Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Winner_hun

    félisten

    A(z) x új hozzászólásszámot mutató ikon működése jelenleg úgy zajlik hogyha rákattintok az ikonra akkor a legrégebbi, még nem olvasott hozzászólásra ugrik, majd utána a következő oldalra való lépéskor eltűnik. Akkor is eltűnik (nullázódik) ha csak rányomok a topikra (friss.html)
    Új privátoknál amíg nem olvastam el a privátot - amennyiben több jött és abból van amelyik egy új blokkban van - addig az olvasatlanként van megjelölve.

    Megoldható lenne az hogyha az utolsó olvasatlan hozzászólásra klikkelek, olvasom az új hozzászólásokat, majd elnavigálok onnan akkor a hátralévő hozzászólások számát mutassa csak a rendszer? Nullázni így kétféle képpen lehetne: végigolvasva a hozzászólásokat vagy a friss.html lehívásával. Amennyiben pl. 25-ös listázásnál van 200 új hozzászólás és az utolsó hozzászóláshoz linkkel jutok oda, majd a legördülő részből, ahol a hozzászólásblokkokat lehet kiválasztani "beletekerek" az olvasatlan hozzászólásokba akkor a legfrissebb olvasatlan hozzászólásé lenne az utolsó olvasott hozzászólás, ha közben vannak olvasatlanok akkor azok olvasottá válnának.

    ► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Új hozzászólás Aktív témák