nem is rossz
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Gigabyte EX58-UD3R + Intel Core i7 920 lap-proci kombó eladó!
új EKL, Alpenföhn procihűtők 775,1156,1155,1366,AM2,AM3 procikhoz! 1 év garancia!!!
Minőségi számítógépek, garanciával: netes, közép és felső kategóriában. Kukk be!
Pucér csajok a hirdetésben! Intel Celeron D 2,8GHz s478 eladó!
Minőségi álló számitógép házak eladó sorban. Új házak a pajtában!
Faintos INTEL félkonfigok eladó sorban (DualCore, C2D, C2Q, i3, i5, i7) BRUTÁL!!!
Hirdetés
Integra
(Jómunkásember)
Vagány, van róla valami adat? Vagy csak photoshop?
=== Szatocs ===

KMan
(őstag)
Kár, hogy a pacikhoz nem nagyon nyúltak
=== Szatocs ===

KMan
(őstag)
nem nem nagyon hanem ugylatom egyaltalan nem.
nem gyenge ez a belter: [link]
[Szerkesztve]
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

yakuza.tora
(PH! addikt)
Gyönyörű!!! 
Alléz Olympique de Marseille!
Hát az a pufó csak hoz rajta vagy 2 LE - t
=== Szatocs ===

Integra
(Jómunkásember)
kint van az advanced sport car concept...
[link]

KMan
(őstag)
na ebbe se fernek bele.. 
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Integra
(Jómunkásember)
gyönyörű, de sajnos nem veszi be a gyomrom egyenlőre az orrközép motoros hajtásláncot, még akkor is ha az sh-awd hátsó bázisú....
szóval ne írják hogy nsx-hez bármi köze is van, mert semmi

KMan
(őstag)
jok a kepek, tudom belepofazas, de ezek a bemutato autok hajlamosak csunyan agyagbol keszulni. Vagy ez mar a prototipus es lement az alfa teszt? (bar interior kepek nincsennek igy valszeg ezzel idore lettek kesz) 

Integra
(Jómunkásember)
szerintem ez is egy dummy autó, csak a formaterv a lényeg, bár ennek mintha belseje is lenne...

^Bundi^
(őstag)
áááááááá
mit találtam ma :'(
cseten plázacica19
kedvenc autója mitsubishi evo 8, mert ilyenje van
ez volt a szülinapi ajándéka..

Nos Omnes Una Manet

KMan
(őstag)
telszamat priviben majd dobd at ha mar megvolt thx 

Integra
(Jómunkásember)
jó csaj legalább?

KMan
(őstag)
az nem fontos ![;]](/dl/s/v1.gif)

Integra
(Jómunkásember)
szerintem de, mert én azért hogy egy evo8-at hajtsak néha, nem dugnék bányarémet naponta, de még csak hetente sem... 

KMan
(őstag)
en az elso randin leutnem es mire magahoz ter mar reg mexikoban vedelnem a tequilat a sivatag kozepen az evojaban ![;]](/dl/s/v1.gif)

Dassler
(őstag)
Én azért nem bánnám, ha jó is a csaj, dupla élvezet ![;]](/dl/s/v1.gif)
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

TheSilencer
(PH! addikt)
Udv Urak =)
az a 350Z Cobra iszonyat mennyire ut 
I ♥ my Pit bull

Integra
(Jómunkásember)

Type-R
(őstag)
Nagyon jól néz ki az eleje, meg a hátulja is, oldalról nem annyira coupes a formája, bár lehet csak a képeken nem jól érzékelhető. Mi az a hatlamas H az elején, nem mintha nem jönne be, mert a Ridgeline-on jól mutat, csak ezen a coupen kicsit furcsa.
Forza Motorsport 2
Nem rossz
Csak az elejétől olyan volvós érzésem lett.
=== Szatocs ===

KMan
(őstag)
felnije nem tetszik amugy kiraly a formaja, talan a hatso lampa nem eleg agressor.

Dassler
(őstag)
Nekem bejön. A vonalvezetése kicsit oylan 350Z-s érzést kelt bennem. Kicsit oylan robosztus hatása van ezekkel a lökösökkel, nem oylan finom, mint a mostani Accord.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Type-R
(őstag)
Lancer Evolution X : [link]
Forza Motorsport 2

Dassler
(őstag)
automata
s műszerfala lehetne szebb is, a tanulmányban szebb volt. Kívülről viszont még mindig bejön.

KMan
(őstag)
ááááá
[link]
szerk. lehet nagyon le vagyok maradva, de ez megis mi a rak?
ezzel a tankkal kit akarunk megcelozni??? 
[Szerkesztve]
hát ez kurva ronda 
Lexus IS-F
[link]
nekem tetszik, csak mit keres ebben is automata váltó? 
[Szerkesztve]
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

Integra
(Jómunkásember)
hondának volt kb 3 éve egy bulldog conceptje.
ez annak egy módosított verziója

Integra
(Jómunkásember)
azért mert aki ilyen autót fog venni, az rohadt gazdag és a legtöbben közülök már vén trottyok akiknek csak viagrával áll fel és nekik automata kell...

Type-R
(őstag)
Ahogy néztem az EVOban is autómata lesz.
Forza Motorsport 2

KMan
(őstag)
[link]
ez az? es ezt piacra is dobtak?
azt lehet tudni hogy mennyit adtak el belole es kiknek? vittek mint a cukrot gondolom 

Integra
(Jómunkásember)
neeeem, ez maradt concept.

Integra
(Jómunkásember)
az csodás lesz...
asszem az lesz az első amit kidobál mindenki belőle, feltéve ha nem valami dsg szerűség lesz benne, bár asszem a mitsu még nem tart ott, nincsen ilyen váltója

KMan
(őstag)
na majd ha jon a wow.
ha ide jon egyaltalan.

Type-R
(őstag)
Izé, most néztem meg még1szer, és szerencsére csak választható extra lesz, de lehet majd kormány mögül F1es stílusban is váltani.
Forza Motorsport 2

KMan
(őstag)
eloszedtem egy PBZ videot korrektul megcsinalt cucc 
vegen egy suprara radol egy oszlop (
) eleg lol.

Dassler
(őstag)
Elégé érdekes elgondolások. Ahogy az ottani hozzászólásokat elnézegetem, nem nagyon szeretik a Hondát, bár azért nem reggeltem be, hogy vitatkozzak velük. Stream eltűnt Európából, mert megbukott - írja egyikük. Mintha a többi márkának jobban mennének a buszai a personal piacon (eladási arány). Talán a Toyota Verso modelljei.
[Szerkesztve]
Jah, talán az megy, sztem is. A jazzre majd kiváncsi leszek.
=== Szatocs ===

KMan
(őstag)
piros grafika durva.
Először accord tourernek néztem
Nem semmi lesz sztem, ha jön Európába, akkor tuti látunk majd, mert elég szimpi, gondolom nem csak nekem. Ezt már csak azért is mondom, mert még Ridgeline - t sem láttam
Vagy azokat is csak behozzák az USA - ból?
[Szerkesztve]
=== Szatocs ===

Dassler
(őstag)
Sztem USA inport
Izgalmas Mugen Hondák Tokióban - [link]
Open-Top Pure Sports - nem találom a megfelelő szavakat!!! 

Type-R
(őstag)

![[kép] [kép]](http://www.a5.hu/kepgaleria/870/870_Carscoop_S2000_1_n.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.a5.hu/kepgaleria/870/870_Carscoop_Fit_1_n.jpg)
Forza Motorsport 2