Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#1) Integra

Integra
(PH! félisten)

mielőtt a télapó megelőzne, itt a topic folytatása:)
BANZAI :))

topic #1 [link]

"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen." "The story of life. Boy meets girl. Boy gets stupid. Boy and girl live stupidly ever after"

(#2) Type-R

Type-R
(őstag)

Hogy ezt is megéltük, új topic. :))

[kép]
[kép]
[kép]

Forza Motorsport 2

(#3) Integra válasza Type-R (#2) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

huhh, de szép ez az nsx....
van még több kép róla?

itt az előző topicba linkelt advanced sedan concept, jöhetnek a kritikák és vélemények, kíváncsi vagyok, hogy csak én vagyok e ennyire torz véleményű:)
[link]

"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen." "The story of life. Boy meets girl. Boy gets stupid. Boy and girl live stupidly ever after"

(#4) KMan

KMan
(őstag)

nalam meg mindig ezek mennek
[link]
[link]
[kép]

szerk: sajna mar megint nagyok a kepek

[Szerkesztve]

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#5) Integra válasza KMan (#4) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

kész ez az sx, gyönyörű
felni nekem nem tetszik, de az egész amúgy borzalmasan szép:)

(#6) Integra

Integra
(PH! félisten)

[link]

(#7) Type-R válasza Integra (#3) üzenetére

Type-R
(őstag)

Ez a kép a BMJ oldaláról van, a VTEC Club Vol.4ből, ami elvileg megjelent japánban, de a ''virágboltokban'' még nem láttam. :(

Ez az Acura nekem bejön, úgy mint sz összes többi hasonló merész, éles vonalakat hazsnáló modell.

Forza Motorsport 2

(#8) Integra válasza Type-R (#7) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

már van vtec club vol4???
csak a 3 van meg:(

(#9) KMan válasza Integra (#5) üzenetére

KMan
(őstag)

kedvencem 5agu fekete v. silver nismo felnik hasznaltan 2-3k egy hasznal szett :(
[kép]
szerk: persze dollar

[Szerkesztve]

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#10) Type-R válasza KMan (#4) üzenetére

Type-R
(őstag)

Ez az S14 Silvia nagyon jól néz ki, de ez se piskóta:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Forza Motorsport 2

(#11) Type-R válasza Integra (#8) üzenetére

Type-R
(őstag)

Igen megjelent, de sajnos még nem láttam sehol.
[link]

Forza Motorsport 2

(#12) Integra válasza Type-R (#11) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

áááá, megnézten a videot, ezt bekell szerezni!!!! :))

(#13) KMan válasza Type-R (#10) üzenetére

KMan
(őstag)

ez talan a legszebb zx, amit valaha lattam :R

(#14) szatocs válasza Integra (#12) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Jeee, új topic:D (télapó:D)

Már csak azért is be kell szerezni, mert bennea 4d civic:R

=== Szatocs ===

(#15) neongorack válasza KMan (#4) üzenetére

neongorack
(senior tag)
LOGOUT blog

Piszkosul teccik az a 350Z! Egyszer láttam élőbe amikor mellettünk suhant el, de azóta az egyik szerelmem! :R
Respect neki!!!Meg az új topicnak is :D

...hopelessly... You'll never see my real face... || H u R k ä [Be4t'B]

(#16) Integra

Integra
(PH! félisten)

ez autó:)
[link]
[link]

[Szerkesztve]

(#17) KMan válasza neongorack (#15) üzenetére

KMan
(őstag)

[link]
[link]
[link]
[link]

[kép]

(#18) KMan válasza Integra (#16) üzenetére

KMan
(őstag)

masodik kep nemcsak a kocsi miatt gyonyoru :R

(#19) neongorack válasza KMan (#17) üzenetére

neongorack
(senior tag)
LOGOUT blog

:Y:Y:Y Aztarohadtszénnétuningoltmindenségit,ezmárautó:Y:Y:Y

...hopelessly... You'll never see my real face... || H u R k ä [Be4t'B]

(#20) KMan

KMan
(őstag)

[link] :Y

(#21) Integra válasza KMan (#20) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

''Fast and Furious feeling''
OMFG..... :(

(#22) KMan válasza Integra (#21) üzenetére

KMan
(őstag)

''automata váltó'' inkabb ezert :(

(#23) Integra válasza KMan (#22) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

szvsz az egész autó elvan gányolva ezekkel az ''egyedi'' lökhárítókkal...
kár érte

(#24) KMan válasza Integra (#23) üzenetére

KMan
(őstag)

sajna nem vagom a gyari elso lokharitot, ez az ugye? :F
[kép]

[kép]
na ez mar biztos tetszik ;]

(#25) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

[link] - Elfogadnám kezdő autónak:)

=== Szatocs ===

(#26) KMan válasza szatocs (#25) üzenetére

KMan
(őstag)

ae86 alap driftauto szivesen kiprobalnek egyet en is :) meg egy e30 bombit is.. :U

(#27) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudom, hogy off, de látnotok kell:
[link]
[link]
[link]

1054 paci, 400 fölött megy :R :Y

mod: Mellesleg eszméletlenül gyönyörű, bár a felnit lecserélném.

[Szerkesztve]

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || http://gyurasgyik.uw.hu || BME-GPK || Avanti ragazzi!!!

(#28) szatocs válasza bandus (#27) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Láttam már:) Sztem ahhoz képest, hogy ''street-legal'' autó, csak versenypályákon lehetne használni, esetleg az autobahnon.

=== Szatocs ===

(#29) Dassler

Dassler
(őstag)

Hmm...gyönyörű kocsikat linkeltetek be! Éés még csak az első oldal :)

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#30) Integra

Integra
(PH! félisten)

Honda Accord Coupe Concept to Debut at North American International Auto Show

A bold new look for the next-generation Honda Accord Coupe will be unveiled at the January 2007 North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit, American Honda Motor Co., Inc., announced today.

The Accord Coupe Concept will convey exterior styling cues and design features that provide a first look at the direction the next-generation Accord will take and it promises to set a new benchmark for Accord and for the segment. The Accord is Honda's best selling model in North America, and this vehicle's debut at NAIAS will mark the first time an Accord concept car has ever been shown at a major auto show.

Car and Driver magazine recently named the current-generation 2007 Honda Accord as one of the winners of its prestigious and highly competitive annual ''10Best Cars'' award. The Accord has achieved ''10Best'' status 21 times in the 25 years that Car and Driver editors have been conducting the competition, more than any other vehicle in the award's history.

[link]

(#31) ^Bundi^ válasza Integra (#30) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

egész kellemes ebből a szögből..kiváncsi vagyok, hogy fog kinézni maga a teljes koncept autó és mi lesz abból a végleges ;)
:R

Nos Omnes Una Manet- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - http://mobilarena.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=213616 Nézz be...érdemes;) ¤¤¤ WCG PH! Team : http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=65170 ¤¤¤

(#32) KMan válasza Integra (#30) üzenetére

KMan
(őstag)

imho honda kezd kicsit az urbe szallni ezekkel a conceptekkel. persze lehet hogy eloben teljesen mas lesz mint a terveken, de akkor is.

(#33) Integra válasza KMan (#32) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

csak így tovább, merjenek újra japán autó külsőket tervezni!!

(#34) Dassler válasza KMan (#32) üzenetére

Dassler
(őstag)

Nekem speciell ez az Accord coupé eléggé bejön, ami a grafikán látható

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#35) KMan válasza Dassler (#34) üzenetére

KMan
(őstag)

Nekem is tetszik, nem errol van szo. Aztan majd meglatjuk mi lesz a vegleges.
Amikor pl. ezt eloszor meglattam nemtudtam sirjak vagy nevessek. Aztan hogy mi lett belole azt mar tudjuk/lattuk.
[link]

[Szerkesztve]

(#36) Integra válasza KMan (#35) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

mi csak két kép feliratot látunk:)

(#37) szatocs válasza Integra (#30) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Jááááá:R :Y

=== Szatocs ===

(#38) ^Bundi^

^Bundi^
(őstag)

[link]
erről vélemény?
:R

Nos Omnes Una Manet- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - http://mobilarena.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=213616 Nézz be...érdemes;) ¤¤¤ WCG PH! Team : http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=65170 ¤¤¤

(#39) ^Bundi^ válasza KMan (#35) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

nekem nagyon bejön a kép :)

(#40) Type-R válasza Integra (#30) üzenetére

Type-R
(őstag)

Nagyon jól néz ki, a szépen ívelő tetővonal, a hátsó lámpák, és az integrált kipufogók.

Forza Motorsport 2

(#41) KMan

KMan
(őstag)

huu de szepen szol [link]

(#42) Dassler válasza KMan (#35) üzenetére

Dassler
(őstag)

Na ja, mint tudjuk a konceptektől a végleges eléggé különbözni szokott, érthető módon, mivel ez egy művészi munka, aztán jön a műszaki megvalósíthatóság. Bár mostanság elég sok mindent igyekeznek megtartani belőlük.

(#43) szatocs válasza Type-R (#40) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Úgy látszik, hogy az integrált kipufogó lesz a következő generációs hondák védjegye.

=== Szatocs ===

(#44) Integra válasza szatocs (#43) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

az egyik:)
muszáj kitalálni új dolgokat, mert a többi már szétlopta magát a honda jegyekből....

(#45) Viewsonic

Viewsonic
(fanatikus tag)

New Nissan skyline movie :

[link]

Aprilia Mille R Factory rox! :D

(#46) Type-R válasza szatocs (#43) üzenetére

Type-R
(őstag)

Én már láttam pár brit sportkocsin, és felőlem lehetne más autókon is.

Forza Motorsport 2

(#47) Type-R válasza Viewsonic (#45) üzenetére

Type-R
(őstag)

Ahogy nézem, valszeg marad az utcsó koncepció forma. Amivel már kezdek megbarátkozni.

Forza Motorsport 2

(#48) Integra válasza Type-R (#47) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

hol van már a régi szép rb26dett... hol van az attaesa-e...
helyette itt ez a kommersz v6 :(

[Szerkesztve]

(#49) KMan válasza Viewsonic (#45) üzenetére

KMan
(őstag)

ez mar eleg regi video.

(#50) Type-R válasza Integra (#48) üzenetére

Type-R
(őstag)

attaesa-ets se lesz?
azt tudom, hogy az rb26nak menni kellett, de én azt hittem, hogy az awd rendszer meg marad.

Forza Motorsport 2

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.