maybe

[link]
''Igény szerinti garanciális tuninggal 280-850 le közötti teljesítménnyel''
hehh... 
I ♥ my Pit bull

maybe

[link]
''Igény szerinti garanciális tuninggal 280-850 le közötti teljesítménnyel''
hehh... 
I ♥ my Pit bull

Na ez miatt az idézőjeles mondat miatt szeressük is annyira a japó gépeket 
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

fujj de kibaszott ocsmany 
I ♥ my Pit bull
Ez az, amiben 2 honda cbr 1000 - es motor van, nem? 
=== Szatocs ===

hagyjuk mar eleg reg nem aludtam mikor hazaertem, nem sertodtem be, nem az a tipus vagyok
elkezdtem irni, aztan abbahagytam mert mar fajt a szemem. es nem lattam a monitort. de ha nagyon akarod majd kiirom. 
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

[link]
éppen kártyapartiztunk a haverokkal erre meg lefényképezik a verdáinkat... 
Az összes jól néz ki egyébként azok közül amiket linkeltél. Nincs belőlük nagyobb méretben esetleg (háttérnek)?
üdv
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

nem hiszem
én most megfogadom, hogy jövőre többet fogok tanulni az egyetemen, hogy majd egyszer többet keressek, mert kell egy ilyen 
[Szerkesztve]
Ronda de finom, idevaló
2honda blokkal, ismerős építette, címet, telszámot tudok adni.
Vorsprung durch Technik..

''gyereknap'',hmm
.
jo reg volt mar az 
I ♥ my Pit bull

nah vegigneztem oket, koszonjuk
kiba durvak ezek a gepek
ha akad meg nalad ilyen, plz oszd meg velunk 
mod: to Integra
[Szerkesztve]
I ♥ my Pit bull

nekem akkor sem tetszik ha 8 honda blokk figyelne benne ![;]](/dl/s/v1.gif)
telszammal meg mit kezdjunk, hivogassam ejszaka?

viccet felreteve, vagom mennyire durvan gyorsul az a gep
I ♥ my Pit bull

jézus, egy fehér holló.......
[link]
1995 Legend Coupe LS, 3.2 V6 Type II, 6sp manual....
utolsó széria, full extra, ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

AKAROM

korrektnek tunik az elado, bar nem ertem az elso ket ulest ujrakarpitoztathatta volna.
(ha nem is jon ki egy 100asbol)
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]
Múltkor láttam egyet Debrecenben az egyetemtől nem messze, azt hittem először, hogy prelude, de amikor közelebb mentem, és okával megnéztem, kiderült, hogy Legend
=== Szatocs ===

az engem nem zavar, újra bőröztetném én.
egyébként írja is, hogy sajnos gyakori volt ezeknél a típusoknál a bőrülés szakadása, ráadásul ezt akiktől vette, ott a hölgy vagy 130 kilós volt, úgyhogy érthető az elhasználódás
meg más forrásból is olvastam az ülésbőr szakadást amúgy.
a lakkpattogzást is írja, soha nem állt garázsban, ezek után ez is absz érthető.
más ilyen korú autóknál is láttam ezt a pattogzást, mindegy hogy coupe vagy sedan volt.
amúgy meg hibátlan, full extrás, tökéletes a hajtáslánc, a váltó, a motor, semmi se zörög meg csörög, a belsején nagyon jól látszik, hogy amúgy egyben van.
csak adná el egy évvel később...
majd lesz valami akkor is ebből az évjáratból remélem 
[Szerkesztve]

de gondolom az sima type I volt autmata váltóval

gyonyoru a motorja 
I ♥ my Pit bull

olajzold szinu sima type I van itt pecsen is amit rendszeresen latok, egy oszulo idosebb ure
I ♥ my Pit bull

milyen állapotban van?
azt tudom, hogy itthon a 2gen legendek 90%-a siralmas állapotú

hmm hat nezd, en azt mondom kulsoleg rendben van ( fenyezes, karosszeira elemek illeszkedese stb), ahogy neztem semmi sufnituning nincs rajta tehat gyari felni, kipufogo is annak tunik eleg egyben van a vas, meghat a csoka sem streetracer alkat
,amikor latom nagyon visszafogott stilusban kuldi.
I ♥ my Pit bull
[link]
nekem nagyon bejön az acura tl-s, hihetetlenül szép egy autó 

szerintem nem csak neked 
kemeny nagyon
I ♥ my Pit bull

ez volt az első acura, amelyiknél tudatosan használták újra a kemény, vágott íveket és merész keskeny vonalakat.
ebből lett az rd-x és az md-x is és úgy tűnik szerencsére ezt a vonalat fogják tovább vinni
remélem az új legendet is átszabják hasonlóra a nagyfrissítésnél. vagy kivárják a v8at és akkor az 5gen legend lesz hasonlóan durva.

szerintem a mostani legend is eleg allat.. foleg belulrol.. pont nem reg lattam es kicsit nem erre szamitottam.. nagyon kiraly belul.. 
http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Csak Nektek: [link], bocs a szar minőségért, mobillal csináltam 
Védd a fákat, egyél hódot! Eladó full cover blokk 4890-re http://www.href.hu/x/gx89

egyszeruen meses... thx
BUEK 
I ♥ my Pit bull

Magyar rendszámos!
Védd a fákat, egyél hódot! Eladó full cover blokk 4890-re http://www.href.hu/x/gx89

Nekem az a sprotos belső fabetéttel azért kicsit idegen benne...amúgy nem csak belül állat, mint minden Honda: kívül-belül-motortérben 
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

igen, imádom én is, kívül is, de főleg belül.... 
csak a felniket cserélném le valami jdm felnire, mert a gyáriak szerintem igen kakik

ez a lufi tl-je
mit össze szívott vele mire magyar rendszámot kapott...
[Szerkesztve]

az publikus honnan es mennyiert hozta?
allat nagyon 

.
[Szerkesztve]
Jah, ótómata volt
=== Szatocs ===

nem tudok részleteket sajnos.
csak annyit hogy szívott vele rendesen, mert mindenhol csak E betűket kerestek az autón..

Boldog, Magas RPMben Gazdag és Baleset Mentes Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Forza Motorsport 2

Elég nehéz ügy, nekünk is a Jeep-et vagy fél évig tartott. Lámpa így, zöld kártya úgy meg mittomén mi minden....

hat mobil.de-n nincs tulkinalat acurakbol
(3-4 mdx van europaban a tobbi amcsi)
Köszönöm, és viszont kívánom Neked is és minden fórumozónak!
=== Szatocs ===

hát igen.
viszont annyi könnyítés van a németeknél és az osztrákoknál is, de mondhatnám úgy, hogy tőlünk nyugatra...., hogy hivatalos honda márka kereskedések, igény szerint hoznak acura modelleket, amit a vásárló akar. és minden hivatalos, a megrendelés, a forrás, a szállítás, a papírok, a vizsga, a rendszám, semmi buktató nincsen.
tulajdonképpen itthon is azért van ez, mert az autóimportőrök nem akarják, hogy amerikából hozassanak az emberek autót, ahol majdnem 40%-kal olcsóbban kapni az autókat.. hiszen nem lenne kit lehúzzanak akkor...

jaja, az élet 6000 felett kezdődik, buék
Integra, vagy akárki más
udnátok mutatni olyan integrát, amelyiknél a dupla kereklámpa helyett csak egy lámpatest van. Nem a jaó belpiacos modellre gondolok, hanem valami átépített kocsira. Meg volt régebben egy s2000 linkelve, aminek átlátszó volt a motorházteteje. Ezt betenné valaki mégegyszer? Köszi 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

itt van conversation kit, horror árért
[link]
az meg photoshopos s2k volt asszem, olyan mocitető nem létezik
Hát ez már pofátlanság... Inkább spórolok egy új integrára.. mire 5 év múlva végzek az egyetemmel egész baráti áron lehet majd kapni reményeim szerint 
mod: A type-s és type-r között mi a különbség?
[Szerkesztve]
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

Unibol meg belemennek egy hozatasba, de usabol vagy japanbol kicsit korulmenyesebb. (S15 bol pl meg egy elado peldanyt sem lettam europaban)

áááá, itthonra egyáltalán nem szabad jó autót venni, csak lehúznak.
aki teheti kerítsen egy német lakcímet és járjon német rendszámmal és ott vegyen autót.
korrekt fenntartási költségek, szabadság...