Hopp, ezt visszább akartam, el is felejtettem, hogy a topicot böngészem

Hírdetéseim: http://href.hu/x/c7g3

Hopp, ezt visszább akartam, el is felejtettem, hogy a topicot böngészem

Hírdetéseim: http://href.hu/x/c7g3

Akár egy Golf.
Civic DX (Hatchback) sem rossz, 4-5. generáció.
Eleje akár a "csíkszemű S13-é"
[ Szerkesztve ]
Mentem egy karikát az elöbb a preludel szegénykép haldoklik, nagyon hálátlan egy jószág ez, meg kap minden földi jót és egyre szarabb. Néha va egy kis elörelépés, aztán semmi. Most ott tart a vas hogy pénteken még ment lent-fent, most 2.ba nyomsz egy enbtert és vagy 20perrc eltellik mire elérkezik a 7000hez, elötte meg csak szépen öregurasan felpörög. 4000ig látványosan nem csinál semmit, 4000nél murván egy picit megindul aztán utána a 7000már gyorsan eljön de semmi érdekes.
Aztán csináltam egy álló rajtot 2500ról akkor semmi nem történt, utána 4000ről akkor sikerült egy 150méteres gumicsikot huzni, hamár megvolt a fordulat akkor lehetett kapkodni a váltóért, de megint rárántottam a 3.at és kidobta szoval vicces. Most a váltó jön, illetve még ma lesz egy uj gyujtás beletéve, a kábelek és a gyertyák már ugye cserélve vannak. Csak remélni tudjuk hogy ez az utolsó etap.
Ennek tuti lelke van ráadásul 2x lett visszatekerve az óra, belese gondolok mennyi lehet benne, simán meglehet a 600.000 is , föleg hogy a motoron kivül minden cserés volt már rajta....
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

fehér jdm dc2
MONDOM FEHÉR DC2!!!!!! 
van aki először a fehér dc2t nézi meg? 
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

az buzi

Elsőre fel sem tűnt az autó 
Klassz cicik!
Van saját életem...
Ha nem mondod, biztos nem nézem az autót is
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===

pfff, hallod...
az egész nő egy mocskos szuka, tömény szexualitás két lábon...

na ettol felebredtem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Ara mennyi lesz? Gondolom A3-mat celozzak majd vele.
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]
Szerintem nem néz ki olyan rosszul.
=== Szatocs ===

=== Szatocs ===

a hátulja elég kemény, főleg az eresztetővel.
Mondjuk én inkább a 4d - t venném, ha arra kerülne a sor, vagyis azt is csak EVO X - ben, de az 5d sem olyan csúnya, igaz olyat már nem vennék
=== Szatocs ===

Kaliforniában könnyen járkálnak mindig nyitott tetővel.. 
Ott van, ha esik, csak több gázt kell nyomni
=== Szatocs ===

jáááájjjjjj, már első órán megbuktál

olyan szigorúnak tetszik lenni a tanárbácsinak 
=== Szatocs ===

még mindig a legéletképesebb concept, de ez sem nsx..
még nem az igazi
Jól veszem ki, hogy 2 nsx - et akarnak csinálni? Vagy a külső ugyanaz lesz, csak a belbecs lesz más?
=== Szatocs ===

nem hinném.
ez csak absz spekuláció, oda is van írva a vtec.net-en a cikkbe
Hát érdekes is lenne, hogy 2 autót csináljanak
=== Szatocs ===

a honda?
ugyan már, annyira balfaszok hogy az iszonyat.
még egyet se tudnak összehozni.....
és ami eddig sikerült neki concept alapján, az se volt méltó az nsx névre..
Nem akarják, hogy csalódjanak benne. Kompromisszum mentesre meg nehéz egy autót csinálni. Azt meg mégsem tehetik, hogy a régi alapra egy új külső, és annyi
Nekem is kicsit sok, amennyit húzzák az nsx - et. De várni tudok, elvégre nem fenyeget, hogy venni tudnék egyet a közeljövőben.
Most ami a csúcs nálam sportautók között, az a GT-R. Az üt most nálam mindent.
=== Szatocs ===
Jobb gyorsulást vártam, azt hittem 6 s alatt eléri a 100 - at.
=== Szatocs ===
=== Szatocs ===
Amikor egy teherautóban biturbós V6os blokk van 
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949
'drive backwards - instant front wheel drive' és az 'all s2k's have vsc' üt 
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

de mia gond?
nem éri meg egy olyan kompromisszum mentes autót csinálni, mint anno az első NSX?
félnek attól, hogy ha egy 430-ashoz pozícionált autót csinálnak, az anyagi bukta lesz?
Forza Motorsport 2
Az a baj, hogy profitérdekeltek lettek. Egyre jobban azok lesznek. Ezek a japánok már nem azok a japánok, akik voltak 10-15-20éve. Akkor minden szar megcsináltak, még ha rá is fizettek néha, de kegyetlen jó dolgok születtek.
Mostmeg már csak a profit, a csillogás, meg az extra.
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949
A 430 - as elég jó autó
Odáig fel kell kötni a gatyát. A régi nsx egy ugyanolyan erős motorral azért elég jól mellé rakható egy f430 - nak szerintem. Csak az a baj, hogy ennyivel nem úszhatják meg hondáék.
=== Szatocs ===

ez sajnos minden cégnél így van.
ráadásul a honda független a mai napig és ez az első cél..
profit a túléléshez, az innovációhoz, a befektetéshez és akkor még old-school örömautókat építeni.. nehéz feladat
ha nem adnak el autót nincsen profit.
hiába mai napig az nsx-r az egyik legjobb örömgép, ha eladnak belőle 1000 darabot 50000 helyett, az bizony nagy bukta..
mindegy, nekem még egy pár év lesz egy s2k-ig, úgyhogy én elvagyok az intivel
nem is fogom eladni soha (remélem)

Ilyen turbó lett az Eklipszbe is 
itr Ilyennel találkoztatok már itthon vagy esetleg DA-val? Ez amúgy faceliftes 3gen, igaz?
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

integra
téged és a kocsikádat láthattam én a III. kerben az árpád híd tövében? (inkább közelebb a hévhez)
nem most vmikor talán múlt héten..álltam a hídon dugóban..nézelődtem..s ott volt 1 pont ugyan olyan integra mint a tiéd..gondolom nemsok ilyen van fehér felnivel..stb..
le akartam fotozni mobillal, de addigra eltünt 

Nos Omnes Una Manet

le akartam fotozni mobillal, de addigra eltünt
akkor ez csak o lehet ![;]](/dl/s/v1.gif)
ilyennel nemnagyon.. ez japó belpiacos modell. amik itthonvannak azok kereklámpásak.
Bundi: múltkor én is azthittem, hogy őt láthattam, de aztán kiderült, hogy mégsem 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

nem igazán jártam múlt héten a budai oldalon árpád hídnál, én inkább a hungárián vagyok sokat meg árpád híd pesti hídfő
de múlt hét biztos nem
Kössz! Jobb kormányos képek alapján én is erre számítottam. Kinézetben szerintem, odaver a kereklámpásnak.
érdemes végignézi, a Galant nagyon jól néz ki 
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

Nekem a feher autok sosem tetszettek.
Viszont ha valaki szokott a Lagymanyosi utca kornyeken jarni megnezheti, mindig parkolt ott egy ilyen feher galant es telleg szep. 
A 6gen és a galant jöhetne nekem
=== Szatocs ===

A 4gen Civic nagyon szép, de a 6gen sem rossz! 
Eat Sleep JDM