Az új IS F-ről egy aprócsak kép, a kipufogó megoldás tetszik, hogy egymásra rakták a két végződést, és nem egymás mellé.![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/hirek/lexus/plus/.gdata/gpb_isfpv.jpg)
Forza Motorsport 2

Az új IS F-ről egy aprócsak kép, a kipufogó megoldás tetszik, hogy egymásra rakták a két végződést, és nem egymás mellé.![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/hirek/lexus/plus/.gdata/gpb_isfpv.jpg)
Forza Motorsport 2

nekem nem jön be, én továbbra is a szimpla egy kipufogós párti vagyok, sokkal elegánsabb, mint a mindenáron csakazértis valamit kikell találni..

szvsz mindenkeppen vidam, bar nekem a ketoldalt 1-1 kombo tetszik a legjobban.
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

én a 2 oldalt dupla megoldás híve vagyok, de még 1 hárömszögben dupla trio -t is megnéznék 1 autón 
szóval kövezzetek meg, de tetszenek az (ilyesfajta) új megoldások 
Nos Omnes Una Manet
Nekem is bejön.
=== Szatocs ===

CX7 orra eleg durva, az ipod dokkolos egyseg pedig jo otlet imho.
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

ez a cx-7 nagyon gáz sztem 
Nos Omnes Una Manet

bazeg még keményebben kell melóznom mert ha ez itt igaz lesz... 
Acura V10 engine / sports car.
Well, as almost every month / week, “Bestcar” has another look at a possible Acura sports coupe, and some talking about the upcoming Honda V10. Although announced as a “Top Secret” scoop, as always I wouldn’t really put to much emphasis on the accuracy of this information. They also claim though to have had an interview with somebody that has seen a real concept. Here is in short what they say though:
* It will arrive in ’08, together with the introduction of the Acura brand in Japan.
* Honda will give a clear design clue in Detroit in the Acura PR event (that apparently that man has seen).
* V10 powerplant will be a 4.5L, smaller than current BMW’s M5 and the upcoming Lexus V10. They also say that it would have a V angle of 95º, similar to F1 engines, and that for that reason the body will have to be wider. It should reach around 120PS/L with max output of 550Hp. Power is said to come to the wheels through a Semi-AT transmission.
* Platform is said to be a newly developed FR+SH-AWD setup, together with a new suspension design, and inheriting an all aluminium body construction from past-gen NSX.
* Style is said to be more in the line of British GT’s than Italian Ferraris. According to the source, he can’t really find similarities with other cars on the road, although he says that you could say it’s a Honda (Acura), but that you couldn’t think of it as a NSX successor.
* Price would be in line with past-gen NSX (priced around 10 – 12 Million yen), which would be considerably cheaper than Lexus targeted price of 15-20 MYen for their GT-car. Please do not translate those figures into dollars at today’s rates. Car prices in Japan have remained unchanged for really long time despite Yen recent depreciation. For sure overseas market’s prices would be more expensive than just translating the currencies.

Semi-AT... Csak ilyen lesz? Nem is kell
=== Szatocs ===

gondolom az is valami high-tech karbon f1 féle cucc lehet. mondjuk ennyi pénzért....
de ez lesz a legdurvább motor újra a piacon, bár azt hiszem, hogy nem pneumatikus lesz a vezérlés, csak full folyamatos vtec mind a kipuff mind a szivó oldalon.
de akkor is burtális lesz, és te jó ég, milyen hangja lesz ennek 9000 felett????
9000
Remélem lesz az 10000 is, de nem hiszem, vagy ki tudja, hogy milyen fogyasztást produkál ott, no nem mintha ez bárkit is érdekelne ennyiért. De azért a tank véges.
=== Szatocs ===

na arra kíváncsi leszek, hogy átlépik e a 10000 rpm-et.... bár szerintem kihozzák alacsonyabb fordulaton
nagyon remélem
[Szerkesztve]

ez igen durva 4.5L v10 550 paci
még az M6 os is ''csak'' 500 pacival büszkélkedhet..ha ezt jol összerakják akkor 3mp körüli gyorsulást fog végrehajtani 
persze súlyfüggő 
Nos Omnes Una Manet

3mp az erdekes lenne ![;]](/dl/s/v1.gif)

nem lehetetlen
mitsubishi MR FQ-400 3.5mp alatt gyorsul
a 3 mp körüli értéket 3-4mp közöttre értettem
szerintem emgtudna ütni 1 ilyesmi határ -t bár az nsx ek elég nehezek így valszeg nem fog
Nos Omnes Una Manet

Lesz AT3: [link].
Ez az év nagyon siralmas volt BMI/HVI szempontból, alig jelent meg pár rész angolul, és ami jött az is elég gyangus volt, pfff...

Forza Motorsport 2

Valszeg más is meg tudná csinálni ezt a 120LE/l-as teljesítményt, csak az a kérdés, hogy mennyire lesz használható a hétköznapokban, bár a mai sportkocsikra ilyen panasz már nincs.
Forza Motorsport 2
Nehéz alatt mit értesz?
Csak egy ajtó másfél milla rá, mert aluból van.
=== Szatocs ===

Csinos 
[Szerkesztve]

Látom sport gumik vannak rajta, nem rosz.
Forza Motorsport 2
Nem hiába, verseny autó Hockenheimből
=== Szatocs ===

full alu marad az nsx, értsd komplett kasztni, alváz, futómű, motor, midnen, ami valszeg kb 1200-1300kg-os összsúlyt fog jelenteni és gyanítom lesz egy nsx-r, ami absz kilesz karbonnal könnyítve. persze megint csak japánoknak... 

vazza alu karbon ötvözet biztos jo ocso lesz 
Nos Omnes Una Manet

szerintem meg pont nem tudná mindenki megcsinálni tartósra
lásd mit szopott a bömös is az m3 sor6 blokkal....
a honda pont akkor hibázna, ha hétköznapira csinálná az nsx-et, ennek pont hogy ugyanúgy a kanyarkirálynak kell lennie mint az elődnek volt. bár tény, hogy a régi nsx is absz hétköznapi használatra is teljesen megfelelt.

ugyanúgy méregdrága marad mint a most kifutott nsx, bár gyanítom még drágább lesz majd

akkor ez pont jo lesz nekunk 

vehetünk 1 et hétköznapra majd megyek a gyerekért vele az oviba 
Nos Omnes Una Manet

Erről nem is tudtam, miért szívott a BMW az M3as s6-os blokkjával?
Forza Motorsport 2

mert nem bírták a hengerfalak
német bmw szerelő ismerösök mondták, soha annyi blokkot nem kellett javítaniuk vagy cserélniük mint az m3 esetében. nem véletlen, hogy befejezték a gyártását és helyette v8 van.

pfff, ez szégyen, én úgy tudtom, hogy ez a blokk nem egy mai konstukció, még az E30-as M3-asban szerepelt először, és azért állnak át, mert már kiaknázták belőle az utcsó LE-t is.
Forza Motorsport 2

az E30 M3-ban 2.5 4 hengeres blokk volt, az E36 sor 6 3.2 liter 286 és 321 ló a későbbiekben majd az E46 3.4 liter sor 6 340 ló.
egyébként én még nem hallottam kiherélt M3 blokkról, ha normálisan karban van tartva akkor szerintem elnyűhetetlen darab. Persze azon nem kell csodálkozni, hogy egy kihegyezett motor esetében lényegesen nagyobb a kockázata annak, hogy valami meghibásodik, mint annak mikor nagymuter beül az 1.0-ba és elpöfög vele a közértbe ![;]](/dl/s/v1.gif)
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

mint az várható volt, nem sok maradt meg a lancerből a concepthez képest.
félre értés ne essék, nem csúnya most se
de nagyon kis konzervatív lett. de a most futónál ezerszer jobb

ez a mezei lancer. majd az evoba többet raknak át a conceptből az tuti 

nekem egyre jobban tetszik: [link]

Láma kérdés: hogy nevezik azokat az autókat, aminek a motorja kilóg a motorháztatőn keresztül? 
All Black...

Motortérből kilógó motoros autóknak...?

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
(#90) oettinger01 válasza Stalker-2572 (#88) üzenetére

moddolt verdáknak 
bazi nagy Veiland kompresszorral a tetején 

tetszik az autó formája de szvsz a belseje azon belül is a közép konzol az nagyon hideg... valahogy nem illik a képbe. Csabit azért irígylem hogy tesztelhette.

Csabi? 
![[kép] [kép]](http://www.buscatuning.com/blog/wp-content/fotos/marcas/infiniti/g35/_infiniti-g35-coupe-top-secret.jpg)
[Szerkesztve]

figyeld a névet a faszinak aki bemutatja az autót 

Ne mondjátok már, hogy erre nincs valami szakszó 
All Black...
Valami ''torok'' a neve, de sajnos nem tom pontosan, nem jut eszembe.
=== Szatocs ===

ok, én már a concept idején megmondtam hogy úgyse lesz ebből ugyanúgy fullra utcán az mint a civic conceptből.
jól néz ki, de nem dobok hátast tőle.
természetesen az evo oda fog baszni kegyetlenül, de nem az fog futkorászni az utcákon.

Nagyon halad. Gondolom egy kis tuning van benne mert túl gyors. 
[link]

fullra ugyanaz nem igen volt még egy tipus esetében sem, hogy a concept dettó megegyezik a széria modellel
egyébként meg jobban belegondolva pesten több evo VI meg VII-et látok mint azonos szériájú mezei lancert. persze lehet csak azért, mert erre jobban oda figyel az ember de szerintem elég sok van belőle itthon, és akkor az A-s rally osztályt még nem is vettük figyelembe, hogy mekkora népszerűsége van itthon. Subaruról nem is beszélve ami utcán többszöröse az evoknak is.

mindig isten a hangja