ismerőst kell keresni ha másképp nem megy, aki engedi hogy ilyen ok miatt bejelentkezz hozzá és kapj egy lakcímkártyát
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Integra
(Jómunkásember)

KMan
(őstag)
jovan megyek behazasodni
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Integra
(Jómunkásember)

Dictator^
(PH! addikt)
rotfl, az ilyen dolog müködöképes? tehát egyszerűsitve a dolog, szerzel külföldről német jó pl-nak, egy lakcimkártyát, és német rendszámú kocsival lazán küldheted M.O.-n? Németből behozott német rendszámú kocsival..?
[Szerkesztve]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

KMan
(őstag)
ja es ragado igy ugye nincs mert nincs magyar forgalomba helyezes, vam unio miatt nincs, es a kotelezot kinntre fizeted, mondjuk karesetnel mar neccesebb a papirokkal szorakozni
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Dictator^
(PH! addikt)
hm, hát jah, de azért ez igy nem semmi...viszont a kintre fizetés nem para? valaki csinálja igy közületek?

KMan
(őstag)
fennt irtam hogy megyek ki feleseget keresni, mar pakolok.
most azon gondolkodom becsekkolok nagymamamhoz a kotelezo es a mav miatt. nem tom gondolom kinnt megkotod es atutalassal.

Dictator^
(PH! addikt)
és vki ismerősőd csinálja is igy? eddig mik a tapasztalatok?

KMan
(őstag)
nemetbol nem, aki pesti es nem pestre van bejelentve olyan van.
Tdutok eladó Integra váltót olcsoba? Kéne preludbe mert alakul a tuning és kevés lesz a váltó.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

Integra
(Jómunkásember)
2jz s2k, vagy inkább s3k?
[link]
Érdekes, meg az a toyota jel is a motoron
=== Szatocs ===

KMan
(őstag)

Dassler
(őstag)
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Dassler
(őstag)
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Integra
(Jómunkásember)
azért nem kicsit lehet profi ez a két srác, brutális hogy mit hoztak össze és mindezt milyen tiszta, első osztályú munkával.... le a kalappal.
iszonyatosat mehetnek ezek az s2000rek

G@ben
(őstag)
Tudna valaki mutatni nekem WRX STi és Evo nyomatékgörbéket? Szigorúan csak a gyári érdekel (tuningolttal van tele a net), minél újabb évjáratból. Illetve azt nem tudjátok, hogy az Evo-nak milyen turbója van? Sima vagy twin-scroll, esetleg egyéb finomság?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
ültem tegnap egy ilyenbe.. nagyon csunya..
bocs modositom nem egészen ilyen...
[L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=949921&command=ugras&p=ceg&screenwidth=1024f/L]
Itt néztünk meg egy 1.4 Sport civicet is.. 8900Km-el 3.000.000
[Szerkesztve]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

RAM
(PH! addikt)
Sport ráadásul! De mi a sport benne? 
Csak tisztán

Dassler
(őstag)
A ''felszereltsége''. Ráagattak néhány műanyag darabot, meg karbon a belseje és voálá!

Integra
(Jómunkásember)
jók azért azok a 16os felnik, tényleg szép az autó vele nagyon

Integra
(Jómunkásember)
nekem tetszik

Dassler
(őstag)
Ja igen, meg a felnik. Nekem is tetszik, nem rossz, csak ne 1.4 legyen 

Dassler
(őstag)
Ja igen, a felnik. Nekem is tetszik, csak ne 1.4-es legyen 
[link]
[link]
Sztem tökéletes volt két üléssel, nem tom, hogy miért kmell az a + két ülés, úgysem ül majd ott senki, mert talán el sem férne ott senki, meg egy ilyen sportautóba ne is üljön több ember, max 2, de ha egy, az sem baj
Úgysem családi autónak kell lennie, hanem élményautónak. Na mind1, majd veszek első genes s2k - t
Pfff, autómata váltós, mert a balf@szok nem tudnak váltót használni..., az ilyen ne vezessen.
[Szerkesztve]
=== Szatocs ===

Integra
(Jómunkásember)
hiába, az emberek elbutulnak és elfelejtenek vezetni
egyébként nem tudtam mit hiszenk, tudták a kezdetektől fogva hogy egy bikakemény sportgép nem lesz tömegmodell és nem lesz anyagilag nyereséges...
sajnálom nagyon, de ez van, a tömegmodellből lesz profit, ez tartja életben a céget és tartja meg független gyártóként, igazodni kell a piachoz
aki meg vérgépet akar, annak sokkal jobban a zsebébe kell majd nyúlni ezek után és magának átalakítania a saját igényeihez
[Szerkesztve]
Persze vagy 7 milláért sokkal jobban vinnék sztem. De kint még nem is lehet sztem drágának sem mondani... Csak hát igen, a kis szőke picsák nem szeretnék, hogy a váltó letörje a körmüket.
De az a kérdés is fel.merül bennem, hogy aki egy ilyen bika motorral akar autót venni, ilyen karakterisztikával, annak mi a picsának autómata. Az nem sportautót vesz, vagy mi? A váltás már nem is tartozik a vezetéshez?
[Szerkesztve]
=== Szatocs ===

KMan
(őstag)
ez csak jo nekunk, tobb z-t fognak vinni. ![;]](/dl/s/v1.gif)

KMan
(őstag)
400le v8 5sec vááá. sulya mennyi?

yakuza.tora
(PH! addikt)
Passz...de a Lexus nálam mindent visz! Teljesen mindegy, hogy mennyi a súlya! 
Alléz Olympique de Marseille!

KMan
(őstag)
tudom hogy off elenezest de ezt nezzetek meg: 59 impala boyd coddington [link]

KMan
(őstag)
omg bal kormanyos S13 S15motorral [link] 

janati
(őstag)
nem a toyota supra motorja van benne?? 
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!

Integra
(Jómunkásember)
de igen, 2jz
hihetetlen profi tiszta munka, nagyon elfogadnám

Type-R
(őstag)
.
[Szerkesztve]
Forza Motorsport 2

Type-R
(őstag)
![[kép] [kép]](http://blog.gtroc.com/dino/s141.jpg)
![[kép] [kép]](http://blog.gtroc.com/dino/nw1.jpg)
![[kép] [kép]](http://blog.gtroc.com/dino/nobs15-02.jpg)
![[kép] [kép]](http://blog.gtroc.com/dino/nobs15-04.jpg)
Forza Motorsport 2

KMan
(őstag)
jo most mit csinaljak vele nem ugyanaz a kategoria, ez a licit szvsz max 10k-nal megall de ezek az autok mar mas arfekvesben lehetnek... elso mod nagyon durva errol van esetleg vmi link?

janati
(őstag)
az a pici rész, amikor mennek vele a videóban...áá, a szőr felállt a karomon...

A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!

Dassler
(őstag)
Nekem bejön külsőre is mind2. Motorban meg méginkább 

Type-R
(őstag)
nézegessed őket, azért linkeltem be ide 
[link]
Forza Motorsport 2

KMan
(őstag)
kiraly, koszi.

Integra
(Jómunkásember)
azért ez gáz szvsz, maradt volna meg s15
a piros, ami lent lett linkelve, az az egyik kedvencem

Integra
(Jómunkásember)

Type-R
(őstag)
Gyünyörű látvány, Suzuka tele NSXel.
Forza Motorsport 2

Dassler
(őstag)
miért is? 
Szívesen mennék én is ilyen találkozóra, term. saját nsx - el
=== Szatocs ===

KMan
(őstag)
cobra [link]