Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#851) Integra

Integra
(Jómunkásember)

8gen jdm ctr prototype fotók...
[link]

(#852) bandus válasza Integra (#851) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[kép]
Nem tudom eldönteni, hogy ez, vagy az európai szebb-e, de talán ez :)

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#853) szatocs válasza Integra (#851) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Mennyibe kerülhet áthozva? Meg ott csinálnak olyan példányokat, amelyikeknek a kormány balos? Egy fekete mennyire dúrva lenne, de a tipikus type-r - es fehérben is állat:)
Nem tudom eldönteni ebből a szögből, meg már sokat gondolkodtam rajta, de igazán nem hasonlítgattam, hogy a type-r hátsó lámpája más, mint a sima verziójé? Olyan, mintha kontrasztosabb lenne, de lehet, hogy csak a fehér teszi.

[Szerkesztve]

=== Szatocs ===

(#854) Integra válasza szatocs (#853) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nincsen jobb kormányos:(
hogy valamelyik garázs épít e át balosra, passz, talán igen, szerintem nem elképzelhetetlen.
de mire átér ide, hajón, vám meg minden, iiiiiiiiii, gatyád rámegy az tuti:(
angoloknál lesz belőle pár darab az tuti.
jaja, szerintem is ez a ''fehér'' teszi. nekem csak ilyen színben kéne:)

bandus:
nekem ez kéne, ez hard core type r, nem mint az ufo.
bár nálam csak 9 pontot kaphat az első futómű miatt, remélem egyszer adhatok még civicnek 10-et, de ahhoz vissza kéne térni a dw-hez elől is... :)

[Szerkesztve]

(#855) bandus válasza Integra (#854) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennyire sajnos nem értek az autókhoz, hogy ilyen-meg olyan futómű, de tényleg letisztultabb a japó modell. De miért nem hoznak mindkét fajtából európába? Bár az a sárga type-r tanulmány se kutya.. A japó modellből csak sedan van?
Bocsi a sok kérdésért :B

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#856) Integra válasza bandus (#855) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

az ufó ctr-t angliában gyártják, nem büntetővámos
a sedant, csak japánban. egyszerűen olyan ára lenne mire behoznák és kifizetnék a büntetővámot, meg a jen átváltás is, hogy egyszerűen nem éri meg.
sajnos:(

(#857) szatocs válasza Integra (#856) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Ezért kell csak a ''belét'' hozatni:D
Motor, váltó, futómű fontosabb elemei, viszont nem kell nagy ültetés, meg feszesítés. Csak hogy legyen egy 2 lityis 225 lovas 4d - d, nem kell utána hozzányúlni, nem turbóval kell gyilkolni az 1,8 - ast. Persze az ár majdnem ott lesz, úgyhogy majdnem mind1, ha már hozatsz egy ottanit.

Ha egyébként csak egy motort hozatna valaki, akkor a kormány az akadály lenne? Gondolom az nem a motornál dől el, hogy milyen kormányos...(mármint ha egy itteni 1,8 - as helyére akarnánk betenni)

[Szerkesztve]

=== Szatocs ===

(#858) Type-R

Type-R
(őstag)

áprilisban jön a BMI: AT3 :))

Forza Motorsport 2

(#859) Integra válasza szatocs (#857) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hú az passz
de az tuti hogy megoldható a szívátültetés váltóval, AT2-ben az EG6-ban k20a2 volt, frankón a jdm 220 lovas a 6 sebességes váltóval..
írni kell neki egy levelet hogy csinálta:)
egy ilyen 900 kilós EG6-ot a legújabb 225 lovas mocival, váltóval és lsd-vel nagyon tudnék én is élvezni asszem:))

(#860) szatocs válasza Integra (#859) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Van, aki nem? ;]

=== Szatocs ===

(#861) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ALMS, az audi kilépéssel fenyegetőzik: [link]
új szabályok vannak idén az lmp2 gépek picit felzárkóztak a király kategóriára, de hogy az acura majdnem szétrúgta a seggüket, most berezeltek:))

(#862) Type-R válasza Integra (#861) üzenetére

Type-R
(őstag)

nem tudom hogy miért sír a szájuk, Le Mansban is úgy lesz nemsokára, hogy a dízel is ugyan annyi körre elegendő üzemanyagot vihet majd magával mint a benzines, magyarul csökken a tank térfogata, és így nem származik majd az alacsony fogysztásból előny

az már más kérédés, hogy ez igazságos vagy nem

amúgy elég ciki, hogy P2es kategóriával le tudnák nyomni a P1es autót

Forza Motorsport 2

(#863) szatocs válasza Integra (#861) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Bénák...

=== Szatocs ===

(#864) ^Bundi^ válasza szatocs (#848) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

az eleje tetszik, de a hátulja nagyon csúnya..:S
a mitsu evo bol is a IX. sztem messze a legszebb..az nagyon morcos..de az 10es széria már nemjön be :(
:R

Nos Omnes Una Manet

(#865) ^Bundi^ válasza Integra (#851) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

jolnézki nagyon, de fehéret soha semmi pénzért..hehe:)

más : semmi hír még a tsx/type-r turbo -s változatásról?..illetve 1 acura TL turbó -t igazán elnéznék..most 3.5l V6 286 lo és normi manuális váltoval..ami igen baráti..1 ilyenből vmi szerényebb turbós hasonlo 300 lo körüli változatot elnéznék :))
bár ha ebbe a 3,5 esbe raknának turbot azzal lemosnának mindent..az helyben 400+ pacit eredményezne gyárilag :))

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Nos Omnes Una Manet

(#866) PumPi válasza Integra (#861) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem igazuk van, beleölnek dollármilliókat a fejlesztésbe és lecsökkentik nekik a tank térfogatát, a legnagyobb előnyüket elvéve? Ha a Honda lenne hasonló helyzetbe szernted ők nem fenyegetőznének? Noch dazu kommt a 150kgal könyebb súly, 150kg amikor az egész autó 1000kg sincs, az iszonyatos mennyiség, ugyanennyi lóerőt legalább, ha nem többet ellensúlyoz, inkább többet.

Kezd olyan lenni a helyzet mint anno a DTMben, hülyére vertek mindenkit, aztán elkezdték az Audi ellen hozni a szabályokat, ahelyett hogy a versenysorozatot alakították volna úgy ki hogy vonzóbb legyen a gyáraknak. Mind1 történelem.

[Szerkesztve]

Vorsprung durch Technik..

(#867) Integra válasza PumPi (#866) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem, az érdekes az, hogy eddig egy szót sem szóltak, pedig ezek nem ma született szabályok.
ennyi erővel a benzinesek üzemanyag tartályát is felemelhették volna.

[Szerkesztve]

(#868) Integra válasza ^Bundi^ (#865) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

jelenleg az rd-x marad egyetlen turbos gépnek
valszeg az új eu-jdm accord / usm tsx lesz majd turbo sh-awd csúcsmodellnél

(#869) szatocs válasza Integra (#868) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem csak annyi bajom van, hogy sztem az a négykerék meghajtás elég sokat kivesz a dologból. Olyan, mintha visszafogná az egészet, persze nem tom, hogy az sh-awd milyen is valójában, mennyit fog vissza a többi összkerekes megoldáshoz képest. Most ha beleraknak egy 2,3 - as turbót, de megint a hajtás az, ahol megáll az erő, akkor nem sokat mozdítottak a dolgon előre, csak annyit, hogy jobban fogja a kanyart az autó.

=== Szatocs ===

(#870) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

=== Szatocs ===

(#871) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

[link] - Lehet, hogy jó az elgondolás, de sztem akkor bukta van, ha az ember a kijelzőt nézi az út helyett...

=== Szatocs ===

(#872) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

=== Szatocs ===

(#873) ^Bundi^ válasza szatocs (#872) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

ha már az infinity jön európába akkor az acura nem akar jönni?
eltudnék viselni 1 3.5l es sport TL -t :))
meg a többi nyalánkságot...;))
ha erről tud vki akkor írjon..vagy azt, hogy mo -n ha nem jönnek be akkor hogy lehet beszerezni acura -t?
lehet kéne nyitni 1 vállalkozás -t és én lennék mo -n az első acura forgalmazó ;)

Nos Omnes Una Manet

(#874) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

[link] - Kár, hogy nem minden képből van wollpépör.:(

=== Szatocs ===

(#875) Type-R válasza szatocs (#874) üzenetére

Type-R
(őstag)

Nagyon jól néznke ki a képek, csak kár, hogy nincs szélesvásznú felbontás, mert így ezek kicsit nyomin néznek ki a monitoromon. :(

Forza Motorsport 2

(#876) szatocs válasza Type-R (#875) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is az van a notin. Csináld úgy, hogy középre helyezed a képet, akkor ok:)

=== Szatocs ===

(#878) Integra válasza szatocs (#874) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

a semminél mégit több:))

(#879) bandus válasza Integra (#877) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez bruálisan pimp verda szerintem :R Hogyhívják a nevét? :B

mod: dedurva, hogy belül tükrök vannak a plafonon :D nem, mégse tükrök.. de akkor átlátszó az egész tető? mert az mégdurvább :D

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#880) Integra válasza bandus (#879) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ridgeline
[link]

(#881) Screammm válasza szatocs (#874) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

megtaláltam az új háttérképem, köszi a linket (ezt raktam be: [link])

"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

(#882) bandus válasza Integra (#880) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi! Szerintem simán veri, a hozzá hasonlatos amerikai truckokat.
Már a honda.hu-n is kinnt van mind a type-s, mind a type-r, ez utóbbi 7milkába kerül, kár, hogy ilyen kicsi a színválaszték. Az a piros szerintem messze nem ugyanaz, mint amit a képeken látni, egyedül a fekete tettszik. Pedig örültem volna az egyik prototipusnál bemutatott napsárga színnek :U

(#883) Type-R válasza Screammm (#881) üzenetére

Type-R
(őstag)

Nekem is ez a hátterem. :)

Forza Motorsport 2

(#884) Integra válasza bandus (#882) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

type r-ből eredetileg 4 szín van csak.
a honda.hu meg egy nagy rakás fos.

(#885) bandus válasza Integra (#884) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kár hogy a sárga csk koncepció-szinten maradt meg, szerintem eszméleteln kemény úgy a kocsi :R
[kép]

(#886) szatocs válasza Type-R (#883) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Én is ezt nyomtam be egyből:D
Persze a naptáras type-r kép még meg van, ha ebbe beleunnék, mert abba nem fogok:D

=== Szatocs ===

(#887) TexT-BoY válasza Screammm (#881) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem is ez a háttterem:D

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#888) szatocs válasza Integra (#877) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon szép ez az autó. Az autóban egyébként az egyetlen kivetnivalóm az egekbe húzott oldalfal a platónál. De elnézem neki:)

=== Szatocs ===

(#889) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

[link] - A modulo a sedan (nem tom, hogy az 5d - jé is, vagy sem) civichez gyárilag rendelhető kit.
[link]
[link]

[Szerkesztve]

=== Szatocs ===

(#890) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Most vettem a fáradságot, és megnéztem egy kicsit jobban a 4d hátsó lámpáját, arra jutottam, hogy full ugyanaz a type-r verzióé, és az alapé. Pedig eddig úgy láttam, mint ha az R - é kicsit karakteresebb lenne.

=== Szatocs ===

(#891) Integra válasza szatocs (#888) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

aerodinamika miatt van

(#892) Integra válasza szatocs (#890) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

csak elől más, a type r-nek fekete betétes az első fényszórója.

(#893) szatocs válasza Integra (#891) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Beztos...:D Szélcsatornás képet még nem láttam róla:)

=== Szatocs ===

(#894) szatocs válasza Integra (#892) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, az már szemet szúrt:) Mennyi lehet egy R - es fényszóró egyébként? Biztos azt is aranyárban mérik, mint az R kilóját:DD

=== Szatocs ===

(#895) Integra válasza szatocs (#893) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem, de olvastam róla. a hátsó nyitható ablakkal van összhangban vagy mi a túró, illetve valami a kabin tetején is úgy van kialakítva, hogy a hátsó ablak nagy sebességnél se legyen huzatos.
amúgy meg miért nem?
az nsx targában leszedett tetővel 120 kmh-ig a hangod se kell felemelni annyira belőtték a légterelést:)

(#896) Integra válasza szatocs (#894) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

HID.
vagyon :)

(#897) szatocs válasza Integra (#895) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Hát igen, a kényelemért mindent:)

A civic fényszórójáért azért bepróbálkoznék a szalonoknál, de lehet, hogy Mo - on még csak nem is adnak ilyet, japánból kell hozatni, és itt meg nem kér senki olyat. Habár az alap fényszóró árával sem vagyok tisztában (a kettőt úgy egy 100 - asra tippelem, de ha azt nézem, hogy az 5d civicre egy első plexi helyetti R elem, ami ugye sokkal jobban néz ki, az 65 ezer, holott a plexis valami 20), de tuti, hogy még többe is kerülne, mint annak a 2x - ese.

[Szerkesztve]

=== Szatocs ===

(#898) ^Bundi^

^Bundi^
(őstag)

szóval ti nem láttak rá remény -t, hogy ha már a lexus -t az infinity -t is árulják akkor lehessen idővel mo -n acura -t is kapni?

Nos Omnes Una Manet

(#899) Integra válasza ^Bundi^ (#898) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

infiniti :)
infinity az audio márka ;)

lesz acura is idővel. de utolsónak jönnek be európába és csak 2010 után ha jól tudom

(#900) Dassler válasza Integra (#899) üzenetére

Dassler
(őstag)

Addig kénytelen leszek elkoptatni még egy Hondát :))

[Szerkesztve]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.