Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4451) Integra

Integra
(Jómunkásember)

(#4452) szatocs válasza Integra (#4451) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

GT-R és R8, ezt a kettőt szeretném legjobban:)

=== Szatocs ===

(#4453) fekeandras válasza szatocs (#4452) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Hát én komolyan nem tudnék dönteni.Tecnikában jobb a Nissan de ahogy az R8 élőben kinéz az valami nagyon durva. Amúgy egy r33 gtr v-spec.-el is kibékülnék. (nem r34!)

(#4454) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Mikbe bele nem szalad az ember fia: [link].Elég fincsi cucc. :)

(#4455) Integra válasza szatocs (#4452) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szép ez az r35, a technikája még szebb, de r34 akkor is szebb. nekem legalábbis.
egész egyszerűen az oldschool vasak jobbak szerintem.

(#4456) szatocs válasza fekeandras (#4453) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Ok, én azért tudnék, Nissan lenne, de nagyon szép az R8 is, imádom a formáját.:)

(#4455) Integra - Jó az, akármilyen bálna is....:D

[ Szerkesztve ]

=== Szatocs ===

(#4457) Integra válasza szatocs (#4456) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem is mondtam hogy rossz.
de a v6os motorral ez is elvesztett egy nagyot az imázsából..
ez az autó már egy univerzális vas, minden yuppieköcsögnek (trademark by aesir:) ), amíg az r34 és az r33, r32 nagyon nem volt az.
ugyanez igaz az mikv supra-ra is. ha jön új mkv az már az r35 útját tapossa detto.
az nsx-el is ez a baj, bár szerencsére abba bődületes motort csináltak, legalábbis hang alapján biztos. de az első tengely mögé tolt motor, awd-vel, már inkább gt autó, de semmi képpen sem nsx:(

(#4458) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Spec-V

=== Szatocs ===

(#4459) Integra válasza szatocs (#4458) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

a súlycsökkentésre leszek kíváncsi, illetve, hogy futóműben mi változott, fékekben és gumikban. mert 40le plusz semmi igazából önmagában. meg a boost gomb is inkább playstation cucc..
pakolják ki és rakjanak bele egy manuális váltót.
a nismo majd talán ilyen lesz. bár manuális váltót abban is el lehet felejteni.

(#4460) trassher válasza szatocs (#4458) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Ígéretes gép csak hát akkor is egy tank. :) Igaza van Integrának, hogy az oldschool gépek az igaziak.

(#4461) Integra válasza trassher (#4460) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

igazából az r35 technikáját én egy 300zx-ben szeretném látni...

(#4462) trassher válasza Integra (#4461) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

A 300zx már így is elég elvetemült gép nem? Biztos brutál lenne azzal v8al meg a többi motyóval, de akkor már egy high tech aszfaltszaggató lenne :) .

(#4463) Integra válasza trassher (#4462) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

csak v6 :)
egyébként nem vagyok benne biztos, hogy beférne a zx-be a gt-r

(#4464) trassher válasza Integra (#4463) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Tyű akkor hol olvashattam én v8-at? :F Ja megvan. A VR38DETT zavart meg hirtelen.
Ha valaki be akarná rakni és elég elszánt biztos megoldaná valahogy.

(#4465) Integra

Integra
(Jómunkásember)

(#4466) DeadMeat válasza Integra (#4465) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jézus... Félnék benne :D

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#4467) szatocs válasza Integra (#4459) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

A hajtáson is alakítanak remélhetőleg, mert most még több ló szakítja:D

Majdnem 2x annyiba kerül, ennyiért már fel is tuningolom az alapot is ilyenre, meg lehet jobbra is.
A boost - on én is csak néztem:D Minek az már egy ilyen állathoz, meg egyébként is közútra. Mintha ez az autó nem tudná előzésben elérni a kívánt sebességet...

(#4460) trassher - Nekem jó ez is:D

[ Szerkesztve ]

=== Szatocs ===

(#4468) Integra válasza szatocs (#4467) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

gáspár gyerek finoman fogalmazva is csőhülye az egészhez, nem mesélem el, hogy miket mondott meg kérdezgetett, lényeg, hogy a váltóhoz se lesz hozzányúlva jelenleg, pedig kifejezetten mondták neki, hogy azzal is kéne csinálni valamit, mert nem lesz hosszú életű.. erre ilyet mondott ez a bohóc, hogy most akkor olyan motort építettek neki, ami tönkreteszi az autó többi részét? vagy ilyesmit, nem emlékszem pontosan, péntek éjjel beszélgettünk erről a motort építő sráccal. a porschéját eladta, valszeg abból fizette ezt a tuningot.
majd ha két kör után széthullott mert nem bírta el ezt az iszonyatos teljesítményt...
tényleg nem ért ehhez a csávó, csak az arca marha nagy...
azt meg, hogy mennyire tud vezetni egyáltalán..

a celicában is kb 6 váltó adta már meg magát, mert olyan borzalmas amit tud, kb 580le most, a harmadik és a negyedik fokozat egyszerűen összeolvadt az utolsó váltóban. :)
most lesz bele egy egyenes fogazású versenyváltó, az már csak elboldogul vele. ja, csak épp 1 milkó egy ilyen váltó kb... de mondjuk ez a srác tudta, csak mindig relatíve olcsón váltózott inkább, most már aludt ő is az árra egyet, úgyhogy valszeg bent lesz az új profi váltó hozzá. bazz, 420le keréken, awd.. rettenetesen megy. és még nincsen kész teljesen az elektronika..

[ Szerkesztve ]

(#4469) fekeandras válasza Integra (#4468) üzenetére

fekeandras
(őstag)

(#4470) P00By válasza Integra (#4468) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Én sem értek hozzá, egyszerűen csak érdekel a dolog. Gondolhatná, h nem azért mondják a váltócserét, mert több pénzt akarnak tőle... :U

Érdekes lehet az a celica :D

(#4471) Integra válasza P00By (#4470) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

mikor mondták neki, hogy ez bizony fogyasztani is fog, nem csak menni, akkor elkezdett a dízel autók autópályás fogyasztásáról beszélni....

a celica teljesen egyedi építésű, láttam már róla fotókat, a 2 körös egyedi tervezésű és gyártású fékrendszerről, motorról etc.. le a kalappal a srác előtt!!

[ Szerkesztve ]

(#4472) szatocs válasza Integra (#4468) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Lacika hol mond ilyeneket?:D Én nem szoktam hallani ezeket, vagy nem médiában nyomja?:D

Volt vagy 3 franciaföldről "importál" drift gépe, azért kemény gyerek az:D Kíváncsi lennék, mennyit zúzott le, vagy merészkedik-e benne valahova...

Porschéjének mérése meg valamelyik nap ment fel a timeslip - re asszem. - Na, a (#4469) hozzászólásban fekeandras megelőzött:)

[ Szerkesztve ]

=== Szatocs ===

(#4473) P00By válasza szatocs (#4472) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Gondolom privátban a csávónak(csávóknak?) :)

(#4474) Integra válasza szatocs (#4472) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ennél még sokkal durvábbakat tud mondani, hidd el, nem keveset röhögtünk meg hüledeztünk mikor hallottuk, ahogy előadta...
egyszerűen csak sajnálom azt az autót és a motort:( rettenet sok munka és verejték van benne, a felhasznált cuccokról nem is beszélve..

[ Szerkesztve ]

(#4475) chungee válasza Integra (#4468) üzenetére

chungee
(őstag)

Bocs az off-ért. De az a megaszaros gyerek:F A "Gáspár Laci" :F

(#4476) fekeandras válasza chungee (#4475) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Süllyedt. :)

(#4477) trassher válasza chungee (#4475) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Az. Ez a kép asszem mindent elárul.

(#4478) fekeandras válasza trassher (#4477) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Sosem felejtem el mikor tökölön ezzel a kocsival volt kint.Nála sokkal gyengébb autók verték meg.Még ha csak egy hajszállal is de akkor is kikapott.Az addig oké, hogy szereti a jó autókat csak ha mondanak neki valamit akkor azt vagy fogadja meg vagy ne kérjen tanácsot.Igazából azt sem értem minek 500+ lóerős autó utcára a mindennapokra. :F
egyszer még viszontlátjuk őt a lánglovagok.hu-n. :U (bár ne legyen igazam)

[ Szerkesztve ]

(#4479) trassher válasza fekeandras (#4478) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet azt hiszi ez itt Miami ahol 24/7 sunshine van és kell neki az erős gép :D .
Ha bírja tankolni akkor használja, bár az már egy másik kérdés hogy ezt nem ésszel teszi. Ha valaki nem ért hozzá akkor szerintem nem kell alá több száz lovas kocsi.

(#4480) Integra válasza trassher (#4479) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

a faszt
már azon rinyál, hogy miért fog annyit fogasztani neki az autó amennyit, meg hogy milyen autót kap kézhez amiben szétfog esni a váltó...
borzalmas haknibohóc..

(#4481) trassher válasza Integra (#4480) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Azt hitte hogy ez egy mindennapokra való költséghatékony verda lesz vagy mi? :DDD
Gondolom amilyen technikája van a gyereknek 1-2 fokozatot simára gyalul majd a váltóban. ;]

(#4482) P00By válasza trassher (#4481) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nem értem én sem :D Vagy ez második autó? Úgy még lenne értelme, de hétköznapokra semmi...vagyis igen, de azt inkább nem írom le... :D

(#4483) trassher válasza P00By (#4482) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Lenne értelme csak nem ebben az országban :))

(#4484) szatocs válasza Integra (#4480) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Aki el van ájulva a Pro Street - től, hogy milyen jó az irányítás, meg ilyenek (mert hát ugye Lacika ajánlásával....), az gondolom azt hiszi, hogy úgy megy a tuning, mint játékban. Rámegy egy nagyobb turbo? Ah, 15% - kal nagyobb erő. Belemegy egy Racing váltó, mekkora durva gyorsulása lesz.
Ilyentől nem kell többet várni.

=== Szatocs ===

(#4485) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy kis honda mánia
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#4486) Integra

Integra
(Jómunkásember)

nismo 370z....
zasztakurva.... :Y

meg egy kis ráadás: 200sx
jelenleg ezt tudja... :))

[ Szerkesztve ]

(#4487) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Honda fórumon rákérdezne vki, hogy ez milyen felni lehet? link Elsőre azt hittem, hogy Rota, de nem. Az a csillag ismerős vhonnan a közepén.

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#4488) NoLF válasza Gergello (#4487) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nemtom, ez hasonlít rá, és ez egy rota slipstream.
[link]

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#4489) P00By válasza Integra (#4486) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

:Y Tetszik :D

(#4490) Gergello válasza NoLF (#4488) üzenetére

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Csak jó volt az első megérzés, hogy Rota. Teljesen ugyanaz mint a Slipstream, kupakot leszámítva. Ennyiért, ilyen felnivel símán megérné megnézni ezt a CRX-et.

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#4491) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Egy kis off.: Subaru exhaust by Dog :DD

(#4492) Integra

Integra
(Jómunkásember)

(#4493) szatocs válasza Integra (#4492) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Gyönyörű, nagyon kéne:R

=== Szatocs ===

(#4494) Dashes

Dashes
(őstag)

(#4495) trassher válasza Dashes (#4494) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Elég vicces, úgy látszik ennyire kell promózni a Porsche-t :D .
"személy szerint jómagam a tradíció győzelmét látom ebben a feltörekvő high-tech ellenében" Na ezen végképp kiakadtam. Mintha a Nissan nem több mint 50 éve gyártana Skyline-okat.

(#4496) Integra válasza trassher (#4495) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

befosás van a nagyarcú európaiaknál, a japók befejezték a 290 lovas korlátozást.
jön az nsx is (remélhetőleg más néven). és tudásban semennyire, de árban lejjebb vannak. komoly vevőbázist szipkázhatnak el. szerintem ilyen egyszerű.
a gt2 meg egy csúcsmodell, vs a sima r35
mindjárt itt a spec-v, aztán jön még az lm is..
nekem mindegy, jó mindkét autó nagyon:)
de kérdem én? mi indokolja a gt2 árát? semmi. max az, hogy ennyit tudnak legombolni a népről. hát most a vásárlói réteg elgondolkodik majd, hogy megér e annyit vagy sem..

[ Szerkesztve ]

(#4497) aesir válasza Dashes (#4494) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Ha az 50 LE-vel erősebb és 300 kg-mal könnyebb GT2 bohócautóval csak 6 mp különbséget mentek, akkor nem volt rendesen kihajtva. Ez pont az a különbség a Nordon, ami számomra nem teszi teljesen hitelessé a tesztet. Vagy nagyobb különbséget kellett volna kihozniuk a LE/tömeg arány miatt, vagy pedig inkább elhiszem a japóknak hogy megverték a GT2-őt. Na mindegy, ez sosem fog kiderülni korrekten.

Viszont itt a cikkben az igazság is:

"Igaz, valószínűleg sosem lesz akkora mázlim, hogy vegyek egy 911 GT2-t magamnak, és valószínűleg akkor sem vennék, ha tellene rá (GT3-at annál inkább)"

Kb 100x élvezősebb a GT3 mint a GT2. Az egy igazi autó, igazi mechanikával, igazi teljesítménnyel, úgy őszinte ahogy van, úgy Porsche ahogy van (kikapcsolt elektronikákkal persze), hagyományos autóépítés kicsit modernizálva. Hát ez van emberek.

[ Szerkesztve ]

Van saját életem...

(#4498) trassher válasza Integra (#4496) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem a GT2 árát semmi nem indokolja csak az embléma az autó orrán meg az hogy lehet villogni hogy Porsche-ben feszítek. Ha az r35-re valaki kicsit még rádob, ne adj isten a V-Spec-t piszkálja meg akkor az történik hogy annyit látnaka kocsiban ülők mint a Millenium Falconban, a tuner cég ajándékaként meg Csubakka ordít majd a hátsóülésen.
Jól elvoltak eddig a nagy európai gyártók mert nem kellett senkinek a japán vas, most meg elpicsázzák őket lépten, nyomon.

(#4499) P00By válasza trassher (#4498) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

tuner cég ajándékaként meg Csubakka ordít majd a hátsóülésen. :D :DDD

(#4500) aesir válasza trassher (#4498) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Jól mondod, szerinted.
Pont ez a szegmens az, ami nagyon is beárazza magát azoknak, akik meg tudják fizetni. Természetesen számít a presztízs is, de közel sem annyit mint egy Suzuki vs Mercedes vásárló budapesti taxis esetében.

Az más kérdés, hogy legtöbben feszíteni veszik a Porschet, vezetni egyáltalán nem tudják csak azt hiszik, de a Porsche egyáltalán nem ezért drága. Majd ha valamikor az életben lesz lehetőséged kicsit közelebbről megismerkedni ilyen sportkocsikkal, akkor megérted hogy miről beszélek.

Van saját életem...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.