beújítottál 1 kisebbfajta felnivel?. ![;]](/dl/s/v1.gif)
gratt
Nos Omnes Una Manet

beújítottál 1 kisebbfajta felnivel?. ![;]](/dl/s/v1.gif)
gratt
Nos Omnes Una Manet

Néha nem árt a változatosság ![;]](/dl/s/v1.gif)
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Erőteljesebb fékezéskor is tapasztalod? Elképzelhető, hogy tényleg csak a felni+gumi méret
/jelleg a ludas. Én is tapasztaltam hasonló elhúzást (főleg szar úton) egy 17-es felnivel 225/45 - es gumival szerelt autón.
[Szerkesztve]

Igen, főleg fékezéskor. Menet közben annyira nem gáz, csak ha elengedem a kormányt, elég intenzíven megindul jobbra. Erősebb fékezésnél rendesen jobb bicepszből rá kell tartani.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

nekem a 195/50R15 is húz már jobbrabalra satunál közepes minőségű úton, képzelheted, hogy mászik el egy 18as..... 

J garazsrol velemeny? [link]
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]
Jaj, a szívem
=== Szatocs ===

Szép a környezet 

Csak azér fura, mer faternak a 25-ös gumikkal nem mászik kocsi...Meg havernak se a Bumer szintén 25-ös papucsokkal, igaz, mind2 17''-os

Szép kocsi 
Forza Motorsport 2
Inkább az autót, ha lehet
=== Szatocs ===

de válogatós vagy 
[Szerkesztve]
Miért nincs Mo. - on ilyen út???
=== Szatocs ===

hogy ne lehessenek rajta ilyen autók... 
Pontosan ez miatt írtam egyébkén
Mert pénze elég sok magyarnak lenne ilyen csodákra, csak nem merik bevállalni, nem hülyék bevállalni.
=== Szatocs ===

szerintem már az ültetés is felesleges
nem volna rossz dolog, mert hatalmas ugye a különbség kanyarszelés közben, de az ár egyszerűen túl nagy.
lehet hogy megint csapágyakat kell cserélnem hátul, 65ezer km után újra, pedig nincsenek nagy nyári kerekeim.. de az alapból kemény futóművel már ez is úgy tűnik ennyit bír.
indexen olvastam a civic topicban, hogy valaki 18 - as alut vett, 225 - ös abronccsal, az 5d - re, meg 2,5 - tel ültette. Nem tom, hogy meddig bírja majd az autó, és ő.
=== Szatocs ===
Ja, és Pestre...
=== Szatocs ===

ha gátlókat és progresszív rugókat rakott be alá, akkor talán bírni fogja egy ideig.
de ettől a csapágyak még ugyanúgy hamar szétmennek szvsz..
most hasra vágok, ha eredetileg mentek volna gyári mérettel mondjuk 80ezer km-t, akkor most majd csak mennek 50-60ezret

Na ez a szép, nem a túloptikázott, pinki-minki színekben pompázó szarok.
=== Szatocs ===

Ja, én is filózok, hogy visszarakom a sima felfüggesztést...nekem mondjuk még nem csapágyas, de nagyon nyírja a gumit. 

koszi, ezt most jol jott 
szerk: mi a szam cime ami alatta megy?
[Szerkesztve]
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

nemtom, de valami régi autósfilmnek az egyik betétdala asszem
Új Yaris Turbo - [link] - szerintem rettentően dögös darab, bevállalnám... 
![[kép] [kép]](http://www.a5.hu/kepek/0701auto//070123toyotayarisrs1250.jpg)

15 másodperc guglizás alapján :
[link]
Pleased to meet you - Hope you guess my name

tényleg nem rossz
de ami üt benne, hogy lesz diffije...

szerk: ja tenyleg. de reg lattam. a charlie sheen-esek vhogy jobban bejottek. De ha nemtom mit kell irni a gugliba akkor megis mit irjak... tu azert
(kukac)
[Szerkesztve]

[link] itt a legtobb es legszebb youtube-os driftek ossze vannak vagva korrektul, szvsz alap
van forgalomban is, meg borulas is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem tom mit szólnék, ha velem jönne szembe
Azért dudáltak is rendesen...
=== Szatocs ===

látszik, hogy milyen kontrolljuk van.
esélyt sem adtak a hibának.

A Top Gun zenéje volt...ja, most látom, hogy má más is megírta
sry
[Szerkesztve]
Ha az egy jó DSG-s automata volna, akkor nem is lenne akkora gond! 
Mitsubishi borzasztó úton halad a vég felé, ez a Prototype X, egy Skyline - Impreza - IS keverék...
Hol van már az első koncepció vadsága?! 

Külsőre nincs is vele gondom, de egy manuált már belenyomhattak volna...
=== Szatocs ===

yesyesyes
lehet hogy vannak durvább gt-r vasak, de nekem egy nismo által épített 5-600 lovas bőven elég lenne, és asszem ez tuti hogy a minden napos használatban is absz megbízhatóan működne..
és gyönyörűűűűűűűűűű 

en eddig azt hittem hogy ez teljesen unique cucc erre olvasom hogy keszult beleole 20 darab. meg is vettek mind. 

jaja, én úgy tudtam hogy több is
megvették az összes maradékot és átalakították a nürburgring II edition modelleket mind.
állítólag olyat csinálnak ma is hogy ha veszel egy használt db26dett-es r34-et, akkor elmehetsz hozzájuk és (persze) jó vaskos összegért csinálnak belőle ilyen vagy még durvább nismot