számla számod légyszi még ma ha lehet

???

Ez tegnap előtt jött, azóta be sem jelentkezett.

Remélem tanulságos és felkerül ez a gyökér a feketelistára. Nem tudom rajtam kívül kivel csinálhatta még meg ezt.

Nem tudom mi jött rám, úgy látszik könnyen befolyásolhat voltam, telefonon normálisnak tűnt a fazon, megbíztam benne, nem kellett volna.

Konklúzió: -32000 Ft.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.