Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#301) yakuza.tora válasza KMan (#300) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Igazad van, de akkor is jól hangzik! :DDD :DDD

[Szerkesztve]

Alléz Olympique de Marseille!

(#302) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hr-v utód
[link]
[link]
valszeg r18 és 20 blokkal és valszeg a dízellel is. 2wd vagy 4wd.

(#303) Integra válasza KMan (#298) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

kivárják az nsx-et, legyen mit csórniuk megint.....

(#304) Dassler válasza Integra (#302) üzenetére

Dassler
(őstag)

Személy szerint ez a HR-V valahogy mindig távol állt az ízlésemtől.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#305) TheSilencer válasza Dassler (#304) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

pedig jo is az ;) , en a ''sportosabb'' 3 ajtos verziot prolbaltam, engem meggyozott anno :R

I ♥ my Pit bull

(#306) Dassler válasza TheSilencer (#305) üzenetére

Dassler
(őstag)

Hát konkrétan nekem csak a designja nem fekszik, amúgy valóban jól sikerült szerkezet, volt szerencsém nekem is hozzá

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#307) KMan válasza Integra (#303) üzenetére

KMan
(őstag)

ha nem fikaznal mindent ami nem honda nem is te lennel :B

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#308) Integra válasza KMan (#307) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ha figyelnéd a toyotát és a modellpalettát és ahogy a dolgok követik egymást, akár motor fronton, akkor ezt most nem mondtad volna ...

(#309) KMan válasza Integra (#308) üzenetére

KMan
(őstag)

biztos az zavar hogy a toyota 20 even belul piacvezeto lesz vilagszinten ugye?

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#310) TheSilencer

TheSilencer
(PH! addikt)

szep napot Urak! :)

[link]
ezt elbasztam :B :D

[Szerkesztve]

I ♥ my Pit bull

(#311) Dassler válasza KMan (#309) üzenetére

Dassler
(őstag)

már piacvezető :) épp 2006-ban előzte be véglegesen a darabszámban a GM-et, pénzügyileg meg már 2004-ben a legerősebb autóipari cég volt. Nem mellesleg a világ 6. legnagyobb cége, bár idén valszeg előrébb tornázták már magukat. A Honda ''csak'' 8. az autóiparban, elenben a világ legnagyobb motorblokk gyártója immár sokadik éve és K+F-ben is vezető a motorfejlesztésben. Szal nem igazán lehet szerencsés összeségében összehasonlítani a Toyotát meg a Hondát, emrt van egy közös pontjuk, az autó, de minden másban eléggé eltérnek.

[Szerkesztve]

(#312) TheSilencer válasza Dassler (#311) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

sosem voltam oda a Toyotaert, a Supran meg nehany Celican kivul egy sem hozott igazan lazba, mondjuk itt most nem rolam van szo, csak leirtam :B :DDD ...

I ♥ my Pit bull

(#313) Dassler válasza TheSilencer (#312) üzenetére

Dassler
(őstag)

Azért volt 1-2 elég jó eresztésük. Ha teccik, ha nem, azért tényleg megbízható autókat gyártanak, és ők ezzel hódítottak. A Honda nem kevésbé, csak utóbbi nem csak kimondottan az autó eladásaiból él. Így Toyotáék jobban meglovagolják a marketing részt. A Celika p*ncimobil lett...a Suprából lehet jó autót csinálni :)

(#314) TheSilencer válasza Dassler (#313) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

megbizhatosag teren elismerem oket, ezen nincs is vita :R , igazabol sok modelljuk olyan semmitmondo szamomra, nem fognak meg ugy mint a Honda v Mazda modellek.
ez persze csak az en izlesem jateka,sokak mashogy velik ( eladasi stat.).
en nem a mostani Celicara(Celicakra) celoztam ;]
Supra az odabaszos*** :)

I ♥ my Pit bull

(#315) szatocs válasza TheSilencer (#314) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem a toyota az a tipikus 45-70 éves korig autó, mert mindig letisztult a formája, nem csípi az öregebbek szemét:) és megbízható, így ők veszik is rendesen.

=== Szatocs ===

(#316) Dassler válasza szatocs (#315) üzenetére

Dassler
(őstag)

Jaja. Lásd faterom, ő a medián ebben a korosztályban, Lexus meg Toyota...másba be se ül...na jó, még az én Hondámba :D

(#317) Dassler válasza TheSilencer (#314) üzenetére

Dassler
(őstag)

Főleg a Honda. Van egyénisége, amit soha senki és semmi nem fog tudni visszaadni egy Hondán kívül. És ez mellett megbízható és kiba...tt jó autók. A sportosabb modelljeiknek ugyan 4000 fölött van egy kis hangjuk, de azt a hangot csak szeretni lehet :) a luxus kategóriában meg hozzák a Toyota/Lexus színvonalát.

[Szerkesztve]

(#318) szatocs válasza Dassler (#316) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

:D

=== Szatocs ===

(#319) TheSilencer válasza Dassler (#317) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

nekem beszelsz a sportos hangrol? :DDD
masfel evig Mazda Xedos 6, 2.0V6 24v -- ennek sem volt gyenge hangja amikor elkezdett rantani ;] :C

/ a mostani 1.2 16V punto2-esemmel meg sem merek szolalni :B :DDD /

[Szerkesztve]

I ♥ my Pit bull

(#320) TheSilencer válasza szatocs (#315) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

miert, tok faszan mutatna egy S2000-esbe mondjuk egy 65 eves par, nem? :)

[Szerkesztve]

I ♥ my Pit bull

(#321) Dassler válasza TheSilencer (#319) üzenetére

Dassler
(őstag)

Nem, csak úgy általában. Mondjuk a Mazdától érdeks volt az a 2 lityós V6-os. Utoljára a Ghibliben volt iylen.

(#322) TheSilencer válasza Dassler (#321) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

jo kis moci volt az, en nagyon szerettem. amikor hozzam kerult (rendkivul megkimelt allapotban vettem, amig hasznaltak, Pecsen az egykori mazda kiraly-ba volt kiallitva) egybol kapott egy J&R direktszurot, es egy toronymerevitot :)
annyira beleszerettem abba az autoba, verzett is a szivem amikor eladtam :(
hang teren nem volt szegyenkezni valoja,pedig gyari kip. ill nem lett belepiszkalva, szepen duruzsolt

I ♥ my Pit bull

(#323) Dassler válasza TheSilencer (#322) üzenetére

Dassler
(őstag)

Csak az akkori Mazdákra jellemzően nem volt túl feltűnő külseje. Oylan volt mnit a Toyoták. Jól ment, nem kellett vele foglalkozni, olyan szürke volt. Legalábbis nekem. Szóval nem volt meg benne az, hogy rá néztem: ''Húú némá, egy Xedos!''

(#324) TheSilencer válasza Dassler (#323) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

:Y a Xedos 6-nak nem feltuno a kulseje? na nema.
a japan jaguar, en ugy hiszem nem csak szerintem van/volt neki exkluziv kulseje, az eleje foleg qrva jol sikerult

I ♥ my Pit bull

(#325) Integra válasza KMan (#309) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

félreértesz
pont teszek rá, hogy a toyota piacvezető és mekkora cég.
egyszerűen nem érted a dolgokat és nem is látod át a piacot
ezért olyanokat írsz amik helytelenek
ennyi.

(#326) szatocs válasza TheSilencer (#320) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Inkább érdekes lenne, mint f@sza:)

=== Szatocs ===

(#327) SzalaiG válasza Dassler (#311) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

A Honda mindenben jobb. :)

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#328) Dassler válasza TheSilencer (#324) üzenetére

Dassler
(őstag)

Mint írtam: ''nekem''

(#329) Dassler válasza SzalaiG (#327) üzenetére

Dassler
(őstag)

offkorsz :)

(#330) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

A www.honda.hu lapon van egy olyan, hogy hírlevélre való feliratkozás, és emellett fel lehet iratkozzni egy magazinra: Álmok Ereje a Honda vásárlók magazinja. Tudja valaki, hogy ezért kell-e fizetni, vagy ez egy ingyenes újság, amire ha feliratkozom, akkor csak hozzák, mint egy szórólapot?

=== Szatocs ===

(#331) Dassler válasza szatocs (#330) üzenetére

Dassler
(őstag)

Sztem ingyé van - mer mi - cég - a Toyotától is kapjuk de hívj fel egy szalont.

(#332) szatocs válasza Dassler (#331) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Még ''Integrában'' bízom, hátha ő is rendelt így, de sztem írok mailt az egyik szalonnak.

=== Szatocs ===

(#333) TheSilencer

TheSilencer
(PH! addikt)

[kép]
nagyon tetszik :) :U

I ♥ my Pit bull

(#334) SzalaiG válasza TheSilencer (#324) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Nagyon időtálló forma és megbízható is csak a fogyasztása...

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#335) TheSilencer válasza SzalaiG (#334) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

szted miert adtam el? :U :DDD
nalam varosban (ha elkapott a hev) ugy nyelte a naftat, mint kacsa a nokedlit.
mondjuk lehetett vele viszonylag baratsagos fogy.ertekekkel is autozni, de ez az auto nem olyan, legalabbis az en verem nem birta...
varoson kivul eleg jol evett ha odafigyelve kozlekedtem vele.
meg a mai napig itt allna a hazam elott, ha birtam volna zsevel :O

I ♥ my Pit bull

(#336) TheSilencer

TheSilencer
(PH! addikt)

[link]
kibaszott mod gyonyoruuu :R

I ♥ my Pit bull

(#337) Dassler válasza TheSilencer (#335) üzenetére

Dassler
(őstag)

Jah, ez a ccm-el ill. hengerszámmal nő. Mármint a városi fogyi, persze ez trivi mindenkinek :) szal csak úgy írom. Enyém is, ha Bp-en esz a fene, akkor akár -100km is lehet egy tankkal. A sok dugóban állás, az araszolás, gyorsít-lassít stb. Mert ugye ezek gázadásnál nyalnak többet, mint a kisebbek. Viszont kinnt, kvázi egyenletes menetben sokkal kellemesebbek a nagy autók.

(#338) KMan válasza Integra (#325) üzenetére

KMan
(őstag)

.

[Szerkesztve]

(#339) Integra válasza KMan (#338) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem megsértődni kell, hanem gondolkodni és olvasni és figyelni, ez sok sok év tapasztalata..
és akkor nem írnál olyan demagóg hszt, hogy biztos az zavar hogy a toyota 20 éven belül piacvezető lesz...
mert valljuk be, ennek a hsz-nek az ég világon semmi értelme nem volt, csak mosolyogni lehet rajta:))

[Szerkesztve]

(#340) TheSilencer

TheSilencer
(PH! addikt)

[kép]

I ♥ my Pit bull

(#341) Dassler válasza Integra (#339) üzenetére

Dassler
(őstag)

jóvanmá :) még elássa magát

(#342) Dassler válasza TheSilencer (#340) üzenetére

Dassler
(őstag)

csúnya :DDD nem kéne ;]

(#343) TheSilencer válasza Dassler (#342) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

reggelt :)
na mesz am a... :DDD
ps: :P ;]

I ♥ my Pit bull

(#344) Dassler válasza TheSilencer (#343) üzenetére

Dassler
(őstag)

ja igen: reggelt! :)

na egye fene, valahova még besunvasztanám a garázsba :C

[Szerkesztve]

(#345) TheSilencer válasza Dassler (#344) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

egyre jobban tetszenek ezek a Nissanok :U
pedig regebben nem favorizaltam a 350Z-t, es ugyanigy vagyok az RX-7 el is.

I ♥ my Pit bull

(#346) Dassler válasza TheSilencer (#345) üzenetére

Dassler
(őstag)

Azért én mindig Hondás vagyok elsősorban - talán mert én is olyanokat hajtok -, valahogy 1 fokkal közelebb állnak a szívemhez, de persze azért nagyon szeressük még a többi japán márka 1-2 modelljét is :)

(#347) TheSilencer válasza Dassler (#346) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

a legnagyobb kedvenc nalam ettol fuggetlenul az S2000 :C , ennel szamomora nem letezik szebb/jobb/tokeletesebb gepsarkany :B

I ♥ my Pit bull

(#348) Dassler válasza TheSilencer (#347) üzenetére

Dassler
(őstag)

Nálam az Integra meg az NSX az örök kedvenc. Aztán persze ott a CRX meg a Accord és Civic Type-R modelljei, mint sportlimuzinok. Meg még jónéhány másik, ami szvsz elég jól sikerült konstrukció volt, főleg a moci (1.6 VTI 163LE - iylenem is volt :) S2000 - iylenem nem :((( )

(#349) TheSilencer válasza Dassler (#348) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

hat igen a Type-R modellek... :)
az 1.6 VTi nagyon kemeny eroforras, es meg sosem vezettem egy autot sem amiben ez dolgozott volna :(((

[link]<-- Ot kerem jovo karacsonyra :B :DDD

[Szerkesztve]

I ♥ my Pit bull

(#350) Dassler válasza TheSilencer (#349) üzenetére

Dassler
(őstag)

Jövő karira talán már lesz új NSX ;] az nem jó? :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.