Egyes béna helyeken ez a vid úgy megy, mint civic turbo... Nem tudják, hogy mit ''jelent'' a Honda név
=== Szatocs ===
Egyes béna helyeken ez a vid úgy megy, mint civic turbo... Nem tudják, hogy mit ''jelent'' a Honda név
=== Szatocs ===

Elég betegen ballag
Főleg hogy úgy 50-et eléri kb 1 sec alatt 
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

2008 jdm accord [link]
egyre inkább érzem, hogy jó lesz ez

szerény találkozó....

[link]

Hát igen aki nem került vmilyen módon közel a márkához az nem is tudhatja igazán.
Nem csak az, hogy birtokolni, hanem ha vki megismeri az Integra, Type-R, S2000, VTi....., de akár csak egy mezei Civic élményt az megérti, hogy ez a márka kicsit más mint a többi...

latom elegge ra vagy kattanva
jonak tunik.. 
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

ami volt anno a TSX ről kép az nagyon ütött úgy látom az accord is hasonló irányba akar elmozdulni
talán a TSX nek keményebb volt a vezetése, de lehet cska más szög 

Nos Omnes Una Manet

hehe..ez tuti
kiváncsi lennék 1 4-5 literes V8as 400-500 lovas legendre 
azzal sztem odacsap majd minden egyéb luxuskonkurenciának 

Nos Omnes Una Manet

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Szerintem az egyik legjobb japán autó a Honda NSX és az Integra Type-R
mert ugye Hoooondaaaaaaaaaaa! 

Nah, alakul. Levették a Jazz tükröket róla
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
Sajnos valszeg az is autómata váltós lesz.
=== Szatocs ===
Az evo gondolom érdekesebb lesz
=== Szatocs ===

tuti az lesz az alap.
de talán a hondánál sanszos, hogy megkapja a manuális váltót.
talán egy 7 sebességes, rövid áttételezésűt, ahol a 6-7 fokozat lenne elnyújtva.

![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/hirek/mitsubishi/lancer07pv//.gdata/gp_rss.jpg)
hozzamvaghatnak..
![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

Sziasztok! Éngem a Mazda 626 1990-ig, Toyota Corolla GT 1986-os változata (AE86), Honda CRX 1989-ig, Nissan Silvia, Toyota MR2 1992-ig, Mitshubishi Lancer EVO érdekelne. Kérem, aki tud olyan linkeket ahol nagyfelbontású képek találhatók az autókról írjon!
Nagyon szépen köszönöm!
Ez majdnem japán
=== Szatocs ===
[link] - Honda
=== Szatocs ===

Köszi! 
Ha megvan amit crx - el kapcsolatban kerestél, akkor szívesen, ha meg nem azt találtad meg, akkor nincs mit
[Szerkesztve]
=== Szatocs ===

gratulalok.
#121: van meg mit magolni asszem.. 

[link] - Nissan

És egy a sportosabb autók kedvelőinek is! 
[link]
Alléz Olympique de Marseille!

hat ez a kipu eleg erdekes.. 

Ki hogy hívja...

miért? talán nem tetszik?

nem igazan.. 

hát...ízlés kérdése. ezen nem fogunk összeveszni. 
ugye abban azért egyetértünk, hogy a Lexus kegyetlen jó cucc! 

új accord most már szinte tuti turbós lesz..
a kérdés, hogy az awd milyen lesz..

Az MDX mocija várható bele?

k23 azt tuti, de szerintem jóval erősebbet is fognak csinálni belőle.

tsx be turbót mondtak és sh-awd -t
jolenne 1 civic type-R ilyen 300paci körül és ugyan ez a moci az accordba is
Nos Omnes Una Manet

Ez az EVO gyönyörű!!! 

jolnézki az evo, de ne legyen evo legyen inkább vmi roadster és akkor jau
nekem a mostani evo forma sokkal sokkal jobban bejön..pl tökéletes 

Nos Omnes Una Manet

Valahogy a Nissannak nem tett jót ez a Renault-os dolog. Hogy finoman fejezzem ki magam, nem teccik ez a kocsi
mega színe se semmi.
Elenben az a Mitsu elég bíztatóan néz ki. 

a nissan nál állítólag igen erős minőségbeli visszaesést jelentett a renault..nem csodálom..ha a renault ka nézzük meg lehet érteni..nem szabadott volna egy ilyen egyezséget hagyni 

ez az acenta meg tekna vmi borzalom...pedig a régi primera kat nagyon szertem:S
Nos Omnes Una Manet

ez így van

végre komoly konkurenst kaphat a Mazda RX-8
na ez az amit ebbol az autobol nem nezek ki. Nekem bejon az RX-8 bar nem ertem mi ertelme a hatso uleseknek de mind1. Kulfoldon egy csomot lattam belole mig 200sx-bol vagy 350z-bol egy darabot se. Ellenben egy csomo p11 es wp11 primerat. (ez gorogben volt)

Szerencsére a Nissannal ellentétben a Mazdán nem látszik a tulaj áldásos hatása 

nezd nemtom hogy ha egy formatervezo designer elorukkol egy tervvel, abba mennyi beleszolasa van a renultnak. az egy dolog hogy a nissan mar csak reszben hasznal japan alkatreszeket, de ez meg indok arra hogy elbaszott autokat tervezzenek a japan tervezok.

az rx8 egy érdekes autó.
mert sportautónak nem az (egy ctr is körbe autózza), kényelmesnek nem kényelmes 4 fővel, de mégis van benne valami szép és különleges. a mazdának bejött a zoomzoom pr, ha az nincsen, szvsz fele ennyit se tudnak eladni belőle. meg hát ugye ehhez az is hozzá tartozik, hogy a sajtó semmit sem írt soha a fenntartási költségekről és a szervizelésről etc...
a nissannak pont hogy nem ilyen autót kéne csinálni, hanem visszatérni az 200sx felé.
de nem.
rádadásul a kibaszott rönó miatt már eleve úgy építenek autót, hogy abból előbb-utóbb rönó is lesz, vagy kell legyen, és ez kapásból behatárolja a játszó teret..

pont ez az, hogy van, mivel egy csomó alkatrész már azonos, vagyis a szerkezeti elemek is...

A hátulja meg az első lökös tiszta megane...meg ezek az egyenes vonalak a sarkokon görbítve...elég Renault vonás. Mondjuk azért gáz sztem, mert azért a renault tud szép autót is produkálni pl a kombiaik formailag nekem nagyon bejönnek...csakhát a márka...

csakhát a márka... a nissan sosem volt presztizsmarka felesleges ugy tennie vagy ugy terveznie mintha az szeretne lenni.