A többiek mindent leírtak...
Biztosan lehet némileg optimalizálni az igényeidhez! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
P00By
(PH! nagyúr)
kipuff nem tudott felkerülni már bezárt a bazár addigra, viszont ez a bak kurvára zavar 
| 2013 GT-R White 545 HP | www.m16studio.com |
csináljatok 1-2 képet plz

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
fogunk
te meg csinálj vmit a vibrációval amit a bak csinál 
max felírhatok rá egykét difegyenletet, amiből a végén nem jön ki semmi 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
meg kéne barátkoznom az új vibrivel azt hiszem 
nehogy már ne legyen rá megoldás..
esetleg egy email a bakok gyártójának, hogy volt-e már hasonló panasz, és sikerült-e megoldani?
mondták a szervízben, hogy ez ilyen. kovácsolt külső, kemény szilentek, közvetlenül rámegy a kormányműre... nincs mit tenni 
hát,remélem egyszer nekem is lesznek ilyen gondjaim 

holnap azért elviszem máshová, ott is megnézetem, ha ott is ezt mondják, akkor ez van sajnos... megemelt teljesítmény már ezt vonzza maga után.

Integra
(Jómunkásember)
kísérletezhetsz más márkák cuccaival, ráfizetős téma lesz és a megoldás sem garantált
Kérj a Ferraritól egy mágneses elven működő (nem tudom, hogy mi a megfelelő megnevezés
) futóművet 
De tényleg jöhetne már egy-két kép, esetleg videó
(#4159) bandus - Csontkovácsnál rendszámra szóló parkolóhelyed lenne
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===

P00By
(PH! nagyúr)
Bandus mailes ötlete nem olyan rossz, mert sztem ez mást is zavar a világon és akkor könnyen mondanak neked egy megoldást, vagy alternatívát! 
nos. volt alkalmam ma kipróbálni több bubut amiben van ilyen és azt kell, hogy mondjam, hogy ez normális. amerikai fórumon is írta a srác, hogy ott is mindenkinek ilyen. tehát szokjam meg. amúgy sokkal jobb a motor reakcióideje ez nem csak humbuk volt, ami rá volt írva. szóval fasza
már megbarátkoztam vele ma 
türelem, türelem
lassan jön a képgaléria 
igazából még a carbon motorháztetőt be akartam előtte szerezni, de lehet az egy future projekt. most sajnos ez nagyon sokba volt 
és még jön felni, toronymerevítők, lefújó, ültetőrugó stb. 
[ Szerkesztve ]
Legalább jó lesz
=== Szatocs ===

P00By
(PH! nagyúr)
Ó! Nem tudtam, hogy ennyi finomság lesz 
ne puhulj már el, csak megakar gyözni....
blunt: mutasd azokat a képeket, az se baj ha nem top SLR géppel készült és nincs az elején fekete mocitető
.
MEg meséld el hogy a soksok szép és drága cumó valójában mit jelent számokban és vezetési élményben most?. 
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

Integra
(Jómunkásember)
hárdkór csávó ne nyávogjon
type r-nél ez alap, nekem csak a nem létező fogtömésem potyogna ki minden alkalommal és füldugó sem ártana hoszzú távon, de nem érdekel
nemtom hogy lesz ez a hétvége még
teljes agyhalál és rohanás, de majd valahogy hátha mégis sikerül megoldani!

Integra
(Jómunkásember)
hübanyek, potyautasok kiméljenek?
a háttérképet szivesen betettem volna, de az első az nem igazán tetszik, amolyan need for speed styl, gondolom ez volt a cél
.
Meghát nyomós ok kell integra gépét lecserélni a hátteremről![;]](/dl/s/v1.gif)
gyönyörü szépre sikeredett...
[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
köszi
igen NFSU-ra akartam azt a képet, de akkor (ezek szerint) sikerült 

Integra
(Jómunkásember)
ehh de szeretem a websense-t cégnél...
marhára nem látok semmi képet..
este 10 után még vagy? mammutnál leszek

picit odabasz 
téged láthattalak tegnap, vagy tegnapelőtt a karinthy-n?mer akkor élőben mégjobb 
megyek asszonyért, most jön haza németországból
bandus: köszi
kartinyh: az melyik is? 
szerk: ha láttál röfifejet a hátsó ablakokon akkor igen 
[ Szerkesztve ]

P00By
(PH! nagyúr)
Az a különös ismertetőjeled
Jó az a "tömeg kép", ejj de beállnék egy feketével 
Jó kis gép
=== Szatocs ===

!Overdose!
(senior tag)
Tényleg nagyon szép! 
Eat Sleep JDM
a hangra próbáltam figyelni, hátha odalép a tulaj 
a karinthy pedig amerre a 6-os villamos jár, az uccsó előtti megálló, a móricz zsigmond körtér felé 

Integra
(Jómunkásember)
tegnap este ilyen roncs mellett parkoltam... [link]
ez az il trenoval szemben lévő mamut parkoló legfelső emelete. 
szerk: mindig ott parkol 
[ Szerkesztve ]
az nem én vótam
tegnap vmi bömbiben 2 bézbólsapis gyerek próbálkozott. rajtnál kaptak vagy 12 autót (10 autót biztos). utána nem láttam őket
(alkotás út, shell kút utáni lámpa)
aztán jött egy S6 a köv lámpánál, az is kapott. utána már nem vihogtak azok sem 
[ Szerkesztve ]

Integra
(Jómunkásember)
én is átszoktam ide, mivel ugyanebben a blokkban a -2 szinten leghátul a legutolsó parkoló a sötétben nehezen elérhető, mert erre parkol az összes béna...
múltkor úgy rámparkoltak ott, hogy nem tudtam kiállni, ültem az autóban és vártam.
4184
igen, ez főleg az übermensch germánosoknál szokott lenni, mármint a nagyarc odafagy pikk-pakk
[ Szerkesztve ]
ja így hajlongtak előre meg gurultak velem egyállásra a lámpánál néztek át, hogy hö milyen jó csaja van vagyé n nem is tudom. sapi meg oldalt rajtuk. tudod nem hátrafordítva (az még cool is lenne), hanem oldalasan mint valami félkegyelmű.
fogtam azt elrúgtam turbóról.
amúgy valóban az a legjobb parkolórész ott. én is mindig ott vok, pori mellett párral általában. az a sportautó szekció ott 

Integra
(Jómunkásember)
az a vég, az az igazi proli suttyó stílus, de hát az autóhoz passzol... 
aztán szevasz tavasz, azok meg jobbra inkább lekanyarodnak mikor várod őket a következő lámpánál
asszem lehet, hogy tudom kié a porki, de not sure, majd megkérdezem a csajszit.. 
[ Szerkesztve ]
egy pasi vezeti 

Integra
(Jómunkásember)
igen, de én a csajt ismerem szerintem, már ha az ő palija vagy családtagja
ja
szokott még ott egy vörös új jaguár is állni pasi meg nő szokták felválltva vezetni. potnosabban az alkotás úti shellnél mindig a pasit látom tankolni, a városban a nőt látom vezetni.
nice 

P00By
(PH! nagyúr)
Letelt
Szép autó
Ha beállok én is arra fele szoktam, bár amióta belénk jöttek inkább az utca... 
Pár napja volt valamelyik topikban egy link, ami egy csávót mutatott aki mindenféle honda hangot adott ki. Nem tudja valaki hogy melyik topikban volt? Egy rakással átnéztem már, de nem találom
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Snoop-y
(senior tag)
A motorhangos? Vagy ez csak honda volt?
New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...
Jó kérdés, melóhelyen olvastam, ott nem volt hang, nem volt értelme megnézni. A linket meg elfelejtettem elküldeni magamnak

Snoop-y
(senior tag)
Ez se rossz
[link]
New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

Snoop-y
(senior tag)
Nem egy zöld pólós srác volt rajta?
Passz, add a linket. A PH-sat, akkor meg tudom mondani. Vagy a videót, kommenteket is olvastam, arról csak beugrik
Az előzőt ismertem

Snoop-y
(senior tag)
[link]
Ejj ez nem a PH-s 
[ Szerkesztve ]
Biztosan nem ez volt.
Ha jól emlékszek nem is tecsős oldalon volt.