hja.. szánalmas 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
hja.. szánalmas 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

Szegények... 

a Tsukubai Time attack recordholder
TOP Fuel S2000 GT1
713,1 Hp @1xxxx rpm
55:350@ Tsukuba circuit (rwd street tire)
Special piston
Arc radiator
Full spot welded chassi
Roll cage
Zeal function R suspension
Carbon fibre dash
2 fuel pumps
Pro liner
Titanium down pipe
FD3S LSD
sequential transmission
Tilton pedal box
Full carbon chassis
1.2kg dry carbon front fenders
2.3kg dry carbon front bumper
1.2kg dry carbon rear fenders
0.7kg dry carbon front inner fender
[link]
[link]
irányár: 36 800 000 yen
lerakom a hajam mingyá... 
[ Szerkesztve ]
ez 58,7 milka
(annak aki lusta átváltani)

Annyi csoki mire kell nekik?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Ahhoz képest, hogy mennyibe kerül egy kupa autó, nem is sok
=== Szatocs ===

Talán ezek miatt érdemes lesz majd kipróbálni az új NFS-t :
- Acura Integra LS,RSX
- Honda S2000
- Nissan GT-R Proto,240 SX,Skyline R34,Silvia
- Seat Leon Cupra
+5gen civic, S2k, ariel atom, egy accord hétköznapra.
[ Szerkesztve ]
Evo VI for president? 

Ezért? Az NFS-t? Ami fizikát tesznek alá, az köszönőviszonyban sincs a valósággal.
Valóságközelibb élményt ad, ha megveszed az rFactort ÉS hozzá egy profibb kormányt. Egész jó japán MOD-ok vannak hozzá, igaz hogy kegyetlen nehéz pályán tartani, meg billentyűvel sem lehet nyomni, de legalább fejleszt rajtad is egy kicsit.
Van saját életem...

Kipróbálni, hátha javult valamit, aminek nagyon kevés az esélye.
Teljesen egyetértek.
LFS, rFactor, GTR-ek, ezeket nem csak kiprobálom/tam (sajnos már egy jó ideje nincs kormányom).

nekem egy atom, semmi más, ez a cél
mire odáig jutok addigra már csak lesz belőle 500 lovas is..
na jó, a 300 lovas scharged is jó lesz, vagy ez a 375 lovas ami lentebb lett linkelve..
[ Szerkesztve ]

ha lancer, akkor Ő 
NFS csak hang miatt jó ilyen szempontból. Amióta versenyezgetek szimulátorral, azóta az NFS alapból hibás nekem. Na meg az összes ilyen arcade
De azért egyszer végig fogom billentyűzni
(#4013) Integra - Valószínűleg nekem a 200 lovas is elég lenne, de ha már a 300-ast adnák, elfogadnám. Legfeljebb nem merném pörgetni
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===

szatocs: lehet azt pörgetni, igazítva van a fordulatszámhoz az egész rendszer, úgyanúgy 9k rpm:

Ez nagyon brutális lehet. Kíváncsi lennék a hangjára
Ha megmaradt a jó kis supra hang, akkor
=== Szatocs ===
S2000 byebye

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949
Accordnak is kicsit kifordult a kereke...
=== Szatocs ===
Jó hát, az egy Accord. Az is szép meg jó, de azért mégis már szerencsétlen S2000es 
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

nagyon disznó
de nekem továbbra is atom... 
[ Szerkesztve ]
Nekem is sokkal inkább az kéne
=== Szatocs ===
kész az átépítés. hát ez valami iszonyat vadállat lett. szétszaggatja az aszfaltot. erre nem számítottam 
| 2013 GT-R White 545 HP | www.m16studio.com |
Jöhetnek felvételek, minden
=== Szatocs ===
respekt és tisztelet 
képeket és videokat, vagy legalább hangot plz 
[link] az f1 topikból 

na ne szerénykeggyé' má' 
sti- alapból zsír, te meg tudtad, hogy mit pakolsz rá fel
jöhetnek a képek
Úgy üvölt, mintha rossz lenne
Persze utasnak sokkal rosszabb lenni, mint vezetőnek
=== Szatocs ===
Sokan unatkoznak a világon
=== Szatocs ===

[link]
ez eléggé ott van
és a type s kit még durvább lesz

nem tudni róluk semmit, nem fórumosok voltak
Az új Jazz-nek is nagyon jó a sport kötény. Nem hiába, Honda csak még szebb lehet
Persze ha nem gagyi style optikai tuningot alkalmaznak, a minél jobb "leszorítóerő" érdekében...
=== Szatocs ===

mondjuk egyik srác jól kifejezte a lényeget fórumon, a környezetvédelem miatt...
lassan a power of dreams-ből dreaming about power lesz... 
hiába vannak top3-ban környezetvédelem terén és egyértelmű, hogy ez a helye irány..
de akkor is kéne még póver. ott a buzi kers meg a többi kütyüjük, csináljanak már valami komolyat..
a képekre én is várok, a szervízben dokumentálták, szóval nekem nem kellett, mert ki fogják tenni a honlapjukra, de akkor majd linkelgetek 
olyat tol, hogy beszarok 
[ Szerkesztve ]
hangot megpróbálom ma felvenni, de ez még nem a végleges hang, arra várnom kell még 1.5 hetet, akkor érkezik az utolsó darab, ami kell a kocsihoz 
de röviden leírva: wrc-s lett 
[ Szerkesztve ]
Várjuk a linket. 

akkor nem igazán lehet már a tiédet összekeverni a többivel a városban 

zsír!
de remélem nem fogja teljesen elnyomni a motorhangot
Jazz-nek jól megadták az 1,2 - es erejét, már csak az 1,5 - öst kéne idehozni
(#4038) Integra - Nem rossz
(#4040) blunt - Ej, jöhetne már
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===

Bazz, ez tényleg jól néz ki.
<tRucKdriFteR>
eladó ITR kb 2,5 milla 
[ Szerkesztve ]
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html
Pont ez a sedan a hátterem. Kár hogy itthon egy ilyen gépnek sok buktatója van. 
[ Szerkesztve ]

sajnos egyelőre egyáltalán nem nyomja el a motorhangot, hátulról jön a wrc hang 
nekem kicsit kevés de aki kívül van, annak azt mondják, pont jó. meglássuk
ugye még nem a végleges dob