Ez touch 2g szal elvileg lehet.
Ahogy szétnéztem láttam hogy nem vagyok egyedül a hibával, a külföldi fórumokon százával láttam ilyen eseteket. Megoldás pedig sehol.
Szerintem ez elég gáz, kb 2 hónapja vettem a cuccot, de most emiatt nem tudom használni. A 4es felment rá, de mivel a gépemre valahogy nem megy rá a legújabb itunes ezért nem lehet rá másolni.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
sparc
(tag)
Legjabb iTunes nélkül fel sem lehet rakni a 4.0-át. 
3.x-re elvileg lehetne downgradelni, de ahhoz valószínűleg régebbi iTunes kell.
"Csak úgy mondom"

sparc
(tag)
8. valahányast használok.
De próbáltam egy másik géppel is ahol a legújabb itunes van
Próbáltam a 3.1.3-at 3.1.2-t is de egyik se működik.
DFU módban 3.1.2-es IPSW-t adjál neki.
Vagy ezt próbáltad eddig is?
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

sparc
(tag)
Igen pont ezt: iPod2,1_3.1.2_7D11_Restore
Sajnos ennél is 3194-es hiba

sparc
(tag)
Végignéztem az összes Apple fórumot amit tudtam, meg a apple oldalát is de semmi.
Annyi hogy a 3.1.0-ás szoftvernél 1601 a hibakód. Ahogy láttam ez általános probléma az ipod 2g-nél. Nem előszőr szívom meg apple termékkel. Nem igaz, hogyha tudnak a problémáról (vagyis hogy downgrade közben problémák merülnek fel) akkor arra miért nem tudnak megoldást találni?
Az apple support egy nagy nulla.
egyáltalán az apple support támogatja a downgrade-et??? mert ebben én nem vagyok biztos

sparc
(tag)
konkrétan igy nem találtam hogy downgrade, hanem csak hibakód alapján kerestem
a másik az hogy most a 4-es sem akar visszamászni rendesen, telepítettem a 4est de a végén az a képernyő jelenik meg az ipodon hogy csatlakoztassam az ituneshoz
Hát akkor fogyadj szót neki és csatlakoztasd.
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

sparc
(tag)
Na most már megy a 4es szoftverrel, annyi volt a gond, hogy nekem régi itunes van mert a legújabb nem ment rá a windows 7-esemre. Most rádugtam egy másik laptopra és így már megy.
Viszont még mindig szeretném valahogy downgradelni, próbálkozom.

sparc
(tag)
Szóval a 3194-es hiba továbbra is fennáll.
Megpróbáltam minden módszert ami elérhető a neten, de úgy vettem észre, hogy az ipod tulajok jó részénél előjön ez a durva hiba.
Akinek esetleg van valami jó ötlete azt nagyon megköszönném.
[ Szerkesztve ]
ugye nem a legujjab itunes-al probálkozol ?

sparc
(tag)
Próbáltam a legújabbal is (9.2) és a 8-assal is
sima 9-essel probáld meg vagy már nemtudom melyik verzió volt mielőtt kijöt az iOS4 , na azzal elvileg működni kell
[ Szerkesztve ]
9.1 a nyerő.
Break Driven Development
akkor az
most hogy igy irtad beugrott.

sparc
(tag)
Ma megpróbálom a 9.1-es itunessal.
Amúgy esetleg van itt olyan akinek már sikerült a downgrade?
Van.
Break Driven Development

sparc
(tag)
Akkor remélem nekem is sikerül

Csirkejozsi
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Nem tud valaki valami megoldást arra, hogy a Touch-on ugyanúgy, mint az iPhone-on a jobb felső sarokban ki legyen írva az akku töltöttsége százalékban. Találtam progikat az appStore-ban, de azért az kényelmesebb, ha eleve ott van az állapotsorban.
Ha valami JB-s progi van rá, akkor privátban megírnátok? Köszi! 
Hy
JB után SBSettingsből be tudod kapcsolni a számos kijelzést. A százalékoshoz pedig rengeteg csomag van cydiaban. Percentage-t írj be.
"Csak úgy mondom"

Csirkejozsi
(kvázi-tag)
Szia!
Köszi, a Percentage-re csak olyanok jöttek be, amik töltés közben mutatják a százalékot, de aztán találtam egy Battery Control nevűt, és az pont az, ami nekem kell. 

trobi28
(senior tag)
9.1-es iTunes-al meg lehet oldani,nekem mondjuk a 3.1.3 nem ment fel de a 3.1.2 gond nélkül ment 
Új HDMI MHL Adapter eladó
Nekem is valahogy vissza kéne állítani 4.0-ról, de nem igazán akarja :S
Shift+Restore? Miért nem műkszik?

trobi28
(senior tag)
Ha 2g -s az Ipod akkor menni kell neki.3.1.2-es FW-t húzz be neki 
3g 8gb :S
Azzal szívás van? Előtte ez volt fent: iPod2,1_3.1.2_7D11_Restore de most hogy 4.0-át ráraktam, vissza nem megy. Próbáltam régi meg új itunes-ba is.
Hy
SHSH kell hozzá.
"Csak úgy mondom"
Köszi, de valami bővebbet tudnál írni, hogy hogyan, mondjuk rágooglizok, de hátha egyszerűbb 

trobi28
(senior tag)
Ha nem lett lementve 3.1.2-nél akkor már nem tudod visszarakni.
Ejj ejj, akkor várnom kell, hogy ki tudjam szabadítani ezt a 4.0-át?
Downgrade akkor sem fog már menni és kétlem hoyg a sebsségén sokat tudnak javítani.
"Csak úgy mondom"
Nekem semmi bajom a sebességgel 4.0-án. Sőt, a wifi még jobb is, gyorsabb a net.
Akkor minek akarsz downgradelni? 
"Csak úgy mondom"

xxman
(senior tag)
üdv!
az a kérdésem hogy a fájl rendszer megpiszkálása(képfájlok cserélje ) nélkül átlehet-e írni a statusbar balsarkában lévő ipod feliratot?
Trying to be genuine is harder than its seemed.
aaz engem is érdekelne
nemtudom mit hol kell hozzá átirni 
Cydua-ból töltsd le a makeitmine-t
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

xxman
(senior tag)
jaja közbe már meglett de azért köszi!

boogie84
(PH! addikt)
Mostantól törvényes az iPhone törése és a hálózatfüggetlenítés az USA-ban
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Monochrome
(lelkes újonc)
Ha másik számítógépre (ahol soha nem fog stimmelni a library tartalma) feltelepítem az iTunest, másolhatok-e az ipodra anélkül, hogy bármi kavart okozna a korábban felmásoltakban?Csak ipodra másolásra gondoltam "manual data transferrel".Semmiféle szinkronizálást nem akarok, auto-szinkronizációt kikapcsolnám. Ami nem kell, azt az ipodon törölném.
[ Szerkesztve ]

trobi28
(senior tag)
ITunes-al nem tudsz másolgatni csak szinkronizálni és le fogja törölni az összes cuccodat.
Meg tudod csinálni JB után T-pot-al.

xxman
(senior tag)
vagy pwnTunessal
érdekes, nekem ugyan classicom és nanom meg shuffle-m van csak, de azokon ha beállítom a kezdőoldalon hogy manually manage files, akkor onnantól kezdve bármilyen gép itunesára ráteszem, közli hogy másik géppel van szinkronizálva, akarom e ezzel szinkronizálni, mire a válasz hogy nem, és onnantól kezdve tökéletesen működik. azt húzok rá a könyvtárakból amit akarok (így van az ipod classicomon már 62GB zene).
tehát igenis lehet úgy, hogy több gépről másolsz fel különböző fájlokat, anélkül, hogy kavarodást okozna.
haverom Touchán is kipróbáltam, és ott is működött, mégcsak jailbrake sem kellett hozzá.
tehát annyi a lényeg, hogy a kipipálandó részeknél beállítod az autosync leállítását, és kipipálod hogy manually manage files, onnantól kezdve pedig ha másik gépre csatlakoztatod az itunesnál minden feljelenő kérdésére nemet kell mondani, és akkor nem szinkronizálja újra, hanem ráhúzhatsz mindenféle zenét
"the internet has gotten a lot weirder since Russians started using cameras"

Monochrome
(lelkes újonc)
Igen, épp így gondoltam, Te is azt írtad le bővebben, amit én. Majd délután kipróbálom, köszi 

Monochrome
(lelkes újonc)
Működik, köszi 

hack69
(fanatikus tag)
Csak egy kérdés: Mikor jelentik be a 4. Generációt?

koma106
(tag)
Ha követik a (t)rendet, akkor szeptemberben várható a bejelentés.
-

xxman
(senior tag)
én nagyon várom...
amit én szeretnék bele:
600mhz-1Ghz proci
256mb-512mb RAM
RetinaDisplay
erősebb akksi
más design
FaceTime (ez nem hiszem h lesz de nagyon jó lenne)
A legkisebb kapacitású (szerintem 16GB lesz) annak az ára külföldröl behozatás esetén (vagy akár itthoni megjelenéskor) 100e Huf alatt lesz?

hack69
(fanatikus tag)
Szinte biztos hogy lesz benne kamera, mondjuk facetime már nem annyira biztos de amin alapul, akár még bele is férhetne. ~800mhz alap, mert nem érdekel, ahogy a kijelzőnek is a legújabbnak kell lennie. 

xxman
(senior tag)
jaja én is a proci+ramba és a kijelzőbe vok biztos ... hátlapi kamera szerintem lesz (mint a nanoba) de én ink. a facetimenek örülnék , de persze csak ha kompatibilis lesz iPhone 4el(mondjuk ha lesz a touchba akk sztem ez biztos)