Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)

(#751) Edenyke válasza 1010 (#750) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennyi volt?:)

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#752) 1010 válasza Edenyke (#751) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

tovább léptem->iphone

(#753) th.roli

th.roli
(újonc)

sziasztok légyszi segisetek,hogyan tudok videót rakni a tpouchomra mert vmiért nemengedi és hol tudokk hozzájutni gps programhoz touchra??

(#754) 1010 válasza th.roli (#753) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

cucusoft
video konverterrel

vagy bármien mp4 konvertálóval áteszed mp4 be
majd itunes on keresztül feltöltöd

gps progit nme nagyon tudok

ha vársz még a nyárig akkor fog kijönni hozzá
egy wifi-s gps progival eggyüt

vagy jailbrek el felteszed a google maps ot
ami kb itt annyit mér minhta egy budapest térképet vinnél a zsebedbe

na jó útvonal tervező van benne

[ Szerkesztve ]

(#755) rumos14 válasza 1010 (#754) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

...egy olyan Bp térképet, melynél ha lapozol, vagy 3 utcával odébb nézel, fizetned kell extra...

(#756) 1010 válasza rumos14 (#755) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

apple éknél az

kivév az újakat
abba beleteszik

(#757) (Darkwood) válasza dzsordzsi (#748) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Szerintem mindenképp kell a router. Egy sima nem wifi-s routerrel vagy egy modemmel nem nem fog menni. Hogy is menne!? :U

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#758) ben89

ben89
(lelkes újonc)

sziasztok!nekem egy olyan kérdésem lenne h h lehet filmhez feliratot varázsolni?mert én videora ipod convertert használok de abba még nem találtam erre utaló lehetőségeket?vki tudna vmit tanácsolni?köszönöm

(#759) speedbump válasza ben89 (#758) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

Winavi

(#760) cintula187

cintula187
(senior tag)

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata ipodokhoz FM adóval kapcsolatban?

You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren

(#761) Mr. Teddy

Mr. Teddy
(senior tag)

Tudom nem itt illik reklámozni, de akinek volna egy fölösleges usb-s ipod kábele azt megvenném, ha eladó!
Üdv

(#762) ben89 válasza speedbump (#759) üzenetére

ben89
(lelkes újonc)

köszönöm még abban tudnál segíteni h melyik video formátumot válasszam mert MPEG4 nincs a listában csak MPEG1,2??avit mire kell átkonv h fusson touchon?

(#763) speedbump válasza ben89 (#762) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

van ipod-os verzioja, abban benne van mpeg4 es kezeli a feliratokat is.

(#764) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tegnap óta az itunes iphone-ként érzékeli az ipodom,mitől lehet ez,illetve lehet-e ebból vmi bajom a működést illetően?

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#765) dzsordzsi

dzsordzsi
(újonc)

az installerhez is kell wifi kapcsolat nem? :D

cs 1.6 @ ponilow skill | guild wars @ lvl 20

(#766) cintula187

cintula187
(senior tag)

Sziasztok!

Senkinek tapasztalata ipodokhoz kocsiba FM adóval kapcsolatban? :)

You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren

(#767) speedbump válasza cintula187 (#766) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

A nagy tobbsege szar. Kulfodon vagyok probaltam nezegetni mindenfele online boltokban es semmit sem lattam ami 3 csillagnal tobb lett volna. Az osszesnel volt olyan komment, hogy neha recseg, nehez befogni stb. Meg annal is ami 100 dollarba fajna. Ha van jack bemenet a radion akkor hasznalj mazdagot. Amugy majdnem minden kocsihoz lehet kapni adaptert kb 40 dollaros aron. Igaz, hogy a szamokat csak az ipodon tudod valtani, de ez a radiosnal is igy van, viszont a mazdagon jobban jon a hang.

(#768) cintula187 válasza speedbump (#767) üzenetére

cintula187
(senior tag)

Sejtettem, én is csak rossz commenteket olvastam eddig. Jack dugo nincs és cd-s teháta jó öreg kazettás adapter se müködhet. Ugyhogy lehet beruházok egy USB-s fejegységbe.

Thanks mindenesetre

(#769) 1010 válasza Edenyke (#764) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

nem hiszem hogy lehet baj
amíg zenéket és videót lehet rá tölteni addig ok

egyébként az xp-s itunes tud hülyeségeket csinálni

(#770) Brainwashed2

Brainwashed2
(kvázi-tag)

Engedjétek meg h kifejezzem véleményemet az érintőpados mp4esekről (és most az apple ellenességemet félretéve). Hülyeség. Remélem nem vagyok egyedül ebben a gonosz világban. :P Amúgy tudom,h ez senkit nem érdekel, de most ilyen beírogatós hangulatom van. :)

Milyen rossz lehet tökéletesnek lenni....

(#771) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Patrik's iPod Touch

Remélem valakinek bejön:D

[ Szerkesztve ]

(#772) P@trick

P@trick
(kvázi-tag)

Egy másik Patrik's iPod Touch:
Kell valakinek? :))

[ Szerkesztve ]

semmi

(#773) e-zoli

e-zoli
(lelkes újonc)

én is klubb tag lettem egy 16 Gb vel
szép, jó, gyors és már jailbreak-es is
DE
a sztereo kimenete szépen sistereg
nem hangosan, de én hallom :D
és nem csak a gyári fülessel

másnak is ilyen?

[ Szerkesztve ]

(#774) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Hogy van az, hogy egyes albumokhoz rak be képet? Pedig abszolút nincs benne kép és mégis valahogy talál! :U

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#775) e-zoli

e-zoli
(lelkes újonc)

kicsit olvasgattam [link]
úgy tűnik az alapzaj nem csak nekem okozott meglepetést

kicsit zavar, hogy ilyen szintű/árú terméknél ez előfordul, és mindenki csendben benyeli
vagy ti nem halljátok? :DD

Sennheiser CX300-al -mivel sokkal érzékenyebb mint a gyári- a zaj is zavaróbb
a jó öreg IAudio U3-am zenében nem hasonlítható a Touch-hoz, ég és föld
nem mondom, hogy a Touch rossz, de én többet vártam hangzásban egy ilyen kaliberű terméktől

minden másban elégedett vagyok az Ipod-dal, szóval marad
méret, kezelhetőseg, Safari, kijelző azért visszabillenti a mérleget :)

[ Szerkesztve ]

(#776) ben89

ben89
(lelkes újonc)

arra van megoldás h az Ipodon lévő zenék ilyen biztonsági mentés szerűen lementsem?mert én nem az itunes library-ból töltöm a zenéket hanem csak behúzom és attól félek meg már megis történt h törlődött az összes számom mert vmit rosszat nyomtam!szóval erre van vmi itunes lehetőség?

(#777) Brainwashed2 válasza e-zoli (#775) üzenetére

Brainwashed2
(kvázi-tag)

Ezt lécci az Ipod topicban is mond el, mert nekem nem hisznek! :P

Milyen rossz lehet tökéletesnek lenni....

(#778) spiruuu

spiruuu
(újonc)

sziasztok, nekem van egy 32 GB-os ipod touch-om, ami meg teljesen uj, nem hasznaltam, es szivesen eladnam. ha erdekel valakit irjon a spiru@vipmail.hu emailre.

(#779) e-zoli

e-zoli
(lelkes újonc)

és még egy jó tanács, aki ebben gondolkozik, bár ezt itt is olvastam korábban

azonnal vegyél valami tokot a hátára! :)
ha zavar amennyiben valami pár naposan, erősen használtnak tűnik

az enyém 2 azaz kettő napos, csak ingzsebben volt és már karcos a hátulja
szeretek vigyázni a dolgaimra, de ezt benéztem :DDD

valószínű a gomb vagy a füles karcolta össze
mert szöget, kavicsot nem hordok magamnál

[ Szerkesztve ]

(#780) efegyke válasza e-zoli (#779) üzenetére

efegyke
(tag)

Ha megjön a Touchom nekem is az lesz az első dolgom hogy veszek valami tokot hozzá,csak attól félek hogy elrontja az imidzsét:)

Ilyet néztem ki:

[link]

Ha nem tetszik ez akkor szerintetek egy kijelzővédő fólia feltapad a hátuljára úgy hogy nem jön le mert akkor az is védi nem?

AGP forever!

(#781) cintula187 válasza efegyke (#780) üzenetére

cintula187
(senior tag)

Ez a tok eléggé csúnya. Javaslom a Griffin cuccait.

http://www.griffintechnology.com/

(#782) .-Cs0SzA-.

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

Vajon mennyit kell még várni a hivatalos programokra?
Egy acrobat readerért (természetesen ha megfelelő funkciókkal bír) még fizetni is hajlandó lennék

(#783) .-Cs0SzA-. válasza .-Cs0SzA-. (#782) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

Wildeyes-t használok dokumentumkukkoláshoz, safarin keresztül nyitja meg a dolgokat, csak 1-2 bugja van.. Pl ha egy html-oldalt szeretnék offline böngészni, képek nem lesznek, mert csak az adott file-t másolja fel vmi webszerverre, és nyitja meg safarin.

Más.
Ugyanígy, wildeyessel nézné kegy doc-filet, viszont egy csomó képet nem jelenít meg valamiért a safari. Van amit igen, de sokat nem.
Valakinek hasonló problémája volt már?

(#784) ben89

ben89
(lelkes újonc)

aki a winavi ipod conv.használja annak nincs olyan problémája h a feliratos filmeknek néha mutat feliratot ipodon néha meg nem?!?!tehát megy a film van felirat aztán nincs egy jó ideig de aztán visszajön és így ingázik folyamatosan!vmi megoldás?vagy más convertáló?

(#785) efegyke válasza ben89 (#784) üzenetére

efegyke
(tag)

A vobsub feliratmegjelenítő gabajodott össze,nekem is csinált ilyet amikor a pspmre akartam átalakítani vele.Használd az ffdshow beépített feliratmegjelenítőjét az nem hibázik

AGP forever!

(#786) ben89 válasza efegyke (#785) üzenetére

ben89
(lelkes újonc)

koszonom de ezt h kell hasznalni mert utana olvastam es csak annyit talaltam h ez egy kodec?!vagy ha ezt felteszem akkor mar jol fog konvertalni a progi?bocsi nem ertek hozza:)

(#787) dzsordzsi

dzsordzsi
(újonc)

ha ez a kodek fel van rakva akkor a program mikor konvertálod megkérdezi hogy akarod e alkalmazni ezt a kodeket erre a filmre jelöld be hogy mindegyikre és már indithatod is. elvileg így kell lennie mert én is winavit használok.amugy a feliratot simán rakjam a film mellé vagy hogy csináljam? :S

(#788) Farcsy

Farcsy
(kvázi-tag)

hali srácok...
most szembesültem vele hogy iphone-t nem lehet kapni apple boltban mert az AT&T úgymond megvásárolta szal csak ott lehet kapni(mármint USA-ban)...szal annyi kérdésem lenne hogy az AT&T-nél van olyanra lehetőség hogy úgy veszi meg nekem a mamám az iphont hogy nem előfizetésesen?...vagy legalábbis úgy hogy ne kelljen semmi szerződés hozzá hanem csak készülék és akk azt elküldi nekem?...meg itt MO-n mennyi egy 8GB-s iphone?...és ha van új azt merre lehet kapni?
ha vki tud vmit akkor légyszi válaszoljon ezekre a kérdéseimre...:)

(#789) spiruuu válasza Farcsy (#788) üzenetére

spiruuu
(újonc)

hi, nekem van egy 16GB-os IPhone/om ami teljesen új egy év garanciával.
jó áron eladom, mert nincs rá szükségem, de most külfödön vagyok pár hétig.
ha érdekel irj egy emailt: spiru@vipmail.hu
üdv,

(#790) dzsordzsi

dzsordzsi
(újonc)

Szerintetek hogy jobb jailbreakelni az ipod touchot?
ZiPhone-nal vagy simán az iPodon a www.jailbreakme.com oldalról?
Mert én ZiPhone-nal csináltam, és mikor másodjára elinditottam, lefagyott+a Windows nem ismerte fel az usb-t. (Persze kikapcsoltam és újraindítottam, utánna jó volt.)

dzsordzsii

(#791) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

#774 Esetleg valaki?

(#792) kovis válasza dzsordzsi (#790) üzenetére

kovis
(tag)

Most nekem egy haver mondta hogy nem is megy neki a progi vmi error-t jelez neki az idítofájl.

Think different!!!

(#793) .-Cs0SzA-. válasza (Darkwood) (#774) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

az itunes műve

(#794) (Darkwood) válasza .-Cs0SzA-. (#793) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Köszi! ;)

(#795) tothm

tothm
(őstag)

Sziasztok! Lehetséges, hogy beruházok egy touchra, ezért lenne 1-2 kérdésem! Mennyiért éri meg használtam egy alap verzió? Ezzel pontosan mit is lehet csinálni? Progik vannak rá és ha igen milyenek? Köszi a helpet! Máté :R

(#796) dani0904

dani0904
(újonc)

sziasztok ma lett ipod touch 32gb-om 1.1.4-es szoftverrel és látom h nincs rajta magyar nyelv. van rá lehetőség h legyen? vagy van egyáltalán?

(#797) dzsordzsi válasza tothm (#795) üzenetére

dzsordzsi
(újonc)

hát amiket alapból tud az a zene, videólejátszás, képnézegetés, naptár, neveket lehet telefonszámmal e-mail címmel tárolni, van világóra, számológép illetve egy web böngésző, amit akkor tudsz használni ha van elérhető WiFi kapcsolat. pl ha van a városba pláza vagy ilyesmi. van még külön youtube csatorna, amin tökjól lehet videókat nézegetni mert jó nagy a kijelzője :)

aztán rengeteg extrát lehet feltenni rá, ha jailbreakelni van. gondolok itt játékokra, kiegészítőprogramokra, meg lehet feltenni rá playstation 1-es játékokat, a youtubeon találsz erre videókat. témát is tudsz magadnak csinálni, ahhoz is programot kell leszedned. rá tudod rakni az iPhone-os programokat szintén van videó youtubeon hozzá. naggyából ennyi, de még ennél is több dolgot rárakhatsz :)

szerintem megérte megvenni, nagyon sok hasznát vettem már 1 hét alatt. :) (például dolgozat puskát rátenni, stb. :D :D)

(#798) tothm válasza dzsordzsi (#797) üzenetére

tothm
(őstag)

Köszi! :R Mennyiért éri meg az alapot megvenni? És milyen ganek vannak fent? A feltörés mennyire nehéz? Olyan gamekjet is rálehet tenni mint az iphonre? :R :R :R

(#799) dzsordzsi válasza tothm (#798) üzenetére

dzsordzsi
(újonc)

Ha te alapnak a 8GB-osra gondolsz akkor 60k-70k környékén. Olyan játékokat lehet mint pl felülnézetes GTA, meg hát, olyasmi játékok mint amilyenek mobilra szoktak lenni. És igen, azokat a játékokat is fel lehet tenni mint az iPhone-ra. A feltörés meg bazott könnyü, van hozzá program és csak 1 kattintás. :)

(#800) dzsordzsi válasza (Darkwood) (#774) üzenetére

dzsordzsi
(újonc)

Nem biztos, hogy jól mondom, de szerintem az iTunes-ból tölti le amikor szinkronizálod... :D

Edit: Nem néztem hogy már válaszoltak rá xD Na mind1 :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.