Hello!
Na megvan a Touch nagyon király meg minden.Egy valamit nem tudok:Hogy a lehet a MAPS-ben kitörölni egy "pin"-t amit rossz helyre raktam le véletlenül?
Más:szilikon védőtokot vettem rá,nekem bejött.
AGP forever!

Hello!
Na megvan a Touch nagyon király meg minden.Egy valamit nem tudok:Hogy a lehet a MAPS-ben kitörölni egy "pin"-t amit rossz helyre raktam le véletlenül?
Más:szilikon védőtokot vettem rá,nekem bejött.
AGP forever!

asszem el kell dobni, vagy a tulajdonságainál lehet törölni...
Nekem si kellett volna egy tok, mert a hátulja már valami nagyon veszélyes, és az eleje is karcosodik, már egyre jobban 

Sziasztok!
Végre megkaptam a touchom. Firmware frissitve 1,4.re ,de mielöbb belevágnék a jailbrak kérdésekbe valaki küldjön már egy linket vagy magyarázza el hogy hogyan lehet a tartozékként kapott "dokk" -ba beleegyensulyozni a szerkezetet?
Köszi
You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren
Az csak bizonyos kiegészítőkhöz(pl hangfalak)kell,amiben állvány van,hogy stabilabb legyen.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Köszi. Így már világos 
You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren

Még annyi, hogy én többnyire hosszu mixeket is hallgatok. 1-2 órásakat. És olyankor neccesen hajszálnyi mozdulatokat kell tenni a csuszkán ha bele akarok ugyebár tekerni a track -be. Ilyenkor hiányzik a klasszikus click wheel. Erre vonatkozóan van valamilyen beállítás vagy "hack"? Teszem azt virtuális click wheel?
Ja és amcsibol van. A világgaranciához elég a doboz vagy kell még valami? A számla pl.?
[ Szerkesztve ]

Számla is kell mindenképp.Miért tán nem adott hozzá akitől van(csak azért gondolom ezt mert ok nélkül biztos nem kérdeznéd ezt meg
?
AGP forever!

Rokon hozta amcsibol és csak a dobozt adta oda. Utána jutott eszembe hogy kéne a papiros is. MEgkérdem megvan e még neki, ha nem akkor szoptam. Click wheel kérdésemre tudsz tanácsot adni?
ezek azok az apróságok, amik miatt nálam esélytelen egy ilyen kütyü. tök alap szitu, hogy járkálok az utcán, szembejön egy ismerős vagy bemegyek a boltba, ilyenkor leálltanám a zenét. mennyivel kényelmeseb ez egy valódi gombokkal rendelkező eszköznél, zseben keresztül kitapizom a gombot. az iIzét meg elő kell venni, jó piszkos kézzel tapizni. és ahogy írod, finoman tekerni sem tudsz a számban. legalább hangerő gombok vannak rajta oldalt?

Nincs hangerő gomb (iphone-nak pedig van), de ha kétszer megnyomod a HOME gombot akkor (akár ha billentyüzár be is van kapcsolva) elöjön a zenevezérlés és lehet PAUSE-olni hangerőt állitani meg albumon belül dalok között lépegetni.
Amugy 2 napja van meg és nagyon bírom a kütyüt.Szilikon tok megvéve, de a jailbreak el még várok. Wi-fi kapcsolata elég gyorsnak mondható.
Eddig Ipod mini-m volt és onnan a "tekerős" dalon belüli lépegetés hiányzik a fentebb említett okok miatt, de annyi baj legyen.

Ha benyúlsz a zsebedbe és kihúzod a jacket a ketyeréból akkor leáll a zene már csak a visszakapcsolásnál kell három érintést eszközölnöd és folytatja is ott ahol megszakítottad. Ilyen eccerû.
Think different!!!
Hát nem tudom,nekem jailbreakelt 1.1.4 alatt nem áll meg a zene ha kihúzom a jacket,vagy ha nincs benne és úgy indítom el..Megy tovább simán:S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Jah és nem kötekedni akarok de a touch elsödlegesen nem zenelejáccásra terveztetett ez csak harmadlagos funkció nálam. Arra ott van a classic szerintem.
A click wheel meg az albumok meg menük közötti gyors ugrálásra volt hivatott itt a cover flow szerintem ezerszer jobb de ti tudjátok.
[ Szerkesztve ]
Think different!!!

Vettem ipod touch-ot és nemtom hogy lehet rátölteni számot meg filmet .
Valaki megtudná mondani hogy kell ?
hogy is mondta Ballmer? az Apple cuccok a dizájnról szólnak, a MS termékek a funkcionalitásról.

szerintem ez nem a te topicod.csak akkor mondanek velemenyt ha tudom hogy van letjogosultsaga.mondj meg egy kutyut amirol ilyen jol lehet forumozni!
AGP forever!

A cover flow valóban tetszetős és jól működik. Avval nincs is gond. Csak egy hosszu dalon belül(mondom 1-2 órás mixek) click wheel el eccerübb volt lépkedni.
BTW gy néz ki a jailbreak elt nem áll le. Nekem még nincs jailbreakelve és leáll mint az ipod mini ha kihuzom a fülest 

Az én jailbreakelt iPod Touch-om leáll ha kihúzom a fülest
[ Szerkesztve ]
AGP forever!

Sziasztok.
Lenne egy elég primitív kérdésem:
Az iPodokra bármilyen innen-onnan letöltött, saját-kezűleg készített mp3-akat fel lehet tölteni, csak egy iTunes kell hozzá?
Még vmi: akinek hosszabb ideje megvan, tudna nyilatkozni arról, hogy hogyan bírja az akksija?

Ezt a mediamonkey progit próbálta már valaki? Csak mert ez tud magyarul, és állítólag működik az ipoddal.

még valami...
ha most veszek Magyarországon egy iPod Touch-ot, akkor azon rajta lesz a Google Maps alapból vagy azt felejtsem el?

Nem tudom rajta van e a maps de ha nincs,frissitsd batran iTunes-bol a firmware-t!
A Mediamonkey engem is erdekel,de miert nem toltod le?
AGP forever!

Letöltöttem, nekem is tettszik nagyon, csak sajnos még nincs ipodom. Azért lenne jó, ha valaki kipróbálná, tökéletesen működik-e itunes helyett.
kb. az összes qwerty billentyűzettel rendelkező eszköz.

Meg legyen kéznél egy 20 dollcsis iTunes gift card is.
Vagy azt akarod mondani hogy neked ingyen felrakta? Ezt nem hiszem még a 2.0 firmwareèrt is fizetni kell ha szeretnéd az App. Store alkalmazást a home screenre.
Think different!!!

en elcsesztem a jailbreaket egyszer es az iTunes a helyreallitasnal 1.14 es firmware-t toltott le nekem,szerintem ha az updatere nyomsz le kell hogy toltse vagy nem?
AGP forever!

Amikor megvetted neked benne voltak alapból a frissítések gondolok itt (maps, stocks, stb.) vagy ahogy most írtad így tette fel neked? Nem nagyon vehető ki a válaszodból.
Egyébként nem kellene letöltenie mert ez ahogy már írtam 20 dollcsiba kerül -persze ha csak nem jailbreaken keresztül teszed fel- amit itthon hivatalosan nem is lehetne rátenni de kíváncsian várom hogy igaz-e??
Think different!!!

Honnan lehet letölteni a jailbrak-ot és hogy kell telepiteni és......????
Valaki segitsen

itt van minden nagyon jól leírva az is hogy mit honnan kell letölteni de az fontos hogy 1.1.4-es soft legyen az ipodon ha nem az van akkor az itunesben frissítsd az az 1.1.4et teszi fel de az újakon alapból 1.1.4 van
[ Szerkesztve ]

Benne voltak alapból a frissítések viszont szerintem az 1.1.4 tartalmazza alapból ezeket a progikat vagy nem?Ha nem akkor is a jailbreak tök egyszerű hameg vissza akarod vinni gariztatni simán vissza lehet csinálni...
AGP forever!

Akkor a félreértés tisztázva. Nem az1.1.4nem tartalmazza alapból. Egyébkénkt az 1.1.3 vezette be még január végén és aki már korábban beszezett egy toucht az csak pénzért telepíthet. E van nem nagyon hiszem hogy ingyenes lesz valaha is pedig az iphonera az volt -tudom azon már korábban is megvoltak az appok csak a home screen átrendezése nem volt elérhetö legálisan- ès hát ahogy steve sugallta a 2.0 újjításai is egy jelképes összegért lesz hozzáférhetö touchra mondani se kell az iphonera szintén ingyér.
Think different!!!

Tud valaki olyan oldalt mondani, ahol az iTunes-t mint programot hogy kell kezelni, használni. Olyan kéne, ami infantilis módon magyaráz! 
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

Hallani még nem hallottam ilyenröl. Mit szeretnél tenni vagy mi nem megy?
Nem olyan vészes az itunes nem is értem sokaknak mi a baja vele?
[ Szerkesztve ]
Think different!!!

Szóval: nem tudunk új számot rárakni csak, akkor, ha letörlöm a régit!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

1.: Kérdés hogy ugyanazt a számot szeretnéd-e felrakni?
Ha igen tudtommal csak akkor nem cseréli ki tehát szedi le az elözöt ha megváltoztatsz
valami adatot pl. egy karakterrel kiegészíted az artistot.
2.: Talán arra gondolsz hogy ha feltettél 10 albumot és holnap fel szeretnél rakni még
Kettöt akkor leszedi a 10-et?
Megoldás egyszerûen csak hûzdd be a számokat és ne a syncel másolj. Bár ekkor is
ami a könyvtáradban van az elvileg nem törlödik.
Think different!!!

2-es a nyerő. Sync-al másoltam és törölt mindent a music-ből, de a video + a photo az megmaradt. Ezt a behúzos dolog pedig ki fogom próbálni! Köszi a help-et! 

Hello
Lenne egy kérdésem.Már régóta tetszik a touch, karácsonykor majdnem vettem egyet, de inkább egy videólejátszós sony mellett döntöttem.Kérdésem, hogy mennyivel jobb/ rosszabb a hangminősége.Másrészről ugye szeptemberben jön az új, és kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy az kb. milyen újításokat tartalmazhat.Választ előre is kösz.

Lehet, hogy rosszul döntöttél, mert ha egyszer megfogsz egy touch-ot, akkor az magával ragad! Jó a hangminősége! Én is kíváncsi lennék, hogy milyen lesz az új?

Szerintem még korai újat várni hiszen még a mostani se teljes.
Inkább várj és figyelj mennyi szoftveres újítást hoz a június-9.
Think different!!!
Apropó,valakinek sikerült már beállítani a mailt freemail postafiokkal?
Ja,még,hogy olvastam küldöldi oldalakon(és persze tapasztaltam is személyesen),hogy 1.1.4 alatt a letöltött ebook-ok nem jelennek meg az olvasó programba,és,hogy vmit trükközni kell..Vki tudja a megoldást erre?

Eladó:
MB253ZO/A Ipod nano 8 GB Green
Akit érdekel keressen priviben!
Core2Duo 1.6 komplett gép(1Gb Mem/80GbHDD/Ati radeon X1050 256Mb, szünetmentes táp(0 perces), 2.1 hangfalszett)+ajándék 19" TFT monitor(fémházas ipari-hosszú élettartam)

kiszeded a füledből a fülhallgatót, és be se kell nyúlnod a zsebbe.:'D
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

Lehet a touch-ra olyan progit tenni amivel word,powerpoint anyagokat lehet megnézni?Nem akarom a Notes-be beleírni mert az egy hét lenne 
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

installerben keresgess.ennyi 
cs 1.6 @ ponilow skill | guild wars @ lvl 20

kössz 
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

Ma kapom meg, ha futár végre megérkezik.

Pár kérdés:
USB-n keresztül lehet netezni vele?
Miért jó a szilikonos tok? Csak a hátulja védelme érdekében? Mert akkor inkább varratok hozzá puha tokot, ugyanis zsebben a szilikonos szerintem vastagítja + nem csusszanthatod ki olyan egyszerűen.
Nekem elsősorban wifi-re kell, illetve mutatni egy leendő kuncsaftnak a referenciafotókat, stb. Esetleg unalmamban filmnézésre. Volt már a kezemben pár PDA, sőt sajátom is volt, de nem éppen jó. Lassú szoftver, vastag felépítés, kevés akku... 
Zenére van egy 2nd gen. iPod shuffle.
Kb. 14 órát bír egy töltéssel, bárhova felcsíptethető, általában póló aljára vagy nadrágzsebbe szoktam felrakni.
Igaz, hogy díjazásként kaptam, de jobban örülök, mintha valami kijelzős lejátszó lenne (bár van egy régebbi noname olyan is), mert legalább nem eszi az akkut. Kis helyen elfér, nem kényes, tölteni a saját dokkolójával kell, ami furcsamód a jack-en keresztül történik.
Mondjuk egész egyszerűen lehet hozzá gyártani egy usb kábelből és egy 4 pontos minijackből, és akkor a dokkolót sem kell cipelni, már az sem nagy.
[Kép róla]

USB-n keresztül netezni vele? Nem tudok róla, hogy lehetne. Csak wifi!
A szilikonos tok azért kell, hogy védja a hátát, mert nagyon karcolódik. Bár valakinek még az se segít, hogy ne karcolódjon! 
Én ipod zoknival használom,nem növeli a méretét,és a háta meg már úgyis karcos,szal mindegy.

szia...
nekem is szilikon tokom van...abban igazad van hogy neheezn tudod kivenni zebből meg hogy úgymond picit "torzít" rajta szal nem annyira szép, de ha leejted pl akk azért véd elég sokat sztem...bár még nem ejtettem le csak gondolom mert elég jó anyagból van :