Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#501) ByB válasza Integra (#500) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Biztos igazad van, de nekem bőséges 240 lóerő ebbe az Open-Top csodába! :R Sajnos idehaza nagyon kevés lehetősége van az embereknek kihasználni ennél több nemes lovat... Városba vadulás, ótópályán nyomulás nem az igazi! A látvány viszont egyedi és elsőrangú!

(#502) szatocs válasza Type-R (#499) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Az első meg az utolsó tetszik, de az s2k sztem nem valami jó ilyen ''levágott'' szélvédővel. De abban is csak annyi a baj.

=== Szatocs ===

(#503) Integra válasza ByB (#501) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

autópályára, egyenesre a világ összes lova sem elég, de az csak a bohócoknak kell. kanyarodni már tudni kell:)
oda meg bőven elég természetesen az s2k teljesítménye is, sokkal erősebb autókat ver oda mai napig, ez a 8 éves konstrukticó, mert futóműben nem tudják megverni, hiába +100-200 loval erősebbek sokszor....
de a piac ilyen sajnos, more pover kell a vevőnek..
egyébként 300 lovat én is eltudnék képzelni az s2k-ba

(#504) Dassler válasza Integra (#503) üzenetére

Dassler
(őstag)

Valóban a kontrukció számít. Csak hogy dicsekedjek egy picit :)) : Két ünnep között repesztettem hazafelé a Dunakanyarban (Benecebaráti - > Bp), emberünk Cyenne-nel beért mögém egyik faluban, ott nem akart gyorsan menni valami oknál fogva (100 alatt), aztán rám mászott, de jöttek a kanyargós részek, lemaradt, mint a borravaló, hiába a V10. Aztán persze ahol már lehetett menni 200+-al (2/A), ott elmennt, de tiszta beteg volt :)) főleg, amikor mindig bevártam, a következő lakott helyen és újra ott hagytam ;] becsületére legyen mondva, küzdött, mint malac a jégen. Pedi én sem vagyok egy F1-es pilóta.....

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#505) KMan válasza Dassler (#504) üzenetére

KMan
(őstag)

Par napja kolbaszoltam ket huszad rangu falu kozott Borsod megyeben. (nem tudtam leszallni a rohadt vonatrol mert nem nyilt a vagon ajtaja, es mire vegigertem a kocsin a msik ajtohoz amit mar kitudtam nyitni, addigra elindult a vonat es nem ugrottam le.) na setalok ket falu kozott teljesen kihalt minden, se egy rohadt haz, se ember, senki, a semmi kozepen es szembejon velem egy metalzold supra :Y stoppoltam, de nem vett fel :( (amugy is a masik iranyban mentem, de azert beprobaltam eletemben eloszor stoppoltam az se jott be ;] )

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#506) Dassler válasza KMan (#505) üzenetére

Dassler
(őstag)

A köcsögje :D

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#507) dragonfx válasza Type-R (#499) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fúú de király eza piros.
Az új civic ugye??? :U melyik cégtől van link róla hány lovas meg miegymás.

A második tán az új s2000???..az utcsó meg no comment, tudja mindneki. :B

Na ééésss?::DDD

(#508) Dassler válasza dragonfx (#507) üzenetére

Dassler
(őstag)

A legelső egy Civic sedan, a második egy S2000, a harmadik meg egy Jazz. Csak mind3 a Mugen tálalásában Tokyo-ból. A Mugen-nél épp az van, hogy a belsőről nem sok mindent tudni általában.
[link]

(#509) szatocs válasza Dassler (#508) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Mekkora kár, hogy nem nagyobbak a képek...:(

=== Szatocs ===

(#510) dragonfx válasza Dassler (#508) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen a Civic irtó szép ezen az oldalon aza kék.
Minap láttam egyte és gondokodtam mi hiányzik, mosmá toma hátsó lökös+szárny duo, nagyon istena hátúlja az autónak :R
Egy diagrammot találtam, picit feljebb mint a gyári, 1.8as mocival van picit feljebb akkor az olyna 170-180 ló környéke de szerintme lesz ebből az 1.8ból 300+is ;]

Accord is kira. ;) Ránézésre 300+lovasra tippelem, de azok a japán kric kraccok nem sokat mondanak max. a grafikonok, de azért a motor komplett kipuf..stb csak árúlkodik.

]

[Szerkesztve]

(#511) Integra válasza Dassler (#504) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

jaja, ezt én is eljátszottam már cayenne turboval. egyenesben pöffeszkedett, de kanyarban úgy odavertem, hogy nem kicsit lehetett idegbeteg.
anno volt nálam is egy cayenne turbo. nagy csalódás volt. kivétel a hifije, az odabasz:))
na de ez off:)

(#512) KMan

KMan
(őstag)

X-Works X1 [link]

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#513) Integra

Integra
(Jómunkásember)

(#514) Dassler válasza Integra (#511) üzenetére

Dassler
(őstag)

Erős erős, de azé tömeg is van alatta, meghát 4 tojásos ''terepjáró''. A hi-fi-je visznot télleg komoly :)) Ebben a műfajban akkor má inkábbegy Lexus, vagy Acura, Honda :)

(#515) Dassler válasza dragonfx (#510) üzenetére

Dassler
(őstag)

hát a legtöbb modellhez semmi extra nincs, mind gyári motorral van + a szokásos (kipu, szűrő stb). Van 1-2 saját koncepciójuk, na azok má belül is tartogatnak vmit :)) Dominator, Max stb. Egy olyan 590 lovas Legenddel ellennék :DDD

(#516) bandus válasza Dassler (#515) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A max motorháztetője nagyon büntet :R

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#517) Dr. Ernő válasza Dassler (#504) üzenetére

Dr. Ernő
(tag)

''Valóban a kontrukció számít.''

De még mennyire. Sokan azt gondolják, hogy az erős motor számít igazán, azonban ez csak egy abból a négyesből ami meghatározza egy autó karakterét.

(#518) Dassler válasza bandus (#516) üzenetére

Dassler
(őstag)

Hát még ami alatta van...

(#519) Dassler válasza Dr. Ernő (#517) üzenetére

Dassler
(őstag)

Na ja, dehát embereknek mit lehet eladni....5000 paci hűűűű meg haaaa.....de ami nagyobb baj az utakon, hogy aztán megveszi az adott modell 1,6-os változatát, aztán azt hiszi, hogy mekkora király autóba ül. Attól, hogy a Renault F1-et nyert, még nem lesz az összes Renault olyan gyors, de elég sokan így hiszik...

(#520) KMan

KMan
(őstag)

Valaki pls arulja mar el nekem hogy miert jo az valalkinek hogy fake hirdeteseket adjon fel kufoldon es ezzel pazarolja az idejet (pl. mobile.de vagy ebay.de) egyszeruen nem ertem :F

szerk: azert ide irtam es nem a tobbi szutyok autos topicba mert legalabb normalis arcoktol remelek valaszt :R

[Szerkesztve]

(#521) szatocs válasza KMan (#520) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

A normális arcok valszeg nem szoktak ilyeneket írni, mert ugyanúgy nem látnak ebben ''fantáziát'', mint te, de lehet, hogy a szutyok topik(ok)ban tudnak neked erre választ adni, lehet, hogy ott van olyan, aki erre élvez...:D:U

[Szerkesztve]

=== Szatocs ===

(#522) Integra válasza KMan (#520) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

feltételezem azért adnak fel fake hirdetéseket mert még mindig vannak akik bedőlnek ezeknek és pénzt tudnak kiszedni belőlük:( ha nem lennének akik bedőlnek, nem adnának fel ilyen hirdetéseket. szomorú, de ez van.
mondjuk azért ebay-en elég könnyen kideríthető, hogy kik a jó eladók és kik nem, elég komoly rendszerben véleményezhető mindenki.

(#523) dragonfx válasza Dassler (#515) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

590???? :Y :Y
Nem picit alázna :B

(#524) Integra válasza Dassler (#515) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hát igen...
azt a legendet én is elfogadnám:))
de a kedvencem az lenne, ha a 2gen legend coupe-ba lehetne berakni ezt a mugen legendet..
istenem mekkora büntető csöndes gengszterautó lenne...
szép honda fehérbe lefényezve, fehér felnikkel, csontfeketére lesötétítve.... áááááááááá:DD

(#525) KMan válasza Integra (#522) üzenetére

KMan
(őstag)

tolonganak a nemet csodak a mobile.de-n (vw passat, golf, audi a3,a4, bmw3,5) surun 4000-5000 euroert megis hogy huznak ki belolem penzt? Utaljak at eloleget vagy mi? Foleg ha egy nemet kereskedes udvaran allanak a kereskedo rendszamtablajaval... erc? :F

(#526) Integra válasza KMan (#525) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nemtom megmondnai, én soha nem veszek semmi ilyesmit neten.
autót legalábbis.
amit kinéztem, azt is csak kp-ban venném egy összegben és odautaznék. most várok választ meg további fényképeket.
szóval nincsen ilyen irányultságú tapasztalatom.
demondom, biztos van alapja.
vagy ha már ott van akkor néz mást, miért ne alapon...

(#527) KMan válasza Integra (#526) üzenetére

KMan
(őstag)

szeptember elejen kimegyek nemetbe meglatjuk mit talalni es mennyiert. de nyilvan a kp egyosszeg es szemelyes atvetel jatszik csak.

(#528) dragonfx válasza Integra (#524) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''szép honda fehérbe lefényezve, fehér felnikkel, csontfeketére lesötétítve''
gyakorlatilag az összes type-Res integra ilyen amit eddig láttam, lehet nem kéne a neved meghazudtolni :)) , az kell neked .... ;)

Azt hiszem OZ F1 racing fehér 18 küllős felnik van 17be.

[Szerkesztve]

(#529) maxtreme01 válasza KMan (#525) üzenetére

maxtreme01
(lelkes újonc)

Ez a csalás úgy működik, ha felhívod az eladót, akkor azt fogja mondani, hogy külföldön van az autóval együtt. (pl.: Anglia) és, ha komoly vevő vagy csak akkor hajlandó ''behajózni'', de hogy ne jöjjön ''haza'' hiába utalj neki némi előleget, ezzel biztosítva, hogy nem jön fölöslegesen haza, és minimum megtekinted az autóját. Nahát mondanom se kell, hogy a tranzakció után már nem elérhető az eladó. Sajnos az alacsonyabb ár és az emberi mohóság hamar elvakítja az áldozatokat. Hát ennyi.
Üdv Mindenkinek: Tamás

(#530) szatocs válasza dragonfx (#528) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

X éve választotta azt a nevet, azóta megkomolyodott, megöregedett ;]:D

=== Szatocs ===

(#531) Dassler válasza szatocs (#530) üzenetére

Dassler
(őstag)

:C

(#532) Dassler válasza Integra (#524) üzenetére

Dassler
(őstag)

Kira, de azért el ne menj má :U ;] amúgy jöhetne egy ilyen. Mondjuk azért ez a LEgend is megtenné jobb híján :))

[Szerkesztve]

(#533) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

=== Szatocs ===

(#534) TexT-BoY

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sikerült az B20A9.es prelude motort ami hivtalosan 140le sikerült tuningolni 110lora ugy hogy 300.000pénz ment el.. aztán mire bishoppal bezséltünk /holnap taliztunk volna/ már 130lora sikerült feltornászni a teljesitményt /kipufogo rendszer, nagytengely etc./ aztán ma a 130lobol sikerült 0lo-t csinálni mivel elszált a motor.. jeee:D japanise performance.. valahogy senki nem értett igazán az ODB0-hoz meg a 90elötti motorhoz legalábbis non VTec-be...

Viszont keresünk hátsókerekes Civicet:D nemtudtok eladót?

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#535) Dassler válasza TexT-BoY (#534) üzenetére

Dassler
(őstag)

140-ből 110-re tuningolni :C az jó ;] Gondolom, fordítva akartad. Az ''elszállt'' mit takar? Szelep, dugattyú...?

(#536) TexT-BoY válasza Dassler (#535) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

forditva?
2.0 DOHC 140lo.. ennek 140nek kelett volna lenni a gyári ODB0-val sima gyári progin .. ehez képest miutána a havassyék állitgatták lett 110! lo de az autó készvgan.. picit bütykölte ott haver mértek még1et és 130lo.. de ez még mindig nem az amit evileg kéne tudnia...

elszált nemtudom még mit takar de az autó nem megy és csak csörög.. majd holnap kiderül.. minden esetre ez a motor kuka.
Jah és angytenegylt mégegyszer hondába nem.. semmi nem látszik a görbén hogy megkéne indulnia vagy valami..

[Szerkesztve]

(#537) Dassler válasza TexT-BoY (#536) üzenetére

Dassler
(őstag)

ahham, félre értettem. Csodálkoztam is 110-es Prelude...szal csak ''használt'' volt a moci :) Agytengely...hmm...Kompresszort vagy turbótt neki :C had szóljon ;]

(#538) Integra válasza TexT-BoY (#534) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

igazi szakértőkkel lehetsz körülvéve:DDD

(#539) TexT-BoY válasza Integra (#538) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:W az egyfajta dolog hogy mi mennyit értünk hozzá.. de a havassy aki azért eddig ugy gondoltuk nagyspiller a dologba igazán hozzányulhatott volna ugy a géphez hogy tudja is azt a 180lovat..

Nem tudsz hátsó kerekes hondát ?:D /nem S2k nemkell/
Most szivjuk a .. kint nincs közvilágitás, cityvel nemtudunk kiálni hogy azzal világitsunk szal szivás van a köbön. holnap hajnalba kiderül hogy mivan pontosan..:D ha még használható a blokk biztos hogy csak turbo lesz benne.. monjuk a kompresszoros kérdésnek nem néztem mgé egyáltalán utána /nemmmintha a turbositást ugy vágnám/

(#540) Integra válasza TexT-BoY (#539) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

tényleg érthet hozzá... :DDD
ezt megírhatnád ide is: [link]
a szívó tuning topicban, biztos lenne móka kacagás
csak óvatosan és tisztelettudóan fogalmazz

nemtok sajnos

[Szerkesztve]

(#541) Integra

Integra
(Jómunkásember)

(#542) Dassler válasza Integra (#541) üzenetére

Dassler
(őstag)

:R gyönyörűek.

(#543) Type-R válasza Integra (#541) üzenetére

Type-R
(őstag)

Van a srácnak izlése, ez a legszebb S15s amit valaha láttam, csak az a baj, hogy nem az enyém. :))

Forza Motorsport 2

(#544) Integra

Integra
(Jómunkásember)

(#545) bandus válasza Integra (#544) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép, de szerintem a felni ágai kicsit vékonykák. AZ s15 pedig nagyon gyönyörű :R

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#546) Dassler

Dassler
(őstag)

Kerszt kérdés: 18-as felni a kocsin, ET, stb stimmel, mégis jobbra húz. Sztetek futómű? Kisebb kerékkel nem csinálja.

(#547) Integra válasza Dassler (#546) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

felnik rendben vannak, nincsenek ütve? gumik szintén?

(#548) Dassler válasza Integra (#547) üzenetére

Dassler
(őstag)

Igen, teljesen. Gumik is vadi újak. Azért fura...

(#549) Integra válasza Dassler (#548) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hát ez érdekes...
azt eltudom képzelni hogy gondolom szélesebbek és peresebbek is a gumik, hogy egyszerűen ilyen méretnél már ez is van.
sok autó amivel mentem és 225 és felette levő gumi volt szintén kacsázott, egyszerűen, mert az útminőség olyan amilyen...
talán érdemes futóműveseket megkérdezned, netán beállítani, ha utána is ez van akkor passz

(#550) Dassler válasza Integra (#549) üzenetére

Dassler
(őstag)

Az lesz belőle, má le is csekkoltam futóműves arcokat. Hát igen...én is az útra gyanakszom, bár pályán is érezni...lehet, hogy egy minimális után állítás megoldja. Az utakkal ugye meg nemtok mit kezdeni, még nem vagyok közlekedési miniszter ;] Ezeken alapból minden kocsi hajózik. A kersztmetszeti kép leírható egy 2*sinx függvénnyel.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.