Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
GT-R és R8, ezt a kettőt szeretném legjobban
=== Szatocs ===

fekeandras
(őstag)
Hát én komolyan nem tudnék dönteni.Tecnikában jobb a Nissan de ahogy az R8 élőben kinéz az valami nagyon durva. Amúgy egy r33 gtr v-spec.-el is kibékülnék. (nem r34!)

Integra
(Jómunkásember)
szép ez az r35, a technikája még szebb, de r34 akkor is szebb. nekem legalábbis.
egész egyszerűen az oldschool vasak jobbak szerintem.
Ok, én azért tudnék, Nissan lenne, de nagyon szép az R8 is, imádom a formáját.
(#4455) Integra - Jó az, akármilyen bálna is....
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===

Integra
(Jómunkásember)
nem is mondtam hogy rossz.
de a v6os motorral ez is elvesztett egy nagyot az imázsából..
ez az autó már egy univerzális vas, minden yuppieköcsögnek (trademark by aesir
), amíg az r34 és az r33, r32 nagyon nem volt az.
ugyanez igaz az mikv supra-ra is. ha jön új mkv az már az r35 útját tapossa detto.
az nsx-el is ez a baj, bár szerencsére abba bődületes motort csináltak, legalábbis hang alapján biztos. de az első tengely mögé tolt motor, awd-vel, már inkább gt autó, de semmi képpen sem nsx

Integra
(Jómunkásember)
a súlycsökkentésre leszek kíváncsi, illetve, hogy futóműben mi változott, fékekben és gumikban. mert 40le plusz semmi igazából önmagában. meg a boost gomb is inkább playstation cucc..
pakolják ki és rakjanak bele egy manuális váltót.
a nismo majd talán ilyen lesz. bár manuális váltót abban is el lehet felejteni.
Ígéretes gép csak hát akkor is egy tank.
Igaza van Integrának, hogy az oldschool gépek az igaziak.

Integra
(Jómunkásember)
igazából az r35 technikáját én egy 300zx-ben szeretném látni...
A 300zx már így is elég elvetemült gép nem? Biztos brutál lenne azzal v8al meg a többi motyóval, de akkor már egy high tech aszfaltszaggató lenne
.

Integra
(Jómunkásember)
csak v6 
egyébként nem vagyok benne biztos, hogy beférne a zx-be a gt-r
Tyű akkor hol olvashattam én v8-at?
Ja megvan. A VR38DETT zavart meg hirtelen.
Ha valaki be akarná rakni és elég elszánt biztos megoldaná valahogy.

Integra
(Jómunkásember)
jézus... Félnék benne 
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
A hajtáson is alakítanak remélhetőleg, mert most még több ló szakítja
Majdnem 2x annyiba kerül, ennyiért már fel is tuningolom az alapot is ilyenre, meg lehet jobbra is.
A boost - on én is csak néztem
Minek az már egy ilyen állathoz, meg egyébként is közútra. Mintha ez az autó nem tudná előzésben elérni a kívánt sebességet...
(#4460) trassher - Nekem jó ez is
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===

Integra
(Jómunkásember)
gáspár gyerek finoman fogalmazva is csőhülye az egészhez, nem mesélem el, hogy miket mondott meg kérdezgetett, lényeg, hogy a váltóhoz se lesz hozzányúlva jelenleg, pedig kifejezetten mondták neki, hogy azzal is kéne csinálni valamit, mert nem lesz hosszú életű.. erre ilyet mondott ez a bohóc, hogy most akkor olyan motort építettek neki, ami tönkreteszi az autó többi részét? vagy ilyesmit, nem emlékszem pontosan, péntek éjjel beszélgettünk erről a motort építő sráccal. a porschéját eladta, valszeg abból fizette ezt a tuningot.
majd ha két kör után széthullott mert nem bírta el ezt az iszonyatos teljesítményt...
tényleg nem ért ehhez a csávó, csak az arca marha nagy...
azt meg, hogy mennyire tud vezetni egyáltalán..
a celicában is kb 6 váltó adta már meg magát, mert olyan borzalmas amit tud, kb 580le most, a harmadik és a negyedik fokozat egyszerűen összeolvadt az utolsó váltóban. 
most lesz bele egy egyenes fogazású versenyváltó, az már csak elboldogul vele. ja, csak épp 1 milkó egy ilyen váltó kb... de mondjuk ez a srác tudta, csak mindig relatíve olcsón váltózott inkább, most már aludt ő is az árra egyet, úgyhogy valszeg bent lesz az új profi váltó hozzá. bazz, 420le keréken, awd.. rettenetesen megy. és még nincsen kész teljesen az elektronika..
[ Szerkesztve ]

fekeandras
(őstag)

P00By
(PH! nagyúr)
Én sem értek hozzá, egyszerűen csak érdekel a dolog. Gondolhatná, h nem azért mondják a váltócserét, mert több pénzt akarnak tőle... 
Érdekes lehet az a celica 

Integra
(Jómunkásember)
mikor mondták neki, hogy ez bizony fogyasztani is fog, nem csak menni, akkor elkezdett a dízel autók autópályás fogyasztásáról beszélni....
a celica teljesen egyedi építésű, láttam már róla fotókat, a 2 körös egyedi tervezésű és gyártású fékrendszerről, motorról etc.. le a kalappal a srác előtt!!
[ Szerkesztve ]
Lacika hol mond ilyeneket?
Én nem szoktam hallani ezeket, vagy nem médiában nyomja?
Volt vagy 3 franciaföldről "importál" drift gépe, azért kemény gyerek az
Kíváncsi lennék, mennyit zúzott le, vagy merészkedik-e benne valahova...
Porschéjének mérése meg valamelyik nap ment fel a timeslip - re asszem. - Na, a (#4469) hozzászólásban fekeandras megelőzött
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===

P00By
(PH! nagyúr)
Gondolom privátban a csávónak(csávóknak?) 

Integra
(Jómunkásember)
ennél még sokkal durvábbakat tud mondani, hidd el, nem keveset röhögtünk meg hüledeztünk mikor hallottuk, ahogy előadta...
egyszerűen csak sajnálom azt az autót és a motort
rettenet sok munka és verejték van benne, a felhasznált cuccokról nem is beszélve..
[ Szerkesztve ]

chungee
(őstag)
Bocs az off-ért. De az a megaszaros gyerek
A "Gáspár Laci" 

fekeandras
(őstag)
Süllyedt. 
Az. Ez a kép asszem mindent elárul.

fekeandras
(őstag)
Sosem felejtem el mikor tökölön ezzel a kocsival volt kint.Nála sokkal gyengébb autók verték meg.Még ha csak egy hajszállal is de akkor is kikapott.Az addig oké, hogy szereti a jó autókat csak ha mondanak neki valamit akkor azt vagy fogadja meg vagy ne kérjen tanácsot.Igazából azt sem értem minek 500+ lóerős autó utcára a mindennapokra. 
egyszer még viszontlátjuk őt a lánglovagok.hu-n.
(bár ne legyen igazam)
[ Szerkesztve ]
Lehet azt hiszi ez itt Miami ahol 24/7 sunshine van és kell neki az erős gép
.
Ha bírja tankolni akkor használja, bár az már egy másik kérdés hogy ezt nem ésszel teszi. Ha valaki nem ért hozzá akkor szerintem nem kell alá több száz lovas kocsi.

Integra
(Jómunkásember)
a faszt
már azon rinyál, hogy miért fog annyit fogasztani neki az autó amennyit, meg hogy milyen autót kap kézhez amiben szétfog esni a váltó...
borzalmas haknibohóc..
Azt hitte hogy ez egy mindennapokra való költséghatékony verda lesz vagy mi?
Gondolom amilyen technikája van a gyereknek 1-2 fokozatot simára gyalul majd a váltóban. ![;]](/dl/s/v1.gif)

P00By
(PH! nagyúr)
Nem értem én sem
Vagy ez második autó? Úgy még lenne értelme, de hétköznapokra semmi...vagyis igen, de azt inkább nem írom le... 
Lenne értelme csak nem ebben az országban 
Aki el van ájulva a Pro Street - től, hogy milyen jó az irányítás, meg ilyenek (mert hát ugye Lacika ajánlásával....), az gondolom azt hiszi, hogy úgy megy a tuning, mint játékban. Rámegy egy nagyobb turbo? Ah, 15% - kal nagyobb erő. Belemegy egy Racing váltó, mekkora durva gyorsulása lesz.
Ilyentől nem kell többet várni.
=== Szatocs ===

Integra
(Jómunkásember)
Honda fórumon rákérdezne vki, hogy ez milyen felni lehet? link Elsőre azt hittem, hogy Rota, de nem. Az a csillag ismerős vhonnan a közepén.
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html
nemtom, ez hasonlít rá, és ez egy rota slipstream.
[link]
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

P00By
(PH! nagyúr)
Tetszik 
Csak jó volt az első megérzés, hogy Rota. Teljesen ugyanaz mint a Slipstream, kupakot leszámítva. Ennyiért, ilyen felnivel símán megérné megnézni ezt a CRX-et.
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

Integra
(Jómunkásember)
Gyönyörű, nagyon kéne
=== Szatocs ===
Elég vicces, úgy látszik ennyire kell promózni a Porsche-t
.
"személy szerint jómagam a tradíció győzelmét látom ebben a feltörekvő high-tech ellenében" Na ezen végképp kiakadtam. Mintha a Nissan nem több mint 50 éve gyártana Skyline-okat.

Integra
(Jómunkásember)
befosás van a nagyarcú európaiaknál, a japók befejezték a 290 lovas korlátozást.
jön az nsx is (remélhetőleg más néven). és tudásban semennyire, de árban lejjebb vannak. komoly vevőbázist szipkázhatnak el. szerintem ilyen egyszerű.
a gt2 meg egy csúcsmodell, vs a sima r35
mindjárt itt a spec-v, aztán jön még az lm is..
nekem mindegy, jó mindkét autó nagyon
de kérdem én? mi indokolja a gt2 árát? semmi. max az, hogy ennyit tudnak legombolni a népről. hát most a vásárlói réteg elgondolkodik majd, hogy megér e annyit vagy sem..
[ Szerkesztve ]

aesir
(PH! kedvence)
Ha az 50 LE-vel erősebb és 300 kg-mal könnyebb GT2 bohócautóval csak 6 mp különbséget mentek, akkor nem volt rendesen kihajtva. Ez pont az a különbség a Nordon, ami számomra nem teszi teljesen hitelessé a tesztet. Vagy nagyobb különbséget kellett volna kihozniuk a LE/tömeg arány miatt, vagy pedig inkább elhiszem a japóknak hogy megverték a GT2-őt. Na mindegy, ez sosem fog kiderülni korrekten.
Viszont itt a cikkben az igazság is:
"Igaz, valószínűleg sosem lesz akkora mázlim, hogy vegyek egy 911 GT2-t magamnak, és valószínűleg akkor sem vennék, ha tellene rá (GT3-at annál inkább)"
Kb 100x élvezősebb a GT3 mint a GT2. Az egy igazi autó, igazi mechanikával, igazi teljesítménnyel, úgy őszinte ahogy van, úgy Porsche ahogy van (kikapcsolt elektronikákkal persze), hagyományos autóépítés kicsit modernizálva. Hát ez van emberek.
[ Szerkesztve ]
Van saját életem...
Szerintem a GT2 árát semmi nem indokolja csak az embléma az autó orrán meg az hogy lehet villogni hogy Porsche-ben feszítek. Ha az r35-re valaki kicsit még rádob, ne adj isten a V-Spec-t piszkálja meg akkor az történik hogy annyit látnaka kocsiban ülők mint a Millenium Falconban, a tuner cég ajándékaként meg Csubakka ordít majd a hátsóülésen.
Jól elvoltak eddig a nagy európai gyártók mert nem kellett senkinek a japán vas, most meg elpicsázzák őket lépten, nyomon.

P00By
(PH! nagyúr)
tuner cég ajándékaként meg Csubakka ordít majd a hátsóülésen.

aesir
(PH! kedvence)
Jól mondod, szerinted.
Pont ez a szegmens az, ami nagyon is beárazza magát azoknak, akik meg tudják fizetni. Természetesen számít a presztízs is, de közel sem annyit mint egy Suzuki vs Mercedes vásárló budapesti taxis esetében.
Az más kérdés, hogy legtöbben feszíteni veszik a Porschet, vezetni egyáltalán nem tudják csak azt hiszik, de a Porsche egyáltalán nem ezért drága. Majd ha valamikor az életben lesz lehetőséged kicsit közelebbről megismerkedni ilyen sportkocsikkal, akkor megérted hogy miről beszélek.
Van saját életem...