Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)

(#951) kovis

kovis
(tag)

Nem hihetetlen hogy karcos. Egy haver ketyeréjén én is láttam egy nagyobb karcot meg jó pár kisebbet. Persze nem durvák csak tisztára pucolt ujlenyomatmentes kijelzön látszanak meg döntött szögben erös megvilágítás mellet.
Szóval egyáltalán nem vészes.
A tesztet én is láttam söt még olyat is ahol leejtik a betonra végighúzzák és karcmentes. ki tudja?

Think different!!!

(#952) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

Hi! Nemtudja valaki hogy:
- Lehet-e cserélni a kijelző előtt azt a műanyag réteget? mert megkarcólódott... remélem nincs egyben...
-oldalt a fekete fém keretet?
-Avi-t hogy tudok felrakni? Új még a szerkezet, nemismerem :B
-Van a screen lock... ahol átkell huzni a kis nyilat, ahol áthúzom, ez van kiirva: "Nem a tied! TE..." ez nem a gyári kiírás :C hogy lehet ezt szerkeszteni?
-Hogy tudok flash playert igénylő honlapokat nézni? Lehet telepíteni utólag flash-t, illetve azt tartalmazó böngészőt? :R
-Nem honlaphoz, külön flash lejátszó létezik rá? SWF-et is szeretnék nézegetni:D

[ Szerkesztve ]

Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.

(#953) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

valami.app nevü programot hogy tudok telepiteni :F

(#954) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

Itt is nagy a tolongás :C

(#955) Tsipa

Tsipa
(újonc)

Hali!

Tudnátok abban segíteni, hogy lehet játékot felrakni illetve WIFI-zni a Touch-on!
Sok kommentet végigolvastam már itt és kezd zavaros lenni a dolog :O
Ha a jailbreak-et használom az már segít, vagy ez ennél sokkal bonyisabb?

Plííz segítsetek!

RÁKENDJÓL!!!

[ Szerkesztve ]

(#956) kovis válasza Tsipa (#955) üzenetére

kovis
(tag)

Egyszerűen keres egy ingyenes hotspotot és már mehetsz is a netre. Vagy vegyél otthonra egy wlan routert az is segíthet.
Játékokkal várjál juli 11 ig akkor nyit az app store na akkor nyomhatod bármivel ezerrel persze ha bírod pénzzel.
Dióhéjban ennyi jailbreaken játszhatsz valami gagyi játékokkal de azok nem használják ki a kezelőfelület igazi előnyeit.

Think different!!!

(#957) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

iPhone appokat h tom felrakni? break megvolt de nem tudom hogyan juttassam el a pod-ra az adatokat... hogy lehet felmásolni az appokat? :R

(#958) Edenyke válasza DroneZ^ (#957) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem kell másolni,wi-fi kell..Nyisd meg az installert és add hozzá a source-okhoz a netről megkeresett repo-kat,és már telepíthetsz is progikat.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#959) DroneZ^ válasza Edenyke (#958) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

ok megvolt, raktam is pár progit, megy. :R Viszont valahol láttam a 1 chat klienst is rá, szerintem az a "Mobile Chat" lehet, ilyen szép narancsszinű ikonja van... de nem telepiti fel mert nincs elég hely... ezt irja... 3 megás a file és még 5 giga van a telón... telóóóóóón:D, ipodon. és itt megakadok, de ez sztem iPhone-os verzio, nincs iPodos? Mert pár repo-t betöltöttem de csak ezt találtam köztük... :B

[ Szerkesztve ]

(#960) cintula187

cintula187
(senior tag)

Sziasztok!

Rég jártam erre.
Raktam képeket a touchra. Szépen be is rendezte könyvtárakba. Az Itunesban hol tudom megnézni hogy milyen képek vannak rajta? Mert a photos menü alatt csak a szinkronizálás vezérelhető.

Köszi

You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren

(#961) Edenyke válasza DroneZ^ (#959) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig én is azt használom,apollo egy másik ilyen progi,de az nekem nem megy.Nincs különbség iphone és ipod progi között,mindegyiken megy mind.Asszem a bsd progit kell felrakni,hogy megoldódjon a hely probléma.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#962) Mr. Teddy

Mr. Teddy
(senior tag)

Sziasztok!
Azért írok ide, mert valaki közületek biztos tudja hogy megy ez. Szóval Amcsiban van most egy haverom, és megkérném, hogy küldjön majd haza nekem egy ipodot. Tud valaki arról valamit, hogy mivel érdemes küldenie, milyen díjak (vám) terhelné esetleg amikor ide beérkezik?
Kösz a segítséget előre is, Teddy

(#963) DroneZ^ válasza Edenyke (#961) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

BSD Progit felraktam továbbra is irja h nincs elég hely és nem fejezi be rendesen a telepitést, ikon marad csak update-re szorul vagy micsoda... hogy lehet megcsinálni?

(#964) illu válasza Mr. Teddy (#962) üzenetére

illu
(kvázi-tag)

talán pár oldallal előrébb mintha lett volna 1-2 olyasvalaki akiknek Amerikából küldték... sőt tuti volt ilyen

(#965) (Darkwood) válasza Mr. Teddy (#962) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

A #310 hozzászólástól és attól fölfele erről a témáról van szó!

[ Szerkesztve ]

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#966) Tsipa

Tsipa
(újonc)

Sziasztok!

Én még gyerekcipőben járok ipod ügyben, megpróbáltam feltörni (egy samuval, Samu nem a barátom :DD ) az itt olvasottak alapján, de csak addig jutottam, hogy restorral fel akartam telepíteni a régebbi verziót, de nem futott végig. Üzenetnek csak error jött, semmi konkrét. Na mindegy, hagytam a pi...ba! Kipróbáltam a "ziphone-t" és az "iliberty-t" is. Ezek felmentek simán, viszont ettől meg lefagy az ipod, főleg amikor gépelnék....

Valakinek valami ötlet?
Igazából nem szeretném szétcseszni a ipodomat, ezek a ide-oda telepítgetések (törések) nem teszik tönkre?

Köszi a segítséget!

(#967) balan22

balan22
(újonc)

azt szeretném megkérdezni hogy igaz sok hozzászólást olvastam itt mindig nem tudom hogy meg éri e venni az iPod touch-ot bár már jobban húzok felé,nem vagyok biztos benne hogy meg vegyem e. pls segítsetek....

[ Szerkesztve ]

(#968) balan22

balan22
(újonc)

még az sem nagyon világos hogy hogyan kell mehhackelni a iPodot valaki el tudná magyarázni nekem nagyon megkoszonném. plsss

(#969) Pitor

Pitor
(újonc)

Sziasztok!
Ma keszulok venni egy 16 gigas Touchot.
Olvasgattam par postot (persze mindre nem volt idom szoval sorry ha olyat kerdezek amit mar targyaltatok) de ahogy nekem lejott letezik hogy a Touch nem tudja megjeleniteni a video megosztorol (Youtube kivetelevel) beagyazott videokat illetve a JAVA alapu oldalakat (pl chat programok)?

Koszi elore is a valaszt es bocs ha hulyesegeket kerdeztem meg nem vagyok nagyon otthon iPodban. :) :R

(#970) Pitor

Pitor
(újonc)

Bocs meg egy additional kerdes. Messenger program van amivel mondjuk MSNezni lehet?
Koszi!
P.

(#971) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Msn program van hozzá,you tube videókat külön programmal(be van építve,de van másik külön,ami le is tölti)tudod lejátszani.
Külföldi oldalakon írják,hogy a ziphone-os jb rossz lehet a touchra és iphonera(pl: az említett gépelési fagyás),szóval érdemesebb iliberty-t használni,itt viszont jb elött be kell jelölni,hogy telepítse az installert(innen tudod majd telepíteni a különféle progikat),mert ha nem csak a cydiát rakja fel,ami jobb,de még gyerekcipőbe jár.

(#972) kovis válasza Pitor (#969) üzenetére

kovis
(tag)

Igen és még a flashes honlapokat se támogatja.
De ha minden igaz a 2.0s szoftverben lesz flash illetve hiheretlen de windows media player.

Think different!!!

(#973) Edenyke válasza kovis (#972) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát azért ez így nem igaz.WMP sose lesz benne,mert apple nem szeretné,meg eleve windows,és mi köze lenne az os x-hez,de kész van már a coreplayer és csak az app store indulására vár(coreplayer oldalán a fórumon tudtok róla olvasni,you tubeon meg videók),valamint házilag próbálják csinálni a vlc-t,ami pár héten belül kész lesz.Flash se lesz alapból,mert Jobs szerint a hordozható flash túl kevés,a sima flash meg túl sok,de az adobe már fejleszti az iphone verziót,de nagy az esély rá,hogy ezt nem fogja jóvá hagyni az apple,itt lehet olvasni róla:
http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=72473

(#974) sharky007

sharky007
(újonc)

Sziasztok!
Nem tudna valaki ajánlani egy olyan konverter progit, amivel a filmekhez feliratot is lehet tenni? Próbálkoztam már egy párral, de még nem sikerült
Köszi

(#975) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

na ha valaki tudna 1 jo MSN progit hozzá, akkor irja már le mert arra vadászok már napok óta... MobileChat majdnem jo lenne ha mondjuk az egész partnerlistát megjelenitené:D és mondjuk ha rendesen fel is telepitené (out of disk space, delete sg. photos or videos)... mondjuk kicsit gáz az üzenetek megjelenitése...
szóval repo-val és 1 jó msn kliens névével megdobhatna valaki! Köszönöm! :R

(#976) Dinnyebogár válasza sharky007 (#974) üzenetére

Dinnyebogár
(újonc)

Winavi.

Wifi = levegős net

(#977) sharky007 válasza Dinnyebogár (#976) üzenetére

sharky007
(újonc)

A WINAVI-t is probáltam, de nem jövök rá, hogy hol kell hozzá csatolni a feliratot. vagy az is lehet, hogy rossz winavit töltök le: WinAVI 3GP/MP4/PSP/iPod Converter? bocsi, lehet, hogy nagyon egyszerű, de nem jövök rá, valaki leírná? köszi

(#978) ben89 válasza DroneZ^ (#975) üzenetére

ben89
(lelkes újonc)

töltsd le a Fring nevezetű alkalmazást!teljesen oké!

(#979) EmThor

EmThor
(őstag)

Sziasztok,

szeretném lecserélni w810i SE telómat, ezen hallgattam eddig zenét, nagy elégedettséggel.

választásom egy iphone VAGY egy sima új teló + egy touch lenne, utóbbi a topik témáját érintően:

-van egy sennheiser cx300-as, fehér, L alakú jack dugós (3.5) fülesem, ez elvileg jó bele ugye?

-pesten hivatalosan, számlával hol tudok venni ilyet? (media markt-ba még nem mentem be, www.apple.hu nem tudom hol van bolt, másik apple bolt V. kerületben meg jóval drágább mint az applestore...). láttam itt ph!-n van valaki aki USA-ból hozatja számlával, de úgy meg usa dugós a töltője, vagy vett már tőle vki?

iphone 3g-t esetleg várjam meg? de nekem max függetlenül kéne, úgy meg nem lesz hivatalosan... wi-fi + levelezés + naptár + időjárás van touch-ban is törés nélkül nem? ha ennyiért veszek cuccot azért kéne a gari!

telóm nemsokára meghirdetve ha érdekel valakit (28k újszerű minden tartozékkal) :)

KÖSZI :R

(#980) EmThor válasza EmThor (#979) üzenetére

EmThor
(őstag)

Hi,

még azt kérdezném, hogy

- elég hangos-e a cucc?
- itt is úgy látom pdf árlistában 80k, oldalukon meg 73, megkérdezem... de legalább official bolt :\ mm-be is kapni?!

(#981) Edenyke válasza EmThor (#980) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

16gb-s USAból világgaracniával 70kért már lehet,az a normális ára szerintem.Ha nem töröd fel,alapból lennie kell már rajta levelező proginak.Sima 3,5mm-es jack jó bele,az usa töltő miatt meg ne aggódj,mert nem jár hozzá töltő,csak usb kábel,a hálózati részét külön kell venni!:D
Szerintem mindenképpen touch-ot vegyél,és ne retek iphonet;)

(#982) EmThor válasza Edenyke (#981) üzenetére

EmThor
(őstag)

köszi, Touch lesz az már tuti,

80-ért láttam starking.hu-n új félét 8 gigásat, amiben benne van a levelező, stb.
USA-ból nem tudok szerezni :\ nem tudom hol lehet olyat venni

max itt a PH-n hirdet valaki asszem USA-ból, nem tudom mennyire megbízható, bár nem írtak a topikjában rosszakat :)

[ Szerkesztve ]

(#983) DroneZ^ válasza ben89 (#978) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

adj hozzá 1 URL-t is plz, mert nem találok enyéim közt! :R

(#984) Edenyke válasza EmThor (#982) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Írd be itt a keresőbe az apróhírdetéseknél,hogy ipod touch,mert 80k a 8gbsért sok!Olyat 45-50k körül reális venni.

(#985) EmThor válasza Edenyke (#984) üzenetére

EmThor
(őstag)

kösz a tippet, rendes vagy!

(#986) Edenyke válasza EmThor (#985) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja,és ne parázz,hogy hol vették,csak a számlája legyen meg,mert az apple garancia világgarancia!

(#987) Rollah válasza EmThor (#985) üzenetére

Rollah
(újonc)

Én 65.000-ért vettem zsír újan az electro-store.hu-n, de 59.000-ért is láttam budapesti cégnél, csak ők nem hozták volna házhoz.
Most nézem, hogy electro-store.hu-n is már csak 57.500 ÁFÁ-val.

(#988) bogarsvc13

bogarsvc13
(lelkes újonc)

aki profi az segíthetne neked :S
mivel kb 1 -hónapja van meg a touchom és nem tom hoy nagy gond az ha egy kicsit karcos az üveg ??
és örülnék ha valaki meg tudná mondani hogy mitől karcolódhat meg ?
előre is kösnöm

Az ipod nállam a 10*-cuccok közé tartozik

(#989) ladlac

ladlac
(tag)

Sziasztok!

Most szeretnék venni egy 8 gigás Touch-ot (használtan), és arra lennék kíváncsi, hogy vásárlás előtt mire kell odafigyelni. Például oda kell-e figyelni verziószámra és/vagy firmware-re (törés miatt), meg hasonló hasznos információkat kérnék. Köszi előre is.

(#990) bogarsvc13 válasza ladlac (#989) üzenetére

bogarsvc13
(lelkes újonc)

ügyelj rá hogy az üveg ne legyen karcos és arra is hogy legyen garancia rá
a verziószm nem számít azt te is le tod tölteni
most a legjobb az 1.1.4-es ha megveszed ezt töldsd le

(#991) bogarsvc13

bogarsvc13
(lelkes újonc)

msziasztok
miért van az hogy ráraktam az ipodomra az 1.1.4-es softwert és et jailbreakelt éss állandóan lefagy
valaki segítsen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O

(#992) Edenyke válasza bogarsvc13 (#991) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Arra gondolsz,hogy amikor bekapcsolod,és nem egyből elindítasz egy számot,hanem mást csinálsz,semmit se tudsz megnyitni,és amikor kikapcsolod a képernyőt,világítás nélkül még látszik?
Olyan nekem is baromi gyakran előfordult,amikor ziphone-nal jb-ztem,aztán most kipróbáltam ilibertyt,és azzal már nem volt ilyen gondom.
Viszont ma felraktam tesztelés céljából a zodplayert(mert elvileg kész a vlc player,csak át lett nevezve,de ez eléggé béta még,sajnos:S ),és ismételten előjött ez a hiba,leszedtem,de a hiba maradt,nem vágom mitől van:S

(#993) bogarsvc13

bogarsvc13
(lelkes újonc)

Edenyke! Apám megoldotta , lefagyásokat kb. 5 újra telepítés után.
Szűz Vista, Itunes,1.1.4,ZiPhone. Valószínűleg a számítógépről kerül bele valami.
Ja és sűrű resatart
.

(#994) Edenyke válasza bogarsvc13 (#993) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem,nekem biztos,hogy az a progi zavart be,egyébként jb-zet ipodnál ez gyakori,sajnos:S

(#995) bogarsvc13

bogarsvc13
(lelkes újonc)

igazad van !! nkem amikor írok valamit rögtön lefagy a touchom :S
de ez nem az frimwaretől van ??

(#996) bogarsvc13

bogarsvc13
(lelkes újonc)

[B][/B]

(#997) brumesz válasza bogarsvc13 (#995) üzenetére

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

nem tudom,lehet egyszer jó,egyszer rossz,de ma vettem egy ipodot(8gigás),ziphone-al egyből "törtem" is,és még egyszer nem fagyott...

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#998) Edenyke válasza brumesz (#997) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd fog,idővel:D
2 fajta fagyás van: jb-zés után az installer fagyása(ilyenkor újra kell jb-zni) vagy a másik,ha egy rossz programot telepítesz(ezt sose lehet tudni melyik,mindig más,mert a több program kölcsönhatása miatt:S )és akkor bekapcsolás után fagy az egész touch(nem mindig,csak az esetek nagy részében).
Egyébként a külföldi fórumok arról hangosak,hogy senki se használjon ziphone-t,mert megrongálhatja a touchot(bár iphonera veszélyesebb),és inkább helyette ilibertyt.

(#999) bogarsvc13 válasza Edenyke (#998) üzenetére

bogarsvc13
(lelkes újonc)

kössz

(#1000) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

Nemtud az iPod olyat hogy mint az iTunes keresőben, vagy mint pl a Winamp-ben hasonlóan, J gomb lenyomásakor folyamatosan irom be a szám címét és szűkíti a kört? Nincs ilyen lejátszzó progi hozzá,ami ezt tudná? Úgy vettem észre az alap progi nemtudja. :R

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.