Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#151) KMan válasza Integra (#148) üzenetére

KMan
(őstag)

az autogyartas egy hosszu, bonyulult es koltseges folyamat. Az tuti hogy a tervezessel indul ami a legfontosabb lepes. Amikor egy tervezo megrajzolja a skiccet szerintem szamara nem az kell hogy legyen a legfontosabb szempont, hogy milyen szerkezeti es karosszeria elemek allnak rendelkezesre (ergo minnel kisebb osszkoltseggel hozzak ki sorozatgyartast) hanem hogy szabadon engedje a fantaziajat es rajzoljon egy utos formatervet. Ok muveszek es nem erdekli oket hogy van 50k elso lokharitonk a megane-bol amit fel kell hasznalni vhol, es most rajzolok moge egy nissant. szvsz.

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#152) Dassler válasza KMan (#150) üzenetére

Dassler
(őstag)

Momentán a Renault-ra gondoltam, mint márka.
Nem volt presztizs, de legalább jó autókat csináltak...most sajna egyre kevésbé

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#153) Integra válasza KMan (#151) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

az egy dolog
aztán faragcsálnak mindent vissza, mikor jönnek a mérnökök hogy hát ez se meg az se fog menni, ezért és ezért... és ez a végeredménye.
ez nem nissan, hanem a rönó befolyása, absz látszanak rajta ezek a vonások.. :(

(#154) Dassler válasza Integra (#153) üzenetére

Dassler
(őstag)

jaja, mostanság jó, ha a legtöbb esetben egyáltalán valami hasonlóságot mutat a koncepció a végeredménnyel, régen legalább törekedtek arra, hogy kövessék. Pl.: Ez is az egyik ok, amiért a Hondát szeressük :) még talán náluk törekednek leginkább tartani a formát. (meg a BMW)

[Szerkesztve]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#155) Integra válasza Dassler (#154) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ez azért lehetséges, mert független gyártó mai napig és ez így is fog maradni:))

(#156) Dassler válasza Integra (#155) üzenetére

Dassler
(őstag)

Hál' Istennek. Szerencsére van akkor multi, hogy megteheti. Többek között az én örömömre :))

(#157) KMan

KMan
(őstag)

na jo inkabb hadjuk mert csak felhuzom magam :(( itt van egy jo kis esettanulmany megeri atfutni, nem naprakesz de profi munka. :R

[link]

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#158) Integra válasza Dassler (#156) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

jaja, enyémre is:)
autó, motor, fűnyíró, generátor mind mind honda lesz egyszer a garázsban:DDD
már repülőnk is van:))

(#159) Dassler válasza KMan (#157) üzenetére

Dassler
(őstag)

Én azért sok ponttal vitatkoznék ebben a tanulmányban, de a fúzió szempontjából jól közelíti meg a dolgot

[Szerkesztve]

(#160) Type-R válasza Integra (#158) üzenetére

Type-R
(őstag)

Ha van kapáló gépük, akkor még az is az lesz, ;)

Ha jól tudom, a magyar tűzoltóságnál, a nagy víz szivattyúk, amiket árvíz esetén használnak, az is Honda.

[Szerkesztve]

Forza Motorsport 2

(#161) Integra válasza Type-R (#160) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hja, azokat nem kell mutogatni tévében, úgyhogy oda jó a japán is, csak a gépparkjuk szutykos német ócskavas:DDD

(#162) ^Bundi^ válasza KMan (#150) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

azért a nissan egy igen hatalmas cég igaz nem presztízs, de nagyon jo autókat gyártott anno...

Nos Omnes Una Manet

(#163) KMan válasza ^Bundi^ (#162) üzenetére

KMan
(őstag)

a nissan eleg komoly market share-rel rendelkezik az usaban es a jdm-en es mostmar europaban is a renault fuzionak koszonhetoen. De oszinten szolva jelenleg nincs olyan modelljuk a termekpalettan amiben eltudnam magam kepzelni. 350z bar nekem tetszik, de elerhetetlen az ara miatt, most vagyok fiatal, egy 200sx s13 ce18det vasarlasat tervezem szeptemberben, ha pedig ugy alakul es befutott csalados ember leszek egy g35 sedan-ban jol ereznem magam, ennyi.

(#164) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

[link]
[link]
Már nem kell sokat várni...

=== Szatocs ===

(#165) Type-R válasza szatocs (#164) üzenetére

Type-R
(őstag)

Ha már volt egy hsc, akkor most lesz egy asc. Én inkább a végleges nsxre lennék kiváncsi, de gondolom azt csak az autó megjelenése elött nem sokkal mutatják be, hogy a konkurencia ne tudja esetleg leutánozni.
Én eddig azt hittem, hogy marad a középmotor megoldás, mert annak jobb a súlyelosztása, és kanyarban is talán jobbm, bár úgy is ott lesz az sh-awd.

Forza Motorsport 2

(#166) oettinger01

oettinger01
(őstag)

ha valakit érdekelne esetleg....eladó toyota landcruiser ezüst 3.0 aut. d4d vx, 2006os, pont 1 éve forgalomba helyezett, 9800km-et futott, szervízkönyves, bőr kivételével full extra. 11.5M

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

(#167) Integra válasza szatocs (#164) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ha ez közép orrmotoros lesz, és nem közép hátsó motoros akkor ez nem nsx lesz.

(#168) Integra

Integra
(Jómunkásember)

lesznek szép dögös családi sport gépek megint...
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]

csak crx sehol még mindig:(

[Szerkesztve]

(#169) szatocs válasza Integra (#167) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Akármi is lenne ez, bejön a rajza.:)

=== Szatocs ===

(#170) Integra válasza szatocs (#169) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nekem is nagyon bejön az új acura irányvonal, de ez inkább egy maranello típusú szupergt mint egy nsx:(

(#171) KMan

KMan
(őstag)

:Y inkabb csak linkelem jobb a bekesseg ;]
[link]
[link]
[link]
[link]

[Szerkesztve]

(#172) yakuza.tora válasza KMan (#171) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Látod, ezt jól tetted! :DDD
Ezt a típust tacskóval adják? ;]

Alléz Olympique de Marseille!

(#173) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

[link] - Kíváncsi leszek a hangjára.

[Szerkesztve]

=== Szatocs ===

(#174) Type-R válasza szatocs (#173) üzenetére

Type-R
(őstag)

Jó kis traktor hangja lesz.

Forza Motorsport 2

(#175) ^Bundi^ válasza Type-R (#174) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

hehehe..dízelboxer...hehe
érdekes lesz :DD

Nos Omnes Una Manet

(#176) szatocs válasza Type-R (#174) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Itt nem bu-bu-bu-bu lesz, hanem bu---bu---hu---bu:D

=== Szatocs ===

(#177) Dr. Ernő válasza Integra (#168) üzenetére

Dr. Ernő
(tag)

CRX utód? (lehet már volt akkor bocs)

[link]

Nem tudom ki hogy van vele de ez a CRX hátsó semmilyen új modellel nem pótolható. Szerintem vmi hasonlót kellene kreálni.

[link]

(#178) oettinger01 válasza Dr. Ernő (#177) üzenetére

oettinger01
(őstag)

tudom, hogy nem illik ilyet írni de szerintem gusztustalan az a crx utánzat :O

(#179) Integra válasza Dr. Ernő (#177) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

bizony...
a crx-nek noha valóban új formában, de mégis klasszikus régi formában kell megjelennie újra, mai modern technikával, de régi japán gondolkodással.
vagyis könnyű kell legyen, dw futóművel és a régi burtális pörgős motorokkal.

(#180) Integra

Integra
(Jómunkásember)

legjobb crx photoshop munka amit valaha láttam
[link]
talán az első fényszórókon lehetne még morcosítani valamit, de amúgy így ahogy van, jöhetne:)

[Szerkesztve]

(#181) KMan válasza szatocs (#138) üzenetére

KMan
(őstag)

[link] - Foria interior

(#182) yakuza.tora válasza KMan (#181) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Hűűű! Nagyon átgondolt és kifinomult!!!
Gratulálok! :R :R :R

Alléz Olympique de Marseille!

(#183) szatocs válasza KMan (#181) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tetszik jobban így sem:)
A honda s2000 műszerfalának - fordulatszámmérőjének az ötlete már le is van nyúlva:D

=== Szatocs ===

(#184) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

Csak egy fájó pont van nekem, hogy a Civic nem érte el az 5 csillagot. Nem bánom én, hogy az még nem jelent semit, de ha a többi gyártó is meg tudja csinálni, akkor a honda is meg tudná.

Egyébként a sedan civicet fogják tesztelni ilyen szempontból?

=== Szatocs ===

(#185) Dassler válasza szatocs (#183) üzenetére

Dassler
(őstag)

A számból vetted ki a klaviatúrát :D nekem is rögtön az S2000 ugrott be a műszerfalról. Amúgy szép, de a külső az akkor is ocsmány szvsz

(#186) oettinger01 válasza Integra (#180) üzenetére

oettinger01
(őstag)

beraknád a karácsonyfád alá mi? :DDD

(#187) szatocs válasza Integra (#180) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Ahogy mondod, nekem is az első fényszórók nem tetszenek, de a többi az jöhetne:D

=== Szatocs ===

(#188) Type-R

Type-R
(őstag)

VTEC CLUB Vol 04: [link]

Forza Motorsport 2

(#189) Integra válasza Type-R (#188) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hirtelen megijedtem se peer se seed, de aztán csak vannak egy páran, köszi:)

(#190) Type-R válasza Integra (#189) üzenetére

Type-R
(őstag)

Még olyan friss az anyag, hogy alig töltik, meg hát ez japán nyelvű. A szutyok AT3 helyett átnyomhatták volna ezt is internationalba.

de nehéz fogagalmazni hajnali 2kor

[Szerkesztve]

Forza Motorsport 2

(#191) Integra válasza Type-R (#190) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

értem:)
at3 már lent van neked?

(#192) Type-R válasza Integra (#191) üzenetére

Type-R
(őstag)

Az AT3at még le se forgatták, még csak a jelentkezés megy, gondolom majd tavasszal. Csak kicsit bosszant, hogy a 2005s évben 11db BMI/HVI jelent meg, és ebben az évben meg csak 2db, és abból is az egyik az AT2volt, ami meg szerintem nem hozzá a japán Gunsai-Touge ''filinget'', ez az amcsi pálya egyszerűen unalmas, és az autók is alig vannak tuningolva. Az AT3ba már át fogják hozni a Mine's GT-Rt.

Forza Motorsport 2

(#193) szatocs válasza Type-R (#190) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Csak japán???
Na mindegy, azért letöltöm, kötelező jelleggel:D

=== Szatocs ===

(#194) Dassler

Dassler
(őstag)

[link]
[link]
[link]
[link]

(#195) Type-R válasza szatocs (#193) üzenetére

Type-R
(őstag)

Ja, sajna csak japán. Anno még az első VTEC Clubot átnyomták international ''verzsön''be, de a többit nem, pedig szerintem lett volna rá igény.

Forza Motorsport 2

(#196) Type-R válasza Dassler (#194) üzenetére

Type-R
(őstag)

Egész jó. Melyik cég tuningolta, és motorikusan is tuningolva van, vagy csak az optikai?

Forza Motorsport 2

(#197) Dassler válasza Type-R (#196) üzenetére

Dassler
(őstag)

Nemtom, egyik ismi küldte, mint háttérkép

(#198) Integra válasza Type-R (#192) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

egyetértek, a touge-hoz képest az amcsi pálya sehol sincsen, soha nem is lesz...
vajon az amuse s2k-t átviszik?

(#199) Integra válasza Type-R (#196) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

asszem nincsen, sima 1.5 sohc vtec, 110le

(#200) szatocs válasza Dassler (#197) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Így ahogy van kéne:D
Nincs annak az ismerősödnek véletlenül egy pár új euro sedan civic képe?

Vagy ha valaki tud valahol megfelelően nagy felbontású képeket (min 1280x1024) új euro sedan civicről, akkor az linkelhetne ide:)

[Szerkesztve]

=== Szatocs ===

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.