egyre több 8gen eum sedant látni az utcákon.
az az autó torony magasan, messze a legszebb szedan a piacon jelenleg a c szegmensben, iszonyatosan felnőtt, prémium autó lett.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Integra
(Jómunkásember)
Veszem észre Debrecenben is, hál' istennek
=== Szatocs ===

Type-R
(őstag)
Ezek lesznek: [link]
Hát ez így elég (szépen kifejezve) fos. 
Mondjuk a Mine's kicsit feldobja, és az XS GT-R se rosz, meg ott a CRX is és az EVO(valszeg 500LE), de ezek akkor se arra a jó kis japán kanyargós pályára vannak belőve, mint pl az Amuse S2000.
[Szerkesztve]
Forza Motorsport 2
A lotus is érdekes lehet azzal a motorral
Ha lesz erről is torrent, akkor majd tedd már be ide kérlek.
=== Szatocs ===

Type-R
(őstag)
Arra a Lotusra én is felfigyeltem, kiváncsi vagyok, hogy mit tud.
Ha majd lesz, akkor azt is ide belinkelem.
Forza Motorsport 2

Integra
(Jómunkásember)
hááááát.......

janati
(őstag)
húdeismerős... 
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!

janati
(őstag)
mé' nem a fócvágen jetta a legszeb? 
Egyébként van hasonlóság, az is 4 keréken gurul, meg a lámpák is hasonlók.
=== Szatocs ===

KMan
(őstag)
Mueller es az XS nem jon be, de a Mine's nagyon szep 
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

KMan
(őstag)
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Dassler
(őstag)
A Jetta egy 50 cm-rel rövidebb Passat. Nem túl sok fantázia van benne. Mondjuk ettől még elegáns
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

janati
(őstag)
nem. az egy lépcsőshátú 5-ös golf....semmi köze a passathoz... 

Dassler
(őstag)
Lehet, nekem formára akkor is a Passat jut eszembe róla.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
Nekem is csak egy rövidített Passat..., de mindegy, most már hanyagolhatnánk itt a német konszerneket...
=== Szatocs ===

SzalaiG
(PH! addikt)
Ti mivel leptétek meg a kocsitokat karira? Én vettem vadsípot. Ki-le takarítottam, feltöltöttem, leellenőriztem + kaptam sárvédőt. 
Kellemes karácsonyt mindekinek! 
Nem ide akartam, de jó ide is. 
[Szerkesztve]
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
A vadsípot próbáltad már? Úgy értem van is valami haszna?
Kíváncsi lennék, hogy tényleg van-e valami alapja, nincs valaki állat közelben? Ki próbálhatnád mondjuk a házíkörül
=== Szatocs ===

KMan
(őstag)
En megleptem egy jobb elso felso lengokarral. Nagyon orult neki 
Dúrva, hogy milyen erő van a második piros, turbós NSX - ben
, meg hogy az EVO NSX - nek milyen hangja van
Ettől függetlenül a civic az ász
=== Szatocs ===

Integra
(Jómunkásember)
rég csináltak tsuchiiya papáék ennyire jó dvd-t.....
minden percét élvezi az ember.
kár hogy japánul van
valaki csinálhatna egy srt-t hozzá.... 
jaja, sedan ctr-t nagyon eltalálták asszem

janati
(őstag)
jaja, ebben a formában tényleg odaver...ha lehetlesz később kapni hozzá ilyen utólagos bodykit-tet,akkor egy lehetséges alternatíva a vas...

Dassler
(őstag)
Én speciell egy külső-belső nagytakarítást, polírozást, szűrő mosást meg iylesmiket ejtettem vagy csináltattam - ill. folyamatban - rajta. Jól áll neki 

Dassler
(őstag)
[link]
csak így ''tél'' közepén. Nekem még a hawaii ing meg a szörfdeszka hiányzik a képhez, ebben a színkombinációban meg kinézetben 
[Szerkesztve]
Hát igen, tényleg kéne hozzá az az angol szinkron
=== Szatocs ===

Integra
(Jómunkásember)
futkározik egy fekete ridgeline bp utcáin, egy középkorú csokáé. valami nemtommi-666 a rendszáma.
múltkor döngettünk a hungárián az autók között, borzalamasn jól megy az a gép és mivel végig csak üldözni tudtam, amit láttam, hogy félelmetes, ahogy hirtelen irányváltásoknál is atomstabil marad és fekszi az utat. a motor hangja meg... ááááááá
nagyon jó gép lett 
[Szerkesztve]
Én még egyet sem láttam/hallottam, de ami késik, nem múlik, remélem...
=== Szatocs ===

Integra
(Jómunkásember)
6gen b16a turbo civic finomság
[link]

Dassler
(őstag)
Pedig a stabil úttartás ebben a kategóriában igencsak erény. Bár ahogy ezeket a gépeket is meg szokták csinálni...majd sasolok az utakon BP-en 

Type-R
(őstag)

Dassler
(őstag)
Az elsőn azok a zöld felnik 

Type-R
(őstag)
Nekem ez a színpárosítás bejön, a sárga autó és zöld felni, egyszer láttam egy NSXet ugyan ilyen színpárosítással és nagyon megtetszett.
Forza Motorsport 2

^Bundi^
(őstag)
hát karácsony van 
Nos Omnes Una Manet

Dassler
(őstag)
Részemről konzervatívabb vagyok, nem nagyon szeretem a rikító színeket, de persze van, aminek jól áll (lsd a 2F2F filmeket). A sárga meg a zöld nem rossz együtt, csak sztem egy iylen vonalvezetésű kocsin nem az igazi...persze ízlések és pofonok.
[Szerkesztve]

Dassler
(őstag)
Veszem észre...evés-ivás...busó járás.... 

KMan
(őstag)
Mine's R34 

Type-R
(őstag)
Igen igen, és ezen már a LEDes hátsó lámpák vannak, ami nagyon jól néz ki.
Forza Motorsport 2

KMan
(őstag)

Type-R
(őstag)
Jó volt megint látni ezt a videót, ez a Mine's GT-R az egyik legjobb pályára beállított GT-R, szerintem még a Z tunet is lenyomná. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Forza Motorsport 2

Integra
(Jómunkásember)
isten igazából az újak azért nem tudnak már még többet mutatni, mint a 350z, mert már kompromisszumok árán született autók egytől egyig...
a régiek ezért is maradnak mindig jobbak, csak a legkivételesebb esetekben lesznek, születnek jobb autók manapság.
szerintem

KMan
(őstag)

KMan
(őstag)
ez se gyenge [link] 

Integra
(Jómunkásember)
gyönyörű

Type-R
(őstag)
Ha nem lett volna az a fránya környezetvédelmi előírás, akkor a Z tune 630LEs lehetett volna, ami már egy magasabb kategóriába emelte volna, de így se gyenge.
Forza Motorsport 2

Type-R
(őstag)
Pécsen láttunk haverral nem rég egy fehér EVO VIIIat, az nagyon jól nézett ki, asszem azon is hasonló BBS felnik és piros Brembo fékek voltak, haver egyből le is fényképezte. 
Forza Motorsport 2

TheSilencer
(PH! addikt)
egyik cimboram haverjae, kemeny gep annyi szent 
[Szerkesztve]
I ♥ my Pit bull

KMan
(őstag)
pff.. milyen kicsi a vilag 

TheSilencer
(PH! addikt)
Pecsen sajnos keves ilyen szaladgal

I ♥ my Pit bull

felnijet mar topic elejen irtam nalam bejovos