Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4051) !Overdose! válasza blunt (#4050) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

Mikor lesznek képek, videók?

Eat Sleep JDM

(#4052) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Sikerült megtalálni egy jó nagy kátyút. A bal első/hátsó keréknek annyi, a futóműnek is lett baj ez érezhető :( Rendőrök elküldtek a pitlibe, az fkf-nél készült róla papíros. A biztosító kifizeti...egyszer...remélem... :D

(#4053) blunt válasza !Overdose! (#4051) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

videót csinálok amint megjött az utolsó darab is a kotsihoz :)

képekre én is várok, megkérdezték dokumentálhatják-e az építést, hogy utána feltegyék a honlapra, mondtam, hogy of course. szóval várok várok :)
érdekes, hogy a motoroptimalizálás révén még a fogyi is jobb lett. nem mintha ez számítana, de ettől függetlenül szerintem jó dolog.

~45% nyomatéknyereség volt. azé ez má nem rossz ;) és még jön egy kicsike :)

kedvcsinálónak

[ Szerkesztve ]

| 2013 GT-R White 545 HP | www.m16studio.com |

(#4054) blunt válasza P00By (#4052) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

a kerületi önkormányzathoz vidd be a képeket és a kártörténeti leírást. ők kötelesek megfizetni!

(#4055) P00By válasza blunt (#4054) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Valószínű megejtem azt is, igaz szerdán jön a biztosítótól vki.
Hú, nagyon kíváncsi vagyok a masinádra. Eddig jól hangzik :D

kedvcsinálónak kicsit erős, mindjárt sírok! :U :)

[ Szerkesztve ]

(#4056) lorcsi válasza P00By (#4052) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

hogy tudod bizonyítani hogy a kátyú miatt lett a kár?
tegyük fel nincs fényképeződ a helyszínen

[ Szerkesztve ]

(#4057) blunt válasza P00By (#4055) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

ha minden minden kész rajta, akkor viszlek egy kört :)

(#4058) blunt válasza lorcsi (#4056) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

akkor sehogy. de minden mobilban már van kamera szinte :) nehogymá elnyeljék a pénzünket pl. benzinben és még az utakat sem csinálják meg. :(((

szerk: jéé... mikor lettem fanatikus tag? így 1700 nap után ideje volt :P

[ Szerkesztve ]

(#4059) P00By válasza blunt (#4057) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

:R

lorcsi: Jelen esetben, amikor elmondtam hol történt, az ügyintéző hölgy(aki egyébként nagyon kedves volt és csinos is) felnevetett és mondta naponta jönnek panaszkodni... :U
Minden vacakolás nélkül megírta a papírost ;)

(#4058) blunt: Khm...igen :W Nem tudom mennyire voltunk szerencsések az ügyintézéssel kapcsolatban. Én azt, h őstag lettem akkor vettem észre amikor már majdnem addikt voltam :D Nem a rang számít ;)

[ Szerkesztve ]

(#4060) Screammm válasza blunt (#4053) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

gyönyörűek, várom a többi képet én is, kedv már van. :DDD
:R

"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

(#4061) blunt válasza P00By (#4059) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

soha nem vadásztam e-peen rangra ;)
@Screammm : köszi, lövök majd még fel képeket :)

addig más autókról lehet olvasni a blogomat :) (nem a reklám helye)

[link]

[ Szerkesztve ]

(#4062) bandus válasza blunt (#4053) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

45% :Y

nagyonnagyon komoly lesz a végére :R

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#4063) Integra válasza blunt (#4053) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

jó lesz ez, csináljátok tovább:)

én nekiestem a mugen projektnek, mondjuk 45% nyomaték az felejtős, de azért jó lesz ez, ők már csak tudnak valamit.
mondjuk még rengeteget olvasok, meg emailezek japókkal, de valszeg mugen lesz, spoon, toda is jó, de a hang és a használhatóság miatt ők lesznek valszeg a befutók.

(#4064) blunt válasza Integra (#4063) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

én a nyomatékra mentem nem a lóerőre. a sok okoska mindig azt kérdezi tőlem amikor összefutok ismerősökkel vhol, hogy "naaaaaaa háááááááány lóerőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő" mondom nekik dugjátok fel a lóerőt, nem az számít, hanem a nyomaték.

japók sem hiába szerelik az ottani autókat twin-scrollal ami már lent betölt :)

szóval én erre mentem, ezért sikerült sokat kipréselni belőle. de ha meglesz az uccsó cucc, beszámolok mindenről :) elvileg már csak 1 hét :)

bandus: köszi :)

(#4065) Integra válasza blunt (#4064) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

zsír:)
mivel turbos a géped, ezért lehet is, nálam picit más a képlet:)
ha pl toda-t vagy spoon-t választok, akkor inkább még hegyesebb lesz a motor csúcson, ami nagyon jó, csak én azért sokkal inkább hétköznapi használatban tartom az autót, és csak kevesebbet lépek oda neki.
a mugen hozza a legtöbb nyomatékt középen, és felül csak minimális a teljesítmény eltérés a többihez képest. így is komplett rendszer valahol 20-25 le-t hoz motor bontás nélkül gyári légszűrőházzal és szignifikáns nyomaték többletet a gyári rendszerhez képest.
ráaádsul gyönyörű a hangja, alapjáraton mély morgó, aztán felerősödik, de nem az az érces repedt fazék szerű iszonyat amiért annyian meghalnak, hanem marad szolíd, nyugodt, majd legfelelül leljesen elhalkul. és minőségre pedig mestermű, beszéltem mugen cucc tulajjal akinek volt már régi autóján, illetve fogott már pár spoon és hasonló jdm dolgot is a kezében.
a toda nagyon minőségi, rettenet szép, meg jó is, de nincsen összehangolt rendszere.
én pedig ezt a motort nem akarom szétgányolni, ez úgy tökéletes, ahogy van gyáriban.
ha kell egy turbos autó majd, akkor keresek valami s15-öt aztán azzal lehet játszani. meg még egy kis zsét is kéne:DDD

(#4066) Integra válasza blunt (#4064) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

találtam pár fotót a drágaságról.. :)
mugen 4-2-1 manifold (dc2 98spec)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
mugen exhaust (sajnos ez dc5-ös rsx alá szerelt rendszer, edm dc2 alá szereltről nem találtam, de kb ugyanez)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

(#4067) bandus válasza Integra (#4066) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez má' hegesztés :K

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#4068) blunt válasza Integra (#4065) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

igen, a szívó motort sajnos emiatt nehezebb jól optimalizálni, vagyis inkább tuningolni.
zsír képek nagyon:) fasza a mugen :)
tudsz-é nekem olyan hondát mondani, ami hasonló teljesítményt tud hozni, mint egy széria STI? nem agyontuningoltra gondolok, hanem vmi gyárira vagy kicsit több, mint gyárira. nem baj, ha csajos autó, nézelődünk csak egyelőre :) kiváncsi lennék mit ajánlasz!

köszi

(#4069) Integra válasza blunt (#4068) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nehéz

ugyanis vannak a még full gyári autók, melyek gyakorlatilag újszerűek, mint az enyém is. pár darab van belőle össz-vissz. egyik sem eladó tudtommal.
aztán vannak a tuningoltak, szívósak mind, azok egész jól mennek, de az én véleményem szerint itthon senki sem tud igazi fasza szívó tuningot csinálni, de kétségtelen, vannak ügyes srácok.

én nem nagyon bízok senkiben, ezt a motort hagyom így ahogy van, mert így maximálisan megbízható, atombiztos, soha nem kell aggódnom, hogy tönkremehet és ezt a teljesíményt egyetlen másik autó sem tudta soha ilyen fenntartási költségek mellett.
ha megpiszkálom akkor már fennállhat a veszély, hogy ez nem így lesz.
és mivel lakástörlesztést perkálok ezerrel, ezért nekem nincsenek feles millióim bohóckodni.
hiába hozok bele mugen/toda/amuse/tein etc kütyüket, ha itthon nem tudják úgy összerakni.
de megkockáztatom európában se nagyon.. talán az angoloknál, mert ott iszonyat nagy a szürkeimport:) szóval, ha egyszer mégis ráadnám a fejem valamire, akkor is inkább egyedül és japánból, csak minőségi cuccokkal. még ha sokkal nehezebb is és lassabb. ez van, nem vagyok bill gates..

elpukkant már pár inti motor pl törött szelep miatt, mert szar volt, anyaghiba, meg hozzá nem értő dilettánsok ámítottak.. itthon is lehet "kapni" hondákba tuning alkatrészeket, de tudod, hogy megy ez.. az a legjobb mert azt kapni. a jdm alkatrészek meg kurva drágák és nem érnek annyit.. találd ki, kik mondják ezt.. hát ennyit a magyar honda aftermarket piacról általánosságban.. :(
tudod, főtengelyt kell cserélni.. de minek? a gyári is 500le-t elbír, nem értik az emberek, azért ennél az autónál az az R betű még nem dísznek van oda felragasztva..
szóval szerintem katasztrófa ami itt van.
nem tudom, hogy bubusok között hogy megy a piac megszerzése, mennyire húznak ide vagy oda vagy szét, de sajnos sok a renitens a hondások között nagyon :(

turbósat "egyszerűbb" tuningolni jól mint szívót, bár ha igényes az ember, akkor ott se lehet könnyű, unokatesóm amit az mr2 turbóval szívott.. de most már kész neki, szörnyeteg lett az is... :)
ecu is egy külön történet, ír mindenki mindenfélét, én inkább megvennék egyet japánból komoly műhelyből.. tudod, pc-n ír mindenki, elfogadtom, becsülöm, de nehogy már egy spoon az iszonyat hátterével ne írjon profibbat, tökéleteset.. és akkor még csak nem is véres a torka egy hegyes szívónak, mint itthon, hogy minden agyontuningolt szívó egy nagy kálhyacső, kb mintha dízelek lennének..

van egy vortech s.chargeres dc2 (full bolt on kit), az valahol 330le felett van (és még erősödik), veszettül megy állítólag, sajnos én még nem láttam az életben, egy autóbolond srác egy makulátlan dc2-t épített át (szvsz kár érte, inkább egy töröttet vett volna ilyen átépítésre..). motorbontás nélkül ilyen erős, igaz van rajta komplett leömlő és kipuff rendszer is. mondjuk, nem tudom hogy egy elsőkerekes 1130kg-os autót minek tovább erősíteni, de ő tudja:)
nagyon szép az autó.

nem nagyon mernék neked jelenleg a piacon kapható intik közül semmit sem ajánlani:(
még az összehajtottat is töretlenül vagy kis karcolással árulják:(
az enyém is megpördült egyszer, kapott is egy új lökhárítót elől meg egy bal első fényszórót, zsírúj gyáriakat (tulaj nem cigánykodott), de kurva nagy mázlija volt az autónak és bizonyíthatóan csak ennyi volt vele.
talán én vettem meg az utolsó darabot amit itthon érdemes volt.
ha van pénzed és építeni szeretnél, akkor könnyebb helyzetben vagy talán, mert úgyis szétkell kapni akkor az autót.

mivel azt hiszem, hogy neked a pénz nem jelent gondot ilyen téren, ezért én mindenképp azt javasolnám, hogy svájc vagy németország portáljain nézz szét.
az én autóm az elkúrt első lökős fényezése ellenére mértékadónak tartom az itthoni géppark között (még egy másik gyönyörű darab van, de az 2001-es az enyém 98/99-es), ha tudni szeretnéd, hogy milyen egy valóban jó állapotú 9 éves inti, majd összefuthatunk és megmutatom. talán úgy könnyebb lesz mihez viszonyítanod ha akarsz ilyen játszó pitbullt, és nem is szeretnéd, hogy többet fizess mint amit ér. ha tudok, természetesen segítek.

(#4070) Integra

Integra
(Jómunkásember)

(#4071) P00By válasza Integra (#4070) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Ez tetszik

(#4072) blunt válasza Integra (#4069) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

igen, valahogy sejtettem, hogy itt nem tudnak hondát tuningolni :)

megmondom őszintén, h egy civic type R-en töröm a fejem asszonynak városi autónak. megy is (vagy nem?) csajos is, formás is, ilyesmi.

Subi körben nincs gond, itt megtalálja az ember a számításait. mondjuk én csak azt az oldalát ismerem, hogy JDM alkatrészek, mert én nem vagyok hajlandó gányolni szar alkatrészekkel. ilyen szempontból inyenc vok :)

szívó hondára kompresszort rakatni hülyeség? vagy azt is felejtse el az ember MO-n?

A type-R hondákat japánban teszik össze és ugyanaz, mint a JDM verzió, vagy nem?

köszi az infót! :R

(#4073) bandus válasza blunt (#4072) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én nem vagyok ugyan nagy szakértő, de az itthoni ctr az ufo kinézetű változatból van. a jdm ctr pedig a sedanból, és 20 lóval erősebb. ezt sajna nálunk nem lehet kapni :(

(#4074) blunt válasza bandus (#4073) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

néztem egy-két type-r-t egész pofásak ezek :) kár, hogy elsőkerék, de pofás nagyon. ezekhez nincs gyári navi? egyikben sem láttam :F

(#4075) szatocs válasza blunt (#4072) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

S2K és Vortech rendszer:) Ha több erő kell, és hátsó kerék:)

De az S2K nem az a komfort autó.

Más: Ma láttam egy új Accordot, "felöltöztetve" gyári kötényekbe. Hát mikor még messze volt, azt hittem, hogy TL:) Nagyon szép lett.

=== Szatocs ===

(#4076) !Overdose! válasza blunt (#4074) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

De van, legalábbis itt azt írják a legalsó sorban, hogy opció!

Eat Sleep JDM

(#4077) Integra válasza blunt (#4072) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

7gen vagy 8gen ctr-t nézel?
vagyis busz vagy ufo ctr-t?:)
technikailag a 7gen a fejlettebb, mert abban még hátul kettős keresztlengőkaros független felfüggesztés van (double wishbone, tradícionális honda cucc), de az ufóban már torziós merev híd (lovakocsirúdnak hívom), elől mindkettőben mcpherson van (sajnos, 6genben még elől is dw volt..)
ha 7genben gondolkodsz, akkor csakis modellfrissítés utáni ctr-t nézz, ezek úgy 4 milla körül vannak. ufoból most lesz modellfrissítés, de volt már egy ctr-nél ráncfelvarrás minimálisan. ha a zasszony nem autózik a leglegleg határon akkor az ufo ctr is bőven jó lesz neki, szeretni fogja. belül büntet a vörös műszerfal, rohad jól néz ki, szép a hangja, kényelmes, nagy csomagtartó és menni is tud ha kell. váltó is zsír.
de számomra ez már nem type r, max type s. az igazi type r az az fd2-es szedán, de azt csak japánban árulják persze...
lehet feltölteni ctr-t is, a k20-as blokk rohadt komoly lett és elég komoly aftermarket piaca is van. szóval simán találni rá japánban bolt on kiteket, hogy 300+ lovas legyen különösebb beavatkozás nélkül. ha ehhez hozzá adsz még egy komplett kipuff rendszert leömlővel akkor meg már ott vagy 330 körül. ha elborulsz mehetsz 600 lóig turbóval, de minek?:) városba a 200 is elég bőven, sok is :)

(#4078) Integra válasza blunt (#4074) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nincsen baj azzal hogy elsőkerekes, nagyon sokan meglepődnek, hogy az intik mit tudnak mai napig, ennél jobbat mai napig nem épített senki elsőkerekesben, ez egészen biztos.

navi? 2000-ben?
ez sport autó, nem gt autó, vegyél bele egy pna-t:)) :P

(#4079) !Overdose! válasza blunt (#4074) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

(#4080) P00By válasza !Overdose! (#4079) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Hú mennyire más...De tetszik :D

(#4081) blunt válasza Integra (#4077) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

ufó tetszik asszonynak ;)
abból is a vér(?)vörös type-r. a pénztárcánknak már annyira azért nem tetszik :P de azt hiszem nincs mit tenni ilyenkor :)

(#4082) bandus válasza blunt (#4081) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de ugye csak az evo mellett lesz, nem helyette? :D

(#4083) blunt válasza !Overdose! (#4079) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

pontosan ilyet kerestem! érdekes, hogy a magyar kereskedésekben nem tudnak erről a "beépített" navi megoldásról. hmmmm. Látom a képen, amit linkeltél, hogy európai cucc (balkormány), csak kérdés, hogy ez már kint van-é vagy csak most fog jönni, mint ráncfelvarrott belső... ?

szerk: [link] ennek már olyan navija van.

[ Szerkesztve ]

(#4084) blunt válasza bandus (#4082) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

csakis mellette. városi "sportos" autó kell neki, nem versenygép ;)

offtopic: tudja vki tescoban mennyiért árulnak dual layeres dvd-t? sürgősen kéne 1 de mivel dvdpapa 270ftért adja darabját nem akarok kiadni érte 6x annyit tacskóban.
viszont dvd papa nem szállítja le most éjjel :)
tipp?

[ Szerkesztve ]

(#4085) bandus válasza blunt (#4084) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem minimum a duplája. de ha sürgősen kell, akkor talán belefér az a 200ft :D

áá, énsi itt frissítgetem a ph-t 5 mp-enként.. se álmos nem vagyok, se tanulni ninc skedvem, pedig zh :W bocs az offért :)

(#4086) blunt válasza bandus (#4085) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

én olyan 1400-1600 ft-ra emlékszem tacskóban, de meg kéne nézni :) benzinnel az már 2500 ;) viccet félretéve hol érdemesebb? MM vagy tesco? végülis reggel 9ig tud várni a dolog, csak nem tom melyik hely az olcóbb?

nekem is melóznom kéne, de valahogy nem visz rá a lélek most :)

(#4087) bandus válasza blunt (#4086) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor inkább mm, bár az is pofátlan, lehúzós banda... esetleg ha a közeledben van valami sima számtek bolt..

nálunk itt a koliban 380-ér van filipsz hirdetve, de nemtudom, hogy van-e valójában, meg valszeg nincs közel hozzád a petőfi híd :D

(#4088) blunt válasza bandus (#4087) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

de, a petőfi híd nincs messz, épp a 3. kerből nyomom még ;) kérdés, hogy ilyenkor ad-e el bárki is a koleszban ennyiért? :)

(#4089) bandus válasza blunt (#4088) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

elvileg csak rendelésre van, de lemehetek megkérdezni :)

(#4090) blunt válasza bandus (#4089) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

azt megköszönném :) max. azt mondod, hogy nincs :) de egy prószát megér, köszi!!

(#4091) bandus válasza blunt (#4090) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a 2-tól a 8-ig nincs senkinek...

1db volt amit ma írtak el..

ja, és szívesen :)

[ Szerkesztve ]

(#4092) blunt válasza bandus (#4091) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

:O

köszi, hogy megkérdezted! :)
akkor meg kéne néznem teszkót :)

[ Szerkesztve ]

(#4093) bandus válasza blunt (#4092) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

majd írd be,hogy mennyi volt :D mostmár kíváncsi vagyok.

(#4094) blunt válasza bandus (#4093) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

oksa, elindulok most, sztm fél óra és vagyok :)

(#4095) Integra válasza blunt (#4081) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ja hogy az ufóban van e gyári navi.
persze, hogy van
sőt.
asszem van egy type r feletti gt felszereltség is, abban még az elektromos dupla napfénytető is van meg anyám kinja nyavaja, minden, szóval megtalálja a számítását.
és még asszek kivilágított sminktükör is van vezető oldalon is.. :DDD

(#4096) blunt

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

bah... vissza az egész. tiszta víz az út, én meg ma mosattam kocsit. tehát reggel megyek :B

@Integra: a magyar árlistákban miért csak külső navi van akkor? :)

[ Szerkesztve ]

(#4097) Integra válasza blunt (#4096) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

mert itthon valszeg nem felszereltség:(
ilyen ország vagyunk, telibeszarnak minket.
de rákell kérdezni több helyen.
én se mentem ma saját vassal, áll inkább a garázsban, civic is megteszi:)

(#4098) bandus válasza Integra (#4097) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én ma még bkv-vel se mentem, cska gyalog :DDD

(#4099) blunt válasza Integra (#4097) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

ja én is reggel elsétálok a bótba ha vízes lesz az út :)
akkor lehet mobile.de-n kéne venni az ótót. kérdés van-e magyar térképe hondának

azt kérdezte tőlem asszony most, h miben más a type-r mint a sima.
lehet jó lenne neki a sima is akkor :P

[ Szerkesztve ]

(#4100) Integra válasza blunt (#4099) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hát ilyen kérdés után nem értem, hogy toltál evot alá.... :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.