Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#651) KMan

KMan
(őstag)

nem gyenge sztori egy Z tulajtol, sajnos ma Magyarorszagon egyre tobb markakereskedore igaz hogy megy a lehuzas, nade ilyen szinten! :Y [link]

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#652) Integra válasza KMan (#651) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hát igen, ismerős.
porschénál volt olyan hogy 5 milláért akartak új váltót vetetni a palival, mert csöpögött az olaj és hogy tönkrement a váltó. közben csak egy tömítő gyűrűt kellett venni hozzá..
márkaszervíz...

(#653) szatocs válasza KMan (#651) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Első körben kitapostam volna a belüket, és csak aztán kérdeztem volna...
Nem hiszem, hogy baj lett volna abból, ha megkérdik a tulajt, ha egy féltemes-vigyázgatós ember, akkor is odaadja úgy sztem, hogy ő ül az anyósülésen, és akkor mondja, hogy állj, amikor úgy gondolja.

=== Szatocs ===

(#654) Integra válasza szatocs (#653) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én borzalmasan nagy balhét csaptam volna, olyan üvöltözéssel, lehetőleg minél több ügyfél előtt, hogy ihajj, fogyasztóvédelemmel együtt...

pár kép:)
[link]
[link]
[link]
[link] a csaj nem kéne a képre....
[link]

[Szerkesztve]

(#655) szatocs válasza Integra (#654) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Hát tényleg nem:D
De az az integra kéne nekem, az tuti.

=== Szatocs ===

(#656) Integra

Integra
(Jómunkásember)

(#657) Type-R válasza Integra (#656) üzenetére

Type-R
(őstag)

egy ilyen s2k találkára én is elmennék a saját s2kmal, de ez csak álom marad
az a sárga, annyira nem jön be, ezzel a nagy mugen légbeömlővel
és az utolsó kéket meg elfogadnám, és mintha azon az amuse r1 titan kipuffogó rendszer lenne

Forza Motorsport 2

(#658) bandus válasza Type-R (#657) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:Y
Nekem pont a sárga kéne... Gyorsan kapna másik visszapillantókat, mg fekete kerekeket, és úgy ahogy van tökéletes is lenne :R

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#659) Type-R válasza bandus (#658) üzenetére

Type-R
(őstag)

kinek a pap kinek a paplan :))
nekem még a fehér is bejön, azzal a piros type r honda logóval

Forza Motorsport 2

(#660) szatocs válasza Integra (#656) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

A kék az valami brutálisan szép:R

=== Szatocs ===

(#661) KMan válasza szatocs (#660) üzenetére

KMan
(őstag)

a kek ruhas? :Y az vmi kegyetlen ;]

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#662) szatocs válasza KMan (#661) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

A kék ruhás bűn ronda, a kék s2k gyönyörű:U

=== Szatocs ===

(#663) KMan válasza szatocs (#653) üzenetére

KMan
(őstag)

az egy dolog, nekem nem is baszta volna fel az agyan hogy ''igen ez es ez tonkrement, elegett..stb.. ugyhogy tegyen le az asztalra kb 1 misit es mindenki boldog'' (mert teny nem vagyok autoszerelo es nem ertek hozza annyira sok genny meg olyasmit talal ki hogy meg jobban osszezavar-de ugyis nemet mondanek ha meg multimilliomos lennek is) de az hogy beadom a szervizbe es masnap ahelyett hogy javitanak a bela az olajos mocskos overaljaban mereszti a segget a borkarpitomon mikozben furikazik a vasorban a big makk menubol a szosz mar a kuszobon folyik ki komolyan elottem volna az egyik terdet minimum.

(#664) szatocs válasza KMan (#663) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt mondom, hogy ha olyan lenne, de valszeg nem is olyan, hanem még tán oda is adta volna nekik, ha megkérdezik. Én sztem azt választanám, amit írtam, hogy mellette ülök, és akkor szólok, amikor gondolom, hogy túlment egy ''lélektani'' határon:)

=== Szatocs ===

(#665) Dassler válasza Integra (#654) üzenetére

Dassler
(őstag)

Hát valami jobb leányzót is találhattak volne egy ilyen kocsihoz....

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#666) Dassler

Dassler
(őstag)

[link]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#667) Dassler

Dassler
(őstag)

Amerikai vezetési stílus:

[link]

[Szerkesztve]

(#668) KMan válasza Dassler (#666) üzenetére

KMan
(őstag)

meg se lepodtem. :U

(#669) Dassler válasza KMan (#668) üzenetére

Dassler
(őstag)

sztem itt senki...bár az érdekes, hogy a francia tömegmárkák is beelőzik a német presztizs modelleket. Sztem mondjuk ebben benne van az is, hogy jóval drágábbak, így mások az elvárások, és nagyobbat csalódik az új tulaj ugyanannál a hibánál egy Citroen ill. egy Audi esetében. Ez igaz az összes +-os márkára (Lexus, BMW...stb) mert azért annyira nem rosszak szvsz, mint ahogy itt a táblázatból lejön egy laikus számára.

[Szerkesztve]

(#670) Integra válasza Dassler (#669) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nézd amíg kifizetnek rájuk annyival többet, addig ez lesz
aztán majd ők is levesznek az árcédulából

(#671) Dassler válasza Integra (#670) üzenetére

Dassler
(őstag)

így van.

(#672) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Hallottam egy autós tuningműsorban az akusztikus szövetről.
Nagyon megtesztszett, ilyennel akarom ''bélelni'' a gépem.
Hol tudok ilyet beszerezni?

"Csak úgy mondom"

(#673) Csapi007 válasza Csapi007 (#672) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

*akusztikai szövet :B

"Csak úgy mondom"

(#674) dokar válasza Csapi007 (#672) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akusztikus szövet? Várjuk :DDD :DDD :DDD

extra

(#675) Dassler válasza Csapi007 (#672) üzenetére

Dassler
(őstag)

Az mit tud :F

(#676) Csapi007 válasza Dassler (#675) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elvileg hangszórókhoz használják. Fekete, szőrös, de az egyik oldala keményebb mint a másik, és ezzel akarom bélelni a gépem.
Senki se tudja merre lehet kapni?

"Csak úgy mondom"

(#677) Dassler válasza Csapi007 (#676) üzenetére

Dassler
(őstag)

Jah...aszem tudom, mire gondolsz. Sztem auto-hifi szaküzletben nézd meg, mivel ott készítenek egyedi hangszórókat, valszeg használnak ilyet is.

(#678) Dassler

Dassler
(őstag)

Nitróról, mint tunig eljárásról nektek mi a véleményetek?

(#679) Csapi007 válasza Dassler (#677) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kösz, majd megnézem.

"Csak úgy mondom"

(#680) KMan

KMan
(őstag)

piros uber alles S15-hoz van vmi oldal?

(#681) Type-R

Type-R
(őstag)

Már megint egy új xxxSC tanulmány [link], jó lenne, ha már mutatnának valamit abból a végleges NSXből is.

Forza Motorsport 2

(#682) szatocs válasza Type-R (#681) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Na ja...

=== Szatocs ===

(#683) Dassler válasza Type-R (#681) üzenetére

Dassler
(őstag)

A végénmeg kidobnak valami tök mást :C bár az amcsi bemutatón vázolt ótót tekintve nem lennék elkeseredve. Ennek meg itt a képen még nagyon tinta szaga van sztem.

(#684) Type-R válasza Dassler (#683) üzenetére

Type-R
(őstag)

Az az autó jó lenne valami Acura GThez, még sportosabbra venné az imidzsét a márkának, de az NSX ne elől középmotoros GT legyen, hanem olyan mint a jelenlegi generációs, egy igzi vérbeli kanyarfaló vadállat. :))

Forza Motorsport 2

(#685) Integra válasza Type-R (#684) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

jaja egyet értek
az tökéletes lenne egy hightech acurának
de az nsx az honda és az vtec póver és 10000rpm
ez meg itten dízel fogyasztású valami bakker.... :DDD

(#686) Dassler válasza Integra (#685) üzenetére

Dassler
(őstag)

még mindig jobb, mintha benzines fogyasztású diesel lenne :C :D

(#687) Dassler

Dassler
(őstag)

Na szal nitró vélemény? Csak azért kérdem, mert ugye japán gépekben előszeretettel alkalmazzák az újvilágban főleg - mondjuk minden másban is - és itt Ojrópában nincs nagy kultusza. Legalábbis akkora biztos nem, mint odaát.

(#688) KMan válasza Dassler (#687) üzenetére

KMan
(őstag)

[link]

(#689) Integra válasza Dassler (#687) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én nem vagyok nos-ban jártas.
nekem nem kéne. bika szívó vtec motor aztán ennyi.
nem vagyok bill gates, úgyhogy maradok a talajon az igényeimmel:))

(#690) KMan válasza Integra (#689) üzenetére

KMan
(őstag)

me? bill nitrozik? :D

(#691) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Egyébként nitrózás közben merre változik a fogyasztás? Gondolom nő. Persze arra a 10 másodpercre úgysem nyomja bele 30 LE többletért a tank benzint az ecu gondolom:D

=== Szatocs ===

(#692) KMan válasza szatocs (#691) üzenetére

KMan
(őstag)

oldal szerint lehet az tobb is mint 30le.boven.

(#693) szatocs válasza KMan (#692) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Ok, csak én mondjuk egy motorkímélőbb beállítással néztem:D
Azért egy 2,4 - es motor nem hiszem, hogy megkívánna alapon egy 70 LE többletet.

Jó, én egy 1,8 - as civic sedanban gondolkodtam a 30 - al:U

[Szerkesztve]

=== Szatocs ===

(#694) KMan válasza szatocs (#693) üzenetére

KMan
(őstag)

van olyan pack ami tudja a +200hp-t allitolag. de aki gondolom ilyen szetteket vesz mondjuk vti civicbe nem a legkisebbet rakatja.. :U

(#695) Integra válasza KMan (#694) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szvsz ilyen teljesítményhez azért olyan blokk is kell ami ezt kibírja, mert különben reccs szépen idővel.. :)

(#696) KMan válasza Integra (#695) üzenetére

KMan
(őstag)

jo de nem is a legnagyobbat.

(#697) Integra

Integra
(Jómunkásember)

nyammmmmm:)
[link]

(#698) szatocs válasza Integra (#697) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Mennyi idős már ez a konstrukció?

=== Szatocs ===

(#699) Type-R válasza szatocs (#698) üzenetére

Type-R
(őstag)

1964ben mutatták be az S600ast.

Forza Motorsport 2

(#700) szatocs válasza Type-R (#699) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Azért dúrva, hogy a motor hangja mennyire megmaradt azóta:R (mármint az összes hondában)

=== Szatocs ===

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.