Az átépítésről vannak képek/videók, esetleg a jelenlegi állapotról(vagy a GT2-ről)? Miér okozna valakinek problémát, hogy Impreza-ról van szó?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Integra
(Jómunkásember)
vazz, kiesett a fejemből a történet..
na, a héten nem csajozok ennyit (most is abból jövök) és összefutunk! promise

Dashes
(őstag)
"Képek valahol megvannak az átépítésről, bár sajnos a körülmények nem tették lehetővé a teljes dokumentálást. Természetesen ez abból eredt, hogy ez volt az első MY08, amit twin-scrollra építettek és mindenkinek új volt még a platform én meg nem akartam 12órában ott állni, mint egy bré
poriról vannak képek, fogok linkelni hamarosan arról is!
Integra: np, én is asszonyoztam, írj pü-t, aztán összefutunk" by blunt
Szvsz nem privát üzenet akart lenni.

P00By
(PH! nagyúr)
Látod hiszékeny a gyerek!
Megint vmi szart vettél látom!

P00By
(PH! nagyúr)
Pedig Te is hányszor említetted, h eltűnt blunt! 
Őőő ezen gondolkodtam tegnap este, hogy vajon hol lehet a hozzászólásom. 3x is elküldtem, de a fórumon nem jelent meg. Érdekes, hogy priviként ment el, pedig nem privként küldtem 
Kérem kapcsojja ki 
P00by : valahogy nem tudok elszakadni a gyors autóktól, pedig SUVoztam is kint
Azokat valamiért nem érzem annyira magaménak. De szép mondat vót... 
[ Szerkesztve ]
| 2013 GT-R White 545 HP | www.m16studio.com |
welcome back 
mod: ha a porscéval a petőfi híd fele jársz egyszer, és van 2 perced megmutatni, azért nagyon hálás lennék 
[ Szerkesztve ]
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

P00By
(PH! nagyúr)
Azt hiszem ez így rendben is van!

Dashes
(őstag)

Integra
(Jómunkásember)
belőle soha sem elég
profi az egész történet, megvalósítás, meg ahogy vezet..
irígylem

Dashes
(őstag)
Jaja, ezek a build/bonus videók is jók, csak rövidek. Egy hét és itt az új videó.
Jó lenne így tudni... 
=== Szatocs ===
Itt is van: [KLIKK]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Integra
(Jómunkásember)
profi az egész.
profi tudás, profi operatőr, profi büdzsé...

KMan
(őstag)
5:05 elemebeteg!
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

Dashes
(őstag)
Még van ott pár videó:
Ken Block Gymkhana Two
Premiere Party
Donuts Audio
és a site
Ezt meg miből szedték ki?
=== Szatocs ===

KMan
(őstag)
FQ - Fuckin' Quick! 
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Integra
(Jómunkásember)
22.000 dolcsi, 210 LE-s 2 literes turbo vagy 3.8-as V6 306 Le-vel, 6 fokozatú manuál vagy Shiftronic, de bővebben:
Weight3,294 lbs. (4-cylinder turbo); 3,389 lbs. (V6)
Layout Front engine, rear wheel drive
Gearbox 6-speed manual or automatic with Shiftronic
Stiff Stuff MacPherson strut dual link with springs (front); five-link design with gas struts (rear)
Rollers 18" alloy wheels; 19" alloy wheels (on track model)
Stoppers 12.6" (front) rotors and 12.4" (rear) rotors; optional Brembo monoblock 4-piston calipers with 13.4" (front) rotors and 13.0" (rear) rotors
Efficiency 21/30mpg (4-cylinder turbo); 17/26mpg (V6)
Hyundai Genesis
[link]
[link]
itt pörgetnek előttünk egy skyline-t csavargatják a nyomást jobbra balra, 2 méteres lángokat ereget a kidörrenő és 3asban is rázza a seggét olyan erős
[link]
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

ádyz
(PH! addikt)
Video van?! 
Imadom a Skyline-t. 
[ Szerkesztve ]

fekeandras
(őstag)
Ez nem a radíré?

fekeandras
(őstag)

ádyz
(PH! addikt)

Szepen szol a sorhat. 
[ Szerkesztve ]

fekeandras
(őstag)
Akárcsak ez pedig ez csak sor4.
Ez a srác index fórumon sokat megfordult egy időben, ültette az autót, légszűrőt tett másikat, meg fene tudja még mit csinált.
Optikára is költött, szóval van egy kis pénzben már ez az autó. De kipróbálnám. 
[link]
Egy kis részlet az átalakításokból.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===

fekeandras
(őstag)
Egész ügyesen ment pedig elmondása szerint most volt először itt ilyen pályanapon.
[ Szerkesztve ]
Elég régen járja a Hungaroringet, olyan 2 éve biztos, azelőtt meg nem tudom, hogy mással is volt-e. Euron nem tudom, hogy volt-e ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===

oettinger01
(őstag)
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
ez volt az ja
nem ismerem a csókát, sem az autót
csak elkezdte itt bőgetni meg szúrni driftelni a cég mellett, mondom megnézem má mi ordít tüsszög ennyire 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

fekeandras
(őstag)
Elmebeteg a srác.Nagyon érzi a vasat mindegy miben ül éppen.(Toyota, bmw, nissan ...)
[ Szerkesztve ]
Jaja, 1 vagy már két éves a videó, amiben benne volt, nem is tudom. De lekaptam azt a részt. Gyönyörű! 
=== Szatocs ===
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

P00By
(PH! nagyúr)
Nem csodálom! 

Integra
(Jómunkásember)

P00By
(PH! nagyúr)
Pföjjj
![;]](/dl/s/v1.gif)

Integra
(Jómunkásember)
Feltudnál világosítani hogy ez milyen színű felni? Láttam már több ilyet is csak nem tudom mi is ez a szín valójában. Ha azt mondod hogy flip-flop fényezésű a felni lehidalok. 

Integra
(Jómunkásember)
ez valószínű valami speckó lakkréteg lehet a felnin.
dodit kéne megkérdezni róla.