Igazad van, de akkor is jól hangzik!

[Szerkesztve]
Alléz Olympique de Marseille!

Igazad van, de akkor is jól hangzik!

[Szerkesztve]
Alléz Olympique de Marseille!

kivárják az nsx-et, legyen mit csórniuk megint.....

Személy szerint ez a HR-V valahogy mindig távol állt az ízlésemtől.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

pedig jo is az
, en a ''sportosabb'' 3 ajtos verziot prolbaltam, engem meggyozott anno 
I ♥ my Pit bull

Hát konkrétan nekem csak a designja nem fekszik, amúgy valóban jól sikerült szerkezet, volt szerencsém nekem is hozzá
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

ha nem fikaznal mindent ami nem honda nem is te lennel 
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

ha figyelnéd a toyotát és a modellpalettát és ahogy a dolgok követik egymást, akár motor fronton, akkor ezt most nem mondtad volna ...

biztos az zavar hogy a toyota 20 even belul piacvezeto lesz vilagszinten ugye?
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

már piacvezető
épp 2006-ban előzte be véglegesen a darabszámban a GM-et, pénzügyileg meg már 2004-ben a legerősebb autóipari cég volt. Nem mellesleg a világ 6. legnagyobb cége, bár idén valszeg előrébb tornázták már magukat. A Honda ''csak'' 8. az autóiparban, elenben a világ legnagyobb motorblokk gyártója immár sokadik éve és K+F-ben is vezető a motorfejlesztésben. Szal nem igazán lehet szerencsés összeségében összehasonlítani a Toyotát meg a Hondát, emrt van egy közös pontjuk, az autó, de minden másban eléggé eltérnek.
[Szerkesztve]

sosem voltam oda a Toyotaert, a Supran meg nehany Celican kivul egy sem hozott igazan lazba, mondjuk itt most nem rolam van szo, csak leirtam
...
I ♥ my Pit bull

Azért volt 1-2 elég jó eresztésük. Ha teccik, ha nem, azért tényleg megbízható autókat gyártanak, és ők ezzel hódítottak. A Honda nem kevésbé, csak utóbbi nem csak kimondottan az autó eladásaiból él. Így Toyotáék jobban meglovagolják a marketing részt. A Celika p*ncimobil lett...a Suprából lehet jó autót csinálni 

megbizhatosag teren elismerem oket, ezen nincs is vita
, igazabol sok modelljuk olyan semmitmondo szamomra, nem fognak meg ugy mint a Honda v Mazda modellek.
ez persze csak az en izlesem jateka,sokak mashogy velik ( eladasi stat.).
en nem a mostani Celicara(Celicakra) celoztam ![;]](/dl/s/v1.gif)
Supra az odabaszos*** 
I ♥ my Pit bull
Nekem a toyota az a tipikus 45-70 éves korig autó, mert mindig letisztult a formája, nem csípi az öregebbek szemét
és megbízható, így ők veszik is rendesen.
=== Szatocs ===

Jaja. Lásd faterom, ő a medián ebben a korosztályban, Lexus meg Toyota...másba be se ül...na jó, még az én Hondámba 

Főleg a Honda. Van egyénisége, amit soha senki és semmi nem fog tudni visszaadni egy Hondán kívül. És ez mellett megbízható és kiba...tt jó autók. A sportosabb modelljeiknek ugyan 4000 fölött van egy kis hangjuk, de azt a hangot csak szeretni lehet
a luxus kategóriában meg hozzák a Toyota/Lexus színvonalát.
[Szerkesztve]

=== Szatocs ===

nekem beszelsz a sportos hangrol? 
masfel evig Mazda Xedos 6, 2.0V6 24v -- ennek sem volt gyenge hangja amikor elkezdett rantani

/ a mostani 1.2 16V punto2-esemmel meg sem merek szolalni
/
[Szerkesztve]
I ♥ my Pit bull

miert, tok faszan mutatna egy S2000-esbe mondjuk egy 65 eves par, nem? 
[Szerkesztve]
I ♥ my Pit bull

Nem, csak úgy általában. Mondjuk a Mazdától érdeks volt az a 2 lityós V6-os. Utoljára a Ghibliben volt iylen.

jo kis moci volt az, en nagyon szerettem. amikor hozzam kerult (rendkivul megkimelt allapotban vettem, amig hasznaltak, Pecsen az egykori mazda kiraly-ba volt kiallitva) egybol kapott egy J&R direktszurot, es egy toronymerevitot 
annyira beleszerettem abba az autoba, verzett is a szivem amikor eladtam 
hang teren nem volt szegyenkezni valoja,pedig gyari kip. ill nem lett belepiszkalva, szepen duruzsolt
I ♥ my Pit bull

Csak az akkori Mazdákra jellemzően nem volt túl feltűnő külseje. Oylan volt mnit a Toyoták. Jól ment, nem kellett vele foglalkozni, olyan szürke volt. Legalábbis nekem. Szóval nem volt meg benne az, hogy rá néztem: ''Húú némá, egy Xedos!''

a Xedos 6-nak nem feltuno a kulseje? na nema.
a japan jaguar, en ugy hiszem nem csak szerintem van/volt neki exkluziv kulseje, az eleje foleg qrva jol sikerult
I ♥ my Pit bull

félreértesz
pont teszek rá, hogy a toyota piacvezető és mekkora cég.
egyszerűen nem érted a dolgokat és nem is látod át a piacot
ezért olyanokat írsz amik helytelenek
ennyi.
Inkább érdekes lenne, mint f@sza
=== Szatocs ===

A Honda mindenben jobb. 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Mint írtam: ''nekem''

offkorsz 
A www.honda.hu lapon van egy olyan, hogy hírlevélre való feliratkozás, és emellett fel lehet iratkozzni egy magazinra: Álmok Ereje a Honda vásárlók magazinja. Tudja valaki, hogy ezért kell-e fizetni, vagy ez egy ingyenes újság, amire ha feliratkozom, akkor csak hozzák, mint egy szórólapot?
=== Szatocs ===

Sztem ingyé van - mer mi - cég - a Toyotától is kapjuk de hívj fel egy szalont.
Még ''Integrában'' bízom, hátha ő is rendelt így, de sztem írok mailt az egyik szalonnak.
=== Szatocs ===

![[kép] [kép]](http://www.mynesperformance.com/shop/images/Evo9.jpg)
nagyon tetszik

I ♥ my Pit bull

Nagyon időtálló forma és megbízható is csak a fogyasztása...
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

szted miert adtam el?

nalam varosban (ha elkapott a hev) ugy nyelte a naftat, mint kacsa a nokedlit.
mondjuk lehetett vele viszonylag baratsagos fogy.ertekekkel is autozni, de ez az auto nem olyan, legalabbis az en verem nem birta...
varoson kivul eleg jol evett ha odafigyelve kozlekedtem vele.
meg a mai napig itt allna a hazam elott, ha birtam volna zsevel 
I ♥ my Pit bull

Jah, ez a ccm-el ill. hengerszámmal nő. Mármint a városi fogyi, persze ez trivi mindenkinek
szal csak úgy írom. Enyém is, ha Bp-en esz a fene, akkor akár -100km is lehet egy tankkal. A sok dugóban állás, az araszolás, gyorsít-lassít stb. Mert ugye ezek gázadásnál nyalnak többet, mint a kisebbek. Viszont kinnt, kvázi egyenletes menetben sokkal kellemesebbek a nagy autók.

.
[Szerkesztve]

nem megsértődni kell, hanem gondolkodni és olvasni és figyelni, ez sok sok év tapasztalata..
és akkor nem írnál olyan demagóg hszt, hogy biztos az zavar hogy a toyota 20 éven belül piacvezető lesz...
mert valljuk be, ennek a hsz-nek az ég világon semmi értelme nem volt, csak mosolyogni lehet rajta
[Szerkesztve]

jóvanmá
még elássa magát

csúnya
nem kéne ![;]](/dl/s/v1.gif)

reggelt 
na mesz am a... 
ps:
![;]](/dl/s/v1.gif)
I ♥ my Pit bull

ja igen: reggelt! 
na egye fene, valahova még besunvasztanám a garázsba 
[Szerkesztve]

egyre jobban tetszenek ezek a Nissanok 
pedig regebben nem favorizaltam a 350Z-t, es ugyanigy vagyok az RX-7 el is.
I ♥ my Pit bull

Azért én mindig Hondás vagyok elsősorban - talán mert én is olyanokat hajtok -, valahogy 1 fokkal közelebb állnak a szívemhez, de persze azért nagyon szeressük még a többi japán márka 1-2 modelljét is 

a legnagyobb kedvenc nalam ettol fuggetlenul az S2000
, ennel szamomora nem letezik szebb/jobb/tokeletesebb gepsarkany 
I ♥ my Pit bull

Nálam az Integra meg az NSX az örök kedvenc. Aztán persze ott a CRX meg a Accord és Civic Type-R modelljei, mint sportlimuzinok. Meg még jónéhány másik, ami szvsz elég jól sikerült konstrukció volt, főleg a moci (1.6 VTI 163LE - iylenem is volt
S2000 - iylenem nem
)

hat igen a Type-R modellek... 
az 1.6 VTi nagyon kemeny eroforras, es meg sosem vezettem egy autot sem amiben ez dolgozott volna 
[link]<-- Ot kerem jovo karacsonyra

[Szerkesztve]
I ♥ my Pit bull